עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by leibeyal,

שלום, חיפשתי בגוגל The Bridges Of Madison County ומצאתי בעיקר אתרים שמדברים על הספר עצמו, על למה הוא נכתב, על הסרט, ואתרים כמו Amazon ואחרים שמוכרים את הספר או את הסרט. אם מישהו יכל בקשה למצוא לי תקציר של הספר אני מאוד אודה לו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by דניאל52,

אתם מאמינים בחוצנים? או בכלל חיים מחוץ לכדור הארץ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Mantis,

http://www.kuro5hin.org/story/2005/3/8/165648/4795 משעשע.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Omerole,

הסרטון הזה אותי קצת הפחיד...ככה באמת רצה כל תעשיית הדוגמנות היום?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nondos,

שלום, אני צריך לקנות מחשב חדש ויש לי את הכסף והכול כרגע הכיוון הוא למעבד QUAD וכרטיס מסך 8800 השאלה היא האם לא כדאי לחכות עד חודש נובמבר בו על פי פרסומים שונים שראיתי פה באתר ובאתרים אחרים צריכים לצאת הפרנין וכרטיס 9800 או שזה יקח עוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by TALEL,

משהו בסגנון של: Pakito - - Moving On Stereo PAKITO-living on video משהו בסגנון הזה שכיף לשמוע.. אם אפשר בלי שירים בסגנון של סקאזי למה אני לא כל כך אוהב תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה למה!!! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=174211&sid=10 הם מרמים אנשים! ועוד לחשוב את כמות ראשי דיו שקניתי עד עכשיו נבלות!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1) איזה סוגי מקצועות מצריכים באוניברסיטה פיזיקה? ממה שאני יודע זה כל ההנדסות. האם זה נכון? האם יש עוד מקצועות? 2) האם בכל הנדסה ממשיכים ללמוד פיזיקה כמה שנים באוניברסיטה? 3) כמה סוגי הנדסות יש? ואיזה? אני מכיר מכונות, תעשיה וניהול, והנדסת חשמל. 4) לימוד רפואה מצריך פיזיקה? 5) האם קיימים מקצועות שצריך בשבילם פיזיקה רק כתנאי קבלה ולא ממשיכים ללמוד פיזיקה באוניברסיטה? אם כן, אילו? שאלות אלה מאוד מאוד חשובות לי, ואני זקוק למידע כמה שיותר מהר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפי דעתי שלוש הנבחרות הכי טובות הן: 1-ברזיל 2-גרמניה 3-ארגנטינה מי השלוש המועדפות אליכם?

• 29 תגובות
    • 1k צפיות
  11. עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מחפש Exaile -Scream וישן יותר וLamat -V להורדה חינמית.תעזרו

13. Started by klayton,

8)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Gohan,

מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nadavtwtw,

תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני לא משמיץ ולא מוציא דיבה - בסך הכל מפרט מה קרה. לפני דקות אחדות קיבלתי חבילה - UPS שהזמנתי - Advice PRD 650VA - מחירו 500 ש"ח - בתשלום כולל של 545 ש"ח כולל משלוח. אני פותח את החבילה ולפתע מתגלה בפני קופסא של PRPC 650VA שמחירו 350 ש"ח, חשבתי לעצמי, בטח הם החליפו את הקופסא, שזה לכשעצמו דבר לא מקובל, אבל ניחא, העיקר הUPS אצלי, פתחתי את הקופסא וגיליתי כי הUPS שנמצא הוא בכל זאת PRPS. לפני דקות אחדות סיימתי שיחה עם החנות וניתן לסכם את השיחה בשורת המחץ - "חכה, אנחנו נחזור אליך". נורא מעניין אותי כיצד הם יטפלו בזה, שכן זה נורא מציק לי, וזה לנוכח העובדה שדווקא אני זה שדי הגנתי[?] וטענתי כי היא חנות טובה - קורבן לרשלנות :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Elijah Baley,

שלום ;D בקרוב אני נוסע עם המשפחה לאילת ורצינו המלצות לכל מני אטרקציות (אנחנו בגילאי 14-21). אשמח אם תתנו מסעדות בשר טובות או מקומות ספורט אתגרי או מופעים מיוחדים ודברים מהנים אחרים. כתבו כל מה שעולה לכם לראש ואני כבר אבדוק מידע על זה. תודה רבה לכם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Lirany21,

שלום לכולם, הורדתי סרט קצה התבל ששמו: ALPHA DOG DVD של רפליקה הורדתי כתוביות לגירסת ה DVD אך אינני יודע כיצד לצרף כתוביות אלו בבקשה צריך עזרה דחוף כי אני ממש רוצה לראות את הסרט כרגע

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. משקה פריגת, עשוי מרכיבי פרי טבעיים, ללא חומרי שימור, ללא צבעי מאכל מלאכותיים. אנחנו בפריגת משקיעים בפרדסים שאנו נוטעים, בעצים שאנו מטפחים, בפירות שאנו קוטפים ובמיצים שאנו מפיקים מהם. רכיבים: סוכר, חומצת לימון, אספרטיים, אצסלופם K, סכרין, חומרי טעם וריח, אשלגן, צבע מאכל לוטאין. אזהרה: מכיל פנילאלין, לא מיועד לסוכרתיים. כמובן שאלה רכיבים טבעיים. יש אצלי בחצר עץ אצסלופם K והוא מניב פירותיו כל השנה. ואיפה המיץ בדיוק ברשימת הרכיבים, הא..?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אוקיי קיבלתי תפקיד שנוגע לניהול ! הברקת באופן שוטף... באגים, הפרעות תיפעול ועבודה באופן שוטף וסופר מרצועי על התוכנה. יש מישהו שמבין עניין ויכול לתת לי רקע או איזשהו מושג מול מה אני הולך לעמוד. חשוב לציין שאני יעבור חפיפה על התוכנה והכל אבל סתם להעשרה כללית אם יש פה איזה שפיץ לצורך העניין! תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לפני כשבוע נתתם לי מפרט, המפרט נבנה בRSM ניסתי לתפוס אותם בטלפון כבר כמה ימים ללא הצלחה וזה קצת ערער את האמינות שלי בהם. האם יש חנויות נוספות באיזור השרון עליהם אתם יכולים להמליץ וגם יוכלו להרכיב לי את אותו המפרט? שאלה נופסת, האם אני זכאי להנחה ברכישת מערכת הפעלה ואופיס בעת רכישת המחשב בחנות הנל ובחנויות האחרות שתמליצו? שאלה אחרונה, האם כדאי להשקיע בחברה יקרה יותר בזכרונות הRAM או שזה לא קריטי ואין בעיות עם Transcend? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלנו מעאפן...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mulki,

שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש מקור חיפוש\אתר עם הרבה ידע בשפה העברית על אופן העבודה של GPS (לא AGPS), ואנא אל תביאו לי את וויקפדיה (ביקרתי שם, והכל שם מסופר בקטנה - אני צריך יותר לעומק) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.