עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Dom,

אני מחפש שיר או את הקטע שהם שרים את שיר הבוידם. אם אתם לא יודעים.. אז בבקשה תגידו לי איך רושמים כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

קיבלתי פרופיל 72 כבר ממזמן.... 2 שאלות: *איפה אני יכול לבדוק על מה הורידו לי פרופיל ואיך אני עושה את זה? *האם אני יכול ללכת ליחידת צלפים?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

אמרו לי שאם הציון מגן נמוך ב20 נקודות מהציון של הבגרות עצמה אז המגן מתבטל זה נכון?

• 18 תגובות
    • 15k צפיות
  4. http://rapidshare.com/files/35406827/mushi_mushi.mp3.html MTV select מתחיל עם פתיח של השיר הזה.. ברדיוס 100FM ב-8 בערב.. מי שמזהה ונותן שם מלך!! זה דיי דחוף לי.. אם אתם יודעים אני אשמח לתשובה =] תודה..

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17557 :-[ :-[ :-[

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  6. טוב אני היתי צופה קבוע של WWE במשך שנים ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד "הענק גודזלס" ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד יוקזונה ראיתי את ברט ואוון ארטס ראיתי את סטון קולד סטיב אוסטין ותרוק וראיתי עוד רבים וטובים בשנים האחרונות הסידרה נפלה יותר ויותר ברמה גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת הסיפור וגם מבחינת זה שהציפו מסחור בוטה בתוכנית כבר כמה חודשים הפסקתי לצפות בפרקים וצפיתי רק בתקצירים באתר האינטרנט ורק שהיה PFV צפיתי בו אבל עכשיו אין לי סיבה לצפות יותר כי זה נאפך לחראה וצפוי לדוגמה היה צפוי לגמרי שיתנו לסינה לנצח את קלי ב PFV האחרון כמו שנתנו לו לנצח בקודם בכלל כל היתמקדות המסריחה בצעירים שכניראה יותר זולים וממושמעים מהמבוגרים מגעילה אותי לסינה אין דמות מספיק מפותחת דווק…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב, אני אמור ללמוד באוקטובר הקרוב. התחום יהיה כנראה הנדסת תעשיה וניהול בהתמחות מערכות מידע. כרגע נרשמתי לטכניון (אני ברשימת המתנה) ולשנקר. בכל הנוגע לטכניון הבנתי כי הוא כמובן נחשב אחד המוסדות הטובים בתחום ההנדסה. עם זאת, לפי מה שהבנתי, ללמוד שם זה סבל. הן מבחינת הלימודים, בהם מענים אותך בלי צורך אמיתי שמוביל לידע והן מבחינת החברה. המפקד שלי (בוגר הטכניון) דיי ממליץ על שנקר משום מה. הוא טוען שמבחינת רמת לימודים אין ממש צורך אמיתי ללמוד בטכניון ובחינת ההנאה אני אהנה בהרבה בשנקר. כמובן שבכל זאת, עם כל הכבוד לחברה, עדיין אני רוצה עוד שני דברים מהתואר: א) לרכוש ידע. ב) להתקבל לעבודה ולהתקדם בה. האם למישהו פה יש מושג איך שנקר תתרום לי בתחומים האלה לעומת מוסדות אחרים…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  8. אחריי שאתם עצבניים כולם כעסו והיו מגעילים והיה לכם יום חרא החברה לא מדברת איתכם בבית ספר אתם עייפים מלהקשיב אז אתם הולכים למחשב ושוכחים מהכול? אני עושה לפעמים ככה ופשוט שוכח הכול

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אני צריך לקנות את הכרטיס הזיכרון הזה: Kingston 8 GB Class 6 SDHC . מכיוון שאין אותו בארץ אני מעוניין להזמינו מחו'ל השאלה איך עושים את זה וגם משום מה למרות שהוא קיים לא מצאתי אותו בEBAY אם אפשר מישהו מתמצא שיוכל לתת קישור לאתר מהימן שמוכר אותו עם הובלה לישראל ?

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by BEN903,

אני מכין איזה תוכנת DOS קטנה ואני רוצה שהשם שלי יופיע שם כמו החתימה של RAZOR 1911 או FARLIGHT בסגנון שלהם מישהו מכיר תוכנה כזאת . פעם היה אתר כזה שהכרתי ואני לא זוכר עכשיו שהופך מטקסט רגיל לסגנון הזה (צירפתי תמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  12. שלום לכולם היום הייתי במיונים לתפקיד מאבחן פסיכוטכני וגיליתי שזה דווקא תפקיד די נחמד וקליל ובאופן עקרוני אין לי בעיה לעשות אותו. בכל מקרה, עברתי את השלב הראשון(ועכשיו יש לי רק לעבור וועדה). מהרגע שאני נכנס לוועדה והלאה אין לי אפשרות לחתום וויתור ככה שאני צריך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאני רוצה לעשות. אבל הבעיה היא שאני גר בכפ"ס, ולהגיע לתל השומר(שם נמצאת לשכת הגיוס) כל בוקר הלוך חזור זה סיפור של 6 אוטובוסים ויותר, ככה שזה די בעיה, וגם תמיד יש את הסיפור של "אולי אני אקבל תפקיד יותר טוב אם אני לא אלך לזה?" ויש לי גם אפשרות לבקש לשרת רחוק מהבית ואז אני יכול גם לגור בבית החייל שזה כמו אכסניה נחמדה שכל החיילים גרים ביחד. בקיצור עד יום שלישי אני צריך להחליט מה אני עושה ואין לי מו…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. ניסיתי עדשות מגע כתחליף למשקפיים איכשהו אבל כל פעם שאני מנסה להכניס את העדשות לעין לוקח לי חצי שעה בערך וזה עולה על העצבים שלי מהר מאוד. אחרי שקצת הייתי עם עדשות וניסיתי לחזור למשקפיים ההרגשה המעצבנת הזאת שצריך לשמור עליהם שלא ישרטו, שלא יהיו עליהם טביעות אצבע בכדי שאני אוכל ליראות כמו שצריך ושצריך להסיר אותם ולהרכיב חזרה היה נורא מעצבן ובכלל, לדעתי משקפיים לא כל כך מתאימים לי :-\. אז מה דעתכם בנושא הזה? לעשות את הניתוח או לא? מישהו ביצע ניתוח כזה בעבר? האחוזים לסיכויים שאני אתעוור גדולים או שהם מתגמדים לעומת כמות ההצלחות של ניתוח כזה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אוקיי, זה משחק יחסית "ישן" , שיחקתי בו הרבה לפני שנה כשהייתי תומך טכני (הייתי שם לקוחות על המתנה בשבילו די הרבה...) ובסה"כ זה משחק הפלאש שבמצטבר הקדשתי לו הכי הרבה זמן מכל משחקי הפלאש שקיימים... אני עדיין משחק בו פעם בחודש כשאני נזכר. אז זה המשחק : http://www.eyezmaze.com/tontie/v1/index.html זה אולי ייראה לכם קל בהתחלה, אבל זה דורש קואורדינציית יד-עין על אנושית בשלבים מסויימים השיא שלי של כל הזמנים הוא שלב 20, שאותו לא עבדתי מעולם : אני חייב לדעת אם מישהו מבינכם יצליח לעבור את שלב 20, מי שעובר את זה, לדעתי רשאי לדלג על המבדקים לקורס טייס.

