כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד שייר נגיד משחק גדול... ויש משהו כמו 30 או 40 חלקים... יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!!
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ממש משעמם לי בזמן האחרון במחשב ,יש לכם הצעות מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
http://www.blackcats-games.net למי שיש שם משתמש באתר אני צריך לדבר איתו בפרטי דחוףף אז שישלח לי הודעה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
זה דחוף חבר שלי הוריד בטעות ספייוואר והוא לא יכול להפטר ממנו והוא לא מצליח להכנס לאינטרנט אם מישהו שמע על תוכנה שיכולה לשחזר את הווינדוס שיגיד ונ.ב הוא גם לא יכול לעשות שחזור מערכת אם למישהו יש תוכנה או משהו שיכול לעזור שיגיד בבקשה תודה רבה מראש :) :) :)
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני עומד לעבור ל ESC חיילים בקרוב ואני רוצה לדעת עם למישהו יש תפלא הזה ויכול להמליץ לי עליו?!? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תרגום לאבודים עונה 2 פרק 5?? או לסימפסון עונה 17 פרק 3??
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הורדתי תרגום לסרט אבל הוא לא מסונכרן עם הסרט, ולא הצלחתי לסנכרן אותו. יש לי את הסרט הגרסה של 2 דיסקים - הראשון 715 MB והשני 703 MB.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מתחתן בעוד כ4 חודשים ורציתי לדעת לגבי איחוד חשבונות הבנק אם מישהו יודע איך זה בדיוק מתבצע מבחינת פקדונות ניירות ערך וכו'..
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו בעל ידע בבריכות והשימוש בטבליות כלור וכו.... קניתי את הבריכה הזאת: את הפילטר הזה: ואת משאבת פילטר: ואת החומרים הללו: נגד עצות וטבליות כלור השאלה שלי היא כזאת...כשאני ממלא את הבריכה בפעם הראשונה אני צריך לזרוק טבלית כלור אחת?או שזה אחרי המילוי יחד עם הפילטר שיפעל עם הטבלית?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בחנות מילואים החדשה שפתחו בבקום? איפה זה בדיוק נמצא ומה שעות הפעילות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא לא עולה לי משום מה... והוא נפתח כבר אתמול
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש בן אדם שלד וסיים את הקורס וקיבל תעודה MCSE.. אז יש כאלו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תשאירו אי סי קיו אני חייב עזרה במשהו ממש קטן יש איזה אתר אינטרנט של באדיבילדינג (ישראלבוXX) שלא עובד לי הפורם שם אני רוצה לדעת אם רק אצלי ואני לא יודע אם מותר לשים פה תלינק/שם האתר
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מכשיר כזה יש טיפים לפני הקנייה? מה אני צריך לדעת? תקציב גג 2500 כמובן רצוי שפחות המטרה לעבוד בעיקר על החזה והגב, כי ידיים אפשר לעבוד במשקולות רגילות, ורגליים לא ממש מעניין אותי, כמובן אם יש משהו לרגליים זה בונוס וזה אחלה..
-
- 23 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני חושב על להזמין מhttp://www.xoxide.com/ אבל אני לא יודע אם הם אמינים ואיך השירות שלהם.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
(לא, אני לא מחפש לקנות) אם יש בחור כזה - אשמח לשמוע ממנו.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
זה כאילו ששר התחבורה אמר "לא אכפת לי מתושבי הדרום!! שרק לתושבו הצפון יהיו רכובות כל הלילה"... =\ עזרה בבקשה.....תודה =]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה הוא נמצא? והאם זה בעיה להחליף אותו לבד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בן דוד שלי יהיה בשיקגו עוד שבועיים ואני בטוח מביא משם משהו... הקטע שאני לא מוצא אפילו בגוגל חנויות חשמל ומחשבים שם.... אפילו פה בתל אביב אני מוצא יותר חנויות עם אתרים באינטרנט. מישהו מכיר? ,שמע? היה? ראה? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לעשות הרצאה...לא משנה על איזה נושא... אם למישיהו יש איזה רעיון להרצאה..זה יעזור מאוד!! ו אם אפשר, בבקשה תביאו לינק עם חומר כתוב כדי שאני יוכל לדבר על זה בהרחבה למשל, אם זה על מחשבי כף יד אז תביאו בבקשה לינק שבו רשום מי המציא את זה..למי זה מיועד... וכו וכו' באמת שלא משנה על איזה נושא.... באמת תודה...כבר שעתיים אני מחפש משהו ולא מוצא!!!! :-\ ועוד פעם תודה! ELIOR
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-