כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום, לפעמים אני "נתקף" פה בהתנתקויות של המודם שלי, כאשר לא יורד שום גשם, לא מזיז כלום ולא משנה שום הגדרות.... (זה קורה בדר"כ בערב/לילה) לכם זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש באימיול פלוס 1.2 עם אינרטנט של נטויזיון 1.5 מגה דרך הכבלים...אני גר במעלה אדומים.. למישהו יש בעיה עם התחברות לשרתים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אצלנו בבצפר אין מידע ופתאום "החליטו" שצריך להגיש את זה עד סוף החודש ולא עד סוף החודש הבא... ואני לא יודע מה לכתוב!! (התכנות כבר גמור, מבנה העבודה עוד לא...)
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מכונאי רכב זה מקצוע קקה אכושילינג אני רוצה לצאת ממנו ולעבור בסיס הדרך היחידה היא לפסול תמקצוע מסיבות של בעיות בריאותיות.. אמרו לי פטור מנעליים ..רק הבעיה איך אני מגיע למצב הזה שיתנו לי אותו... הלכתי לרופאים מומחים..הביאו לי פטורים כמעט מלא לעשות כלום ורק מנעליים לא וכואב לי מהעבודה הזאת כל הגוףףףף יש למישהו איזה דרך לדבר עם הרופא להגיד לו על איזה תופעה..שהוא יאכל אותה עד הסוף??.. על הידיים מפרקים ברכיים ורגליים וגב כבר אמרתי לרופאים יש לי היסטוריה על זה אני כולה 3 חודש בבסיס הזה כולי שפוך מת..... יש למישהו איזה רעיון טוב איך להסביר לרופא מה יש לי בצורה יותר גבוהה..?
-
- 47 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקבלתי לחברת ביטוח במזל טוב בתור איש המחשבים שנותן תמיכה לכל עובדי החברה בטרמינל הפנימי שלהם,ראוטרים,מדפסות,אופיס וכד' בראיון הוא שאל אותי אם יש לי היכרות עם Priority ואני....בטח כמובן ותכלס אין שמץ מה זה עזרה.......................................................................
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נמאס לי מהספר שלי, אני רוצה איזה ספר סטייליסט, שידע להתאים לי תספרות מחמיאה וידע לספר , העלות פחות חשובה ואם לא בירושלים אז בכל הארץ, נראה לי משתלם להשקיע זמן/כסף/נסיעות בשביל למצוא תספורת אולטימטיבית ואם לא בארץ אז בחו"ל, נראה לי משתלם... אופס ;| תודה!
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אם בא לך לתת המלצות לשירים החדשים שרצים במועדונים מסיבות וכו'... תודה!
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש להקות בסגנון הזה... תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלןם! אני מחפשת חידות מגניבות על מחשבים בכללי אם זה על מערכות הפעלה, חומרה או כל מיני דברים מגניבים עם חרוזים או בלי מי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד:] תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה שאני מחפש יש למישהוא חנויות באזור י-ם שיהיהו זולות ואמינות ואם אפשר גם כתובת אני מכיר את איבורי וטופ מחשבים בגילה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מכונית עומדת בצומת.ברגע שאור הרמזור מתחלף לירוק היא מזנקת בתאוצה קבועה של 2.5M/S במשך 10S, ואז היא ממשיכה לנוע במהירות קבועה. ברגע הזינוק נכנסת לצומת משאית הנעה באותו הכיוון במהירות קבועה של 72KM/H א.מתי משתוות המהירויות של שני כלי הרכב ב.מהו המרחק בין שני כלי הרכב ברגע הנ"ל ג.מה המרחק בין שני כלי הרכב ברגע ש T=10S ד.מתי והיכן כלי הרכב נפגשים אשמח אם תוכלו לעזור לי אפילו באופן חלקי *** איפה שהדגשתי ה -S בשנייה, רק לא ידעתי איך לסמן.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה בכותרת ובתודה רבה לעוזרים לכבוד החנות SHOPTO ב3 באוגוסט 2010 קיבלתי מיל שהזמנה שהזמנתי ממכם מספר -xxx יצא לדרכה אלי בהזמנה היה רשום ישראל כמו שהיה צריך להיות רשום אחרי כמה ימים רציתי ליראות איכן ההזמנה -התברר לי באתר הזה של הדואר - http://track.royalmail.com/portal/rm/track;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ;jsessionid=J13BINKMF4GXMFB2IGIVFHQ?catId=22700601&emt=emt&track=track&default=default&imageRootPath=&loc=en_GB&keyname=track_home&gear=track שההזמנה בברזיל -למעשה לדיוק היה כתוב את זה - "Your item, posted on 03/08/10 with reference RJ677378651GB has been passed to the overseas postal service for delivery in BRAZIL. " מכוון שאני לא…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זאתי שעשו עליה צילצולים אני פשוט רוצה לשמוע את המלא
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי, אם אתם זוכרים לפני כמה חודשים פרסם המוסד מודעה שהתחילה במשהו כמו "המוסד נפתח, לא לרבים, אולי לך". למישהו יש לינק למודעה או תמליל שלה? תודה, עדי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-