עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לכמה זמן amd נותנים אחריות?

2. הפסקה של כמה זמן יש ? {מפרק 13 של העונה השניה}

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אחד שהודפס ב 8/03/2009 לדוגמא, אפשר לגשת איתו לתיאוריה או שהוא כבר לא בתוקף?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by dinay,

ברמה כזאת שלא עשה אפילו בדיקת דם אחת בחיים שלו ? סתם רציתי לדעת אם זה משהוא יחסית נפוץ..... לי בכל אופן יש את זה.

• 69 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. אמור להיות לי 97 בגלל שאני תקין אבל הרופא שבדק אותי אמר שיש לי רגל ישרה - פלטפוס (נאי חושב רק ברגל ימין) אז זה מוריד? ולכמה ?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by Chen Shany,

אני מחפש פתרון אלקטרוני שיפתור אותי מלהדפיס מסמכים ולרשום עליהם הערות בעט. כלומר לרשום הערות בעט על קובץ WORD ישירות בטאבלט או משהו כזה ואז לשמור את הקובץ עם ההערות שרשמתי. משהו פשוט וקל לתפעול שמונע הדפסות מיותרות. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ללהקת רוק (אלבום בכורה) דרושים אנשי אינטרנט שרוצים להצטרף ולהוביל פרוייקט יש דומיין יש שרתי אירוח יש טאלנטים שיכתבו באתר ( אנשי עיתונות וסלבריטיז) יש קונטנט מנג`ר דרושים WebMaster WebDesigner עם אוריינטציה פלאשית .... ( : )מעורערים קלות בנפשם - יתרון( האתר מיועד לספק מידע אינפורמטיבי על ההרכב וכן להכיל מידע עיתונאי (רכילותי משהו) מחיי סצינת הרוק בת"א ובארץ. רעיונות יתקבלו בברכה. התנדבותי לפרטים ניתן להשאיר טלפון למיילים הבאים winstonlights@hotmail.co.il Tomer.elbaz@Sap.com

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום יש לי לובסטר כבר בערך שנה וחצי הלובסטר נמצא באקווריום נפרד , היום הוצאתי אותו ושמתי אותו בצנצנת אם מים בשביל לנקות את האקווריום ואת הצנצנת שמתי על השולחן ואני לא יודע איך הוא יצא מהצנצנת ונפל מהשולחן ונתלשה לו הרגל עכשיו השאלה שלי זה אם יכולה לצמוח לו רגל חדשה ואם כן תוך כמה זמן ? בבקשה בלי תגובות כמו "תבשל אותו " הלובסטר הזה מאוד חשוב חשוב לי מסיבה מסויימת

• 43 תגובות
    • 8.4k צפיות
  9. קבעתי לצאת לסרט עם כמה חברים, בעיקרון אני חולה, הגרון שלי די כואב והנזלת שלי לא מפסיקה לזרום בכמויות כמו מים. אחותי הביאה הביתה את המחלה והדביקה אותי, אין לי מושג מזה, יכול להיות משהו קל, יכול להיות שפעת קשה (חזירים?!) לי אין כאב ראש רציני או חום ככה שאין לי ממש בעייה לצאת אבל אני מרגיש קצת אגואיסטי כלפי האנשים האחרים שיהיו תקועים איתי באולם קולנוע למשך יותר משעה ואולי ידבקו ממני, זה אפילו אפשר להגיד לא אחראי מצידי. חח אני יודע שזה נשמע ממש דפוק אבל מעניין אותי מה אתם חושבים

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by ex_,

Walking on water is easier than you think! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by composite,

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by klayton,

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by gtaboy34,

שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.

• 32 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 6k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by huber,

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22203-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93.aspx אני לא חושב אישית שזה יכול באמת להיות נוח ליום עבודה, והמחיר הופך את זה לקוריוז לעשירים, אבל...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מיול (יד שנייה)...(עוד מעט אני בן 16) לצערי הידע שלי בנושא די נמוך, לא ממש מתמצא בדגמים ובחברות שמייצרות אותם. קצת פרטים לא יזיקו. לפי דעתכם אפשר להשיג איזה מיול יד שנייה ב-20,000 ~ ? אם כן אז איזה ואיזה שנה תודה מראש.

• 116 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.