עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא פעם קורה שמישהי מנסה להתחיל אתכם, אבל היא לא ממש מוצאת חן בעיניכם. במצב כזה, איך אתם "נפטרים" ממנה? נכתב בלשון זכר, אך מופנה גם לנקבה.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

בעקבות התראד שפתחתי לפני שבוע בערך, הבנתי שכיסא נוח יש לו הרבה משמעות למניעת כאב גב מתמשכת, הלכתי לאופיס דיפו היום ובדקתי כיסא של צרעה F-15 שם הדגם, הוא עולה 890 ש"ח אבל אני חייב להגיד שהוא מזה מצויין לגב, הרגשתי שאני בעולם אחר לגמרה, הרגשתי מזה שונה, זה ממש הבדל גדול כמו שמשווים בין C2D ל-Pentium 3, סתם דוגמא. השאלה אם הייתם במקומי הייתם מבזבזים 890 ש"ח על כיסא? (אגב זה כיסא אורטופדי)

• 31 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. היי ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה! (על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. ) רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר. * אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, ב…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה כמה ילדים החליטו להציק לי ולעוד כמה (הילדים שהציקו בערך בגיל שלי), עכשיו אני צריך עזרה בתכנון נקמות מקוריות ומביכות, למישהו יש רעיון?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by IlanF,

בהצלחה לכולם בהיסטוריה ב מחר... אני עף לחרוש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by Yoav,

השיר everytime we touch (של קאסקדה): לשיר יש מלא גרסאות... המקורי זו הדאנס ויש לו גם גרסת SLOW (עם פסנתר ברקע וכו')... קיצר, הגרסאות האלה - רק רמיקסים או הקלטות שונות?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. כיאה למישהו שגר ברמת ישי, משעמם לי. וצריך קצת צחוק בחיים אז חלקו את הדברים הכי מפגרים שאתם נתקלים בהם באינטרנט בת'רד הזה אני אתחיל- http://img145.imageshack.us/my.php?image=danceparty1337yk7.swf

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by unknown man,

http://www.youtube.com/watch?v=kYvZnTFpip0 אחד הסרטונים היותר מצחיקים שראיתי... מקווה שלא פורסם עדיין :-X

9. Started by Goadzilla,

נרשמתי לאיזה אתר ושכחתי את הסיסמה אני זוכר את השם משתמש אבל שכחתי תסיסמה ואין אפשרות באתר לשחזר אותה עכשיו נכנסתי איתה כמה פעמים לאתר אז אין איזו אפשרות להוציא אותה מהווינדוס? או אפשרות אחרת לשחזר אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. ההורים שלי רוצים ללכת להופעה שלו ..יפשתי ב-"לאן" ולא היה שם.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד הודה לו..

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. יש לי מצגת עם תמונות ואני צריך שיר שיתנגן ברקע, בערך איזה שלוש וחצי דקות (אפשר גם יותר). יש למישהו שם של שיר שמדבר על זיכרונות מהעבר/ ילדות או משהו כזה ? חבר'ה זה דחוף לי בבקשה.....

• 8 תגובות
    • 7.7k צפיות
  12. דוד שלי הולך לקנות מזגן של אקטרה והוא לא סגור על איך להתקין אותו, למשיהו יש מדריך או שהוא יכול להסביר ?

• 53 תגובות
    • 14.6k צפיות
  13. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3017760 איך היא?מישהו התנסה בה? דיי זולה אבל לא צריך בשביל הרמת מוט משהו יותר מיקצועי אני חושב...

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SensatioN,

mms://a1745.l2047352420.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1745/20473/v0001/reflector:52420

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by mikko,

http://www.freemosquitoringtones.org/ מאיפה אתם יכולים? אני מ 16 שומע טוב

• 76 תגובות
    • 15.7k צפיות
  17. Started by lt mor,

שלום יש לי (היה לי) חבר שהלוותי לו 25,000 ש"ח לפני שנה וחצי. חתמנו על חוזה בינינו שמדובר על הלוואה. במשך התקופה הראשונה (חודשיים) החזיר 500 ש"ח לחודש. ומאז לא ראיתי אותו יותר. עבר דירה, החליף עבודה, קנה בית החליף טלפון וכ"ו. כול נסינות השיחה איתו עולים בתוהו ... אני רוצה לתבוע אותו על הסכום המרבי שניתן בתביעות קטנות ... או לקחת עו"ד ולתבוע אותו על כול הסכום ? אבל גם העו"ד ינגוס חלק גדול גם אם הנצח וגם אם לא... תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by e.s,

אני מאוד רוצה לקנות psp, אבל אני רוצה שהוא ישרת אותי גם במרום mp4 ז"א שאני יוכל לראות בו סרטים או לשמוע מוזיקה שאלות: הוא קורא קבצי txt ל-ebooks?? שווה בכלל לקנות אותו ?? או שעדיף לי לוותר על המשחקים ולקנות איזה ipod video או משהו כזה כמה הוא יעלה לי בארה"ב וכמה יעלה כרטיס זיכרון של 4gb? ואם אפשר קצת מידע על המוצר הזה אני אשמח אני שואל את השאלות האלה בתור חייל שצריך את זה לזמן הפנוי שלו ולנסיעות[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 17:36:32 וכמה הוא יעלה לי בארה"ב? וכמה כרטיס זיכרון של 4 יעלה לי באר"הב

19. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 15.6.2007 robert gitelman- club99 15.6.2007 tracklist: 01. three drives- greece 2000 (muskat nuss mix) 02. liquid soul- the source (atmos remix) 03. priority q- mirror of my memoery (icone rmx) 04. neal scarborough- madagascar (sophie suger rmx) 05. adrian ivan- before sunset (yanave remix) 06. pascal feliz- from inside the speaker 07. synergy- the anthem 2007 (jesselyn remix) 08. bas & ram meets massimo nocito- trancesetterz nl 09. nunrg- last experience (giuseppe ottaviani remix) 10. airbase- roots 11. marcel woods- lemon tree DOWNLOAD: 1) robert gitelman- club99 15.6.2007: http://www.sendspace.com/file/553k6o vote for robert gitelman on the …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by RTTW,

http://www.new7wonders.com/index.php?id=476 אז מה דעתכם, מי יהיו פלאי העולם החדשים שיוכרזו עוד חודש ב-7 ביולי ;D

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by Cranchh,

עצומה חדשה. http://www.ipetitions.com/petition/Kilometer לא ניראה לי שצריך להסביר הרבה. כל מי שבעד לשנות את ההגדרה של קילומטר ל 1024 מטר, שיחתום על העצומה ומי שלא, אולי הגיע הזמן לקנות מחשב לא? בכל זאת אתה גולש ב HWZONE..

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

משום מה בזמן האחרון כל יום המחירים ב SKYPC עולים ויורדים. אחד מה שמעניין בזה זה שתמיד המחיר שכתוב בזאפ יקר מהמחיר שכתוב באתר. לדוגמה: בדקתי לפני כמה זמן את המחיר של הכרטיס מסך GeCube X1950PRO בהתחלה הוא היה 920 גם בזאפ וגם באתר של החנות והמחיר הכי קרוב היה 950 שקל. אחרי זה המחיר ב SKY ירד ל 880 שקל ובזאפ נישאר 920. אחרי זה המחיר בזאפ עלה ל 950 והמחיר באתר עלה חזרה ל 920. היום כתוב בזאפ 905 ובאתר של SKY המחיר הוא 880. מה שיפה בכל הסיפור זה שניראה ש SKYPC לא מוכנים להעלות את המחיר כמו שקרה עם חנויות אחרות.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by הפועל עולה,

נרשמתי עכשיו

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  24. אאאממ... לא יודע, עלה לי בראש לרענן קצת את המראה של הפורום, אני לא מתכוון לשינוי סקינים לגמרי, או משו גדול במיוחד, סתם משו לרענן... כמו שבבית מזיזים את הכורסא לפינה אחרת.. =) : נגיד חשבתי על זה שכוכב ראשון ושני יהיה בצבע זהב כמו עכשיו, ושלישי ורביעי יהיה בצבעים אחרים, וחמישי צבע אחר, ואולי מי שיש לו 5 כוכבים יכול להוסיף עוד כתובית בין הכוכבים לכינוי... יש לכם רעיונות? אתם בעד? נגד? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by eegg,

אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+

• 0 תגובות
    • 404 צפיות

דיונים חדשים בפורומים