כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
סתם ראיתי, נראה מגניב. מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html מעניין מאוד. לפי פסק הדין הנ"ל אם ישנה טעות במחיר באתר אינטרנט, האתר מחוייב למכור את במוצר במחיר שנקב לפי חוק הגנת הצרכן, בנוסף האתר לא יוכל להתנער מהחוק ע"י פירסום חוקים והגבלות שכן חוק הגנת הצרכן נמצא מעל לחוקים אלה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://usdebt.kleptocracy.us דעתי היא שבכמויות כאלו יש צורך להתחשב באבק וליכלוך על כל שטר אבל רעיון חזק !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר - להקת הג'ירפות חזרה עם דיסק שני. עד עכשיו יצא סינגל אחד (גם לגלגל"צ) שנקרא "גג" שיר יפה מאד. עכשיו - הסינגל השני - "חייב לשכב" פשוט בסט אוף דה בסט... למי שלא היה בהופעה שלהם - ממש מומלץ גם אם אתם לא אוהבים את הסגנון המוזיקלי... הופעות לפנים... הייתי באחת האחרונות והיא לקחה את ההופעה של רוג'ר ווטרס שהייתה בארץ בהליכה לאחור!!! (שגם בה נהנתי מאוד מאוד) בכל אופן הנה קישור לשיר השני מהאתר של NRG: http://video.nrg.co.il/lib//wma/581/187.wma חבל"ז
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ השיא שלי הוא 3.2..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום לקחתי "ספר" ולמדתי לבד כמו הטכנאות מחשבים עכשיו בא לי לבנות רכב מהתחלה עד הסוף משהו ישן כמו ביאנקי , חיפושית.. השאלה אם אפשר ללמוד מכונאות רכב כמו מחשבים או שזה כבר קשה הרבה יותר ? חשבתי לקנות רכב במינימום 1000 ש"ח ולעבוד עליו .. כמו מחשב 486 או פנטיום 1 שעליו עושים את הסטאג' הראשון מה אתם אומרים ? זה אפשרי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלכו רחוק הייתי אומר: http://www.bettercallsaul.com/index.php ויש גם את זה: http://www.savewalterwhite.com/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן היום נסיעה ספונטנית לב"ש עם עוד שני חברים. (מתכנן נסיעה ספונטנית? אה?) אני מחפש בר טוב שעומד בדרישות הבאות: יש הוגרדן/גולדסטאר מחבית, אפשר לעשן, ואווירה טובה. אם יש לכם בר שעונה על הדרישות הנ"ל, אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לעושת מנוי למגזין מחשבים (דפוס)... הייתי מעוניין לקבל את המלצתכם. כרגע ההתלבטות שלי היא בין : 1.smbplus 2.PC Magazine 3.pcplus יש עוד מגזיני מחשבים שפספתי ? ועל איזה מגזין אתם ממליצים לעשות מנוי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש אנשים שערכו כבר או עורכים קמפיין פרסומי בממומן של פייסבוק רציתי לשאול עד כמה מהימן ונאמן הPPC שלהם כי פרסמתי את העסק המשפחתי בפייסבוק נתתי 25 סנט לקליל קיבלתי 150 קליקים והם חייבו אותי אבל לקוחות לא הגיעו.... מוזר כי מתוך 150 קליקים חייב שיהיה לפחות לקוח אחד אשמח לדעת חוות דעת מאנשים עם נסיון בתחום האם כדאי לרדת מפייסבוק או להמשיך בכל זאת אני יותר בכיוון של לרדת עכשיו פייסבוק יפשטו רגל חחחחחחחחחחחח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.com/ יש אתר כזה באמת!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים משקפי מציאות ממשית או מכנסיים חכמים עם שמתריעים כששכחתם לסגור את הרוכסן שלהם? הכירו את המתיחות לשנת 2016 מבית גוגל, סמסונג ואחרות חודש אפריל החל היום, וזה אומר שכמיטב המסורת, גם בשנת 2016 אנחנו מותקפים בשלל הכרזות מוזרות והזויות מבית חברות הטכנולוגיות והמחשבים, אשר מציינות את 'יום הכזבים הבינלאומי'. כמו בכל שנה בעשור האחרון, גם הפעם גוגל נמצאת גבוה מעל כל השאר בכל הנוגע לכמות המתיחות והבדיחות שהיא מפיקה, כשהשנה הרעיונות המעניינים ביותר כוללים סרטון פרסומת למשקפי Cardboard מפלסטיק שקוף שעושים קצת צחוק מטכנולוגיית המציאות המדומה עם טכנולוגיית "המציאות הממשית" (כלומר, כל מה שאתם רואים מסביבכם בכל יום באופן טבעי), גרביים עם קישוריות בלוטות' מובנית שתוכלו לנטר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם הייתם טורחים לבדוק, אז הייתם מבינים ש-www.try2hack.nl הוא אתר ש[glow=red, 3, 300]מעודד פריצה[/glow] ונותן בכוונה דפים של Login לפיצוח, כאשר כל רמה יותר קשה מהשניה...למשל סיסמה פשוטה בג'אווה, לאחר מכן פלאש........אח"כ VB וגם CGI... אז זה לא איזה משהו "פלילי" , זה אתר שנועד להציב אתגרים ותו לא. אז במקום ישר לקפוץ עלי ולנעול את הת'רד שלי, הייתם יכולים לשים לב למה שכתב Ghost Dogg (בנאדם חכם והגיוני, לשם שינוי :biggthumpup:) שאמר: "האתר הזה מציב אתגרים להאקרים בשביל לבדוק את היכולת שלהם." והבין שכל מה שאני רוצה, זה: לראות איך הם פותרים אותם. כלומר, אני רוצה לדעת איך לעבור את השלבים, ולא לפרוץ לשם האקינג או משהו זדוני אחר, אלא לשם האתגר, אך מכיוון שהצלחתי לעבו…
-
אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בנתיים השיא שלי (מתועד) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש אבל פשוט לא מצאתי את מה שרציתי גם אחרי שניסתי כל מיני אפשרויות ואני זוכר גם שהיה פעם דיון כזה אבל לא מצאתי אותו בכל אופן חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים מארה"ב ולשלוח את זה לאח שלו ב LA , לכן אני מחפש חנות מחשבים בארה"ב שתהיה אמינה מאוד וזולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי של VISA עם 16 ספרות, וראיתי באתר של פייפאל שאכן VISA נתמכים. מצד שני, כתוב על הכרטיס אשראי שהוא valid only in israel. אז השאלה שלי האם אפשר להטעין חשבון פייפאל דרך כרטיס אשראי שכזה? עלתה לי תהיה שכזו משום שאני זוכר שקראתי פעם היכנשהו שפייפאל תתחיל לתמוך בישראל ויתאפשרו כל מיני דברים שבעבר לא היה אפשרי. *כל זה רק בשביל לרכוש פריטים דרך eBay* תודה. עריכה: ואם לא כרטיס אשראי שהוא valid in israel only, האם אפשר לטעון משתמש בפייפאל בעזרת העברה בנקאית מבנק ישראלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-