עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Totalost,

פתאום היום אני רואה הודעה שהערוץ יסיים את פעילותו ב4.1 אחלה ערוץ למי יש תשובה לחידה המוזרה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by tfo,

זה באג זמני או שסגרו את זה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by composite,

שלום לפני כמה זמן עשיתי הזמנה גדולה מאמזון (אם איני טועה, יותר מ- 100$), ולאחר כמה זמן קיבלתי פתק מהמכס שהחבילה נמצאת שם. הייתי צריך להגיע לשם ולשחרר את החבילה בעצמי. רציתי לדעת: למה זה קרה, ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב בעתיד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by xTz,

רבותי אני יודע שזה לא פורום לעניני בחורות, למרות שכבר ראיתי כמה אשכולות כאלה פה חחח..אבל אני חייב עזרה [או הסבר פסיכולוגי] למה שקורה איתי. : אז הנה סיטואציה שאני נלקע אליה מדי פעם [לא יותר מדי האמת..] : קובע דייט עם בחורה, הכל הלך טוב ויפה בדייט, מזמוזים מוצי פוצי, נפרדים שלום שלום..ואז המח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות. תמיד, אבל תמיד, אחרי דייט לא בא לי על הבחורה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה, אבל נראה לי שזה מפחד ממחויבות..או איך הסביבה תקבל את זה..או שאני מנסה בכוונה למצוא בא כל מיני פאקים שיגרמו לי לא לרצות אותה יותר. לא הייתה לי מערכת יחסית רצינית אף פעם. בכלל, לדייטים התחלתי לצאת רק בחודש-חודשיים האחרונים.. תמיד מתחילות לרוץ לי מחשבות בראש "אם יהיה לנו קשר, מתי להכי…

• 63 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. זה פשוט מרתיח!!!! בלי קשר לכוננים הקשיחים.. לפני כמה חודשים i5 2500 עלה בחנויות האלה 850 ועכשיו הוא עולה 960.. i5 2400 עלה 800 ועכשיו לפחות 900.. היה ניתן למצוא gtx 570 ב1300 ועכשיו ב1500.. amd 6850 עלה 600 ועכשיו 650.. גם הבאנדלים של מארזים וספקים התייקרו.. הכל מתייקר!!!!! למה?!!?!?!?! מה אנחנו מתקדמים או הולכים אחורה?? אני שואל פה כי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אולי הם לא סתם מתאמים מחירים כמו בני זונות..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Tzion,

לפני מספר דקות הסתכלתי במחירים של חומרות והופתעתי לגלות שהמחירים עלו!!!! אני זוכר לפני כחודשיים (בפעם האחרונה שבדקתי זאת עקב מחסור באינטרנט) המחירים היו יותר זולים. מחירים של מוצרים רבים עלו כמו: כרטיס קול- פורטיסימו 3 שמחירו עלה בכ100 ש"ח כרטיסי מסך- ראיתי שיש G4 TI 4600 שעולה 2000 ש"ח!!!! והמחירים של הדגמים היותר חלשים עלו בקצת. ובכלל המחירים של הכרטיסי מסך לא אמורים לרדת בהרבה אחרי כל הכרטיסים החדשים שיצאו??!? והמחירים של הדיסקים הקשיחים והזכרונות עלו! מה הולך פה? זה לא אמור לרדת??!? ???

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  7. לא ידעתי איזה פורום לשים את זה, אז כתבתי כאן.. יש לי P4 2.8GHZ 1GB זיכרון מערכת הפעלה XP. שמתי קובץ שהוא 1080P והוא פועל לאט והדיבור לא מתאים לתמונה. האם יש בגלל המחשב שלי או שזה קודק או משהו?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by s.m.a.s.h,

טוב אני באתי מהאתר המחורבן pc tip זה אתר מאוד מאכזב שלא עונה על שאולויתך מכיוון שאתה חדש או "ניוב"(איך שהם מכנים) אז בתחלתי להתעצבן ולבדוק אתרים אחרים בנושא חומרה והשאר מצאתי את האתר הזה, אתר מאוד טוב עם יורשה לי להגיד אז ישר כתבתי את זה בפורום והם עשו לי באן?? רק בגלל ששאלתי על הפורום הזה אז רציתי לדעת למה הם עשו את זה? ולמה אתם במלחמה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by MS-D,

זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Art Tatum,

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by 104952,

הנה למה-

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by huber,

למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו. צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה.. וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא. [img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png [img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by tom123,

מאז ששמו את העיצוב החדש הפורום לא זז, ממש איטי. לתשומת לבכם מנהלים.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. בהתחלה זה סתם עיצבן אותי שראיתי משהו שמאוד רציתי לקנות, אבל אז גיליתי שלא שולחים אותו מחוץ לSTATES. כמובן סתם חנויות באינטרנט, וגם מוכרים בEBAY. עכשיו, אני גם לא מוצא היגיון רב בהחלטה של לא לשלוח לכל העולם (אפשר לשים בצד כמה מקומות בעיתיים כמו הפיליפינים, הוואי, ניגריה ועוד כמה שהבנתי שיש איתם בעיות). למה בעצם לא לאפשר משלוח לעוד יבשות? אני באמת לא רואה מה יש לחנויות להפסיד מזה, או יותר נכון, יש להן רק להרוויח. אם ממילא הלקוח הוא זה שמשלם את מלוא עלות המשלוח, למה לא להוסיף את האופציה? חברת הדואר היא זו שצריכה לוודאות שהחבילה תגיע ליעד שלה, לא המוכר. המוכר רק צריך לשלוח אותה ליעד הנכון, דרך המשלוח המדובר. למה כ"כ הרבה חנויות לא משתמשות בUSPS לדוגמא למשלוחים בינלאומיים? ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. זה קרטון חלב בתוקף ואף פעם לא קיבלתי מכזה קרטון קילקול קיבה אבל יש קרטוני חלב עם ריח של ביצה סרוחה מהפיה. הפרה מחרבנת על זה? אני לא מבין... (הייתי פעם במחלבה מזמן אז נראה לי שבאמת היה ריח דומה שם, אבל לא סגור למה זה מגיע לפיה או שזה מהחלב עצמו...)

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by JekylHyde,

היי תגידו...למה הרוב בנים כאן? האם הסטיגמה שבנים טכנולוגים ובנות טכנופוביות נכונה? לא הייתי רוצה לחשוב כך...

• 20 תגובות
    • 8.3k צפיות
  19. למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by idofr,

לא ידעתי איך אני פונה ולמי אז אני פשוט כותב פה, עכשיו שמתי לב שהשעון של הפורומים משום מה נמצא על GMT במקום GMT+2 שהוא זמן ישראל.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  23. יש תגים, אבל התמונה לא נכנסת למאגר של התג. חשיפה אפסית. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. שלום,אני בתיכון עכשיו ויש לי לצלם סרט גמר,ואני צריך לשאול אנשים למה באמת התחלתם לעשן, ולא תשובות כמו כי רציתי אלא תשובות עם נימוק כמו: חברי לחצו עלי לנסות והתחלתי לעשן או ראיתי שחברי מעשנים ורציתי לדעת מה כ"כ מיוחד ואהבתי את זה תודה רבה לעונים. אם אפשר לרשום גיל זה יהיה טוב (:

• 57 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.