כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אני צריך חומר בעברית לכל הנוגע לחומר הנלמד שקשור לתקשורת נתונים Cisco אם יש מדריך ללימוד CCNA בעברית אז זה עוד יותר טוב תודה רבה לעוזרים !!
-
- 12 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ס, אני בשנה הקרובה מתכנן לעשות פסיכומטרי והוספת יחידות לתעודת הבגרות שלי מבחינת מתמטיקה. המטרה שלי היא ללמוד הנדסה וחשבתי בהתחלה על הנדסת חומרה אבל כרגע אני לא נעול על זה לחלוטין ועלתה בפניי האופציה לנסות להתקבל למכללה האקדמאית להנדסה בירושלים שקודם אני אנסה את המכינות שלהם, עכשיו מה אומרים על המקום הזה? התארים שלהם שווים משהו ואיך הם מבחינת הלימודים? אני מחפש לעצמי מקום ברמה גבוהה שאני אצא עם תואר ששווה משהו ואדע שזה היה שווה את זה. אני לא רוצה לבזבז את השנים שלי במקום שבסופו של דבר התואר לא יעזור לי בתחומים שאני רוצה. אז אני שואל פה חברים, איך המקום הזה מבחינת רמה, האם יש עליו תלונות והתארים שהם נותנים באמת שווים את המאמץ? שווה לוותר על אוניברסיטה וללכת …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החופים שלנו במצב דיי מזעזע מבחינת נקיון (ניילונים ושאר לכלוכים אחרים) לכן, חשבתי לאסוף אנשים דרך האינטרנט/פייסבוק בשביל לנקות את החופים בארץ. (גם בתוך הים עצמו) מה אתם אומרים על הרעיון, ואיך אני אוכל להריץ אותו ולהעביר אותו הלאה? http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-65a198834e0f221004.htm&Partner=rss
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זמר, כותב, מלחין ומנהל להקה קנדי טס בארה"ב בחברת United Airlines יחד עם חברי הלהקה שלו. מחלון המטוס ראו איך נזרקות הגיטרות היקרות, ואנשי החברה לא טרחו להתיחס להתראותיו. כמובן שהגיטרה היקרה נשברה ולא יכל להופיע איתה. הוא לא רצה "פיצוי על עוגמת הנפש" ואפילו לא על הפסד הכנסות פוטנציאלי. הוא בסך הכל ביקש שישלמו את עלות התיקון 1200 דולר. הם טירטרו אותו כמעט שנה בתשובות שליליות ומתנשאות, כנראה במגמה להתיש אותו עד שימאס לו, שהרי מה הוא לעומת החברה הגדולה ומשאביה מול הלקוח הקטן אם יעז לתבוע אותם. אז הוא באמת הותש ונמאס לו. אבל אז הוא כתב עליהם שיר: בתוך יומיים הקליפ זכה בלמעלה ממיליון צפיות, וזכה לדקות שידור ארוכות ויקרות בתחנות רבות בארה"ב כולל ברשתות כלל ארציות …
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי ) https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא) אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום תהנו
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.rio.com.br/animation/transito.htm פשוט גדול!
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה להציג תמונה מסויימת מתוך האלבום שלי בוואלה, בפרופיל, אבל אני לא מצליח. תסבירו לי בבקשה איך אני עושה את זה, כמה שיותר מפורט... תודה.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבין שזה די גבולי יחסית לחוקי הפורום בכל הקשור לספאם, אבל ברוב המקרים זה הופך להיות ת'רד די מצחיק אז כמו שנאמר בכותרת - פשוט תיצרו תגובה חדשה ותעשו Paste. הנה שלי: http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/26/128905370358619964.jpg
-
- 59 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
פגשתי את ההורים של חברה שלי לא מזמן, אכלנו ארוחת ערב מביכה ואבא שלה פרץ בתאוריה באובר-ביטחון, על איך אם כל בני האדם היו טבעוניים, כל החיות היו מתות כי היו בתחרות על האוכל שלהן עם בני האדם. ממש רציתי להגיד לו 'שמע, זה אחד הדברים הכי מונפצים ששמעתי ואין שום מצב בעולם שזה נכון', אבל אני דוגל בלא לזרוק סתם דברים לאוויר, במיוחד כשאני לא יכול לעמוד מאחוריהם ולהסביר למה. חשבתי על כמות המים והאוכל שהפרות אוכלות והיינו יכולים לספק לעצמנו ולגידול חקלאי במקום, חשבתי על השפע שיש לנו ועל הנדסה גנטית שהביאה לגידול מוגזם של ירקות ופירות לכל מ"ר. חשבתי על זה שלמשל בישראל, אחוז עצום מצפון הארץ משתייך לגידול פרות ומה היה יכול להיות אם במקום היה משתייך לשדות ירק. …
-
- 34 תגובות
- 27.4k צפיות
-
-
-
-
מישהו מחברי הפורום מתחיל ללמוד השנה בבראודה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
למי יש או יכול להגיד לי מאיפה לעזאזל אני משיג את שיר הנושא של טיטנאניק בערבית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פוסטרים של כמה להקות, ובפרט של the clash. אני מכיר את החנות בסינמה סיטי, ויודע שהפנינג בסניפים מסויימים ואיזושהי חנות דיסקים בדיזינגוף סנטר מוכרות, אבל אשמח לעוד שמות ומקומות עם פוסטרים, תמונות, מה שזה לא יהיה במצב נורמלי.. אם אתם מכירים חנות עם קטלוג אינטרנטי... מה טוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי בערך מסיימים את הבגרויות בכיתה יב .? לקראת איזה חודש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את המיני דיסק MZ-R500 של סוני? הוא תומך ב MP3???? מישהו הזמין פעם מהאתר www.minidisco.com ??. אם אני מזמין משם יש על זה מכס בהנחה שהמיני דיסק עולה 173 דולר????. תודה אלון
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=2502113445678a36429d7.jpg
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר passthepocoorn.me ויכול לתת לי הזמנה לשם? וכמה מימכם רשומים באתר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לשים משהו טוב. אם משהו מכיר. לא מעוניין ברמקולים אחוריים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בבקשה למי שיש הזמנה ל TorrentLeech או ל Torrentbytes בבקשה שישלח לי הזמנה מתחנן... ההזמנה בבקשה ל avi5991@bezeqint.net
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-