כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון). מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה? אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר.. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני יודע שהלינק הזה ממש מוכר והוא אפילו הודפס וצורף לחלק ממקלדות\עכברי מיקרוסופט, אבל למען אלה שלא ראו או שזרקו ישר לפח: http://www.microsoft.com/hardware/hcg/default.html נראה קצת בולשיטי ומעט מאוד אנשים יתחילו להזיז דברים בשביל שיהיה כמו בתמונה, אבל לי אישית זה עזר ובאמת שאני מזיז טיפה דברים לפה ולשם בשביל שיהיה פחות או יותר כמו בשרטוט, לאורך שעות אני מרגיש שזה יותר נוח וזה קצת מחליש לי את הכאבים ביד ימין מהעכבר (למרות שהוא לוג'יטקי ). מקווה שזה יעזור פה למישהו. נ.ב, אני יודע שיש עוד הרבה מדריכים כאלה ומיקרוסופט לא המקור הכי אהוב כאן, אבל במקרה מצאתי את זה אז פרסמתי ;D
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאילו מה זה הבדיחה הזו?? לא יכולים לשמור על שקט לרגע?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הגיע לידי מצלמת אינטרקום קטנה ואני צריך לחבר אותה למחשב\טלויזיה ... למצלמה יש חיבור כזה שדומה לחיבור של מאוורר על הלוח אם ( עם 3 פינים) , אז איך אני יכול לחבר אותה שתתפקד בתור מצלמת אבטחה?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
קראו נשפכתי פה חצי שעה ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, כשדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
robert gitelman- club99 18.5.2007 robert gitelman- club99 18.5.2007 tracklist: 01. ultra djs- me and u (ernesto vs. bastin remix) 02. menno de jong pres. myth- sjamaan 03. filo & peri feat. eric lumiere- anthem (nic chagall remix) 04. ricky fobis- nobody (dj res a.k.a. i gor s) 05. front- cosmic spring (aurora mix) 06. alex moprh & rank1- life less ordinary 07. lost withness vs. sassot- whatever (aly & fila remix) 08. k & a- always fool (club mix) 09. cellec- love of my life (kamil polner & sender rework) 10. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 18.5.2007: http://www.sendspace.com/file/z9zfnd …
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הגיעה לה קבוצה עם אופי. משחק שני ברציפות שהם חוזרים מפיגור במוני טיים. שבוע הבא יש להם הזדמנות לדאבל בהצלחה ומזל טוב
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי שאלה: מהירותו של מטוס נוסעים ושל מזל"ט הן זהות 360 קמ"ש מסת המזל"ט היא 20 ק"ג ומסת מטוס הנוסעים היא 20,000 ק"ג צריך לחשב את ארגיית התנועה של המטוס ושל המזל"ט אז על פי הנוסחה והחישובים יצא לי שאנרגיית התנועה של המטוס היא 100,000,000 ג'ול ואנרגיית התנועה של המזל"ט 100,000 ג'ול זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו יודע למה באתר שלהם אפשר לעשות הזמנות לכל חור שכוח אל ורק לא לישראל?! יש אתר אחר באינטרנט שמוכר סחורה מהסרטים של סמית'?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.foxnews.com/story/0,2933,272440,00.html
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיאה לת'רד שאחרי חצות, הוא צריך להיות אידיוטי. D: שכל אחד ישים פה את הפלאש הכי מפגר וחסר טעם שהוא ראה אי פעם באינטרנט אני אתחיל: http://www.sieni.us/?id=24 משום מה זה ממש הצחיק אותי o_o
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו איזה דברים נוראיים מפרסמים עילנו ב ''דוינהאנט''. תציפו את האתר בדברים נגד חייבים ! http://israevil.deviantart.com/gallery/
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Scientology and Me\ סיינטולוגיה ואני Panorama תוכנית התחקירים של bbc שידרה תחקיר על הדת\כת הסיינטולוגיה. אנשים בשחור,מעקבים,ציטוטים,איומים, זה לא סרט הוליוודי זה סיינטולוגיה אה... כמעט שכחתי לספר לכם שהשואה היא באשמת פסיכיאטרים, על פי סיינטולוגיה אורך התחקיר 29 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=-126281853779690652
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שרובנו חושבים שהם יודעים אנגלית מצויין ;D אבל כנראה שיש מונחים יומיומיים שלפחות אני לא מכיר. למישהו יש מושג איך אומרים "תעודת הצטיינות" באנגלית? אני לא צריך תרגום ישיר כמו Letter of Excellance כי זה, אני יכול לשער, יהיה אותו דבר כמו לתרגם סוף הדרך ל- End Of The Road , כאשר אנחנו מתכוונים לסלנג עברי בכל מקרה, אני מודה לכל מי שינסה לעזור וגם לכל מי שרק יביע עניין. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת כבר הופכת להיות מסורת.. WTF קורה בתוכנית הזאת?! אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע.
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-