כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד קצת מוקדם יש עוד חודש לבגרות אבל המתכונות כבר מתקרבות למישהו יש סיכומים טובים של כל החומר לבגרות השנה? ואולי קצת טיפים איך הכי טוב ללמוד? קניתי מיקודית אבל אני פשוט נרדם אני לא מצליח לקרוא את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני אמור להתייצב בתל השומר, אבל אני לא יודע איך להגיע לשם. על איזה קו אני עולה בתחנה מרכזית בתל - אביב? כמה זמן אני נוסע? עד איפה אני אני נוסע? ספרו לי הכל. זה מאד מאד מאד חושב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200312302152371029&id=200312302153176456&user=ilia200 דרך אגב זה מטיול שנתי של יא' למי שמתעניין.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש ל xtreamer prodigy , אני מנסה לצפות בסרטים שה aspect ratio שלהם זה 2.40:1 שזה מסך מלא . במחשב זה בסדר זה מוצג כמסך מלא אבל בסטריימר זה לא מופיע במסך מלא . מה יכולה להיות הבעיה ? שאלה שניה : אני מזמין מחול בגדים בשווי של 2600$ כמה מס אני אצטרך לשלם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקור חיפוש\אתר עם הרבה ידע בשפה העברית על אופן העבודה של GPS (לא AGPS), ואנא אל תביאו לי את וויקפדיה (ביקרתי שם, והכל שם מסופר בקטנה - אני צריך יותר לעומק) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הפקולטה הזאת, אם מישהו יודע מה בדיוק התואר כולל, איזה נושאים נלמדים, עד כמה הוא קשה, מה הביקוש, מה אפשר לעשות עם התואר מבחינת עבודה או כל פרט שימושי אחר ויש לי גם שאלה ספציפית בשבילי, אם בבגרות בפיזיקה קיבלתי 69, זה אומר שאני אצטרך לעשות קורסים בפיזיקה בתחילת הלימודים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שביקורות על האתר מתקבלות פה בפנים חמוצות אבל , לדעתי הגיע הזמן לשדרג את מדור המכירות של האתר. יש בו המון "זבל" ומודעות ספאם. כמו "מקבוק פרו 15 2017 ב1586 שקל " וכל מיני מודעות סתמיות שחלקן מובילות לאתרים מפוקפקים (מניסיון , יותר מפעם אחת) וחבל, יש פה המון אנשים מחליפים חומרה באופן תדיר והמקום יכול להוות תחליף מעולה לאתרים כמו יד2 או קבוצות פייסבוק למכירות חומרה, כי האתר מעוצב הרבה יותר טוב מהם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי פאקינג צו מילואים לסוף נוומבר לשבועיים וחצי... ככה סתם באמצע הלימודים שנה שניה במדעי המחשב להפסיד שבועיים וחצי נשמע לי לא הכי כיף בעולם.. מה לעשות ?? להגיש ולת"ם זה יעזור בכלל??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בטח חלקכם כבר ראיתם את המבצע של בזק בינלאומי על שידרוג חבילת גלישה ל2M ללא תוספת מחיר לחצי שנה. אמרתי לעצמי למה לא?, אמנם גם את מה שיש לי כרגע אני בקושי מנצל - אבל אם יש חינם לא ניקח ? אז התקשרתי אליהם, המתנתי מספר דקות על הקו, וועונה לי נציגת שירות שמבקשת ממני להמתין על הקו. ו... "המבצע הוא ללקוחות ADSL בלבד מכיון שלא קיימת חבילת גלישה של 2M בכבלים" אז למה לעזא... לא ציינתם את זה בפרסומת? הרי כ30% מגולשי האינטרנט גולשים דרך הכבלים (לפחות 200,000 לקוחות אם לא יותר). לא מספיק חשוב לומר להם שהמבצע לא בשבילם? אני מתאר לעצמי שאני לא גולש הכבלים היחידי שהתקשר וזה פשוט בושה לבב"ל, "לשכוח" קהל לקוחות שלם. . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חדש אבל סתם רציתי להביא לפה למי שמעוניין במידע על השירים. אני אישית מכיר מתוך הרשימה רק את wolfmother, להקה חביבה. Tracklist 01.every move a picture - signs of life [03:48] 02.gary numan & tubeway army - are friends electric [05:20] 03.goldfrapp - ride a white horse (serge santiago remix) [08:05] 04.grandmaster flash and the furious five - scorpio [04:48] 05.kyuss - hurricane [02:32] 06.lady sovereign - luv me or hate me [03:35] 07.ladytron - sugar (jagz kooner remix) [05:26] 08.ladytron - fighting in built-up areas [04:05] 09.metro riots - thee small faces …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מישהו שעושה חתימה עם המפרט של המפרט ודגל של החברות זה המפרט 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE תודה רבה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר יש פה מישהו שיוכל לתרגם לי את זה לאנגלית בבקשה? התחלתי להתייאש, מכיוון שבמשך השנים חקרתי הרבה מאוד בנושא, וחשבתי שניסיתי את כל הדרכים האפשריות להרזות ולהוריד במשקל,ובכל זאת נשארתי כמו שאני,קמה בבוקר מסתכלת במראה ולא אוהבת את מה שאני רואה.לאחר כל ארוחה, וכל דבר שהכנסתי לפה הרגשתי הרגשה רעה ואפילו התחלתי לשנוא את עצמי,וחשבתי כבר שלעולם לא הרזה. המסע לירידה במשקל לפני שנתיים כשהתחלתי לחקור על נושא ההרזיה באינטרנט ובפורומים, הכרתי מישהי שגם סובלת מעודף משקל ורוצה להרזות,והתחלנו לדבר בקביעות על השיטות שכל אחת מנסה כדאי להרזות.לפני חודשיים במקרה קיבלתי ממנה אימייל לאחר תקופה ארוכה שלא דיברנו,באימייל היא כתבה על השינוי שהיא עברה בחודש האחרון,ומה שראיתי הייה מדהי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעוד כחצי שנה אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת בתפקיד בתחום הטכנולוגי או מדעי, תפקיד שיקדם אותי כשאצא לאזרחות. יש לי פרופיל עורפי וקב"א די גבוהה. חוץ מפרויקט גאמא, לאן לשאוף להגיע ? הבנתי שאם אני נופל מכל המיונים של מודיעין אני יכול לבקש בעצמי להתמיין לפרויקטים או מסלולים שונים בצבא, אם זה באמת ככה אז לאן מומלץ ? ( חוץ מ-ממר"ם ) באותו הקשר, אם אני דוחה את השירות הצבאי, אני יכול לנסות להתמיין מחדש שנה לאחר מכן לכל המסלולים שלא הצלחתי לעבור? יש לי אופציה להרשם לעתודה אקדמאית (החודש זה תאריך אחרון להרשמה ) והוצעה לי גם עתודה טכנולוגית ( י"ג-י"ד ) שבסופה אקבל תואר הנדסאי. מה עדיף מביניהם ? עדיף להיות בעל תואר מהנדס או בעל תואר ראשון/ שני ? מה ההבדל בכלל בין מהנדס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש אפשרות לשלם דרך PAYPAL עם חשבון הבנק אם אין לי כרטיס אשראי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שנאי שרשום עליו ככה input 220v output 110v זה אומר שהוא משנה מ-220 ל-110 או הפוך? :s05: תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גדול איזה טיפשה http://www.youtube.com/watch?v=2S89Y4shxtE
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני כנראה נוסע לשבוע בערך לקוס שביוון.. רציתי לדעת מאנשים שהיו שם איך המקום? איך המחירים? אם נותנים לכנס למקומות..? אלכוהול מוכרים מאיזה גיל? למרות שאנחנו ניקנה בכל זאת. סתם לדעת.. מה המחירים בכללי שם.. סתם דברים כאלה שמזבזבים עליהם תכסף.. כמו נגיד כמה עולה בערך בקבוק קולה.. נגיד ארוחה נורמאלית כאילו לא ארוחת עוני ולא ארוחת פאר כמה עולה בערך.. אלכוהול כמה עולה? בקיצור מה המחירים פחות או יותר.. נגיד כמה עולה כל מני שטויות של הספורט הימי.. אמממ כניסה למסיבות כל מני שטויות כאלה.. תודה מראש.. בבקשה לענות רק אנשים שהיו שם!! ולא אנשים שהיו באירופה וחושבים שהמחירים זה אותו דבר.. אה ומי שהיה.. תנו לי מקומות מענינים ליהיות שם.. כאילו אני נוסע עם חברים בעיקר לבלות ולהנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אמא שלי מעוניינת לדעת א. האם המקום שבו הסדרה מצולמת אמיתי ב. אם לא, איפה היא אכן מצלומת טנקס. :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב ובתוכו מאוורר יוקרתי ל-CPU, באתר היצרן כתוב שהאחריות זה 6 שנים. כשקיבלתי את המחשב, היה כתוב שאין אחריות על המאוורר. בנוסף, לא קיבלתי שום פתקי אחריות של יצרן הרכיבים (בין אם זה לוח אם, מאורר, מארז או כל רכיב אחר שבמחשב). נאמר לי שהאחריות היא רק של החנות. האם זה מצב תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כשמייקרוסופט הוציאו אותו דבר, ואפילו יותר טוב? http://ksp.co.il/?store=matam&uin=18689
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com/ יש אתר כזה באמת!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוגר זה חיה צמחונית מה יקרה לה אם היא תאכל בשר? אם היא הייתה רעבה הרעב יעבור לה? הוא שפשוט יצא והיא רק תתנפח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-