כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון. ניתן להורידה כאן: http://zyskind.blogspot.com מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר: ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית. סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף). עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים. אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי. אין …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מגיע מאשקלון, עקב שיבושים ברכבות אני אסע באוטובוסים. אז איך אני מגיע הכי מהר ובהכי קלות מתל אביב תחנה מרכזית אל הרצליה פיתוח המשכית 27? אני צריך להיות במכללת הי-טק בשעה 9:00 בבוקר ביום שישי. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום ב4-5 ינואר יהיה לי יום גיבוש לסטי"לים דבורה וממה שקראתי באיטרנט אני בשוק כגון מדברים של תא הצפות,סירת ההקאות,הכשרת הצלה מהים שזורקים אנשים לים ומטביעים אותם :-\,משהו שצריך להעבור דרך חור בלי לגעת בחבלים עד שכולם מצליחים ואם לא אז הכול מהתחלה וכו וכו בגלל שזה יום גיבוש הראשון שלי ואחרי שקראתי את מה שאנשים כתבו בעניין הזה אני רועד ונמצא בשוק מכול זה כאילו בכוונה רוצים להטביע אנשים.... ודברים כאלו מחר כנראה אני צריך להיפגש איפהשהוא אם הזה שיסביר לי הכול אבל עדיין לא תיאם איתי בפרטים יותר אז אנשים יכולים לתת לי מידע יותר מפורט על הדברים האלו ומה יעשו לי בכללי ביום גיבוש הזה? ואם זה יעזור במשהו אני המשכתי ללמוד לאלקטרוניקה וזה טכנאי בסטי"לים דבורה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני על הקו בפעם החמישית כבר חצי שעה ועדיין ממתין!!!!! אני סך הכל רוצה להתנתק מהאינטרנט הזבל הזה והם מוציאים את הנשמה! העיקר כשמתקשרים לשירות המכירות הם עונים תוך שניות בודדות ואומרים לי להתקשר למספר אחר בשביל להתנתק. אני מתקשר מחכה 20 דקות עד שעונה לי מישהי ואומרת לי שהיא לא זאת שמנתקת ומעבירה אותי שוב! לאלה שכן מנתקים והנה אני ממתין לי עוד 20 דקות. לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed: אם לא עונים לי בזמן הקרוב אני פשוט מבטל את ההוראת קבע.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחנות באזור חדרה ואין לי מושג לאיזה חנות ללכת אני צריך חנות עם מחירים טובים ושירות טוב משכנראה קשה למצוא אם יש המלצות .. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/2971/1778890 וואלה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים סוף סוף יצא שכל החב'רה יצאו מהבסיסים ואפשר להיפגש כולם ביחד ולעשות טיול שכבר רצינו הרבה זמן. חשבנו לנסוע לצפון ומשם לעשות איזה טיול נחמד (רגלי כמובן). יש רעיונות לאן?? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אוקי, אז היום נכנסתי לאתר, עדכנתי פרטים - הכל טוב ויפה. נכנסתי לקטגורית "קולנוע", מצאתי את הקולנוע הקרוב לביתי, ראיתי שרשום שזה תקף בכל ימות השבוע כולל מוצ"ש - רק להציג תעודה - יש, אין בעיה. אפילו ראיתי שאפשר לאסוף את הכרטיסים בתחנת דלק שקרובה אליי - נהדר. מה שכן, הם לא רשמו אם אפשר להכנס אך ורק עם תעודה, ז"א, חברה שלי לא תוכל להכנס איתי במידה ואזמין לה כרטיס? לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לברר לפני שאני מזמין. בנוסף, לא רשמו תוך כמה זמן זה זמין - אני רוצה להיום בערב, האם הכרטיסים יהיו "מוכנים" עד אז?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. בזמן האחרון אני שוקל לפתוח פאייפל כי לא בכל מקום אפשר לשלם ישירות עם כרטיס האשראי. אבל כמו כל בן אדם (?) אני קצת חושש. אם אני מבין נכון אני נותן לפאייפל את כרטיס האשראי שלי ואז אני יכול לשלם עם חשבון הפייפל שלי בלי שמס' הכרטיס או הפרטים שלי יחשפו לבעל העסק (האדם שלו אני משלם) נכון? כלומר פאייפל עושים את כל תהליך התשלום נכון? איזה עוד דברים כדי לדעת בנוסף? ובכללי לא מידע שיוכל להרגיע אותי (או לא). תודה רבה ולילה טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש את זה בנרות, אבל מעדיף דרך שמישהו כבר ניסה ויודע שהיא עובדת בוודאות (תוכנה או מה שזה לא יהיה), העיקר חינמי... תודה רבה למשיבים !!!!!!!!!!!.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לנקות מחשבים , מוצרי חשמל הקומפרסור צריך ניקוז למים באויר . למשהו יש מושג איפה נתן להשיג ? זה אמור להחליף את כל בלוני לחץ אויר שניגמרים מהר מידי
-
- 6 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תיגו אותי לתמונה, שאני לא רוצה כ"כ שכולם יראו אותה. האם אפשר לשנות את הPRIVACY SETTING לתמונה ספציפית אחת, שרק אנשים שאני אבחר יוכלו לראות את התמונה הזאת.?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, ביקשתי ממאחי שיקנה בשבילי מוצרים מסויימים באירופה וישלח לי אותם דרך UPS, רצוי לציין כי אני משתמש בשירות שלהם כבר הרבה זמן ואף פעם לא אכזבו אותי, אך הפעם קרה משהו "מיוחד"- הוא שלח לי חבילה שבבירור אני יודע ששוקלת 10 ק"ג והעלות הסופית של כל החבילה היא 150$. אני לא חושב שזו בעיה כי הזמנתי כבר חבילות בעלות של 80 ויותר דולר. המשלוח התבצע דרך UPS SAVER. כצפוי, קיבלתי הודעת אישור הזמנה במייל, כאשר לחרדתי אני רואה כי המשקל של החבילה הוא 1 ק"ג וסוג המשלוח הוא סטנדרט (משהו שלא ייתכן, כיוון שסטנדרט זה רק בארה"ב), כמו כן, המשלוח היה תקוע בנורווגיה (מאיפה שאחי שלח) בלי תנועה במשך יום שלם. התקשרתי ל-UPS ישראל והסבירו לי שעצרו את החבילה שלי באופן אקראי לבדיקה בטחונית וזהו הליך תקנ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן? יש נוסחה כלשהי? פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\ אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים. נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות נעליים מהאיביי, אבל הזהירו אותי לגבי הגבלה של מחירים בדולרים, עד 50 או עד 75 בביגוד? איך זה הולך? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי מצלמה דיגיטלית(עם מארז צלילה קבור בחולות) של טייס מטייסת 107 ואני רוצה להחזיר לו אותה. אם מישהו מכיר טייס\חייל וכו' מהטייסת בבסיס חצרים שישלח לי הודעה פרטית ואני יתן כמה תמונות לזיהוי. (אני רק צריך את השם של הטייס, אני לא מתכוון להעביר את המצלמה לאף אחד אחר חוץ ממנו). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-