עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש להם סיבה מספיק טובה או שהם עישנו משהו משיעמום בדרך לישראל כשהם טיילו במדבר?

2. אוכן יצאתי עם הכלב לטייל ו פתאום אני רואה מהקומה ה3 ששם זה החדר שלי מתחיל לצאת עשן אני רץ הביתה ומגלה עשן שחור מחדר מדרגות,אבא שלי ישר רץ לשם לכבות,ולאחר קמה דקות פרצו שוטרים והוציאו אותו משם,זה המחזה שהגלה לנו אחרי זה,אבל לפני כן קבלו תמונה איך החדר היה ניראה פעם:http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13005080&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= הזאת התמונה היחידה שיש לי. וזה מה קרה: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119758&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= המחשב הלך טוטלוס http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119761&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?

4. Started by 125,

למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תמיד אני מחשב את סכום העסקה כמו שהוא צריך להיות בשקלים ותמיד בסוף זה יוצא יותר. למה זה שונה? אולי זה בגלל שמתבצעת המרה משקל לדולר אז יש סוג של עמלה? יש דרך לעשות שזה יהיה לפי שער הדולר הנורמלי? ראיתי שבפייפל אפשר לבחור שני סוגים של המרת מטבע- סוג אחד זה לפי המרה של פייפל שבו הם נותנים לך את החישוב של דמי ההמרה, וסוג שני זה המרה לפי מאסטרקארד או ויזה שבו הם לא מציינים כמה תצטרך לשלם אלא תראה זאת רק בחשבון הישראכרט. מה עדיף לבחור?

• 21 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. הממשלה שוקלת הטלת מס על נסיעה ברכב חשמלי...... https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syqlzpdot

8. למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. מפרט מחשב לסבתא שלי לכלב הצולע שלי או לדודה עם החזה הגדול שלי למי איכפת למי אתם צריכים מפרט, תציינו למה המחשב אמור לשמש וזהו לא צריך עבודת שורשים לפני זה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by ThePorscher,

סתם רציתי לדעת, לידע כללי... מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. אפילו אם ניסיתם לחשב את התזמון עד התדלוק הבא ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by YAIR,

מה קרה לתגובה שלי על המאג באתר החומרה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  13. לנו כנראה שיש מה ללמוד פשוט מדהים אה, כן שכחתי, כדי לקבל מושג ופרופורציה הנה חלק מהתוכנית ביחס למגדל אייפל אני רואה שחלק מהתמונות הגדולות נחתכו בצד השמאלי שלהן, כנראה גדולים מדי?

• 16 תגובות
    • 896 צפיות
  14. שלום לכולם מחפש את הטראק של ה-bad monkey עם מישהו מכיר ויכול לעלות אותו לכאן אני יודה לו מאוד אלי.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. מי שעשה תמבחן וקיבל תשובה שיגיד מתי והאם הוא עבר או לא... תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by e-d-a,

לכל מי שמורעל כמוני ורוצה לדעת ולאסוף כמה שיותר מידע על הסיירות של צה"ל ואיך להגיע אלהם אז שיתן פה מידע מועיל שיכול לעזור, לשמשל כמו הקישור הזה http://www.idf2000.co.il/corps/elite.htm. אז אם יש לכם בעיקר מידע על איך להתקבל לסיירת מטכ"ל, סיירת דובדבן, סיירת יעל. וגם כן יש למישהו מושג מהי סיירת רימן? (כי אני לא הצלחתי למצוא מידע עלייה)

• 55 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by Homey,

למחוק מצטער טעות שלי עריכה: לאלו שרוצים לצחוק על הפאשלה שלי, ראיתי מדינה בשם lithuania ולא הבנתי איזו מדינה זאת, חשבתי שזאת מדינה שאני לא מכיר, מסתבר שזאת ליטא

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by judas_clown,

למחוק

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by adi518,

למחוק. פורסם בפורום הלא נכון.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by tom123,

למחוק

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by ביצה,

....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofergpr,

למחוק יצא בטעות

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by NuNaTaK,

נתקלתי היום ברכב עם קסנון ורשמתי את המספר, למי אפשר לדווח? לא בטוח שיעשו עם זה משהו אבל שווה לנסות., לא מצאתי שום דבר באתרים של המשטרה ומשרד התחבורה.

• 72 תגובות
    • 10.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.