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by My_Name,

למישהו יש פרטים, משהו ? מתי הוא יחזור? למה זה קרה? :s05:

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע מי מכם ראה או שמע אבל לי יצא לגלות את זה ביוטיוב... ראיתי שיש קונספירציית ענק לסיבת נפילת התאומים ובניים 7 באותו מקום.. שימוש נרחב בטרנמיט לחיתוך קורותהתמיכה בבניין החדרת חומרי נפץ ועוד..על הדרך שהפילו אותם מי היה קשור לזה.. ואיך ביצעו את זה... כולם ספקנים בהתחלה ויגידו למה שהשלטון וגורמים אמריקאים שיש להם קשרים בתאומים ירצו להפיל אותו.. שזה מה שאני אמרתי לעצמי עד שראיתי את זה ואני ממשיך להגיד את זה לעצמי היום אבל מצד שני אני לא יכול להתעלם מאלפי הדוגמאות ונתונים שמביאים בסרטונים ביוטיוב... זה ממש מעניין אני ממליץ לכולם לראות ארגנתי פה כמה סרטונים שלא תצתרכו להתרוצץ ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=KZI3bULCh8g&mode=related&am…

18. Started by J0n1,

היה אמור לצאת פרק 13 אני חושב יצא?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by +Eliran+,

יש לי עוד יומיים מתכונת ואני כמעט בטוח שהמתכונת זה הבגרות של שנה שעברה. אז למי שיש קישור לבגרות של שנה שעברה יבורך! לא משנה אם זה קיץ/ חורף והיכ חשוב צריך שזה יהיה לרמה של 5 יח"ל. ואם מישהו מכיר קישור למבחנים של בגרות משנים קודמות תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. שלום, אני מאוהב במישהי שהיא לומדת איתי כבר ממזמן, יום הולדת שלה עוד חודשיים או פחות... והיום ניהלתי שיחה עם החברה הכי טובה שלה כדי שתעזור לי לכבוש את ליבה ביום ההולדת שלה ולהציע לה חברות, אבל למרבה הצער גיליתי שיש לה עניין במישהו אחר שהכירה איזה חייל בתל אביב, ככה מספרת החברה הכי טובה שלה, היא עדיין לא חברה שלו אבל יש לה עניין בו, שאלתי היא האם בכל זאת לנסות לכבוש את ליבה או לוותר על זה ולעזוב את זה... מה אתם אומרים?

• 288 תגובות
    • 35.1k צפיות
  21. Started by LeftRight,

שלשום הלכתי לקנות שתיה [כמה חברים באו אלי] אז ראיתי פתאום בחנות נסטי מנגו-אננס! מישהו שמע על זה? טעם? קניתי 1 וטעמתי זה מה זה טעים! אומרים שהאפרסק טעים אבל אני אומר לכם שלא! אז מישהו עוד טעם חוץ ממני? או שמע? מתכוון לנסות?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by New-Old User,

אהלן, אני חדש-ישן פה.. היה לי משתמש בשם אחר והתפוטרתי לאיזה חצי שנה.. רק רציתי את עצתכם בכמה נושאים. למישהו יש ניסיון בשימוש באיביי? איזה מוצרים אפשר להביא מחו"ל שאין בארץ או שהם יקרים בארץ.. אני מדבר בעיקר על אלקטרוניקה.. ואיפה אפשר אולי לקנות N95 יד שנייה?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מכשיר כושר ביתי לאימון במטרה להרזות קצת. אני מבקש מאוד לא להציע לי ללכת לחדר כושר, או להתאמן ולרוץ בחוץ - מסיבות אישיות זה בלתי אפשרי בשבילי. האם יש למישהו הצעה/המלצה אישית למכשיר כושר איכותי (כזה שלא יישבר אחרי כמה ימים של שימוש) שיוכל לעזור לי במאמץ לרזות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by dorviper,

לא זוכר לאיזה שלב הגעתי כי לא בדיוק היה לי זמן להתסכל באיזה שלב אני חחח אבל הגעתי ממש רחוק http://www.funny-games.biz/theimpossiblequiz.html עריכה: הגעתי ל55

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אני מאוד רוצה לעלות במשקל אבל זה קשה לי מאוד. אני שוקל 63 גובה שלי: 1.79 ואני בן 17 וחצי ,זה לא מספיק אני צריך להיות 70 לפחות לא? תודה

• 10 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.