עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by overload,

מה התנאי התקבלות ל 669? צריך להיות גאון או משהו כזה? זה נחשב בכלל קרבי או שזה תומכי קרבי? אם למישהו יש מידע על היחידה אני ישמח לקבל.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אתרים עולים לאט הורדה סבירה , גלישה על הפנים!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, בעבר היו מספר חברות שסיפקו שירות משלוחים לארץ ע"י הכתובת שלהם. כלומר: היית יכול להזמין מוצר בארה"ב אל כתובת שהם סיפקו והם היו שולחים לארץ. לאחר חיפוש מהיר ב Google ובפורום פה לא מצאתי את השירות הנ"ל. אודה לכיוון קליל תודה מראש, ליאור.

4. Started by Cyb3r,

למרות שיש בתמונה את הקרדיטים, אני בכ"ז אוסיף את הלינק: http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/comics.aspx?ComicsID=235 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. גיימס מקאבוי ודניאל רדקליף ינסו להפיח חיים חדשים בסיפור הקלאסי שמעובד לסרט קולנוע בפעם השנייה בשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-פרופסור-אקס-והארי-פוטר-ממציאים-מחד/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

מה היו המספרים בהגרלה של מוצש??? 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

הנה השאלה איך אפשר לדעת את התנאים+הפתרון? http://www.siz.co.il/my.php?i=lmjzzi2tzmy5.bmp

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by overload,

לא לילדים קטנים פעם שלישית ואני עדיין צוחק http://www.dumpalink.com/media/1126176719/The_Dildo_Song :lol:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משהו מכיר אתר אינטרנט שיש אפשרות לראות איזה חבר כנסת הצביע בעד או נגד בהצעת חוק כזאת או אחרת? או לדוגמה איזה חבר כנסת היה בעד או נגד להוציא מוצר כזה או אחר מפיקוח. הבנתם את הרעיון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asirion,

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש ערכת לימוד ל Windows server 2008 מאחת החברות הנ"ל. יש למישהו ניסיון איתן ואם כן, יש המלצות על אחת מהשלוש? מודה מראש על כל עזרה שתתקבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TermiNal,

מישהו מפה נבחן ב18.5 בתורה שבעל פה? אם כן ספרו איך הלך והאם יש לכם את הפתרונות? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shay17,

שנה וחודשיים זה מוקדם מידי נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benor,

מדובר בבית בגודל של כ- 150 מ"ר. החשיבות העיקרית היא בעקר בסלון ובמטבח. יש מעט שטיחים (אין ממש צורך בשאיבת השטיחים) התקציב בין 1500 - 2500 ש"ח. איזה דגמים מומלצים יש במחיר הזה? איזה חומר אני יכול לקרוא בנושא, על מנת להרחיב את הידע שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לכולם אני רוצה לקנות מסך וראיתי בזאפ שלבד מגיבור שהבנתי שהם דיי גרועים אלה שתי החיות הזולות ביותר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=7586 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2252 אני תוהה, מישהו מכיר אותן? קנה ויכול להגיד אם טובים / לא טובים שווה לקנות שם? אולי מישהו מכיר מקום אחר טוב שיתן לי מחיר טוב יותר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by דניאל52,

אתם מאמינים בחוצנים? או בכלל חיים מחוץ לכדור הארץ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by WHITE_ZOMBIE4,

כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה... בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי.. עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל). מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך... האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש). מהו הקאטץ' אם יש? ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה? תודה למי שיעזור!...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, זוכרים אותי? טוב בכל מקרה הנה סיפור על המחשב. ב16.7 נתתי את המחשב לתיקון אצל חברת "משב" (שהחנות תתפוצץ) ואני טענתי שיש בעיה בזיכרון והם אמרו שזה הלוח אז אחרי כ3 וחצי שבועות קיבלתי את הלוח, הלוח עבד טוןב והם גם החלייפו לי את הזיכרון שהם טענו שהוא טוב לקחתי את המחשב והחיישן טמפרטורה לא עבד נתתי להם שוב את המחשב ואחרי חודש משהו כזה הם קיבלו את הלוח והוא לא עבד אני אמרתי להם שהלוח לא טוב והם טענו שזה שזה המעבד לקחתי את המחשב הביתה והלכתי לאזטק הם אמרו לי לפנות ל"משב"הלכתי אליהם ואחרי כמעט שלושה שבעות קיבלתי את המעבד שזה היה אתמול הרכבתי אותו וזה עדיין לא עבד דיברתי עם הטכנאי שלהם בטלפון והוא אמר לי להביא את הזיכרון באותו רגע הלכתי אליהם והם החליפו לי את הזיכרון …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by taimor,

טוב חסכתי בערך 600 דולר, עכשיו בחופש אני טס לקנדה לחודש, השאלה היא מה לקנות? אני כבר מתוסבך חחח..... בהתחלה חשבתי על Xbox360, אחרי זה אולי כ.מסך חזק + מערכת קירור מים, אחרי זה אולי MacMini,לבסוף חשבתי בכלל להשאיר כסף אצל דודים שלי ואז שיצא PS3 הם יקנו לי אותו וישלחו אותו לארץ עם העודף =\ ולבסוף הסתבכתי כבר חחח אז מה אתם מציעים? אני לא יודע כבר מה לקנות, אז מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? * בבקשה בלי תגובות כמו, תתרום לי ווכולי... וכן פתחתי פעם קודמת נושא והוא לא ממש עזר לי להחליט.

24. אל תבכה או על תבכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by qwerty1987,

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1081436.html

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.