כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חלקת יער הכילה לפני 20 שנים, 30000טונות של עץ. היום יש ביער 40000 טונות עץ, נתון כי כמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה גדלה כמות העץ באחוזים מידי שנה ב. מה תהיה כמות העץ בעוד 20 שנה.. אם מישו יוכל לפתור את זה ולתת לי את הדרך לפיתרון אשמח כי אני מנסה לפתור את זה מלא זממןן!! תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.addictinggames.com/supuzzle.html
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת לפי מה הצבא שולח זימונים לימי סיירות וגיבושים שונים? זה לא שלפני הנ"ל אתה מציג להם את הכושר שלך, אלא רק מציג מצב רפואי (בלשכת הגיוס) ומבחן (שבכלל לא קשור). יש לי פרופיל 82, ורציתי לדעת אם יש מצב שישלחו לי. תאריך הגיוס הוא ב-16.03.08. ובאותו נושא, אילו ימי סיירות/גיבושים מתקיימים לפני התאריך גיוס (הראשוני) שלי? באיזה חודשים? ועוד משהו, כבר אפשר לדעת לאיזה חיל אני מיועד? כבר ראיתי את הטבלה הזאת באתר שבוז/יחידה (אחד מהם), אבל היא ממש לא מובנת. זהו...לבינתיים.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שי רומנטי כזה, המילים שאני יודע Sometimes I Think Myself Im better Of Without you.... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למי שלא מבין אני לא מדבר על התוכנית בערוץ 2 שדי נחמדה אלה על התוכנית היומית בHOT שמשעממת ברמות אז תזרקו בדיחות מפגרות ואני יתחיל תראשונות התוכנית של מה קשור כל כך משעממת שאודטה ניראת מעניינת אחרי שצופים בתוכנית מה קשור כל כך משעממת ש-"לא אשה" (מנשואים פלוס) הזמינו כמה תוכניות לטקס קבלה
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי. אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון. והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה. הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירו…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה אפשרי ? אם לא אשמח להפניות לחנויות ציוד ל PC אמינות בארה"ב. המשלוח לחבר בארה"ב שמגיע לארץ בקרוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לומר בהצלחה גדולה לכל מי שנבחן מחר בבגרות במדעי המחשב! בהצלחה חברה.
-
- 133 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד כמה חודשים בעזרת השם וקצת כוח רצון, אני מעיף את הרכב שיש לי עכשיו-סופר לנסר 94 1600 אוטומטית. חשבתי על רובר 214, 1400 ידנית,בדיוק מה שאני אוהב.אני יודע שרובר פשטה רגל ולכן המחירון של הרכבים שלה ברצפה, ואפשר להשיג רכב שנותן המון במחיר ממש זול, משהו בסביבות ה15000 שקל למודלים 97-99. בעיה ידועה ששמעתי על הרכב הזה שיש בעיה עם אטם ראשי שהוא לא חזק מספיק ולכן הולך ראש מנוע מוקדם, אם זה קשור בכלל אחד לשני, תקנו אותי אם אני טועה(אינני מבין גדול במכוניות).עוד בעיה שאני מודע לה היא נזילות בדגמים שיש בהם סאנרוף, אך זה לא ממש משנה לי, כי אני לא רוצה סאנרוף בכלל. אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי על הרכב הזה, במיוחד ממי שיש לו ניסיון כשלהו עם הרכב הזה, אני מעדיף כמה שפחות תגובות שמתבסס…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז האחריות על האזעקה היא במוסך. התקשרתי לסוכנות שממנה קניתי את הרכב והם אומרים שעל האזעקה אין 3 שנים אחריות כמו לרכב. זה מוזר, הרי אני יכולתי להתקין אזעקה לבדי ולא ע"י הסוכנות...עכשיו, עברה שנה וחודש ונדפקה לי האזעקה. במוסך אומרים שהאחריות נגמרה, האם כך הדבר? נ.ב. בקבלות של האזעקה לא כתוב כמה זמן אחריות. רק בספר הרכב כתוב 3 שנים אחריות.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך תוסף לFF שימנע כניסה לאתרים מסויימים שאני מגדיר.. או תוכנה חיצונית העיקר שיכנסו לאתר זה לא יכנס או שזה יציג ERROR... צריך בדחיפות תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יוצא לנו מדי פעם לקלל , להשחיל מילה פה ומילה שם ... האם אתם שמים לב לזה ? זה מושרש עמוק בתוך התודעה שלנו ... ניסיתם פעם להוקיע את הניב הזה מתוככם ? זה מפריע לכם ? אתם מתעצבנים כשקוראים לכם זלמה ? מה עובר עליכם כשאתם שומעים ערבית ?
-
- 49 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
תגידו, בפלאפון זה אפשרי לעשות מס' חסוי? נגיד אני אתקשר למישהו ואז הוא יראה על הצג שלו מס' חסוי...
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי פרופיל 97,קב"א אני אדע ביום ראשון כנאה,יש לי סעיף משקפיים,וגם יש לי כושר של צב קרבי. בגלל שיש לי סעיף משקפיים זה מונע ממני ללכת ליחידות רציניות של קרבי,נשאר לי גולני וכו' - לא אופציה מבחינתי. יש לי אופציה לשרת כדור שני בחיל האוויר. אילו תפקידים יש לי שהם לא קרביים? סימנתי בשאלון שאני כן מעוניין לעבוד במשהו טכני,וכן יש לידע בזה,לפי מה שהבנתי מכמה אנשים שאין הרבה סיכויים שאני אתקבל לדבר כזה כי יש לי פרופיל גבוה.
-
- 77 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון). מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה? אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר.. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
אני יודע שהלינק הזה ממש מוכר והוא אפילו הודפס וצורף לחלק ממקלדות\עכברי מיקרוסופט, אבל למען אלה שלא ראו או שזרקו ישר לפח: http://www.microsoft.com/hardware/hcg/default.html נראה קצת בולשיטי ומעט מאוד אנשים יתחילו להזיז דברים בשביל שיהיה כמו בתמונה, אבל לי אישית זה עזר ובאמת שאני מזיז טיפה דברים לפה ולשם בשביל שיהיה פחות או יותר כמו בשרטוט, לאורך שעות אני מרגיש שזה יותר נוח וזה קצת מחליש לי את הכאבים ביד ימין מהעכבר (למרות שהוא לוג'יטקי ). מקווה שזה יעזור פה למישהו. נ.ב, אני יודע שיש עוד הרבה מדריכים כאלה ומיקרוסופט לא המקור הכי אהוב כאן, אבל במקרה מצאתי את זה אז פרסמתי ;D
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאילו מה זה הבדיחה הזו?? לא יכולים לשמור על שקט לרגע?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-