כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלום (ערב טוב) רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק) אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לא רע ;D http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1842300
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמליצו על מכונה (מנסיון) טובה עושה תעבודה טוב מחזיקה מעמד חזקה חותכת טוב תשער ולא בררה כמו ביבליס שחודש חודשים קורסות .. אגב איך אלה : מישהו ניסה מכיר? Philips QC5345Moser 1873 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יצאתי מהבית(בדיוק הוצאתי את הפלאפון מהמטען) שמתי את הפלאפון בכיס אחרי שעה ראיתי שהסוללה גמורה זה פעם שניה שזה קורה לי שאני שם את הפלאפון בכיס של מכנס נילון יש סיכוי שזה חשמל סטטי\סתתי\סתטי\סטתי או איך שלא כותבים את זה? :s05: ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מאיפה אפשר להשיג את השיר החדש על חיזבאללה?? הוא שייך לאיזה מישהו ולהקת הפיונירים(חלוצים) הולך ככה בערך: "יאללה יא נסראללה, יקח אותך אינשאללה, נחזיר אותך לאללה, עם כל החיזבאללה" תוה לעוזרים!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים שלושה מספרים שונים מאפס. אם כופלים את המספר השלישי פי 5 מתקבלת סדרה הנדסית. אם מוסיפים לריבועו של המספר הראשון 6 מתקבלת גם כן סדרה הנדסית. מצא את המספר הראשון. ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלוקרז ואני מאוד מסוקרן לדעת מה יוצא להם מכל העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומנם אני לא אוהד גדול של כדורגל אבל שיש משחק כמו מה שהיה אתמול אני בהחלט מתעניין ריאל- חלוץ בעיני רבים הכי טוב בעולם, או מינימום מקום שני (רונאלדו) שוער - הכי טוב בעולם (קסיאס) מאמן - אחד הטובים בעולם, רמוס אחד הטובים בתחומו איך ייתכן 5-0????!? נכון שברצלונה טובה, אבל עד כדי כך? אהבתי שצירפו את דויד ויאה או איך שקוראים לו (חידוש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם משחקים) אבל הם פשוט טובים מדי בשביל להיות אמיתיים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Donald Rumsfeld is giving the president his daily briefing. He concludes by saying: "Yesterday, 3 Brazilian soldiers were killed in an accident" "OH DEAR GOD NO!!!" George W. Bush exclaims. "That's terrible!!" His staff sits stunned at this display of emotion, nervously watching as the president sits, head in hands. Finally, the President, devastated, looks up and asks.......... "How many is a Brazillion??!"
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר המצופה ביותר בעולם הגיימינג נמצא לכאורה במצב סיום פיתוח, אך עליית המחירים הדרמטית של רכיבי DRAM מאיימת לדחות את ההשקה המתוכננת יחד עם הקונסולה החדשה של Valve, שאינה מסובסדת כמתחרותיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מידי פעם אני מגלה במיקרה אתר נוסף שעוסק בOC, מודינג וחומרה. כל אתר מוסיף עוד קצת לידע שלי, וגונב לי עוד קצת זמן... למרות שבאופן פעיל ורציף אני קורא רק את HWZONE אני עובר מידי פעם על החדשות גם באתרים אחרים בעיברית בכל מקרה חשבתי שזה יהיה נחמד אם תגידו לי אם יש עוד אתרי חומרה בעיברית מכוון שריאיתי שכמה מחברי הפורום הזה פעילים גם באתרים אחרים. טוב אלה האתרים שאני מכיר: www.hwzone.co.il וכל מילה מיותרת, הגלריה שווה ביותר והOCDB הכל כך נחמד ומועיל http://www.pc-spot.co.il שבנתיים ב"שיפוצים" אבל היה מקור נחמד http://www.pctip.co.il שדרך אגב, דרכו שמעתי על HWZ ולפי מה שהבנתי מקושר לפנדה. http://techno.co.il/ אתר נחמד עם ביקורות והשוואות נחמדות (וגם הכתבה על החלון המואר...) http…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את Call of Duty החדש ועוד כמה צעצועים מאתר שנקרא PcGames. רגע לפני שאני שולח את המס' כרטיס אשראי שלי רציתי להתייעץ בנוגע לחנות. ראיתי שאין להם כתובת פיסית, כלומר זה מעין "מחסן". האם האתר הזה בטוח? למישהו היה ניסיון איתם? ממליצים? המחירים שלהם מאוד זולים. כדאי להזמין מהם או להשקיע עוד 50-60 שקל ולקנות מחנות בטוחה יותר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מסקרנות.. אני בערך כל שנתיים, עד שהמעבד שלי הוא בערך חצי מהכי מהיר
-