עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי אקווריום ואני מקבל כנראה דגי זהב גדולים יחסית בחינם אני בטח יוסיף עוד סוגים בעתיד ואבנים כבר יש לי בכל מקרה אני צריך לדעת מה צריך עוד מבחינה של חמם\פילטר וכו ? איזה סוגים ? מה רמת המחירים ? יש אצות שכדי לקנות ? חלזונות ים ? בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה מה שיש כבר זה דגי זהב\אקווריום\אבנים את היתר אני צריך לקנות בנפרד

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=irKrHmNk_Qo מישהו יכול לתת שם לדבר הזה ?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב לדודה שלי ואני יודע שברגע שאני אקנה לה היא תשגע אותי כל שני וחמישי על תפעול המחשב (מחשב ראשון שלה והיא בת 55) לכן הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנות טובה באזור גבעתיים - רמת גן - ת"א שיוכלו גם לתמוך בה בבעיות שונות (גם בתשלום).

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום מאחר ואני עוסק בתקשורת נתונים ולא בתכנות (למרות שיש לי רקע, עשיתי הנדסאי תוכנה), אני שוקל לא ללמוד מדעי המחשב אלא אולי כלכלה וניהול. מישהו יכול לייעץ לי אם זה כדאי או שאני עושה טעות בבחירת המקצוע ללימודים? בעיקרון אני מתכנן לעבוד בתחום התקשורת נתונים כך שלא מדעי המחשב ולא כלכלה ממש קשורים למקצוע הזה, אבל חשבתי אולי שכלכלה וניהול ייתן לי משהו לעתיד, להתקדם לכיוון של ניהול. אני יודע שיש תואר בתקשורת נתונים בבן גוריון אבל אני לא מתכוון לעבור לשם, החלטתי ללמוד במכללת ת"א יפו. בבקשה זה חשוב לי ואני צריך להרשם בקרוב לשנה הבאה, אז עזרו לי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי פה פלאפון חדש שקיבלתי ויש לו אפשרות לIM ואני מנסה להגדיר אותו כדי שאני יוכל להתחבר למסנג'ר ואני צריך את הכתובת שרת של הMSN MESSENGER וסתם רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by evman007,

http://www.unleadedjokes.com/html/White-Trash-Britney.html

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  7. מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by amd,

יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה , החוט של ה+ וה- של אחד הרמקולים נוגעים אחד בשני והמערכת מתקלקלת ומשמיעה לאחר מכן עוצמה דיי מינימלית (בקושי נשמעת) באותה יציאה שהיתקצרה. התאונה המצערת הזו היא כבר השלישית וכל תיקון כזה עולה מעל 300 ש"ח וכשבוע המתנה לתיקון. אני מאזין לשירים באופן קבוע ואני מתגייס לצבא ביום שני הבא, לא ממש רוצה לבזבז עוד סכום כזה זעום לתיקון קטנטן ולסבול שבוע , אני רוצה לתקן אותה בעצמי הפעם! לפי מה שהבנתי בעבר בהקשר לתקלה כזו , זה יכול להיות קבל ? אם כן, איך בודקים קבלים? אחרת, יש איזו קומבינציה לבדוק מאיזה רכיב התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by gabbay,

אני עכשיו חוזר המהופעה ואין מילים לתאר אותה פשוט הופעה מדהימה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by NAZRAK,

היה פה פעם ת'ראד דומה אבל משום מה לא מצאתי אותו... \= סגורים על מקצוע? עובדים במשהו? תחום הומני\ריאלי? עצמאים\שכירים? מי יודע, אולי בטעות נמצא שותפים עיסקיים! אני מתרגם מאמרים אקדמיים (אנגלית-עברית) מגיל 18 ובקרוב מסיים את לימודי המקצוע בתחום ויוצא עם תעודה, נקווה שתהיה עבודה. יאללה, שפכו!

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום כולם אני מחפש שרות חינם שיתן לי גישת shh להריץ קבצים וכמובן אחסון אני מחפש את זה על מנת להריץ באינסי psybnc אז השרת צריך להיות גם מבוסס לינוקס תודה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. Started by epichorus,

מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל.. ואם אפשר תפרטו מחירים.. לשיעור טסט פנימי וכל טסט אחר שאני נכשל.. ואל תשכחו שם ומספר טלפון.. ותגידו אם למדתם אתם אצלו או מישהו שאתם מכירים למד.. תודה מראש..

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yanushka,

כבר שנים שלא שמעתי עליהם.. מישהו יודע מהי כתובת האתר הרישמי של כת השטן ואיך הכול הגיע? מהם תנאי הקבלה?? האגדה מספרת על אנשים צמאי דם חתולי רחוב אשר מחללים קברים ונראים כמו מרלין מנסון. זה לפחות מה שזכור לי. בקיצור, אם למישהו יש מידע, פרטים, תמונות, זיוני-שכל וכדומה אודות כת השטן/כת השפן (החקיינים שלהם), אני אשמח אם הוא יכתב פה...

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  16. למי שצריך הינה השעות של הבגרויות היום http://img501.imageshack.us/img501/9282/untitledou6.jpg בהצלחה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לאבא של יש מחשב נייד של טושיבה מלפני שנתיים, והלך לו ספק הכח למחשב. הוא יוצא עוד חצי שעה, והוא צריך לדעת מי יבואנית טושיבה בישראל עד אז. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

חרמן עם מצלמה:" היי כוסית" *~~דנוש > המאמוש~~*:" היי. מי אתה?" חרמן עם מצלמה:" אני רונן. ואני חרמן אש" *~~דנוש > המאמוש~~*:" אני דנה. מאיפה אתה?" חרמן עם מצלמה:" אני חרמן!" *~~דנוש > המאמוש~~*:" מהחרמון? אני מחיפה" חרמן עם מצלמה:" אני מאשקלון" *~~דנוש > המאמוש~~*:" לא אמרת שאתה מהחרמון?" חרמן עם מצלמה:" אני רוצה אותך?" *~~דנוש > המאמוש~~*:" מה זאת אומרת? אני לא למכירה" חרמן עם מצלמה:" את נראת טוב?" *~~דנוש > המאמוש~~*:" אני חמודה" חרמן עם מצלמה:" גם אני חמוד, רוצה לראות?" *~~דנוש > המאמוש~~*:" איך לראות? אתה הרי בחרמון!" חרמן עם מצלמה:" אבל יש לי מצלמה" *~~דנוש > המאמוש~~*:" אהה.. אז כשתחזור מהחרמון תראה תמונות" חרמן עם מצלמה:" לא, …

• 85 תגובות
    • 12.5k צפיות
  19. כמה עולה לעשות רישיון על טרקטור כולל שיעורים וטסט.. והאם אפשר לנסוע על טרקטורון ברשיון זה? מישהו יכול להביא לי מידע מוסמך?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by AdamS,

היי, דודים שלי מגיעים מארצות הברית עוד כמה שבועות והם אמרו לי להגיד להם מה להביא לי. אח שלי כבר מקבל PSP ואני כנראה יקח משהו שקשור למחשבים, משהו מAPPLE כנראה. יש לי כבר עכבר אלחוטי שאני דיי אוהב ומקלדת מולטימדיה חוטית רגילה של מייקרוסופט. עכשיו, הציעו להביא לי iPod Video ואני לא ממש יודע אם אני רוצה, אין לי נגן מוזיקה או משהו כזה. אמ.. חשבתי על המקדלת האלחוטית שלהם, מה נראה לכם? משהו סביר כזה... תציעו לי משהו בבקשה.. ראיתי את ה-APPLE TV, אבל לא ממש אהבתי את המכשיר. נראה לי המקלדת הכי סבבה.. תודה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Dark_Phantom,

לכל המעריצים שמחפשים קטעי וידאו ממטריקס החדש, הרשימה הדי מלאה לפניכם תהנו http://www.comingsoon.net/movies/m/matrix3.php

22. Started by wooper,

הי אני מחפש פתרון שלא אשמע את כל הדיבורים/פטפוטים בדירה ניסיתי אטמים שהתתברר כפתרון גרוע האם יש פתרון טוב כנגד רעשים בתדרים אלה? באופן כללי מפריע לי דיבורים שאני צריך ריכוז

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכם היום בערב יש לי בבית הספר ערב כיתה. אני צריך המלצה לסרט טוב(אנחנו בני 15) שיהיה משהו מתאים לכיתה(מתח,אקשן,קומדיה) אין לי רעיונות.. הבית ספר הוא בית ספר דתי,(לא ישיבה, אבל דתי) אז שלא יהיה דברים גסים כ"כ. איך הסרט "מארלי ואני"?? ואיך הסרט "מלאכים ושדים"? ראיתי שעוד לא יצא וזה? http://www.imdb.com/title/tt1082601/ אריאל

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by r1plet,

באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים