כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש רדיו לרכב השאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה? אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12V אבל אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
התקלקל לי מכשיר חשמלי מהם שנקנה לפני חודש בידי תעודת אחריות וקבלה. האם אני צריך ללכת לסניף שממנו קניתי ? האם הפרוצדורה שם היא בד"כ החלפה מלאה ע המקום או שאני מחכה חודשיים שישלחו את זה לאנטארטיקה וינסו "לתקן" ? נסיונות בבקשה.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב. קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות? שנית. אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו... אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק... ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יו הקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה... יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם.. חוץ מזה לא זוכר יותר מידי.. אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם סגרתי בשיחה טלפונית עם נציג בזק חוזה לגבי התשתית של האינטרנט. לאחר כשבוע, אני מקבל מכתב ובו מצויינים תנאים שלא צויינו כלל בשיחת הטלפון עם הנציג, וכמובן, כולם לרעתי - עליית מחיר אפשרית, תעריף יקר לאחר תום תקופת התחייבות ועוד. התקשרתי לשירות הלקוחות, ובקשתי שיוציאו מכתב שישקף נכונה את שיחת הטלפון שהיתה לי עם נציג השירות, הם כמובן מתנגדים, וכי זה החוקים של משרד התקשורת, וכי אם רצוני בכך, אני מוזמן לבטל לגמרי את ההסכם איתם תוך שבועיים ימים. מי צודק מבחינה חוקית ? האם באמת אין תוקף חוקי בסגירת חוזה טלפוני שיחייב את שני הצדדים בצורה שווה ? שהרי יוצא אם כן לפי הגישה שלהם, שהם תמיד יכולים לטעון טענה שהנציג לא אמר את הכל ושהדברים בכתב הם אלה שקובעים... תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש במעגל העבודה, ולכן אני לא בטוח שתשובה והפניתי את השאלה איליכם. לאחרונה התחלתי לעבוד בעבודה במפעל מסוים, בתור מאבטח בקבלה. אחד המנהלים ראה אותי היום ומסתבר שהתקשר לאחראים עלי ודרש מהם שאני יסתפר. אם אני מסרב, מותר לו לפטר אותי? חשוב לציין, שהחלפתי עובד קבוע במקום שעזב למקום אחר מבעיות אלו ואחרות, אשר מחזיק שיער שמגיע עד לכתפיים.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לרשום את זה אז שיהיה פה. בכל מקרה, הצטרפתי לקבוצה ב- Facebook לפני כמה ימים. עכשיו ניסיתי לרשום משהו ב- Wall של הקבוצה אבל גיליתי שאני לא יכול. בנוסף שמתי לב לכפתור Join בראש הקבוצה, אבל אני כבר הצטרפתי. כשלחצתי על הכפתור זה רשם לי You are already connected (כמובן שאני יודע את זה). אני גם רשום בחברים של הקבוצה. ככה יוצא שאני חבר אבל לא יכול לרשום כלום ב- Wall. אני גם לא יכול גם לעזוב ולחזור כי יש לי רק את הכפתור Join (שוב, למרות שאני רשום). מישהו יודע מה אני יכול לעשות במצב כזה? במקרה הזה זה באמת חשוב לי לרשום ב- Wall של הקבוצה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קראתי לי להנאתי את המאמר בוויקפדיה על דויד בואי - ובו היה כתוב משהו על Bowie Bonds. נכנסתי למאמר על אותם בונדס ובאמת שלא הבנתי כלום... מה זה לעזאזל? מישהו יכול להסביר? רוב המושגים שם הם כלכליים ולא מוזיקליים - אני ממש לא מבין מה זה. חוץ מהשם. המאמר המדובר: http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שסיימתי את מסלול התיכון-צבא ואני עוד שניה מגיע לשלב האוניברסיטה התחלתי לתהות מה כדאי לי ללמוד והגעתי למסקנה שיש שני מסלולים שאני צריך: 1. ידע תאורטי בניהול עסק- הכוונה היא היכן ניתן לרכוש את הידע וההבנה הטובה ביותר באיך לנהל עסקים ולא בהכרח לתואר הנחשב ביותר כי אין לי מה לעשות עם התואר, אני רק צריך לדעת איך להיות מנהל טוב. 2. ידע מקצועי בתחום העיסוק שאליו אני מכוון. בקיצור השאלה שלי בפשטות גמורה היא : תואר במנהל עסקים זה נחמד אבל זה לא מה שאני צריך - אני צריך לדעת איך להיות מנהל מצויין. איפה לומדים את זה?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קצרתי במקצת את הקטע, לקראת הסוף. אני יודע שהכי טוב לקבל ביקורות מהמורה שלי, אבל בפורומים לפעמים נתקלים ב"פניני מידע". אשמח לביקורות. האזנה נעימה. http://www.youtube.com/watch?v=2h2EmX0gMHQ&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם תאריכי הגיוס בצה"ל חוזרים על עצמם עבור יחידות/מסלולים בצה"ל? (כלומר, אם אני ממויין לגאמא למשל, האם ניתן לחזות את תאריך הגיוס שלי בדיוק של פלוס/מינוס שבועיים? או שהצבא קובע תאריך שונה בלי קשר לתאריכים של הגיוסים הקודמים בכל פעם?) אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי לעשות לפחות מועדי א' של סמסטר א' בשנת הלימודים הבאה, כי כנראה שאני אצטרך את זה בשביל לסגור את התואר שלי... תודה איל
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
unknown artist.mp3 - 0.51MB תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לדעת איך מגיעים למחנה גלילות מרכבת הרצליה?
-
- 6 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בשפה פשוטה וקליטה מה זה אומר בעצם אסרטיביות? ולאיזה משרות בדרך כלל דורשים את התכונה הזאת ? לניהול ? לשירות לקוחות ? או שבעצם כמעט לכל משרה זה טוב ?
-
- 6 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך קוראים לקטע שהוא מנגן בשניה ה 1:16? תודה. נ.ב. שחכתי להוסיף את הקטע באמת..
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, בטח ייצא לכם בעבר לדעת שאתם חייבים לנהוג/לרכב עם משקפיים בגלל שלא שמתם לב שאין לכם 6/6 וחשבתם שאתם רואים מצויין. אז כך גם אצלי. הוצאתי טופס ירוק בגיל 16 ואז גיליתי שאני צריך משקפיים, לא משהו קריטי, 0.75. ואז זה התחיל להדאיג אותי... באתי להחליף משקפיים אחרי שנתיים בערך ואחרי שעשו לי בדיקת עיניים גיליתי שהמספר הוכפל ל-1.5. האם זה יהיה בעלייה מתמדת או משהו כזה? ממה צריך להימנע?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.polyvibeentertainmentgroup.com/2009/06/how-many-songs-are-the-same-4-chords/ הגעתי לזה דרך ה Stumpleupon יש פה כמה שירים דומים ממש, כמה שקצת לא. אבל העיקרון של זה יפה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות מייל שנתקלתי בו אצל אחד מחבריי, אני מפרסמת הודעת אזהרה זו. מדובר במייל שעל פניו נראה כמו מייל תקין מתמיכת אתר פייסבוק. בהודעת המייל נכתב שלאור פנייתי לאיפוס הסיסמה באתר יש להקיש על הלינק המצורף. כמובן שלא בוצעה שום בקשה לאיפוס הסיסמה, ומדובר במייל "פישינג". מהם אתרי פישינג? פישינג (phishing) היא שיטת הונאה המבוססת ברובה על שכפול אתרים לגיטימיים, כמו אתרי בנקים, אתרי משלוחים, אתרי חברות אשראי ועוד. כיום, ההונאה פועלת בשתי דרכים עיקריות. הדרך הראשונה והפחות נפוצה היא השתלטות על אתרים קיימים, בעת ניסיון כניסה לאתרים הנ"ל, עולה אתר 'דמה' (הזהה לחלוטין לאתר המקורי) ומבקש את פרטי הכניסה, ברגע שהמשתמש יכניס את הפרטים הוא יועבר לאתר 'שגיאה' שגם הוא מזויף המעיד על תקלה …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא כי לא יצא לי להזמין מחו"ל עדיין. האם האתר הזה בטוח? ראיתי שם נעלים במחירי ריצפה יחסית לארץ,זה מחיר שלא כולל משלוח ולא את המכס בארץ..בכמה המחיר ישתנה אם נניח שהנעל עולה 500 ש"ח? תודה לעונים:] אם יש עוד משהו שאני צירך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה מתנות בראש אבל אמרתי נראה אולי אפשר להוסיף עוד קצת... דברים שתדעו שיעזרו, היא בצבא, מדריכה. יוצאת חמשושים. היא בת 20 הקרייה שלה זה לשיר יש לה כבר כמה שירים (לא באיכות של אולפן) אבל היא ממש טובה בזה, הייתה פעם בכוכב נולד (עד לאודשינים האחרונים). יש לה חבר. עכשיו אני והיא ממש קרובים.. ואני רוצה להשקיע.. יש לכם רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-