עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הארון שלי ריק ממותגים. באמת, אני קונה רק בH&O ואולי טיפה בTNT.. זול הקיצר. עכשיו, ראיתי פרסומת בעיתון ל"יריד המותגים".. אומרים שהמחירים שמה יהיו דווקא יחסית סבירים (ג'ינס של דיזל ב400 ש"ח). רציתי לדעת, אם מישהו הולך לשם או אם מישהו היה פעם ביריד הזה? שווה ללכת לשם אתם אומרים? יש שמה בכלל מקום למדוד את הבגדים או שאתה רואה אותם, קונה וזהו?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by ranyr,

במילוי הטפסים באתר VISAPOINT תחת U.S. Contact Information מבקשים את שמו של ה US CONTACT ואת מספרי הטלפון שלו למה הכוונה ב US CONTACT והאם מומלץ לתת שם או לרשום NONE???

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by Salwaby,

סתם חשבתי יהיה נחמד לפתוח דיון על סרטונים מצחיקים ב YouTube זה אחד קורע :]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחולון...אם יש קו אחר שעובר פה זה גם טוב..תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. פעם מישהו אמר לי שאפשר שישלחו לך משהו ושאתה תשלם עליו רק שזה מגיע אליך, הוא אמר לי שקוראים לזה גוביינא. אתמול שאלתי את אבא שלי מה זה גוביינא הוא אמר לי שזה שזה משלוח שהמקבל משלם עליו ולא השולח. השאלה אם אני משלם על זה רק שזה מגיע אליי כי להורים שלי יש בעיה עם משלוחים ולתת כרטיס אשראי וזה, ואני רוצה לקנות משהו שיש אותו רק בנועה אז בבקשה בבקשה תענו ! תודה רבה ! היתקשרתי אליהם, אפשר !!!!!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. http://wellcom.co.il בכל מקרה אחלה מחירים ונראה אתר מאוד מקצועי. מאוד נח ואינפורמיבי. מישהו פעם קנה מהם?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אם יש המלצות לצופר אויר גם טוב.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by yigael_o,

לא להאמין על מה אנשים לוחצים. http://www.eweek.com/article2/0%2C1895%2C2132447%2C00.asp

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  10. למי שצריך הינה השעות של הבגרויות היום http://img501.imageshack.us/img501/9282/untitledou6.jpg בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Gilo2005,

בוקר טוב לכולכם,לפני מספר ימים רכשתי לעצמי HD 160 גיגה. לאחר כמה ימים התברר שאין לי צורך בו כי קיבלתי מקרובי משפחה מחשב כמתנה. ברצוני להחזיר את אותו HD ל-KSP.אך קראתי בדף שמקבלים כי אינם מקבלים מוצרים בחזרה. מזה השטויות האלה?והאם יש מצב שבו אני יכול להחזיר להם את המוצר?

13. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by Aviko,

חלקת יער הכילה לפני 20 שנים, 30000טונות של עץ. היום יש ביער 40000 טונות עץ, נתון כי כמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה גדלה כמות העץ באחוזים מידי שנה ב. מה תהיה כמות העץ בעוד 20 שנה.. אם מישו יוכל לפתור את זה ולתת לי את הדרך לפיתרון אשמח כי אני מנסה לפתור את זה מלא זממןן!! תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Kidney_stonE,

http://www.addictinggames.com/supuzzle.html

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by moonjib,

שלום לכולם. רציתי לדעת לפי מה הצבא שולח זימונים לימי סיירות וגיבושים שונים? זה לא שלפני הנ"ל אתה מציג להם את הכושר שלך, אלא רק מציג מצב רפואי (בלשכת הגיוס) ומבחן (שבכלל לא קשור). יש לי פרופיל 82, ורציתי לדעת אם יש מצב שישלחו לי. תאריך הגיוס הוא ב-16.03.08. ובאותו נושא, אילו ימי סיירות/גיבושים מתקיימים לפני התאריך גיוס (הראשוני) שלי? באיזה חודשים? ועוד משהו, כבר אפשר לדעת לאיזה חיל אני מיועד? כבר ראיתי את הטבלה הזאת באתר שבוז/יחידה (אחד מהם), אבל היא ממש לא מובנת. זהו...לבינתיים.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  17. אני צריך לשכור דירה לשבועיים בסנט פטרבורג, או לחלופין אכסנייה, התקציב שלי לא גדול ואני רוצה למצוא אתרים או כל אמצעי אחר כדי לשכור שם דירה, התקופה המדוברת היא אמצע יולי, אשמח לכל סוג של עזרה בנושא. בתודה מראש לכולם, אופיר ישראלי.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by evman007,

שי רומנטי כזה, המילים שאני יודע Sometimes I Think Myself Im better Of Without you.... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by mrsph666,

אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. למי שלא מבין אני לא מדבר על התוכנית בערוץ 2 שדי נחמדה אלה על התוכנית היומית בHOT שמשעממת ברמות אז תזרקו בדיחות מפגרות ואני יתחיל תראשונות התוכנית של מה קשור כל כך משעממת שאודטה ניראת מעניינת אחרי שצופים בתוכנית מה קשור כל כך משעממת ש-"לא אשה" (מנשואים פלוס) הזמינו כמה תוכניות לטקס קבלה

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי. אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון. והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה. הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירו…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by mazoneli,

מישהו יודע אם זה אפשרי ? אם לא אשמח להפניות לחנויות ציוד ל PC אמינות בארה"ב. המשלוח לחבר בארה"ב שמגיע לארץ בקרוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. רציתי לומר בהצלחה גדולה לכל מי שנבחן מחר בבגרות במדעי המחשב! בהצלחה חברה.

• 133 תגובות
    • 7.1k צפיות
  24. Started by אלימלך אגוז,

[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים