עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Da-Funk,

נגיד שיש לי זיכוי של 100ליש"ט בחנות... אבל הם לא מאשרים לאנשים שגרים מחוץ ל UK.. איך אני יכול בכל זאת לנצל את זה?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by emuzon,

היי מישהו אולי יכול להמליץ על חנות מחשבים ממש טובה בתל אביב שיש בה את כל הרכיבים הטובים? לא KSP משהו יותר מסוגנן מהם ועדיף חנות זולה יחיסית בעלת שם ידוע ( גם יחסית >_>) כל תשובה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by aviv00,

לינק : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=417743 הוא המגזן הכי חסכוני שראיתי השאלה היא למה כל הזמן אומרים לי "לך תדע אם הוא טוב" מה יש בעיות עם המזגנים החדשיים ? אני מתלבט בן פלזמה 100 של טורנדו לזה הינה המפרט של המחדר שלי שלום ותודה שביקרתם באתרנו. להלן סיכום הנתונים שהזנתם אנא בידקו הנתונים למניעת טעויות בחישוב המזגן יעוץ עקרוני למיזוג אוויר: מזגן מפוצל לחדר אחד בדירה או סטודיו סוג הבניין: בינוני (דירת מגורים) המזגן יפעל: עד 12 שעות ברציפות סוג הגג הוא: תקרה שמעליה קומה נוספת סוג הרצפה היא: רצפה כלשהיא שמתחתיה קומה נוספת מספר החדרים במפלס הוא: 1 פרטי החדרים חדר שקר כל שהוא » גובה החדר: 2 ס"מ, רוחב החדר: 3 ס"מ, אורך החדר: 2 ס"מ. » מספר האנשים המכסימלי אשר ישה…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by Gilo2005,

רציתי לדעת באיזו שעה מתחילה הבגרות בטופס 002

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by k22,

אהלן יש לי מכונת גילוח שהראש שלה קצת שבור רציתי לדעת האם כדאי ליקנות מכונה חדשה? או להחליף לו רק את הראש והסכינים ראיתי באיבי את זה http://www.ebay.com/itm/Philips-Norelco-HQ8-SPECTRA-TRIPLEHEADER-Replacement-Heads-71-73-Series-7800-77-/181067162808?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2871a4b8

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by nir.barak,

שלום חברים, יש לי מחשב ומסך מקולקלים שאני רוצה לזרוק לפח אז רציתי לדעת אולי מישהו מכיר נקודת מחזור לאשפה אלקטרונית באזור ב"ש?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by pure perfection,

שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה

8. Started by Sfree,

אמרות פרובקטיביות אנטישמיות ופוגעות באופן מחריד, היוצאות מפי מי??? יהודייה, העונה לשם "נטלי כהן וקסברג" שלפי דעתי יש להשליכה לתאי הגזים! והייתי עושה זאת בעונג רב, אם רק הייתה לי האפשרות. לזה אני קורא "שמאלנאציזם"

9. כאילו, הכה את המומחה בלי שיש מומחה ? כלומר הוא ישנו, הרי יש במשטרה יחידה לסייבר, אבל כנראה שלא כולם במשטרה עצמה שמעו עליה .... https://tech.walla.co.il/item/3120559 מה יהיה ?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by napoleon45,

בהתחלה חשבתי לעשות סקר, אבל לאור "ההצלחה" שלהם בבחירות, חשבתי שמספיק תגובות רגילות. אז מה אתם אומרים/ות על הישראלית שמואשמת כי חרטה אותיות על קיר הקולוסיאום ? https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5500257,00.html

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  11. לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  12. קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by factor,

יש לי כסף

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  14. אז אני בדיאטה, וקניתי עוגה בחנות ככה לשבת לאחר שראיתי את הערכים התזונתיים שעשו רושם מאוד דיאטתי אך מחשיד מאוד החשד התעורר לאחר שפתאום שמתי לב שרשום על גבי הקופסא: במקום קלוריות רשום "אנרגיה (%) 31" הערכים כמובן הם ל100 גרם עכשיו מדובר בקלוריות? או שמא זה טריק שיווקי אין סיכוי שבעוגת שוקולד יהיו כל כך מעט קלוריות? העוגה היא בגודל עוגת שיש של כל חברה בחנות היא 600 גרם סך הכל, משמע כולה 180 קלוריות לכל העוגה אין שום סיכוי בעולם! מישהו יאיר את פני?

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by nir567,

שלום לכולם, אני בא אליכם עם שאלה הפוכה, כמה שווה המפרט הבא: (אפשר לתת גם הערכה גסה..) Computer Case : COOLER MASTER STORM SCOUT BLACK GAMING EDITION Mid-Tower Case Power Supply Upgrade : 700 WATT OCZ Technology StealthXStream 2 OCZ700SXS2 ATX12V & EPS12V Power Supply Motherboard : BIOSTAR TH67B LGA 1155 Intel H67 HDMI SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard DDR3 Memory : 8GB (2X4GB)DDR3-1600 MHz PC3-12800 Processor: Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Box with Original Intel Fan CPU Cooling Fan : Intel S-775 Core i3/i5/i7 4-Pin Original CPU Fan Hard Drive : 1 T…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by Terayon,

מניח שמי שנמצא באתר הזה יודע להזהר...אבל בכל זאת... בימים האחרונים פרסמו בפייסבוק קישורים למשחקים, סרטוני עירום וכו'. כל לינק מוביל לדף מידע על הסרטון או המשחק בו נדרש ללחוץ על קישור נוסף לחיצה על כל אחד מהקישורים תוביל לדף הבא, שנראה כמו דף הכניסה של פייסבוק. רק שימו לב לכתובת... אז תזהרו..

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by Jonnyboy,

מה קרה לחיפוש בפורום? למה החליפו אותו? אני תמיד שנאתי אתרים עם החיפוש הזה של גוגל, עדיף מנוע חיפוש של האתר עצמו. ובנוסף לכך, האתר, פשוט נהיה מכוער אני מצטער לומר. פעם, עוד לפני שאני הייתי פה, עוד רק שאח שלי הצטרף, זה היה אתר איכותי, בלי כל כך הרבה פרסומות ולכלוכים. אפילו על החיפוש מרוויחים כאן כסף. צריך כמה הכנסות, בכזה אתר גדול. אבל זה התחיל בפרסומת אחת, אחרי זה 2, 3. שזה בסדר, אבל אז התחילו גם לשים לנו GOOGLE ADS כל כמה תגובות בדיונים. והוסיפו עוד פרסומת. ואז פרסומת נוספת, ואז הוסיפו עוד GOOGLE ADS בעמוד הראשי. שכל אלו כבר ממש פגעו בהגיינת האתר. והיום אני מסתכל על האתר. ולא כיף להסתכל עליו, הוא נראה מלוכלך. לא איכותי ולא הגייני. אז אני רק רציתי להביא את דעת משתמש רגיל,…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by Rammler1983,

היי, של מי השיר כש E.T נכנס? תודה

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

הגיבו "חיובי" למי שיש. אני מחפש מועמדים פוטנציאליים לפרוייקט WCG בחתימה שלי. הרשמו לצוות שלנו! חיובי

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by elerock,

בקרוב אני עובד דירה לדירה גדולה יותר(8 חדרים אם זה משנה),בדירה יש שתי קומות ואני נימצא בעליונה. אני מקבל חדר גדול יותר ממה שיש לי עכשיו ועוד חדר פנימי שאפר להיכנס אליו רק מהחדר שלי. מהחדר הפנימי אני רוצה לעשות חדר "זולה",טלויזיה,סוני,שולחן סנוקר,מנגל(יש שם מרפסת קטנה),נרגילות וכו'... אני מחפש הצאות לעוד דברים שאפשר להכניס לחדר,אני מוכן להשקיע עוד כ1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים:]

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by JHONLEV,

מישהו מכיר אתר אינטרנט ישראלי טוב שמוכר קסמם קלפים וכו'.?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by mrraz,

הייתי שם בשבת [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  25. שלום, כעיקרון השאלה היא בכותרת, איך להתכונן ולהיות ערוך ומוכן הכי שאפשר למתמטיקה, כי המקצוע הזה לא חזק אצלי... אני בכיתה י"א, 3 יחידות במתמטיקה.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.