עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, התחדשתי בשעון אנלוגי של דיזל לכבוד יום ההולדת. http://farm4.static.flickr.com/3095/3129675415_b673ffff12.jpg השעון מגיע עם תאריכון של יום בלבד. רציתי לשאול בשעונים מסוג זה איך השעון יודע אם החודש כולל 31,30 או אף 28 יום? יש צורך לכוון משהו או שישנו מנגנון בפנים השעון? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. http://yc7.beersheva.biz/ זה רק אני או שהם ממש העתיקואת הלוגו ורק הורידו את הכדור שבאמצע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש איזושהי תוכנה ?? אני צריך להתקשר מחו"ל לארץ... תודה..

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by guyk,

אני לא מוצא את אשכו הבקשות לזיהוי שירים... השיר הוא בפרסומת של רשת עם כל ה"כוכבים" שלה שמנגנים ברחוב.. מישהו מכיר? עריכה: מצאתי את הסרטון ביוטיוב...:

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by NerVo,

אני רוצה להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים. אני אוהב את התחום ומתמצע בו גם לא רע בכלל. הבעיה שיש רק שתי תארים ראשונים: מדעי המחשב ו-מהנדס תוכנה. מדעי המחשב לפי מה ששמעתי לומדים קצת מכל דבר, ומהנדס תוכנה זה די משעמם, לבדוק סקריפטים ותוכנות (שמעתי מאנשים שעושים את זה, למרות שהם אומרים שהם אוהבים לשבת כל היום מול המחשב ולעשות את זה) השאלה שלי מה עדיף לי ללמוד, בוא נגיד שלא תואר אולי הנדסאי, חשבתי על קורס ברשתות אבל אז אחרי הרבה דיבורים עם אנשים ויתרתי על הרעיון. מה כדאי ללמוד ? מה באמת הולך טוב בשוק? תודה לכל האנשים שיציעו ויסבירו את עצמם !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש שעון ספורט סטייל G-shock אבל שיכיל מד טמפ' יש כאלו במחירים של 500ש"ח/50$+-?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by salty pretzel,

כיצד ניתן לרשום דומיין CO IL אנונימי כמו בdomain by proxy? האם ניתן לרשום דומיין CO IL ולא לתת פרטים אמיתיים \ לתת רק פרטים חלקיים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בריטני מרפי השחקנית היודעה בתפקידיה בסרטים כמו: קלולס, 8 מייל ו-סין סיטי נפטרה אתמול בגיל 32 מהתקף לב. http://www.people.com/people/article/0,,20332090,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3822770,00.html לפי דעתי באמת אחת השחקניות הכי מוכשרות והכי יפות שיצא לי לראות על המסך. :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בדף הראשי זה לא מופיע אך זה מופיע בדף הראשי של הפורומים... בדקו זאת. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. שלום, לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי. הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי. בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות. בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם. מכיוון שאני כ…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by r1plet,

מתוך נסיון עם מודרים שהכרתי (PC) וסרטונים שונים ביוטוב והדומים לו, עישון מריחואנה מאוד פופולרי בקרב חובבי המודינג הרציניים, ומי היה חושב שגם החנונים יעשו גאנג'ה? מה דעתכם בעניין?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Fighter,

תעתיקו את המשפט הזה דפדפן: Firefox 3.5.6 ושימו אותו בחיפוש של גוגל תמונות עכשיו תוכלו למצוא את האווטארים של כל מי שמשתמש בפיירפוקס, שנו בהתאם לדפדפן מה, בכל ישראל רק הפורום הזה משתמש בSMF?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by redead,

שבוע הבא אני מגיע לרמת הגולן וחשבתי לעשות גיחה לחרמון.. סקי אני לא יודע לעשות אז זה סתם ככה בשיל לגעת קצת בשלג לכמה שועת ולחזור לצימר באזור. יש בכלל שלג שם כרגע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by imac,

מסתורי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by katkato,

כמו שאתם רואים אין לי ממש כשרון בכל הנוגע לגרפיקה אבל אני מניח שתבינו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני חייב דחוף להוריד את הסרטון הנ''ל : http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=692680 חשוב לי מאוד ולא מוצא שום תוכנה איתה אפשר להוריד! אם אפשר שמישהו יעלה לי את הסרטון להורדה בכל אתר אחסון אפשרי, אשמח ואודה לו מאוד! תודה מראש לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. http://www.room404.net/?p=24178

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

בניגוד ליס פלנט שבוחרים את אופן המשלוח בעת ההזמנה של הכרטיסים באינטרנט , בגלובסמקס אין את זה , למישהו יש מושג מה אני עושה שאני משלם ? מגיע עם תעודת זהות + כרטיס אשראי לקופות ומקבל את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  21. אני צריך שישלחו לי משהו מארה"ב לפה(חבילה במשקל של קילו בודד בערך..), עכשיו הבעיה היא דרך איזה חברה לעשות את זה. ביררתי עם FEDEX, עלות המשלוח היא כ100$ , די יקר לחבילה קטנה כזו . האם ישנן חברות טובות אחרות שיותר זולות? תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by smack,

שלום חברים אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה- רק שאין לי מושג מה, ואני לא רוצה לבחור סתם מקצוע מישהו יכול במקרה להמליץ על איזה אתר שמסביר ככה פחות או יותר על מקצועות לימודים שקיימים??

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. שלום לכולם. יש ברשותי כ.אשראי חד פעמי מהדואר. עכשיו יש בו סכום כסף , שלא מספיק למוצר שאני רוצה , שבשבילו אני צריך תוספת של עוד כ100 שקלים. עכשיו הכ.אשראי שיש לי עכשיו רשום בחשבון שלי בפייפאל. השאלה שלי היא אם , ואיך אפשר להעביר סכום מהכרטיס אשראי לחשבון שלי בפייפאל ? וכמה עמלה בערך אמורה פעולה כזאת לעלות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 11.8k צפיות
  24. Started by J0HNiE,

http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by redead,

כל שבוע גירסה חדשה ועדיין לא יכולים להוסיף את האופציה של לפתוח קובץ זמנית במקום לשמור על המחשב ??

• 5 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.