עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

הי אני חושב על לימודי כלכלה, ניהול הבעיה העיקרית שאני לא אוהב לשאול אם אני נתקל בבעיה, וזה קרה לי הרבה פעמים שנתקעתי האם היום יש תוכנה שיכולה לעזור בפתרון בעיות ? או שזה שעדיין צריך למצוא מי שיש לו כשרון שיכול לסייע אני לא יודע מה כולל מיקרו כלכלה אבל הבנתי שיש בזה למטמטיקה וחישובים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mad Season,

יש לי כרטיס אשראי אפטר קארד של חיילים , ואני רוצה להעביר כסף למישהו מחו"ל. ואני צריך לשלם באתר paypal.com איך אני עושה את זה ? כשאני נרשם שם , יש אפשרות לבחור רק mastercard , visa ,discover ואמריקן אקספרס. וחשבתי שאני תחת מאסטר קארד. ושאני מקיש את המספר כרטיס שלי שם זה לא מאשר , וגם הם מבקשים ממני שם , Card Verification Number את ה 3 ספרות אחרונות שיש בגב הכרטיס..אני מצרף תמנונה של זה גם , של הדוגמא שהם נתנו. עכשיו בפס הזה בגב הכרטיס אצלי אין שום ספרות !! וצריך לתת את ה3 האחרונות.. אולי בכלל זה , זה לא מאשר את הכרטיס שלי ? ורושם שהמספר לא קיים ? מה עושים..? מישהו פה העביר פעם כסף למישהו בחו"ל דרך האתר הזה paypal ? ובכלל באופן כללי , נגיד שאני רוצה להכניס עכשיו 20 דול…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אנחנו בונים בית קרקע ומחר אמורים להתחיל עם עבודות החשמל. קצת הסתבכתי עם מיקום וסוגי השקעים בחדר שלי, מקווה שתוכלו לעזור בנושא . בחדר יהיה מחשב נייח, ראוטר אלחוטי שישדר לכל הבית (שתי קומות, 189 מ"ר סה"כ), טלוויזית LCD ובהמשך מערכת רמקולים (אם זה משנה, כנראה 2 רמקולים איכותיים ומגבר). כמובן שהסטנדרט הוא שקע בשביל הראוטר/טלפון, שקע ליס/הוט/לווין. מה שאני מתלבט לגביו הוא שני דברים: 1) בגלל גודל הבית, אולי יהיו בעיות קליטה באינטרנט האלחוטי. הבנתי שיש מין מכשיר דמוי ראוטר, שמחברים ישירות לשקע מסויים בקיר של החדרים האחרים והוא אמור להגביר את האות, או בעצם אל המכשיר הזה מחברים כבל רשת וגולשים. מה נכון קודם כל? דבר שני, מה השקע הזה בכלל? דבר שלישי, אני צריך אחד כזה ליתר ביטחו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by ronib,

היי אנשים פעם היה דיון פה שכל אחד בנה את המפרט האולטימטיבי מבחינתו ללא הגבלת תקציב, עכשיו לאור כל השינויים שהיו בטכנולוגיה בזמן האחרון, חשבתי שזה זמן טוב להריץ עוד דיון כזה הנה שלי : מעבד: Intel Core i7 Extreme 965 3.2Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 - מחיר: ₪5214 קירור למעבד: Thermaltake V1 AX כמות: 1 - מחיר: ₪220 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 - מחיר: ₪1859 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 3x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪1144 ספק כוח: Thermaltake Though Power 1000W 100A/12V 4XRails Quad SLI 8Pin כמות: 1 - מחיר: ₪1340 זיכרון: A-Data 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL7-7-7-20 כמות: 1 - מחיר: ₪3001 קשיח למחשב שולחני: Samsung …

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by sorwo,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=524024&sid=127 מיקרוסופט מוציאה את SP3, חבילת עדכון שלישית לחלונות XP, שתהפוך אותה מהירה פי שניים לעומת ויסטה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. לפעמים יש קיטועים יש אפשרות שיהיה אגירה של 30 שניות או יותר?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. הזמנתי 4 חבילות וחבילה אחת כבר הגיעה מלפניי שבוע (הזמנתי מיני מסוקים על שלט). שאר החבילות יגיעו כנראה בהפרש של כמה ימים בין אחת לאחת. השאלה שלי היא האם יכול להיות לי בעיות עם המכ"ס, הדואר או משהו?? בגלל שהם יראו כל כך הרבה חבילות? יש לציין שאחת החבילות רשומה על שם אחי וכל חבילה לא עוברת את ה-50$ תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MaXiK,

יש לי שאלה בקשר לעתודה האקדמית של צה"ל. התקבלתי לאוניברסיטת בן גוריון להנדסת תוכנה, אבל לת"א או לטכניון לא התקבלתי. שמעתי שיש מקומות מסוימים בצבא כמו חיל המודיעין שלשם לוקחים אנשים רק מהטכניון או מת"א. עד כמה השמועה הזאת נכונה? וגם אם אסיים עם ציון טוב בבגן גוריון, עד כמה יש לי סיכוי להגיע למקום טוב בצבא , ולא לצאת מהצבא בגיל 28 בלי שום תועלת אישית?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by elad the master,

ציצולי האתר כשאני שומע אותם..דרך האתר..לאיזו תקייה הם הולכים ? *בדוק שהם בתוך תיקייה כלשהי אבל אנילא שוכר איזו.. קצת עזרה ואולי מישהו יודע..?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by fuck off,

http://www.metacafe.co.il/watch/848020/sucking_fire/ אל תתקמצנו, ספרו.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by zniibidl,

כמה אמרו לי...אני רוצה לוודא... יש כתבה או משהו? לינקים?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by Ben N,

אני וכמה חברים מתכננים לנסוע לכינרת בקרוב מאוד (השבוע). רציתי לשאול האם מישהו היה כבר בחוף לבנון, ואם כן לשמוע חוות דעת, מה יש שם, איך המקום, וכו'.. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by xtract1,

קניתי את המכשיר מיד שניה,הבחור שכח לתת לי דריברים (או שאין לו) ברשת מצאתי משהו אבל לא עובד לי. זה V3 רגיל ואני אשמח אם למישהו יש משהו שכבר עובד והוא יכול לשלוח לי. אני צריך את התוכנה שמאפשרת העברת תמונות וכו' וכו'.. תודה לכולם מראש

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  15. www.1buy1.co.il והאם יש סיכוי לזכות שם במשהו?? איך זה עובד?

16. בדקתי בזאפ ומסתבר שזו חנות ממש זולה, בנוסף יש עליה גם המלצות רבות. רציתי לדעת האם מישהו ביצע שם רכישה אי פעם, והאם ניתן לעשות הזמנות מיוחדות כי במערכת "בנה לעצמך מחשב" אין אופציות רבות במיוחד. LOL... איזו טעות התכוונתי לtronics.co.il

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. ה-threads שאני רואה ב"נושאים דומים" בתחתית העמוד כ"כ לא קשורים לפעמים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519915.0 - דיון על בחורה שמאכילה חתולי רחוב מתחת לבניין של מישהו. נושאים דומים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=28139.0 - איזה סלרון הוא האוברקלוקר האידיאלי מ-2003 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458082.0 - פתרון אידיאלי לניקוי צגי LCD מ-2010 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286270.0 - המקום בכונן C שלי תמיד נגמר מ-2007

18. ווינדוס נורא ישן אבל אני בCP של 8 לעוד מישהו זה קרה והאם יש אופציה לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הסטטוס שלי הוא על Verified. שאני ניכנס ללשונית Add founds, יש לי שם אפשרות להוסיף רק דרך בנק אמריקאי.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by idofr,

יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by BeNzZy-BoY,

אני זוכר שמישהו שם פה ממש לא מזמן קישור לאיך נותנים את הניקוד בבראור ביום סיירות.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו מכיר את הקישור שיגיב בבקשה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. לקחנו לבדיקה את גוף הקירור למעבדים מבית היצרנית האוסטרית המפורסמת, שעבדה עליו במשך שנים - האם ה-U12A עומד בהבטחה לביצועי ענק למרות גודלו הצנוע? לכתבה

23. Started by noambar,

רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא lcd או פלזמה שתומכות ב-hdtv שלא עוברות ה-3000-3500. עם יש תוכלו לתת לי שם בבקשה.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  24. http://www.hometheater.co.il אני לא מצליח לגשת לאתר למרות שדרך פרוקסי הוא עולה, לעוד מישהו יש בעיות לגלוש אליו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2667374,00.html בלי קשר לנטיות הפולטיות שלי, אותי אישית הדבר הזה מחליא. כל אדם שמשתמש בתורה או באלוהים בשביל האינטרסים האישיים/פוליטיים שלו הוא מושחת ודוחה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.