כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן סוף סוף יש לי מחשב חדש דנדש המחשב מיועד לסרטים ומוסיקה, ומחשקי רשת כמו cs 1.6 וcall of duty מעבד : َQuad Core q6600 2.4GHZ 8MB Cache לוח אם: Gigabyte g33 - ds3r זיכרון : 2GB Corsair 800MHZ KIT כרטיס מסך : Zotac 8400 GS 256 MB DDR2 מארז רגיל עם ספק כוח 500WATT (150 ש"ח) כונן קשיח : Samsung 250GB 16MB Buffer Sata2 צורב : Sony Nec X20 Sata בסך הכל עלה לי 2284 ש"ח הלוח של גיגה בייט מיוצר בטיואן ולא בסין עוד חודשיים אני משדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק הכרטיס שיש כעת זמני דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דברים חדשים ומרעננים בסיגנון הבא ולא פסיכודלי זול ששומעים בום בום וזהו בדומה ל sun project dark soho hypersonic star x zeta dna ... על מה ממליצים אני פשוט חולה על הלבלים האלו ומחפש דברים חדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר שעון מעורר.... אז שיהיה עם סגנון ;D ולמי שחושב שלא מדובר במוצר אמיתי.... http://cgi.ebay.com/Gun-Oclock-Infrared-Gun-with-Alarm-clock-Bandai_W0QQitemZ200305581776QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item200305581776&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 לא יודע מה איתכם, את הרכישה הבאה שלי מצאתי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו ניסה לנקות את המחשב עם אקדח אוויר? האקדח אוויר מחובר לקומפרסור. בגלל שהוא מוציא אוויר בלחץ גבוה רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות שתוכלו לעזור לי 1.ציין שם של אתר שניתן לקבל בו נתונים מפורטים על מדינה מסוימת או על מספר מדינות 2.האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? אני חשבתי על GOOGLE CACHED איזה עוד רעיונות יש לכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה פה ת'רד אחד כזה בעבר, הגיע הזמן לעוד אחד ;D מה לדעתכם הפרסומת הטובה ביותר שקיימת כרגע, שמצליחה להעביר מה שהיא מנסה? לדעתי, בלי שום ספק, אלו הפרסומות של Ubisoft למשחק Rayman Raving Rabbids (כל הסדרה.) לדוגמה- תורכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הוא שלח את זה והביא לי מספר מעקב, מעבר לזה שהחבילה התקבלה אצל דואר ארה"ב או יותר נכון המידע התקבל לפי הסטאטוס באתר, אין יותר מידע מעבר, שלחתי לו הודעה, והוא אומר שעם המשלוח שבחרתי הסטאטוס לא ישתנה עד שאני אקבל את החבילה. ושאני צריך לבדוק אם יש בעיות עם המכס, יכול להיות שהחבילה הגיעה לארץ ותקועה במכס ולא הודיעו לי על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא בשמיים את כוכב הצפון, הדובה הקטנה והגדולה...למישהו יש מושג ? אני יודע מה הצורה שלהם אבל לא יודע את המיקום ואת הגודל היחסי שלהם. אפילו את כוכב הצפון שאמור להיות הכוכב הכי בהיר בצפון אני לא מוצא... מישהו מבין ויכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ובתוכו מאוורר יוקרתי ל-CPU, באתר היצרן כתוב שהאחריות זה 6 שנים. כשקיבלתי את המחשב, היה כתוב שאין אחריות על המאוורר. בנוסף, לא קיבלתי שום פתקי אחריות של יצרן הרכיבים (בין אם זה לוח אם, מאורר, מארז או כל רכיב אחר שבמחשב). נאמר לי שהאחריות היא רק של החנות. האם זה מצב תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, השתחררתי מהצבא לא מזמן ואני מחפש עבודה ולא כל כך מוצא משהו. פיזי אני לא יכול בגלל בעיות רפואיות, לעבוד עם אנשים אני מסוגל, אבל אני משדר שלא, כי אני אדם קצת סגור אז הרבה פעמים אני נופל בראיונות עבודה. חשבתי ללכת ולעבוד בתחום כלשהו במחשבים אבל יש כל כך הרבה דברים ונושאים שאפשר ללמוד ולהתמחות בהם שאני לא יודע במה לבחור. אז אמרתי אולי במקום לחפש עבודה, אני אנסה ללמוד איזה מקצוע כלשהו בתחום המחשבים ואיתו אולי לחפש עבודה קטנה כזאת, ואם אני אראה שאני מתחבר לתחום אז אני אמשיך איתו בהמשך. חשבתי ללמוד בג'ון ברייס john bryce או במקום אחר שאפשר ללמוד בו משהו. על מה הייתם ממליצים לי ללמוד בתור התחלה? ומשהו שאפשר גם למצוא עבודה לא בחברה ענקית אבל אפילו בתור נציג שירות שלפחות יהיה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתרים עולים לאט הורדה סבירה , גלישה על הפנים!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכב נוסע במהירות של 120 קמ"ש. הנהג מחליט לעצור בפתאומיות ולוחץ על הבלמים, התאוטה היא 4 מטר/שנייה בריבוע. תוך כמה זמן יעצור הרכב ואיזה מרחק יעבור עד לעצירה מוחלטת? מה יצא לכם? X = ? T = ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שיש בתמונה את הקרדיטים, אני בכ"ז אוסיף את הלינק: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/comics.aspx?ComicsID=235 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1209073065
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מגבר/ די וי די של פיוניר, ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו אתם יודעים לדוגמא © Copyright ALT + 0169 ® Registered Trademark ALT + 0174 לא מצאתי רשימה מלאה הפכתי את האינטרנט.... אם למישהו יש או מכיר מקום אני אשמח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יצא לי לראות את הסרט ואני לא מבין דבר אחד, מדוע יש בו תמונות שנמשכות פריים אחד החל מהדקה ה49 שלו? מה פשר הדבר? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200312302152371029&id=200312302153176456&user=ilia200 דרך אגב זה מטיול שנתי של יא' למי שמתעניין.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום =] אני צריך המלצה על גיטרה אקוסטי מסוימת עד 300-400 ש"ח כולל ספר הדרכה מובן ומצוין של אקורדים D: תודה. עריכה: התקציב ירד ל250 על הגיטרה בלבד ו150 על המכשיר שמכוון את הגיטרה+ספר הדרכה טוב של אקורדים עריכה שניה: טעות שלי התכוונתי לאקוסטי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי היום יום הולדת (בעוד 4 שעות ;D [נולדתי ב 6 בבוקר]) היום (בעוד 4 שעות) אני בן 15! (למה אין אפשרות לעוד סמיילים?) אני רוצה שמנמנים!!! ;D
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-