כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
זה היה אמור להשתחרר עוד אתמול ב3-4 לפנות בוקר. מה קורה עם זה? גם יוריקה לא יצא :-\ *שימו לב לא דיברתי על ווארז אלא בסך הכל על סידרה*
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה ששיעור הקבלה של ויזה לאלו שמבקשים בישראל הוא 98%. זה יותר גבוה מבריטניה. הVISA Waiver Program מבקש רק 97%.. אבל משום מה אנחנו עדיין צריכים לשלם קרוב ל1000 ש"ח כדי לקבל משהו שכל אדם מהעולם המערבי מקבל בחינם. באותו הזמן, מדינות מזרח אירופאיות שנמוכות הרבה מישראל ברמתן כמדינות First World, אבל יענו יותר "אריות" כן נכנסות לVISA Waiver Program. יש למישהו מושג למה, חוץ מאנטישמיות או זה שרואים אותנו כחלק מהזרח התיכון, זה עדיין קורה?
-
- 33 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
סתם משהו שעניין אותי... למה אפל לא מוציאה מעבד? הרי יש רק שתי מתחרות בשוק הזה, ויש לאפל את האנשים שיכולים לפתח מעבד טוב, לא? למה סמסונג לא משיקה מערכת הפעלה שתתחרה בwindows? למה אינטל לא משיקה...אממ...דפדפן? הבנתם את הכוונה שלי... החברות הללו יכולות להביא את האנשים שיפתחו את הדברים האלה, ומשום מה הן לא עושות את זה. יכול להיות שיש הסבר הגיוני והשאלה שלי מאוד טיפשית, אבל חשבתי על זה, ולא ברור לי למה.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
למה הם תוקעים אותנו 10 שנים אחורה ב-640 על 480 עתיק?! קראתי אפילו לא מזמן מחקר ששידור בפורמט HD מעלה את הריטינג בצורה ישירה, הם קשרו את הסיבה באופן ישיר ל"הנאה שבצפייה" בשידור HD. אפילו מדינות נחשלות והרבה פחות מפותחות מישראל עברו לשידורים בHD *אאהמ* מזרח אירופה *אאהמ*. יש פה ושם יציאות טובות לערוצי הטלוויזיה הישראלים, נניח, אלנבי בימים אלו שמאוד חבל שלא משדרים בHD. כל תוכניות המקור של הוט ויס משודרות היום בHD, לדוגמא "תמרות עשן" של הוט הייתה תענוג צרוף על התפאורה הטבעית המושלמת של רמת הגולן. או הסדרה "שביתה" של יס שמשודרת בימים אלו ועשו שם עבודת בימוי ומשחק ממש יוצאת דופן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוכר אמור לתת אנרגיה אז חשבתי שכדאי לאכול סוכר לפני אימון אבל אז אמרו לי שהסוכר מפיל אותך זמן קצר אחריי ההיי. אז האם לסוכר ופחמימות יש 0 תועלת לגוף? אני לא בדיוק מבין את זה. אם סוכר זה אנרגיה זמינה אבל זה כמעט מיד מפיל אותך אז איזה אנרגיה זה בדיוק נותן? מה האדם הקדמון אכל תפוז בשביל לקבל אנרגיה לחמש דקות? לא ברור לי. מה המקום של הסוכר והפחמימות בתזונה שלנו? ובהקשר של אימונים?
-
- 33 תגובות
- 9.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שמעו עכשיו חשבתי על זה, מי שלא חובב גדול של משחקים, למה הוא צריך מחשב חדיש? שימוש של מולטימדיה/משרד/אינטרנט מחשבים פשוטים בהרבה ממה שנמכרים היום מספיקים בהחלט למה אתם קונים מחשבים חדשים יותר (או משפרים?) בתחומי התיכנות/מה שצריך בשביל תואר ראשון במדעי המחדב/תיכנות יש צורך במשהו משוכלל?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
זהירות, חפירה. תחשבו על זה: באנגלית קיימת המילה "Projection". תרגומה העברי הוא "היטל". ואכן, להצגות מזויות שונות של רכיב כלשהו בשרטוטים הנדסיים קוראים "היטלים", ולכל עצם שמוטל באמצעות כוח חיצוני לחלל (ריק או לא) קוראים באנגלית "Projectile", או בעברית תקינה "טיל" (אתם מוזמנים לבדוק במילון - המשמעות המקורית של המילה "טיל" שונה מזו הרווחת כיום). לצינור הזה שמחובר לעיתים מתחת לM16 (או תבור) שמטרתו להטיל רימונים על האוייב קוראים "מטול" רימונים - וכך גם למכשיר המיושן (אך שנמצא עדיין בשימוש) שקדם למכשיר המוזכר בכותרת, שמציג שקפים על מסך, קוראים "מטול" שקפים. ל"Projector" קוראים בעברית "זרקור", כלומר משהו ש"זורק", או "מטיל" אור. מזהים חוקיות מסויימת? מצד שני, יש את המילה "Radiati…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש להם סיבה מספיק טובה או שהם עישנו משהו משיעמום בדרך לישראל כשהם טיילו במדבר?
-
- 118 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
אוכן יצאתי עם הכלב לטייל ו פתאום אני רואה מהקומה ה3 ששם זה החדר שלי מתחיל לצאת עשן אני רץ הביתה ומגלה עשן שחור מחדר מדרגות,אבא שלי ישר רץ לשם לכבות,ולאחר קמה דקות פרצו שוטרים והוציאו אותו משם,זה המחזה שהגלה לנו אחרי זה,אבל לפני כן קבלו תמונה איך החדר היה ניראה פעם:http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13005080&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= הזאת התמונה היחידה שיש לי. וזה מה קרה: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119758&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= המחשב הלך טוטלוס http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119761&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מה מפריע לכל רכיבי המחשב לעבוד בצורה אלחוטית ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד אני מחשב את סכום העסקה כמו שהוא צריך להיות בשקלים ותמיד בסוף זה יוצא יותר. למה זה שונה? אולי זה בגלל שמתבצעת המרה משקל לדולר אז יש סוג של עמלה? יש דרך לעשות שזה יהיה לפי שער הדולר הנורמלי? ראיתי שבפייפל אפשר לבחור שני סוגים של המרת מטבע- סוג אחד זה לפי המרה של פייפל שבו הם נותנים לך את החישוב של דמי ההמרה, וסוג שני זה המרה לפי מאסטרקארד או ויזה שבו הם לא מציינים כמה תצטרך לשלם אלא תראה זאת רק בחשבון הישראכרט. מה עדיף לבחור?
-
- 21 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
הממשלה שוקלת הטלת מס על נסיעה ברכב חשמלי...... https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syqlzpdot
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מפרט מחשב לסבתא שלי לכלב הצולע שלי או לדודה עם החזה הגדול שלי למי איכפת למי אתם צריכים מפרט, תציינו למה המחשב אמור לשמש וזהו לא צריך עבודת שורשים לפני זה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אפילו אם ניסיתם לחשב את התזמון עד התדלוק הבא ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לנו כנראה שיש מה ללמוד פשוט מדהים אה, כן שכחתי, כדי לקבל מושג ופרופורציה הנה חלק מהתוכנית ביחס למגדל אייפל אני רואה שחלק מהתמונות הגדולות נחתכו בצד השמאלי שלהן, כנראה גדולים מדי?
-
- 16 תגובות
- 925 צפיות
-