כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
תראו איזה מגניב http://call.zapto.org/ אפשר לעשות שיחות חינם בין 2 טלפונים קווים! וזה אשכרה עובד! דיברתי גם בארץ עם אנשים וגם עם חבירם בפריז! ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם ראיתי, נראה מגניב. מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועכשיו לשאלות המתבקשות: למה ריצ'רד לא הזדקן מאז שבן היה ילד? מיהו אותו ג'ייקוב/דני דין? (שאגב מופיע לשבריר שניה) מהו החול המסתורי בכניסה לבקתה של ג'ייקוב? ולמה ג'ק חייב להיות כל-כך מעצבן? כל אלה מתווספים לעוד אינספור קצוות פתוחים שכנראה לעולם לא ייסגרו...לפחות עד שיאשפזו את התסריטאי או יקציבו לו דדליין לפני שהסדרה יורדת
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתחנן טיול ל פריז,אמסטרדם, בריסל (בלגיה), ברלין ולוקסנבורג עם כמה חבר'ה. לכל אחד יש תפקיד, והתפקיד שלי הוא לגלות מה יש לעשות בבריסל. בטוח נמצא שם פאבים, בתי שוקולד ונוף יפה, אבל אנחנו רוצים לדעת מה המקום הכי טוב לכל דבר ודבר, על פי נסיון בבקשה. אם יש לכם מה להציע שאתם יודעים שיהיה קשה למצוא טוב ממנו, בבקשה תזרקו לחברכם הנאמן עצם! המון תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תגובה הבאה, ישנם שינויים. מצטער
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות. העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת. כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצור…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אפשר לחתוך סרט avi ואיך? אני ישמח אם יעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בעצם... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים שאני מחפש יש לי דף חיפוש חדש כזה עם גוון לבן כסוף שאי עושה refresh זה חוזר לרגיל זה נראה שזה בא והולך רדומלית מידי פעם גם אתם נתקלתם בזה ? העיצוב החדש נראה לדעתי יותר יפה אני יצרף ss בפעם הבאה שאני יתקל בזה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם באמת שווה לשלם 120 ש"ח לכרטיס v.i.p בסינמה סיטי (כי אני רוצה ללכת לשם), למישהו אולי יש חוויות משם? וגם לא צריך לשלם עוד פעם על שתייה ופופקורן?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מהם הדרכים בהן הצמחים שומרים על מאזן מים? חיפשתי בכול המקומות שאלתי אף אחדדד לא יודעע אולי אתם יודדעים
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
במשולש שווה שוקיים זוית הבסיס בת 55 מעלות ואורך הגובה לבסיס 10 ס"מ מצא את אורך הגובה לשוק תודה לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רואה שלא ממש היו ירידות מחירים המהלך אפריל ועד היום...למשל בתחום של כרטיסי מסך.... אני טועה?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני אמור לקבל סכום כסף במהלך השבוע והחלטתי לקנות מסוק על שלט, ראיתי שיש כאן לא מעט אנשים שמבינים בנושא אז החלטתי לשאול כאן כמה דברים. אז ככה: אין לי שום ניסיון קודם בהטסת מסוקים אבל יש לי חוש טכני לא רע והרבה סבלנות, התקציב הוא 1300 כולל כל מה שצריך... חשבתי לקנות את הESKY Honey Bee, יש משהו עדיף בתקציב הזה? קראתי ויש לי קצת הבנה, אבל לא הבנתי מה זה סרוו וג'ירו? מה ההבדל בין בראש לבראשלס? ביחד עם המסוק חשבתי לקנות סוללה נוספת, כבל לסימולטור וצלב אימונים - יש עוד משהו שכדאי לקנות? יש חלקים שבוודאות יהרסו לי תוך כדי הלמידה וכדאי לי לקנות חלפים מראש? במידה ומשהו יתקלקל ואני אצטרך להחליף אותו, יש כלים מיוחדים או שניתן להשתמש בכלים שיש בכל בית מצוי? הסוללה המקורית היא …
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה[br]פורסם בתאריך: 16.05.2007 בשעה 15:40:38 אה ושכחתי לומר , על גיר רגילאני צריך נהג טוב בשביל חבר שלי הוא מחפש אולי אתם יודעים?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש עצומה להביא את הלהקה לארץ, כנסו לקישור ותחתמו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400441,00.html
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
וגם איך אני בודק את המהירות העלאה שלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
OK. זה לא היה מצחיק,לדעת הרבים, מחקתי, כי אצלינו שולטת דמוקרטיה, הרוב קובע. SORY ! PS תודה מיוחדת לOK83
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאתם הכי טובים בזה אז הראשון שרה אותו בחורה, קצב מאוד טוב ויש איזה קטע שהיא אומרת מש'ו כמו - The higher power of the revolusion. והשני שר אותו גבר ויש קטע בשיר שהוא ככה - .This is not Chicago, This is not New York אני מודה מאוד לעוזרים, מתן
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש, לפי מה שהבנתי מדבריך בהודעה הקודמת אמרת לי לא להתקרב ל"איבורי? והאם IQPC נחשבים לטובים כי הייתי אצלהם בחנות ולא התרשמתי לטובה אפילו לא היה מישהו שם שיכול ליעץ לי על דברים יחסית פשוטים כמו סוג זכרון וכו'..
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-