עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אמור להיות לי יום ראשון צו ראשון לפני כמה זמן ביקשתי לדחות והקדימו לי ועכשיו ביקשתי לדחות בשנית כי אני לא אספיק למלא את הטופס הרפואי [אני בבדיקות עכשיו] אז שלחתי איימל ללשכת גיוס והם אמרו שהם לא יכולים לדחות[שאני מכיר המון אנשים שדחו תצו ראשון ] מה אני יכול לעשות?להתקשר?אם לא יסכימו גם בטלפון?אולי פשוט להודיע ביום של הצו שאני לא בא בפקס כי אני חולה?[אני בבדיקות-אני באמת חולה חח ] אם מישהו יודע מה כדאי לעשות תודה מראש ..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amiram,

http://www.whitehouse.gov http://www.whitehouse.org

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by almog1620,

מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AloN(-)KiLLeR,

יום הולדת לחברה. בת 17. מה עושים!? זה הזמן שלי לשבור ת'ראש! זה מתקרב. תנו רעיונות.

6. Started by qpalzm,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את צריכת החשמל של המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ex_,

היי מישהו יודע איך קוראים לחומר של הפאדים(הרגילים) לעכבר? איפה אפשר לקנות כזה לפי מטרים או גליונות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.e7.pl/~casha//swf/hampsters.swf ;D ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תוסף הדפדפנים שמפעיל את הגירסה המקוונת החדשה של Popcorn Time זוכה ללקוח מפתיע נוסף בדמות The Pirate Bay, אתר הטורנטים הפתוח הגדול ביותר בשוק רק לאחרונה סיפרנו לכם על מיזם ה-Pocprontime-Online המסקרן, שניסה להפוך את תכני הוידאו של השירות הפופולרי לזמינים בכל דפדפן שמחובר לרשת – תודות לתוסף חדש העונה לשם Torrents Time ושעושה בדיוק את מה שהשם מרמז – מאפשר הזרמה ישירה של תכני וידאו בהתבסס על תקשורת P2P שעליה מתבססת העברת המידע בקבצי ויישומי הטורנט למיניהם. מה שמפתיע כעת לא פחות מאותה הכרזה מקורית – זו העובדה שגם האתר The Pirate Bay, המבצר המפורסם של משתפי התכנים הבלתי חוקיים שממשיך לפעול גם היום לאחר אינספור נסיונות לחסום ולסגור אותו, מצטרף אל הטרנד ומאמץ את היכולת …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה

11. Started by Component,

תמיד עניין אותי לדעת, האם יש פה מישהו מערד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by beni123,

בקשו ממני להוריד סדרה של כ - 25 פרקים ולצרוב על DVD כמה הייתם מבקשים על דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Kukishin,

עד שנת 2009, איזה דגם הכי אמין ועדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ומקצוע כמובן.. :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Os.Master,

altec lansing vs2421 טוב אז כאמור אתמול קניתי את הרמקולים המדוברים הסתכלתי על התגובות באתר זאפ ראיתי שהרוב משבחים את הרמקולים אך יש משהו כמו חמישה אנשים שאומרים שיש בעיה ברמקולים עם כל מיני תיקתוקים ברמקולים הבאתי את הרמקולים חיברתי אותם ולהפתעתי הינה גם אצלי רמקולים כחדשים מהיבואן הרשמי קרט עם רעשים נוראיים שאי אפשר פשוט לסבול עניין אותי נורא מה הבעיה של הרמקולים התחלתי לנתק מכשירים חשמליים סביבו והגעתי לראוטר האלחוטי שלי כאמור איך שמתנקים את הראוטר מהחשמל התיקתוקים נעלמים מה גם שיש בעיה עם פלפאון למי שבחברת אורנ'ג מכיר יותר את הבעיה כאשר מישהו מתקשר אלייך הרמקולים מתחילים לעשות רעש ובכן אני בסלקום ועד עכשיו עם הרמקולים הקודמים שלי של לוגיטק לא היה את הבעיה איך שהבאתי א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. איך קוראים לטרק שבמקור הוא MONEY FOR NOTHING של DIRE STAIRS?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by overload,

לא לילדים קטנים פעם שלישית ואני עדיין צוחק http://www.dumpalink.com/media/1126176719/The_Dildo_Song :lol:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by supercars,

אהלן, אני רוצה להזמין את Call of Duty החדש ועוד כמה צעצועים מאתר שנקרא PcGames. רגע לפני שאני שולח את המס' כרטיס אשראי שלי רציתי להתייעץ בנוגע לחנות. ראיתי שאין להם כתובת פיסית, כלומר זה מעין "מחסן". האם האתר הזה בטוח? למישהו היה ניסיון איתם? ממליצים? המחירים שלהם מאוד זולים. כדאי להזמין מהם או להשקיע עוד 50-60 שקל ולקנות מחנות בטוחה יותר? תודה מראש.

19. Started by BedB0y,

התקשרה אלי מישהי היום מאיזה חברת החזרי מס, אמרה שמצאה את הטלפון שלי באינטרנט כשחפשתי עבודה (באמת חפשתי בזמן האחרון..) מישהו מבין בדברים האלה? שווה לקחת שרות מיועץ מס? היא אמרה לי שהם לוקחים עמלות רק אחרי שאני מקבל את ההחזרים האם יש דרך לעשות את זה לבד? בלי כל מיני יועצים. ובלי קשר, כל העסק הזה נשמע לי מפוקפק..

20. Started by X-BLADE,

שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://cybernetnews.com/2008/02/29/watch-high-resolution-youtube-videos/ פיי זה עובד =]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nir_ofer,

מישהו יודע אם כתוב לי ברישיון שאני צריך נהג מלווה עד תאריך X אז מותר לי בתאריך הזה לנהוג לבד או רק למחרת :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The_MG,

טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by שי אסקנדרוני,

קניתי מכשיר שייקר של חברת נינג'ה מחול על המכשיר מצויין כי היא נתמך ב120v 60hz,1000w האם ניתן להפעיל אותו ברשת חשמל בארץ ? או צריך שנאי שיאמיר את החשמל כדי שהוא יעבוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים