עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פעם ראיתי איזה אתר באנגלית שרשומות בו יכולות צבאיות של מדינות כולל מספר מטוסים טילים וכו'.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

כותרת תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by DXT,

שלום חברים. אני בעיצומו של תהליך ארוך של הרחבת האוסף המוזיקלי שלי. אני מחפש להקות ואלבומים מומלצים של להקות רוק קלאסיות כגון Led Zeppelin Deep Purple The Eagles Jimi Hendrix O0 אז יאללה שתפו, למה אתם מקשיבים? *עריכה- שונה השם של הת'ראד.

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by surfface,

http://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אצלי E 96 F 88 83 G אני חייב לשפר ומת' עשיתי 004 ב92

• 75 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. קרובי משפחה שלי יכולים להביא לי משהו מארצות הברית אני יכול לבקש מהם לקנות לי זכרונות אבל אם תהיה בעיה אני לא רוצה להדפק תהיה עליהם אחריות גם בארץ או רק בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  6. הייי כולם אני לומד עם חבר למועד ב' ושנינו די שחכנו מלא דברים כי היינו בטוחים שיש לנו ציון טוב אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לפתור תשאלה?..... טנקס

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה. השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי. אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by redti,

אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  9. חםםםםםםםם חםםםםםםםם יש לי מדחום 47 מעלות בחדר זה לפעמים 50 שאני סוגר את החלון שמתי בקבוק של קרח בחדר (אתם מכירים את זה שזה לא ניתך כמה שעות ) תוך 20 דקות הוא כולו מים!!! הכרטיס מסך שלי על IDLE 70 המסך הענק הזה 22אינץ CRT עושה חום של מנוע מה אני עושה?? יש רעיון ?? (מזגן לא כי ההורים תימנים אז אסור להוציא כסף) תבינו את זה אני ישן בלילה עם מגבת רטובה כדי לא להתייבש עכשיו אני הולך לישון מחר בבוקר (אם אני ישרוד עד אז) אני יראה תגובות

• 54 תגובות
    • 3k צפיות
  10. מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב- "כרטיס צעיר" כדי לבצע רכישות ב- EBAY? או שחייבים כרטיס בינלאומי...........?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

http://youtube.com/watch?v=R6OaRcsfnY4 ראיתי 2 סטנדאפים שלו מזמן ונקרעתי מצחוק ראיתי את הקטע הזה שוב היום ולא הצלחתי לבלוע את הבירה מרוב צחוק.. תראו את הקטע תראו את כל הקטעים שלו http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=chris%20rock&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&page=2 הוא מצליח לפגוע בול תמיד, זה מדהים.. לכל מי שלא מכיר עדיין..

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by almogas,

שלום לכולם יש לכם המלצות לסרטים?? עכשיו בקולנוע ב dvd לא משנה מה.. תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by talel18,

-כמה זה עולה -והאם זה מסוכן? אני פשוט מת לנסות את זה

• 25 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by Holography,

ttp://www.nofx.org/tour/tour.php3 09/05/07 Yellow Submarine Jerusalem, Israel 09/06/07 Barby Club Tel Aviv, Israel 09/07/07 City Hall Haifa, Israel לא מעריץ גדול שלהם אבל זאת צריכה להיות אחת ההופעות הטובות של השנה...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by kill_b7,

של השנה הזו?[br]פורסם בתאריך: 10.07.2007 בשעה 11:15:36 מצאתי ,יש ביובל גבע למי שמחפש.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Lost Spirit,

עשיתי את שאלות 2, 3, 4. הבגרות הייתה טובה. במתכונת קיבלתי 91 (והוא סתם הוריד לי כמה נקודות ואחרי שנידשתי להעיר לו שזה לא בסדר הוא אמר שאין מה לעשות ??? ??? כאיל וwtf?!?! המורה שונא אותי!!! :pissed: ) והוא הגיש אותי על 88 המניאק הזה חוץ מזה שהוא לא יודע ללמד ובקושי הספיק 3/4 חומר (באמת שלמדנו את שאר החומר עם המתרגל S: ) הוא גם שונא אותי כי אני בנאדם אסרטיבי ועומד על דעתי ויצאתי נגדו מספר פעמים היזהרו מהמורה הרצל טביבי! (שנה הבאה מחליפים לנו אותו באחד אחר גם גרוע לצערי :\ )

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by fuck off,

אני רוצה לדעת אם מישהו יודע מה היא רשימ השירים המלאה של הסרט SLC Punk? כי כל מה שמצאתי בגוגל היה רק הסאונד טראק הרישמי שזה 13 שירים.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. מישהו מכיר אתרים טובים להבנת מבנה הרכב והמנוע וגם אתר שמסביר מה כל חלק עושה בדיוק ואיך אפשר לשפר את פעולתו בקיצור אני רוצה ללמוד על מכוניות ואיך אפשר לשפר את פעולת המונע במוכניות ולנקות אותו גם כן...

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. עכשיו הגיעו ציוני הבגרויות האחרונות, ואני, שהסתמכתי על המועד ב' במתמטקיה, נדפקתי :-\ המועד ב' הוא יום לפני שאני חוזר מחוץ לארץ עם החברים... קיבלתי 83 סופי שאלון ז' [90 הגשה 75 בגרות] הלך לי חראאא אני לא יודע מה לעשות.. להגיע יומיים לפני מחוץ לארץ בשביל הבגרות, לעשות מועד חורף או לוותר בכלל? הציונים האחרים הם 90 ו 93 . גם באנגלית קיבלתי לא משהו.. 88 בג'י סופי ו99 ו92 באחרים. בג'י גם כדאי חורף או שלא צריך? אני ממש מפחד בקטע של הקבלה לאוניברסיטה :-\ נכנסתי לפה http://www.ims.tau.ac.il/md/Ut/Smdp009.aspx והממוצע בגרויות ייצא בין 106.33 ל107.21 [זה כמו להגיד שאני בין מטר 20 ל2 מטר או שאין הפרש כזה גדול בין שתי התוצאות.. אני לא מבין] קיצר אני לא יודעע מה לעשות כבררררר יש עיצות?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

איך אני יכול למצוא גובה של פירמידה? =/

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. כותרת

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by שייט לעתיד,

8 מיליון דולר!! תגידו משהו יודע איך קוראים לשיר??

• 60 תגובות
    • 8k צפיות
  25. Started by night-fire,

ערוץ 10 ,עכשיו שמתי לב לזה. היה מקודם מטאליקה -זה מה שהדליק אותי חשבתי שמשדרים איזה הופעה שלהם שלא ראיתי או משהו . בתקציר כתוב גם רד הוט צילי ועוד כמה חברים לא מוכרים נשמע נחמד-שירים הרבה יותר טובים מכוכב נולד. שווה לראות.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים