עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ac-Boy,

מישהו יודע מתי זה מתחיל? פעם האחרונה שראיתי פרסומת של זה, זה היה לפניי שבועיים ואמרו 'בקרוב' תיארתי לעצמי שזה כבר התקדם ופשוט פיספסתי את הפרסומות של זה..

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by WHITE_ZOMBIE4,

מישהו הולך?,קראתי על זה וזה נשמע סבבה לגמרי רק חבל שעולה 70 שקל...

• 56 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. יש פה עונת ימי הולדת בזון, והיא לא פסחה על אבי שלנו! אבי, U DA MAN! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

המשחק 'כמה ולמה' נתן לי את ההשראה לפתוח את זה.. מי שלא מכיר את המשחק הזה והוא הרבה בפורומים, זהו חור בהשכלה חבר'ה. אבל בכל אופן לאלו שלא מכירים, אלו החוקים: נגיד והגבתי, הבא שיגיב יגיד עליי משהו וזה יכול להיות כל דבר.. 'מי שמעלי מושפע מהמארז שלו' כעקרון זה יכול להיות כל דבר.. טוב תתחילו, מכיוון שאני הראשון שמגיב אין מישהו מעליי אז אין לי מה להגיד עוד דבר (אם זה מנוגד לחוקים מצטער, אני עיינתי בזה לפני ואפילו הרצתי חיפוש פה ולא היה את הדיון יכול להיות שפספסתי מצטער)

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

תציקו לו עד שישתגע לא להתייאש אחרי הפעם הראשונה http://213.8.161.147/motyp.co.il/flash/Show.asp?Flash_id=28

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Odedb52,

מישהו כבר ראה? ספרו הכל בנושא כאן... אני ב"הוט" ולכן מעניין אותי איך זה באמת אחרי הפרומו המושקע שעשו לזה...

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by J0n1,

יישש כמה זמן חיכיתי לסדרה הזאת סופסוף סדרה שחזרה מפגרהה מישהו יכול להזכיר לי מה קרה בפרק האחרון? ואם כבר מדברים, אז מתי הפמיליה חוזרת?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. לא פעם קורה שמישהי מנסה להתחיל אתכם, אבל היא לא ממש מוצאת חן בעיניכם. במצב כזה, איך אתם "נפטרים" ממנה? נכתב בלשון זכר, אך מופנה גם לנקבה.

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד שפתחתי לפני שבוע בערך, הבנתי שכיסא נוח יש לו הרבה משמעות למניעת כאב גב מתמשכת, הלכתי לאופיס דיפו היום ובדקתי כיסא של צרעה F-15 שם הדגם, הוא עולה 890 ש"ח אבל אני חייב להגיד שהוא מזה מצויין לגב, הרגשתי שאני בעולם אחר לגמרה, הרגשתי מזה שונה, זה ממש הבדל גדול כמו שמשווים בין C2D ל-Pentium 3, סתם דוגמא. השאלה אם הייתם במקומי הייתם מבזבזים 890 ש"ח על כיסא? (אגב זה כיסא אורטופדי)

• 31 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה כמה ילדים החליטו להציק לי ולעוד כמה (הילדים שהציקו בערך בגיל שלי), עכשיו אני צריך עזרה בתכנון נקמות מקוריות ומביכות, למישהו יש רעיון?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by IlanF,

בהצלחה לכולם בהיסטוריה ב מחר... אני עף לחרוש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by Yoav,

השיר everytime we touch (של קאסקדה): לשיר יש מלא גרסאות... המקורי זו הדאנס ויש לו גם גרסת SLOW (עם פסנתר ברקע וכו')... קיצר, הגרסאות האלה - רק רמיקסים או הקלטות שונות?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. כיאה למישהו שגר ברמת ישי, משעמם לי. וצריך קצת צחוק בחיים אז חלקו את הדברים הכי מפגרים שאתם נתקלים בהם באינטרנט בת'רד הזה אני אתחיל- http://img145.imageshack.us/my.php?image=danceparty1337yk7.swf

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by unknown man,

http://www.youtube.com/watch?v=kYvZnTFpip0 אחד הסרטונים היותר מצחיקים שראיתי... מקווה שלא פורסם עדיין :-X

16. Started by Goadzilla,

נרשמתי לאיזה אתר ושכחתי את הסיסמה אני זוכר את השם משתמש אבל שכחתי תסיסמה ואין אפשרות באתר לשחזר אותה עכשיו נכנסתי איתה כמה פעמים לאתר אז אין איזו אפשרות להוציא אותה מהווינדוס? או אפשרות אחרת לשחזר אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. ההורים שלי רוצים ללכת להופעה שלו ..יפשתי ב-"לאן" ולא היה שם.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד הודה לו..

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. יש לי מצגת עם תמונות ואני צריך שיר שיתנגן ברקע, בערך איזה שלוש וחצי דקות (אפשר גם יותר). יש למישהו שם של שיר שמדבר על זיכרונות מהעבר/ ילדות או משהו כזה ? חבר'ה זה דחוף לי בבקשה.....

• 8 תגובות
    • 7.7k צפיות
  19. דוד שלי הולך לקנות מזגן של אקטרה והוא לא סגור על איך להתקין אותו, למשיהו יש מדריך או שהוא יכול להסביר ?

• 53 תגובות
    • 14.6k צפיות
  20. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3017760 איך היא?מישהו התנסה בה? דיי זולה אבל לא צריך בשביל הרמת מוט משהו יותר מיקצועי אני חושב...

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SensatioN,

mms://a1745.l2047352420.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1745/20473/v0001/reflector:52420

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by mikko,

http://www.freemosquitoringtones.org/ מאיפה אתם יכולים? אני מ 16 שומע טוב

• 76 תגובות
    • 15.7k צפיות
  24. Started by lt mor,

שלום יש לי (היה לי) חבר שהלוותי לו 25,000 ש"ח לפני שנה וחצי. חתמנו על חוזה בינינו שמדובר על הלוואה. במשך התקופה הראשונה (חודשיים) החזיר 500 ש"ח לחודש. ומאז לא ראיתי אותו יותר. עבר דירה, החליף עבודה, קנה בית החליף טלפון וכ"ו. כול נסינות השיחה איתו עולים בתוהו ... אני רוצה לתבוע אותו על הסכום המרבי שניתן בתביעות קטנות ... או לקחת עו"ד ולתבוע אותו על כול הסכום ? אבל גם העו"ד ינגוס חלק גדול גם אם הנצח וגם אם לא... תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by e.s,

אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב

דיונים חדשים בפורומים