עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם... אם יש פה אנשים שיש להם מכשיר מאורנג או אפילו אנשים שעבדו במכירות שם יש לי שאלה... אני מעוניין לרכוש את המכשיר SE K800I עכשיו המכשיר עולה 36X58 שזה 2088 שח משהו כזה... עכשיו יש לי כרטיס ישרכרט דירקט...בכרטיס אני לא יכול לפרוס לתשלומים עכשיו השאלה האם אורנג מאפשרת לעשות הוראת קבע ל 36 תשלומים? יש אולי למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  2. שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  4. Started by iem,

מישהו יודע מתי מפרסמים ציוני בחינות טכנאים והנדסאים שהיו במרץ ? והאם ניתן לצפות בהם דרך אתר מ. החינוך כמו בבגרויות ?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  5. רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי אני מתלבט איזה קורסים לקחת. בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ff10,

אני וחבר ( MassiveAmmo ) יצרנו שיר מצחיק :lol: http://rapidshare.com/files/33776333/MassiveAmmo_Friends_-_Lo_Normali.mp3.html השיר מבוסס על חבר שלנו ועל אמא שלו ( מערכת היחסים שלהם ) תגובות בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ido.G,

היי, אני 22 ולאחרונה רכשתי עדשות מגע שנתיות- רכות. האופטימטריסט הדריך אותי איך להרכיב אותן ובחנות הצלחתי לאחר מספר נסיונות. עכשיו ניסיתי לשים אותן בבית ולא הצלחתי. יש לכם טיפים שונים שיעזרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת ...(זה לא בישבילי חח אני יש לי עוד שנה אבל חבר שלי פשוט רוצה למצוא אנשים שמתגייסים בתאריך הזה)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by whitiger19,

...............

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. אני מעוניין לשים תמונה של המחשב שלי אבל אני צריך תדרוך קטן איך :s05:

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  12. Started by Pika007,

אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. אנא הרתמו למאמץ! http://cats.omerkatzir.com

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. יש לכם איזה משהו להציע? המשחק היפני ההוא נסגר (האתר), ובמילא כולם כמעט סיימו אותו. תביאו קצת דברים מעניינים. עמרי ומור - באמא שלכם תשאירו את הת'רד קצת פתוח. משמעמם לי...

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by esaly,

היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by Aviko,

איזה תכנית מפגרת למה לא מורידים אותה מהמסך, זה כזה משעמם לראות זקנים רוקדים מקרנה..! :pissed: Aviko

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  17. תגידו, אם אני מורעל מציאניד, מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי את המקסימום סיכוי לחיות ? אם אני נורה (מרובה), מה צריך לעשות ? אם אני נחתך חתך עמוק, מה צריך לעשות ? אם נקטעת לי היד (נחתכת לגמרי) מה צריך לעשות ? תודה ! אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה מה שקורה שעושים מרתון משחקי FPS לילה שלם...

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by ex_,

היי, אני רוצה לכתוב: "תודה רבה" אם אתה יודע ויכול לכתוב זה יעזור לי מאוד (בקובץ psd או jpg על רקע לבן, ברזולוציה גבוהה, או בפונט פשוט שיש בכל מערכת xp) תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by fuck off,

הנה: http://ece4co.vis.ne.jp/sw/2007/05/post_16.html זה המשחק. חמוד כזה.. עד שמגיעים לשלב 33. שברתי את האצבעות חצי שעה. אני אסגוד למי שיצליח.

• 76 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. אוקיי האמנית המוכשרת היא חברה שלי :-* הציור באורך של 1.40 ורוחוב של 60 בערך משהו כזה... סתם רציתי לשתף אותכם ולהראות שאכן הצלחתי לכסות את הקיר חחח [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. קודם כל אני באמת רוצה להגיד שזה דיון רציני בבקשה לא לרדת עלי. אני לא יודע לקרוא שעון מחוגים.. אני נתקל בבעיה הזאת לאחרונה לא מעט פעמים ואני נבוך כל פעם מחדש.. בבקשה זה רציני מאוד... אם תוכלו לעזור לי אני הודה לכם מאוד

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by idan23,

אני חדש כאן , למעשה נרשמתי לפני כמה ימים אבל החלטתי קודם להתרשם לפני שאני כותב הודעות.. והפורום אחלה , בהצלחה . אני בן 18 מבאר שבע, עוסק בעיקר בחומרה במחשב , מקווה לעזור כמה שיותר .. ערב טוב.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by IG,

מישהו יודע מתי ההופעה של דני סנדרסון מתחילה? תודה נ.ב: לא, זה לא עוד דיון שאפשר להספים בנוביות...

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  24. Started by navk2,

http://irgun-hamorim.org.il/index.asp?action=read&atcid=106841 מה אתם אומרים ? למה הם לא יכולים ליהיות פשוטים יותר...

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

בעקבות בדיון שפתח ליאור על המכונית שהוא רוצה לצבוע אז יש לי שאלה: כמה עולה כל השיפוצים האלה, תחתיות, ספויילר, גלגלי מגנזיום וכו'...? אגב, תראו מה זה מכוניות: הנה המכונית של אייל אחרי שיפוץ: בערך... בת זונה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים