עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ccc,

המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EasyPooper,

שלום! כל שתי חנויות הספורט שהכרתי הפסיקו למכור ציוד ספורט והחלו למכור רק בגדים, אני זקוק לחנות באזור תל אביב (עדיף באזור דיזינגוף/אלנבי) שמוכרת ציוד ספורט כגון גריפ-פאדים, חגורת תמיכה לגב, רצועות שקושרים למוט כדי שהוא לא יפול מהידיים, הדברים האלא שלוחצים עם היד (כמו המחזיקים של השטנגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין ליצור קשר עם מכשיר סלולארי שנמצא בחו"ל (מדינות דרום אמריקה). הסלולארי ברשת אורנג' והמספר שלו הוא 0546722XXX (זתומרת מספר רגיל של הארץ). במהלך השבוע הקרוב אני רוצה להיות מקושר לארגנטינה ואח"כ לשאר מדינות דרום אמריקה. יש לי חשבון סקייפ שאיננו פתוח לשיחות בתשלום. ניסיתי למצוא חבילה שתתאים לי אבל אני לא בטוח שאפשר להתקשר דרך סקייפ לסלולארי בארגנטינה.לפחות אני לא מצאתי אופצייה כזו. שאלות שמטרידות אותי: 1.כאשר אני מבצע שיחה מהארץ לסלולארי בחו"ל, בעל הסלולארי (מקבל השיחה) מחוייב בתשלום. זה קורה גם אם מתקשרים דרך סקייפ? 2.כאשר אני מתקשר לבואנוס איירס אני צריך להקיש קידומת מדינה (54) וקידומת עיר (1) - 5410546722XXX האם גם בס.מ.ס צריך קידומת עיר? אשמח להמלצות וחי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מאיזה חנות לקנות... (לא חנות וירטואלית)..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Anas-Nanas,

אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Walter Samuel,

כן כן, היום אני בן 17 אביבים... O0

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לפעמים שמים אותו בפרסומות(עכשיו נגיד בפרסומת של "פלאפון" בערוץ 2),אם אני אתן את הקצב של השיר זה לא יעזור בכלום,אך אמרו לי שזה "מלחמת העולמות",עכשיו אני לא מוצא שום דבר על זה. זאת מנגינה מאוד מפורסמת.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני רוצה להביא זכרון מארה"ב אני אצטרך לשלם עליו מכס או מע"מ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by iem,

מישהו יודע איך אני שומר תמונת משתמש במסנג'ר ? הכוונה לתמונה של חבר שנמצא בחלון שיחה איתך ויש לו תמונה מגניבה אבל הוא די ***** ולא רוצה לשלוח לך אותה :-) תודה לעונים !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by J.Dog-Christ,

היי. יצא לי לראות את הסרט ואני לא מבין דבר אחד, מדוע יש בו תמונות שנמשכות פריים אחד החל מהדקה ה49 שלו? מה פשר הדבר? :s05:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי חשבון בבנק לאומי, לא מזמן הכנסתי כסף כדי לסגור את החיוב שלי ועוד פעם הם חוסמים לי את הכרטיס ופותחים מתי שמתחשק להם ולוקחים לי הרבה עמלות ואח"כ אומרים לי שאני בחוב. קיצר, איזה בנק אתם מציעים לי לעבור אליו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ofekb,

הסרטון אומר הכל, לדעתי זה לא מקצועי מצידם. http://www.youtube.com/watch?v=4dWR3QvqEas

15. Started by IlanF,

what the fu** is this? why it is blocking me from accessing sites? anyone heard about it? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

מתי המסיבה? :dazzler1: :gorgeous: :ylsuper: :bigglasses: :smilyDJ: :remybussi: :anim-jjd: :dance: :coolman:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הלוח סופק באדיבותי , והעבודה בוצעה על ידי אחד האנשים המובילים בכת שלי :

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני אהיה שם 100%.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Spiritus,

שתיהיה תמונה בגודל בינוני ... אני ממש צריך את זה דחוף, ואני לא מוצא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by pringles,

אני גר כבר 3 חודשים באריאל וממש קר פה בחורף לעומת נתניה ואין לי בגדים חמים מספיק אז אני נאלץ ללבוש 3 שכבות פלוס מעיל וגם לא כלכך מחמם ולא נוח בכלל אני מחפש מעיל או מעיל פליז שיהיה מבודד מספיק כדי שלא אצטרך ללבוש 10 שכבות בשיא החורף כמובן שיהיה לו כמה שיותר תכונות עם אפשר, נגד מים או דוחה מים חנגד רוח ולא יודע מה עוד וכמובן לא יקר מידי עד 500

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ( התרד במקורו הוא של SIMONSIX, אני העתקתי ושיניתי את מה שצריך בנוגע לקנייה הזו, אז כל הקרדיט לו ) בהמשך לקניות הקבובצתיות באתר, אני רוצה גם לנסות לארגן קנייה למשחק שאני ואני מאמין עוד מספיק אנשים מחכים לו. מחיר המשחק במקור: 199 מחיר המשחק כרגע בתנאי שיהיו 20 אנשים: 189 חשוב לציין, שתג המחיר של המשחק הוא 60$ בדומה לCOD:MW2 ככה שהוא אמור להיות יקר יותר מהרגיל(ואגב, בקנייה של COD הגענו להרבה יותר מ-50 איש, ואם כאן נגיע ל-50 אני מאמין שנוכל להוריד עוד את המחיר). עוד משהו חשוב: גרסת הPC כוללת גם את 2 חבילות הDLC שיוצאות בתשלום לקונסולות. ככה שאם מישהו מתלבט בין PC לקונסולה לדעתי גרסת הPC עדיפה בהרבה. עמוד המשחק באתר ארקדיה : http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=pca…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by EasyPooper,

כותרת ;D תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by spike_staff,

http://www.slg.co.il ראיתי את המחירים שלהם ופשוט אני לא מאמין שיש כאילה מחירים בארץ. I7 965 EE עולה שם כמעט 1500 ש"ח שזה כלום למעבד הזה.. GTX 260 של XFX 400 ש"ח? מישהו הזמין משם בזמן אחרון? מעניין מאוד למה המחירים כל כך נמוכים? אם הם באמת כאילה אני מזמין עוד היום את כל מה שאני צריך ולא צריך ומוכר את זה פי 2 אחר כך...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dnco,

האם החנות אמינה ? חויות קניה שלכם דרכם? אני מתכנן להזמין דרך האינטרנט מהם.תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים