עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mulki,

שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

והפעם יד רובוטית שתאפשר לכם לגלוש באתרי פורנו עם שתי ידיים (קחו שניה לחשוב על זה) http://computers.walla.co.il/?w=/4/813474 מה שהם לא יודעים, זה שכבר המציאו את זה בארץ הרבה לפניהם: http://www.nisim.co.il/meonen.wmv

4. Started by danieln9,

אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)...…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מאוד מוזר איך שם יש גירסא אחת מאוד נחמדה ויפה ופה יש גירסא אחרת של סיפור שאותו קשה לי לאמת כל אחד פה משקר לחברי הפורום שלו ולא מגלה את כל האמת ועמרי אשם בכך שהעניין לא הובהר עד הסוף אני ראיתי את הסיפור שלך.. עכשיו אני לא מבין איך זה שלפנדה יש סיפור מאוד דומה לשלך אך שונה בפרטים קטנים... וגם... מאוד מעניין איך הם אומרים שגנבת את האתר כי אני לא רואה שום זכר לpcCrap או למשהו משם אבל אתה אינטרסנט כמוהם אתה מספר סיפור שאיכשהו אתה יותא המסכן וזה לא הגיוני כי בטוח שאתה אשם במשהו גם..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Or ei,

אני מחפש פורמים על מערכות (רסיברים DVD רמקולים וכו')

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. מחר יש לי בוחן ואני הולך להיכשל אם אני לא אבין מה צריך לעשות. השאלה הולכת ככה: התאוצה האדיאלית המותרת לטייס במטוס F-16 היא 9g מהו רדיוס הסיבוב האופקי המינימאלי המותר למטוס F-16 הטס במהירות קבועה של 200m/sec W יהיה אומגה ו A יהיה אלפה כי אני לא יודע איך כותבים אותם במחשב :-\ מה שהבנתי זה ש v=200m/sec זה אומר ש Wr=200 התאוצה שלי היא 0 (כי המהירות קבועה). מהנתון של ה A=9g אפשר להוציא את זה ש V^2/R=9g אבל אני לא יודע איך זה עוזר לי. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NiTRo37,

רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?

10. Started by lion03,

איזה MTV משדר בארץ? אני מנסה לברר מתי החשיפה של האקס בוקס החדש אבל אני לא רואה את זה בEPG של יס מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Itay Brenner,

אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Domovoi,

http://www.worldometers.info/ תסתכלו על:Oil left

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

הם שווים משהו?

14. Started by momi2004,

שאלה שבטוח מישהו יודע עליה את התשובה. נניח בנאדם מתחיל לעבוד בערב החג עוד בשעות הרגילות, וממשיך לתוך החג/שבת ועושה גם שעות נוספות. מישהו יודע כמה מגיע לו באחוזים תוספת על כל שעה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם יש מצב שמורטל קומבט חוזר והוא ניראה טוב!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BetZeFer,

? BOOBS

17. לקרוא ולא להאמין: פשוט גאונות לשמה.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עבר החג כמעט ולכן פתחתי את הסקר אם אני מתחיל ממני אז את החגיגה של החג עשיתי היום עם המשפחה,וכן קיבלתי דמי פורים לא עשיתי שום דבר עם חברים לא יצאנו וכו',מה שכן הייתי בתל אביב פעם אחת במהלך החופשה וזהו עכשיו יהיה תורכם

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני צריך לדעת איזה חברות ביטוח לרכב יש. ומי מיהם הכי זולה ,או שזה שונה מרכב לרכב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by danielzy,

לעזור רק בא' בבקשה :> את ב' אני רוצה לבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח Si-Nom

אז ככה יש לי חשבון דואר בוואלה וזה מראה לי שיש לי 43 הודעות חדשות כשאין לי, מחקתי את סל האשפה,דואר ניכנס,ויוצא אבל עדיין שום דבר לא עוזר. אא וכן אני לא יכול לקבל קבצים לשם. תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הדוד הנדיב שלי הביא לי אקורדיון שכולל קייס (מזוודת נשיאה) שנראה כמו חדש ונשמע טוב ואמר לי קח תמכור והכסף שתרוויח - שלך! האקורדיון הוא מחברת "Scandally" תוצרת איטליה. יש לי כמה שאלות: א. האם החברה "Scandally" מוכרת? ואם כן, האם היא מוכרת לטובה? ב. איך אני בודק איזה דגם האקורדיון? (כדי לפרסם אני צריך פרטים מדויקים). אני צריך את המידע הזה די בדחיפות ואשמח לתשובות בהקדם. תודה מראש לעונים! (מקווה מאוד שיהיו עונים)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html יוצא 245 ללא משלוח ו285 אחרי (לקחתי אפשרות של 4.8 פאונד עם מספר מעקב) קיצר מי שיודע זה השלט תזוזה החדש של הPS3 הוזמן פני כמעט 3 שבועות היום התקשרתי ל171 והם בדקו ואמרו לי שזה מעוקב במכס חיפה והם שלחו לי הודעה ( אז אני משלם, קיצר.) כמה אצטרך לשלם על הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אומנם אני לא אוהד גדול של כדורגל אבל שיש משחק כמו מה שהיה אתמול אני בהחלט מתעניין ריאל- חלוץ בעיני רבים הכי טוב בעולם, או מינימום מקום שני (רונאלדו) שוער - הכי טוב בעולם (קסיאס) מאמן - אחד הטובים בעולם, רמוס אחד הטובים בתחומו איך ייתכן 5-0????!? נכון שברצלונה טובה, אבל עד כדי כך? אהבתי שצירפו את דויד ויאה או איך שקוראים לו (חידוש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם משחקים) אבל הם פשוט טובים מדי בשביל להיות אמיתיים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים