עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך צילום מסך של דף זה+ אם אפשר גם כשהמוצר בעגלה: לא עזר vpn או אם יש יותר זול www.jerrysartarama.com%2Falbrecht-durer-watercolor-marker-wallet-set-10-colors-0v32946000000%3Fsrsltid%3DAfmBOorxxVLMqpfWEf7_ivcIJuxeX21s9CcS3FkItuUsEGPqKVw29eFG&ref=https%3A%2F%2F

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אתרים עולים לאט הורדה סבירה , גלישה על הפנים!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה למה!!! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=174211&sid=10 הם מרמים אנשים! ועוד לחשוב את כמות ראשי דיו שקניתי עד עכשיו נבלות!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by url,

יש לי צורב של שברולט x1x2x47 הוא צורב פצצה אבל יש איתו בעיה אחת :AR15: אני מכניס דיסק לצורב ואחרי הצריבה יוצא רק חצי הם פועלים פצצה אבל האם זה נורמאלי? אתם חושבים שזה בעיה בקארבוראטור או שאני צריך לכוון את הפלאגים פלאטינות אה ועוד משהו אתם חושבים שכדאי להוסיף הגה כוח וחלונות חשמליים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by redead,

קיבלתי פאקינג צו מילואים לסוף נוומבר לשבועיים וחצי... ככה סתם באמצע הלימודים שנה שניה במדעי המחשב להפסיד שבועיים וחצי נשמע לי לא הכי כיף בעולם.. מה לעשות ?? להגיש ולת"ם זה יעזור בכלל??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך לקבל בשבוע הבא ממיר HD של YES, הממיר מגיע עם חיבור HDMI, בטלוויזיה שלי יש חיבור HDMI בודד שכרגע תפוס על ידי יציאת HDMI מהמחשב לטלוויזיה, השאלה שלי היא האם יש ממתג HDMI, אם כן איפה כדאי לי לקנות, וכמובן האם זה פוגם באיכות? בתודה מראש ובברכת חג עצמאות שמח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sagi5,

חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כיאה לת'רד שאחרי חצות, הוא צריך להיות אידיוטי. D: שכל אחד ישים פה את הפלאש הכי מפגר וחסר טעם שהוא ראה אי פעם באינטרנט אני אתחיל: http://www.sieni.us/?id=24 משום מה זה ממש הצחיק אותי o_o

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hichkock,

יש לי שנאי שרשום עליו ככה input 220v output 110v זה אומר שהוא משנה מ-220 ל-110 או הפוך? :s05: תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי. פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש. אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. הבנתי שאין תוכנה כזאת, אז אולי יש אתר, שמחלק את המוסיקה לפי מצבי רוח/מקצבים... כלומר רגוע,קצבי וכו'.. לפעמים בבוקר בא לי לשמוע מוסיקה רגועה ואני לא רוצה לשמוע רק אומן אחד, ולקטלג את כל המוסיקה שלי זה קשה... מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by almogas,

