עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oded6188,

הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Sargon,

יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?

3. Started by אלכס מייטין,

היי מישהו יכול בבקשה תעזור לי לפתור את שני התרגילים הללו תודה לעוזרים

4. אני צריך עזרה בזיהוי של סרט. אני לא זוכר איך הוא ממש התחיל אבל אני זוכר שזה היה על ילדים במנזר שלאחר שהם עשו משהו לא בסדר הנזירים סגרו את הבנים בחדר וסגרו את הבנות בכלוב בלילה הבנים מצליחים לצאת והם משחררים את הבנות ואז הנזירים עולים עליהם והם באים לקראתם עם כלבים ואז אחד הילדים מנשק את חברה שלו על הקצה של החלון או מה שה לא היה (אני לא זוכר) וכשהנזירים באים עם הכלבים הם נופלים. אחר כך זה עובר לקטע כזה שאיזה מתנקש או מרגל עובר דרך ליזר ומכאן אני כבר כנראה נרדמתי יש פה מישהו שיודע איך קוראים לסרט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך לבצע שיחה דחוף ולהקליט אותה. הבנתי שיש אפשרות דרך סקייפ, האם שמקליטים זה עושה רעשי "תות תות תות"? יש גם את השירות החדש של גוגל שזמין לישראל אך לא ראיתי אם יש דרך להקליט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. איך משיגים קופון של גוגל adwords בחינם? :s05:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?

8. Started by Vegeta makita,

שברתי שבוע שעבר את היד בגלל הרסר בסיס המחורבן, כעת אני בגימלים-וקיבלתי חודש גימלים- מחר אני צריך להגיע לבסיס כדי ללכת למרפאה, מבחינת חוקי הצבא האם הרסר יוכל לעשות לי בעיות אם אגיע בגימלים על אזרחי כדי ללכת למרפאה? דבר נוסף האם מותר לי גם להיכנס לחדר אוכל לאחר מכן? אני שואל זאת ואשמח לתשובה מדוייקת,כיוון שאני מאוד מסוכסך עם הרסר...

9. http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx אתר שנתקלתי בו שחיפשתי מידע על חבילת אינטרנט.. הוא מאוד שימושי לדעת את התכלס על מה שאתם משלמים. הוא די קטן כרגע כי הוא מתמקד רק במעט נושאים אבל אני די בטוח שהוא ימשיך להתפתח.. קבוצת הפייסבוק http://www.facebook.com/pages/kmhzh/170500338273?ref=ts

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by IG,

ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים

11. שלום, יש לי את ה DREAM SCENE במחשב שלי כבר לא מעט זמן, ויש לי סרטון נחמד של מפל מים שאני ממש אוהב, הבעיה זה שהוא ברזולוציה של 1024X768. והמסך שלי הוא 1400X1050. ופשוט זה מפריע לי לראות את הסרטון שהוא לא באיכות הכי טובה בגלל הרזולוציה הטבעית אצלי, אז חיפשתי באינטרנט מלא סרטונים של מעל 720 ומצאתי רק 1080 אחד והוא היה מעפן. אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא סרטונים בחינם עם רזולוציה כמו שלי ומעלה (לא אכפת לי העיקר שהאיכות תהיה טובה) אז אני מאוד אודה לכם. אם אפשר בבקשה סרטונים אמיתיים (לא ערוכים בפוטושופ, זה מעפן לדעתי) זה מפלים,חוף ים, שדה פרחים ושאר דברים עם שמש צבעוניים. תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ohad19,

ההורים שלי טסו לארה"ב והם מתארחים אצל חברים בניו ג'רזי. חשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין מ Newegg כרטיס מסך HD4870. יש לי כרטיס אשראי בינלאומי ככה שהרעיון הוא שאני אזמין מפה את הכרטיס לכתובת של החברים בניו ג'רזי. למישהו יש נסיון עם רכישה מסוג זה דרך Newegg ויכול להסביר לי איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MasterDK,

יאללה חברה עוד מאט שוברים שיא http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord http://twitter.com/mozillafirefox תשחקו נקי, אל תורידו יותר מגרסא אחת למחשב ותעזרו לקבוע שיא חדש בספר השיאים של גינס

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ybzon,

איזה ציוד מומלץ לקנות האם יש מכס שזה יגיע לארץ או שיש סכום שמתחתיו אין מיסים יש לי המון שאלות אז בקיצורר האם יש מישהו שיכול להסביר לי את הנושא ומתי כדאי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by generalA,

חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by captaincaveman,

הם שווים משהו?

18. Started by jeyjey,

השבוע יש לי מבחן בספרות על ספר קריאה שהייתי אמור לקרוא. אני לא קראתי עדיין ספר וברשימת הספרים יש את "1984". אמרו לי שיש על הספר הזה סרט, מישהו מכיר?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי חבר'ה! לאחרונה התענייתי בלימודי תעודה של ניהול רשתות...[זה נקרא MCSE? יש עוד שמות\אותיות לזה? :s05:] התחלתי לחשוב על זה עקב ההחלטה שלי [כמעט ב 100%] ללמוד תקשורת לתואר ראשון. דבר שלא מקנה לי מקצוע ביד,אבל תחום שאני מתקשר אליו יותר ומוצא בו עניין לעומת למידה של מדעים מדוייקים [ספציפית הנדסת תעשיה וניהול],אשר נחמד לדעת בכלליות אבל אם אני אכנס לזה...אני אשתעמם לדעתי. מה גם שזה ממש קשה [פיזיקה סטטיסטיקה וכו']. חוצמזה אין הרבה כוסיות בלימודי מדעים מדוייקים :] חח... אז חשבתי על לימודי תואר ראשון...ולאחר מכן,כדי "לכסות את עצמי" מכל הכיוונים...וללמוד ניהול רשתות של מיקרוסופט. [שנה לימודים לא?] שמעתי שמבין לימודי התעודה אז לזה יש ביקוש גבוה וגם משכורות טובות.[בערך 10 …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן קניתי בסוף דצמבר 2006 עכבר Genius Ergo 525 במחיר 180 שקל מאיזה חנות של משחקי מחשב. היום הוא החליט למות ואני צריך ליצור קשר עם החנות בשביל האחריות, אבל אני לא זוכר איזו חנות זו הייתה... אני חושב ש http://www.pcgames.co.il/ היא הדבר הכי קרוב לחנות ההיא מבחינת עיצוב ותוכן, אבל אני זוכר את האותיות V ו- G בשם שלה. יכול להיות שהיא שינתה את השם? אם לא מה הכתובת/שם החנות? האם היבואן יכול לתת לי אחריות למוצר הזה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אם כן, תוך כמה זמן אני מגלה את התוצאות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dorviper,

http://www.snotr.com/video/297 לא נעים... רק איך זה קרה לא הבנתי מה כל המדינה הורידה תמים בשרותים ביחד?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by The Dom,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא ארנק שחור מבחוץ ואדום מבפנים. אני לא מדבר על ארנקים כמו של ELEMENT אלא משהו יותר קלאסי, ומספיק גדול בשביל תעודת זהות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by NAZRAK,

בעקבות ההחייאה המבורכת של ג'ים--> נתקפתי פרץ עז של נוסטלגיה ומייד חיפשתי כמה טרקים שאהבתי מהמשחק הראשון וגם את סרטון הפתיח http://www.youtube.com/watch?v=Vqe9ijbjxfM של המשחק. התברר לי מהר מאוד שהפתיח היה באמת חלק מסדרה על המשחק הקורע הזה. אחלה סדרה אגב, אין לי מושג למה לא הוציאו DVD עדיין. אני יודע שאני לפחות אקנה אותה בלי להסס. מה עם מותגים אחרים? מה עוד שווה החייאה לדעתכם? ואני לא מדבר על משהו מאולץ וטרחני כמו ביושוק2, אלא ממש דברים שכבר לא שמענו מהם שנים כמו סדרת סיסטם שוק, או SYNDICATE WARS. כמה שאני מתגעגע להפנט אנשים עם סוכנים ולהסתובב בעיר שבכל רגע אני יכול למוטט בניינים. לפחות לאט לאט החליפות באולפנים מתעוררים ומשחררים קלסיקות כמו פריקזויד ופינקי והמוח לא …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Svensk.il,

כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.