עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ryan_b,

כרגע חיפשתי משהו בגוגל ופתאום ראיתי מסך שונה. ראיתי תמונות דומות באתרי חדשות גדולים אבל חשבתי שאלו זיופים [attachment deleted by admin]

3. הם החזירו את הפרסומת המפגרת על עמק ביס . הגבינה שיוסי בן איון מככב. לא מספיק הגבינה לא משהוא , ויוסי'לה בכייני ל'ה אומר:"הלך הכדור....." ..... איזה שעמום ואיזה פיגור. :flushthetoilet: :hanged:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by arkady,

היי ^^ יש לי שאלה קטנה, מאיזה גיל אפשר לקבל כרטיס אשראי? [יש לי חשבון בנק ואני בן 17 וקצת]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ConRoe X Fire,

http://members.iinet.net.au/~a.koepke/carpuzzle.swf עדיין לא הצלחתי. אמשיך לנסות אח"כ.

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  6. שלום, לאחר שנסגרתי פחות או יותר על המפרט (בעזרתכם האדיבה, כמובן!), אני מחפש המלצה לגבי חנויות אמינות לרכישת המחשב. קיבלתי כמה הצעות קרובות במחיריהן, ולכן ההכרעה תתקבל על-סמך אמינות החנות ואיכות השירות שהיא מציעה. לכן, אשמח אם מי מכם שיש לו ניסיון (חיובי או שלילי) עם אחת מהחנויות הבאות, בעיקר לגבי רכישת "מחשב שלם" (כולל הרכבה), ישמיע קולו ויחווה דעתו לגבי אמינות החנות, השירות לאחר הקנייה וכו': - גאמא מחשבים - ת"א - iqpc - אשדוד - זיגזג 2000 - אור יהודה - אייבורי מחשבים - ר"ג (יש סניפים נוספים) - צ'יפ מחשבים (Chip) - ראשל"צ תודה רבה, דוד

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה...... למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה.......... סתם סתם הכל באהבה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 2 וחצי בלילה, מה שנותן לי לגיטימציה לת'רד דבילי למדי P: ועכשיו לעניין- לפני בערך שבוע קיבלתי סלולארי חדש, ואני עכשיו בחיפושים אחר רינגטון מקורי ומשעשע. אחד מעולה ל SMS כבר יש לי, עכשיו צריך צלצול טוב לשיחות. -חשוב שיהיה מצחיק -כל דבר הולך, שירים, טרקים, פסי קול, קטעים מסרטים, ובקיצור- כל דבר שאפשר לדחוס ל MP3. מחכה לתגובות....... ;D Whoever pulls out the most original one wins 10 internets

• 46 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by IME3,

נסעתי במונית עכשיו בירושלים עליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18 דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגין הוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבורית פשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרות קיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקל איך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקל מהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונה הנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35 שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1 לא ברור …

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by sxs,

יש לי דוד בניו יורק ואני מעוניין להזמין מעבד וזיכרון מnewegg (דברים קטנים) אז חשבתי שאני אזמין אליו הביתה והוא ישלח לי את המוצרים בדואר. השאלה היא... האם זה אפשרי טכנית מבחינת מעבר הגבול לארץ? זה יגיע אלי הביתה ישירות? או מישהו במכס פותח את החבילה ורואה מה ביפנים? יש 17% מע"מ או עוד מיסים? מבקש עזרה מאנשים שביצעו כזה דבר או יודעים בוודאות איך עושים את זה ובמה זה כרוך.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  11. קניתי מהם ביוני, שרק יצאו ה HD48xx מחשב עם מערך CF של 4850, בקיצור כידוע לכל מי שמחזיר בערך כזה, הבעיות רבות ומרובות. הדרייבר היחידי שפועל עם ה CF הוא 8.10, אי אפשר להכניס את המחשב למצב המתנה, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול וכו' חיפשתי בפורומים של ATI וגיליתי שהגורם הוא הגשר של ה CF, ובגלל שב 4850x2 אין גשר, שמה אין את הבעיות... נראה לכם שהם יסכימו להחליף לי תמורת תוספת תשלום ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. NVIDIA השיקה באופן רשמי את RTX 4060 ואנחנו בודגמים את הדגם שלך GIGABYTE על מערכת אחת חדשה עם Core i9 13900K ואחת ותיקה עם RYZEN 7 2700X - עד כמה גדול הפרש הביצועים?לכתבה

14. היי מפתחים אחרים, כרגע אני עובד על הטמעת מבנה נתונים של רשימה מקושרת בתוכנית C++ שלי, אבל נתקלתי בכמה מחסומים שמעכבים את ההתקדמות שלי. ככל שאני מעמיק במורכבות של רשימות מקושרות, אני נתקל באתגרים הקשורים ליישום ולשימוש בהן שגורמים לי לבלבול מסוים. אני באמת יכול להשתמש במומחיות שלך להתגבר על מכשולי הרשימה המקושרת האלה. החידה: תן לי לצייר לך את התמונה. אני בונה תוכנית C++ הדורשת אחסון מניפולציה יעילה של נתונים דינמיים, ובחרתי להשתמש ברשימה מקושרת כדי למלא את הדרישה הזו. עם זאת, בזמן שאני כותב ובודק את יישום הרשימה המקושרת שלי, אני נתקל בכמה התנהגויות וקשיים בלתי צפויים בניהול יעיל של הצמתים והמצביעים של הרשימה. פאזל הקוד: הרשו לי לשתף ק…

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  15. Started by Fighter,

חג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  16. תקלה בדפדפן Chrome גרמה למיליוני משתמשים לאבד גישה לסיסמאותיהם השמורותלכתבה

17. אם אפשר כמה שיותר מעודכן שכולל כל חלק אבל למחשב תקציבי תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by Enable,

למה הסרטים של ה HD לא יכולים לפעול במסך מלא? גם בטלויזיה וגם במחשב יש להם שוליים יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. התקלקל לי כונן קשיח HDD 80GB IDE הסתכלתי בלוח יד 2 באתר וראיתי שיש WD ב 80 ש"ח משומש זה לא יקר ? בהתחשב שיש חדשים היום ב 160 - 200 ? לא יודע מה לעשות המחיר נראה דיי בשמיים וגם אין אחריות , מה הערך האמיתי של כונן קשיח כזה משומש ? 80 , 160 , 320 .

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  20. אני עובר לדירה חדשה - חדר חדש. אני ישבתי עם המעצבת של הבית והיא עצבה לי חדר ביחד איתי. הבעיה היא שהחדר יצא מאוד קר... אני לא יודע מה לעשות אני חשבתי על עיצוב שאנטי אבל מצד שני זה כבר יהיה ילדותי.. טוב אני אסביר מה יש ותראו אם אתם יכולים לסייע. רצפת פרקט. שולחן מזכוכית שקופה לבנה, מיטה וחצי, פסנתר חשמלי, ארון פסים שחורים למטה ומלמעלה [מזכוכית שחורה כאילופ ובאמצע מראה. מעל הפסנתר יש מדף זכוכית גם קצת לבן ומעליו lcd. מתחת לשולחן בין המיטה לשולחן יש שני מדפים שחצי מתחת לשולחן וחצי ברווח בין השולחן למיטה. הארון בולט קצת בכוונה אחרי הקיר בצד אחד אז שם שמים גם מדפים לפינה אולי של באר ובשמים או משהו... גם הם שקופים\לבנים שקופים או משהו נראה כבר. יש שני חלונות גדולים [תראו כבר בתמ…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376482,00.html היה לו משעמם כנראה כל היום בבית.... script kiddie בן 58

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by imac,

אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by waizman,

די, נמאס לי. כל יום מבחן, אין לי כסף או עבודה, לא רישיון, מי שהייתה אמורה להיות איתי בולנטיינס דיי אולי אוהבת מישהו אחר, חורף לעזאזל, אין חופש בקרוב, הכל אפור, שום דבר לא נראה כאילו הוא הולך להשתפר, 11 שנים מהחיים שלי לקחו לי בלי לשאול אותי בכלל, אבל אומרים לי - חכה, אתה רוצה להמשיך לחיות? רוצה אוכל? רוצה מים, בית, חשמל? תמשיך ללמוד! עוד לא גמרת להחזיר את החוב שלך לחברה על זה שנתנו לך להיות בכוכב הזה. ואחרי זה לך להרוג אוייבים שרוצים להשמיד אותך כי אתה חי פה (בלי רצון בכלל), 3 שנים למען הארץ שאתה כל כך רוצה לעזוב. גמרת או חי או מת - בכל מקרה, רבע חיים הלכו על "לחנך אותך" כמו שהחברה רוצה. ואז אתה עולה על האוטו שקנית אחרי שנים של חיסכון, לוקח ת'חברה שלך ונוסע לטבריה לכמה ימ…

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. כמה שאלות: 1. מאיזה גיל אפשר לפתוח חשבון? 2. אפשר לקבל כרטיס אשראי אם פותחים חשבון? האם גם לזה יש גיל מינימלי מסוים? כמה שאלות סתם להתענינות 1. כשמפקידים כסף לחשבון בנק , מקבלים אחוזים לפי מה שהבנתי , איך זה הולך בדיוק , כמה אחוזים לאיזה סכומים , ואיפה אפשר לברר את זה? האם בכל בנק זה משתנה? מצטער על כל השאלות האלו , אבל תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים