כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מאיזור חיפה? אני זקוק לכזה להתקנת וינדוס בלפטופ... הערכה וכבוד רב ינתנו לאיש שיתן לי להשתמש בכונן שלו לשעה וחצי תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
.[~]. Gsv kzhhdliw gszg blf mvvw rh gsv mznv gszg yvolmth gl gsv nzm gszg hzbh gsv mvcg hvmgvmxv: "Givzg blfi kzhhdliw orpv blfi gllgsyifhs. Wlm'g ovg zmbylwb vohv fhv rg, zmw tvg z mvd lmv vevib hrc nlmgsh."
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איך ללכת איתם בקיץ זה לא חם מידיי? בחורף בבד שבצדדים לא נכנס גשם? ובאופן כללי הן נוחות?
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
למשהו פה יש ת'נגן הזה? למי שיש בבקשה לפנות אלי בהודעה פרטית. גימלים יוגרלו בין הפונים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי התקלקל והוא עדיין באחריות... אבל אני לא יכול לממש אותה בלי קבלה שקניתי אותו.... למישהו יש קבלה אונליין (כמו שמקבלים אחרי רכישה בנט) , שאני אוכל להשתמש בה לשם זיכוי ?... אני מוכן אפילו לשלם עליה 20 ש"ח <צונזר> עריכת המנהל: אזכור לשם החנות צונזר.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לטוס לגרמניה לטייל\לבקר משפחה, לא אכפת לי גם להיכנס למדינות שכנות. אשמח להמלצות, מקומות, מתיי כדאי לטוס וכו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהוא מכם יש דרמל (גם דרמלים לא מקורים, של ולףוכאלה) האם אתם יכולים להלוות לי כדי לעשות מודינג וחורים במארז כאילו, תבואו אלי הביתה ונעשה מודינג ביחד באיזור חיפה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נידפק לי הכבל של האוזניות אחרי שנה וקצת, ועדיין יש אחריות. הקטע שכתוב בקבלה שלהם שזה לא מכסה את זה\: מה זה הדבר הזה שזה לא מכסה? זה כאילו מה ..לא חלק מהאוזניות יש למשהו ניסיון עם סיטואציה כזאת?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 הטירוף ממשיך!!! המכוניות בכביש אמורות להצטמצם למספרים בודדים, עם כניסת ה"חג". המשחק פשוט מאוד... נכנסים לאתר http://www.ayalonhw.co.il, עוקצים את המצלמה התחתונה במפה מימין (צומת חולון), מאתרים רכב ספציפי ומתחילים לרדוף אחריו עם המצלמות שפרוסות לכל אורך נתיבי איילון, עד מחלף הרצליה. צייד מהנה!
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לחשב לי את הסיכוי שיצא four of a kind ב4 קלפים הראשונים שיחולקו על השולחן? (פלופ + טרן) בנהחה ויש 2 שחקנים
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחכה ומחכה ועוד לא יוצא תירגום.. מישהו השיג?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון. ניתן להורידה כאן: http://zyskind.blogspot.com מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר: ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית. סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף). עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים. אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי. אין …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן.. אני מתאמן כבר חודש בחד"כ, והמליצו לי חברים וגם מהחדר כושר עצמו לשתות אבקת חלבונים. אני תמיד היתי אנטי נגד הדברים האלו ויודע שכמה מהר זה עוזר, ככה מהר זה גם נעלם כשאתה מפסיק להתאמן לתקופה כלשהי (חודש חודשיים הנפח יורד). בכל מקרה, העסק עצמו הוא גם לא זול וברור לי שלא מסתמכים רק על אבקות אלא רק כתוספת לאוכל. יש פה מישהו שמשתמש בזה? לא מזמן אמרו לי שהיתה כתבה בערוץ 2 שם נאמר לא לגעת בזה בכלל...עד היום לא ניסיתי, גם לא לנסות?
-
- 44 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בהינתן שני פולינומים בשני משתנים, נגיד עד מעלה 5 עם מקדמים ממשיים, ובתחום מסויים, איזה שיטות קיימות להשוואה ביניהם, אם בכלל קיימת שיטה כזאת (הכוונה לשיטות שהן לא סטנדרטיות למי שלא לומד תואר במתמטיקה). מצורפת דוגמה שבה נתון הפולינום הגדול יותר אך צריך להוכיח זאת מתמטית, איך אפשר לעשות זאת? מודה מאוד על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הביקורות עליו לא משהו, אבל אני ממש מחפש פדל כזה, רוב האנשים אומרים שהצליל לא נשמע בכלל אקסוטית
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתייחס כרגע לרכב בעל גיר אוטומטי בלבד ולא ידני. אז אני אישית נהג די צעיר שמחזיק רישיון כולה שנתיים, איכשהו התרגלתי לנהוג באופן הבא , רגל שמאל על הברקס ורגל ימין על הגז. שאלתי את מי שקרוב אלי חברים/משפחה והם די צחקו עלי שאני נוהג ככה למרות שניסתי להסביר שאני מרגיש שליטה טובה יותר על הרכב ככה [האמת לא שיצא לי לנהוג בצורה אחרת , פשוט עם רגל אחת זה לא נוח לי ]. ברשת באתרים בעברית אין ממש מידע על חבר'ה שנוהגים ככה , בשונה מחו"ל שיש שלל מידע על זה , תחת הערך Left-foot braking נ.ב יצא לי לבלום בלימת חירום פעם או פעמיים ולא הרגשתי שאני הולך להתבלבל או משהו כזה אגב..
-
- 58 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
אף פעם לא הצלחתי להבין איפה אני אמור לשים את החפצים שלי כשאני רוצה לנסוע לים לבד, עכשיו יש לי רכב ועדיין אני לא מבין איפה אני יכול לשים את המפתח של הרכב כשאני ארצה להיכנס לים. אז רציתי להתייעץ איתכם בנושא הזה, תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שידרו היום קטע של כתב חדשות ערבי שמנסה לשדר מתוך נהריה לאחר ירי הקטיושות כאשר ברקע עומדים מלא ישראלים ש"מפריעים" לו תוך כדי שהם מנופפים בדגלים וצועקים שנסראלה פחדן, השיא היה כאשר הכתב ראיין קשיש זקן במיוחד (מזכיר את שתי הזקנים בשבוע סוף) שאמר לו "שנסראלה יצא מהבונקר, אין לו בייצים!!!" כשראיתי את הקטע הזה נשפכתי לריצפה מרוב צחוק :lol: :lol: ואני חייב להשיג תיעוד שלו. למישהו יש לינק לזה? נ.ב שודר מספר פעמים בחדשות ערוץ 10
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני יודע שאסור לפתוח דיונים כאלו ,אבל רציתי להגיד משהו. כשבאתי לפה בהתחלה זה היה רק כי היפנו אותי לפה לבקש עזרה למפרט. מעולם לא שיערתי שאני יהיה פה באופן קבוע.רק רציתי להגיד שזה הפורום הכי טוב שיש למדתי פה המון ורציתי להגיד תודה לכולם על כל הידע העצום שלקחתי מכאן. ישר כוח.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-