שלום לכולם.. אני כנראה נוסע לשבוע בערך לקוס שביוון.. רציתי לדעת מאנשים שהיו שם איך המקום? איך המחירים? אם נותנים לכנס למקומות..? אלכוהול מוכרים מאיזה גיל? למרות שאנחנו ניקנה בכל זאת. סתם לדעת.. מה המחירים בכללי שם.. סתם דברים כאלה שמזבזבים עליהם תכסף.. כמו נגיד כמה עולה בערך בקבוק קולה.. נגיד ארוחה נורמאלית כאילו לא ארוחת עוני ולא ארוחת פאר כמה עולה בערך.. אלכוהול כמה עולה? בקיצור מה המחירים פחות או יותר.. נגיד כמה עולה כל מני שטויות של הספורט הימי.. אמממ כניסה למסיבות כל מני שטויות כאלה.. תודה מראש.. בבקשה לענות רק אנשים שהיו שם!! ולא אנשים שהיו באירופה וחושבים שהמחירים זה אותו דבר.. אה ומי שהיה.. תנו לי מקומות מענינים ליהיות שם.. כאילו אני נוסע עם חברים בעיקר לבלות ולהנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברים, שאלה קטנה שרציתי לברר לגביה לפני המבחן שמחר. כפי שאתם יכולים לראות בציור, יש 3 מטענים ואני מחפש את הכוח שמופעל על המטען האמצעי. עכשיו הכוח שמפעיל המטען הימני מושך אותו והכוח שמפעיל המטען השמאלי מושך אותו גם כן, איך אני מבצע את חיבור הכוחות המופעלים עליו לסך הכל כוח? הייתי עושה: F = F1,3 + F2,3 אם הוא היה נמשך\נדחה לאותו כיוון משתי הכוחות, אך מה עושים במקרה כזה? המורה אמרה משהו בנוגע לבחירת הכיוון של ציר ה-X ולפי זה מציבים את הכוח שמושך\דוחה בניגוד לכיוון ציר ה-X במינוס אבל כך ניתן למצוא 2 תשובות אפשריות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים אני מחפש תותחים בפייסבוק שמכירים את הממשק ויכולים לעזור לי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון אם תכנסו לכתובת: http://www.facebook.com/computersfix תראו עמוד עסק שלי בצד שמאל יש לינק "אתרי פייסבוק" אם תלחצו עליו תגיעו לטמפלייט של פייסבוק CMS שניתן לעדכן דינמית עם XML וברצוני למכור אתרים כאלו לעסקים קטנים\בינוניים אתרי פייסבוק חלילה אני לא מנסה למכור עכשיו כלום רק יש לי שאלה איך עושים בהגדות של פייסבוק שכאשר ייכנסו לכתובת הזו יקבלו ישר את העיצוב של הטמפלייט בלי הצורך ללחוץ על הכפתור "אתרי פייסבוק"?? אני משתגע ולא מוצא את ההגדרה הזו זאת אומרת אני רוצה שזה יהיה הדף נחיתה כאשר נכנסים לעמוד העסק שלי תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הלוח סופק באדיבותי , והעבודה בוצעה על ידי אחד האנשים המובילים בכת שלי :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gaf,

שלום לכולם! נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק. בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חבר'ה, הלכתי לקיוסק קניתי חלב. הגעתי הביתה -חור בשקית. חזרתי לסופר, סירבו לממש אחריות . שלחתי מכתב חריף להנהלה באימייל ואין תגובה כבר שבוע. מה עושים?!?! עכשיו ברצינות, נראה לי שהלכנו קצת רחוק מדי עם כל הקטע של להתלונן על כל פיפס שקורה לנו במעמד הקנייה, לא? אתם גם רואים את זה קורה או שאני לבד פה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nahum2,

יש לי בית דומפלסי עם ממד. הציאו לי להשתמש בזה. מישהו מכיר את העסק? איך הHOMEPLUG שבזק מספקים? מישהו ניסה? יש רשמים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

קבלתי גימלים ביום שבת אחרי השעה 12 קבלתי 3 ימי מחלה איך זה הולך שבת ראשון שני או ראשון שני שלישי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by micky_86,

אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by redead,

לא אכפת לי אם זה ידיעות אחרונות או מעריב. הדבר היחידי שאכפת לי זה המחיר וכאן נשאלת השאלה עד לאיזה מחיר+ מתנות אפשר להגיע איתם??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TermiNal,

אני יודע שזה עוד קצת מוקדם יש עוד חודש לבגרות אבל המתכונות כבר מתקרבות למישהו יש סיכומים טובים של כל החומר לבגרות השנה? ואולי קצת טיפים איך הכי טוב ללמוד? קניתי מיקודית אבל אני פשוט נרדם אני לא מצליח לקרוא את זה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, אשמח לאתר להורדת שירים מיוטיוב . נקי מרוגלות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים