כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
-
חזרתי מההופעה והיה פשוט מעולה! ממש נהנתי! למרות שאמי ליי נהייתה צרודה אחרי איזה חצי שעה בערך אבל עדיין המשיכה לשיר כמו שצריך. למי שיש תמונות בבקשה שישתף!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי לנכון לכתוב את זה בפורום ג'אדטים בכלל שאני מבקש משחק ולא ביקורת על פלאפון >< אז אם אפשר משחקים שיתאימו למכשירים K800 ו K610 אני ביום שישי נוסע מהבוקר לנסיעה ארוכה אז אני רוצה משחקים לשחק עם בן דוד שלי. שיהיה מרוצים \ ספורט\ הכלל כל סוג תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לעשות מודינג למארז. ראיתי פרוייקט של מישהוא שעשה חיתוך מדהים!!! על המארז,של שני דרקונים. לינק לתמונה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 אני רוצה לעשות את אותו החיתוך בדיוק,במארז שלי, אבל אני לא מוצא את התמונה, חיפשתי שעות על גבי שעות בגוגל,ולא מצאתי, בבקשה שמישהוא יביא לי לינק של התמונה הזאת!. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היה פה פעם איזה משתמש(שנראה לי עדיין פעיל..) שנסע לאנגליה ונסע במכוניות ספורט במסלול מרוצים.. מישהו יכול להביא את הנושא הזה או את שם המשתמש או יודע איך אפשר לעשות דבר דומה ?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ובנוסף, בגלל שמאוחר אני לא יכול להתקשר לאף אחד, אז אם מישהו יודע מתי הבגרות בביולוגיה היום בבקשה תכתבו לי, תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש אולי פרטים נוספים/כתבה שפורסמה על הדבר ברשת (אני חיפשתי ולא מצאתי) תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שאאלום! יש לי אפשרות לקחת קורס פסיכו' של לחמן באוגוסט -ספטמבר ב1600. עכשיו: אני מבקש מכם לספר לי(מניסיון , רק מניסיון) כמה שעות הקורס וכמה שעות למידה בבית זה. האם בכלל שווה לקחת קורס בתיכון? אני דיי רוצה קרבי אבל אני בן יחיד ואמא שלי אמרה שלא תחתום לי, ואני מבין אותה. אני לא רוצה להיות ג'ובניק כמו מש"ק ממטרות אני רוצה לתרום מה שאני יכול, ואם פיזת אני לא יכול לתרום, אז הדבר הבא זה הראש.. אני יודע שהפרופיל שלי הוא 97, הדפ"ר הוא 90 והקב"א 56.(הכל הכי גבוה שאפשר) אם אני עושה את הפסיכו' ונרשם לעתודה בצבא, ולוקחים אותי - אני בוחר מה אני רוצה ללמוד בצבא? אם לומדים באונ' 3 שנים אז כמה זמן משרתים בצבא אחרי כן? אם אני לא יודע בגרוש מה בא לי לעשות כשאני אהיה גדול, אבל י…
-
- 69 תגובות
- 6k צפיות
-
-
גבוה ? בינוני ? מה אפשר להוציא מזה שאני מתאים לעתודה ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בינתיים הספקתי לראות רק את "חסין מוות", ואני חייב לציין שטרנטינו התעלה על עצמו שוב. ברבע שעה של מסרט יש יותר קללות מבכל הסרט של סאות'פארק אגב, רבע שעה של הסרט הזה גם מצחיקה יותר מכל הסרט של סאות'פארק... וכמובן, איך אפשר לשכוח את השריף ו"בן מספר אחד" האגדיים שמופיעים גם כאן. מומלץ
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר בפירסומת של בזק עם ה 5 אגורות? תודה מראש..!!!!!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מישהו מנבחני המשנה במתכונת הישנה יכול לומר לי אם הוא קיבל הציון??? ואם לא האם ישנה דרך לגלות הציון דרך האינטרנט באופן כלשהו ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני נוסע עם מלווה מותר לי להסיע יותר מ2 נוסעים?! אלו הוראות שכתובות באתר של משרד הרישוי: לתשומת לבם של הנהגים החדשים הנכם מוגדרים כנהגים חדשים במשך שנתיים < חלה עליכם חובת מלווה למשך 3 חודשים מיום הוצאת הרשיון < ,נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי < לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה ביצוע עבירות כגון: אי ציות לרמזור, אי מתן זכות קדימה, מהירות יתר < או תאונה עם נפגעים יגרום לעיכוב חידוש רשיון הנהיגה ולמבחני נהיגה .חוזרים והמשך המעמד כנהג חדש לשנתיים נוספות שימו לב לסעיף השלישי- "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה על…
-
- 44 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני בונה באר קטן בחדר. לא משהו גדול מדי.... יש מקום לאיזה 20 בקבוקי שתיה ממוצעים.. השאלה היא איזה 20 בקבוקים חובה להכניס...? יש לי כבר, בקבוק פינלנדיה , בקבוק מרטיני, בקבוק יין אדום איכותי, חורטיצה פרמיום ובקבוק רד-לייבל... מה לדעתכם חובה להכניס, תקציב - עד 200 שקל לבקבוק... אני הולך להכניס עוד וויסקי אחד, מתלבט בין בלנטיימס (רגיל , לא ישן..) לבין דיוארס וויט לייבל... דעתכם?
-
- 54 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/games/mindlessviolence עם הזמן מקבלים נשקים חדשים, נכון לרגע זה אני בשלב 13 עם נשק אוטומטי בעל 60 כדורים. עריכה: שלב 13, צחוקים.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הוא סוג הבילוי המועדף עליכם ביותר? ניתן לבחור 2 אופציות, תבחרו את מה שמתאר אותכם בצורה הטובה ביותר. אני בן 18 ועוד חודש 19 ואני אוהב לצאת עם חברים למועדנים, ולהיות על המחשב שזה כולל משחקים, UNDERTAKER ועוד UNDERTAKER וגם HWZONE :hi:
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לעלות 8 קומות בריצה עושה כושר טוב? או ממש בקטנה?
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש מדבקות של WD וNVIDA או LEADTEK בכלל? קניתי מחשב ומדבקות של הכל קיבלתי חוץ מNVIDIA או LEADTEK ו WD אם יש מישהו יודע איפה יש ואם יש? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הייתי חייב לשתף כי זה אחד הדברים המצחיקים\מוזרים שראיתי בyou tube... קבלו את windowSSwastika...
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
על קפיץ אנכי חסר מסה, שקבוע אלסטי שלו הוא 10 ניוטון למטר, תלוי כדור פלסטלינה שמסתו 0.1 ק"ג. מושכים את הכדור כלפי מטה. הקפיץ שאורכו הרפוי 5 ס"מ, מתארך ב- 20 ס"מ נוספים. ברגע מסוים משחררים את הכדור והוא מתנודד בתנועה הרמונית פשוטה. 1. מהי האמפליטודה של התנועה? מהו המרחק המינימלי בין הכדור לבין הקצה העליון של הקפיץ? (5 נק') תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאתם קופתים- הבנאדם לא חתום באקו"ם הוא לא שילם לאמינם ואמ סי מנצור מעדיף שיורידו את השירים שלו. חוץ מזה השיר לא נכלל באלבום שלו אז זה נחשב להפקה חובבנית חסרת תכלית אבל עדיין: http://rapidshare.com/files/39400063/__1488___1501____1505___1497____1502___1504___1510___1493___1512__-___1488___1502___1488____1505___1.html ועוד שיר אחד: http://www.youtube.com/watch?v=JsYCyBPwGac&mode=related&search= השירים די ישנים אבל הם נחמדים. - סליחה שאני מתלכלך רק הבית הראשון היה מצחיק לדעתי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://celebreport.info/2007/05/04/will-sombody-give--bush-a-blow-job-so-we-can-impeach-him :lol:
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-