כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
-
מור!!!! מור המסכן שנאלץ לטוס לתערוכות בחו"ל וסובל ומביא דיווחים ומנהל השיווק והפרסום של האתר וסטודנט בטכניון! 22 לבנאדם! מזל טוב!!!!!! אני שובר את המסורת ולא שם שמנ שמנים מקפצים ומסתובבים! הפעם::: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ואחד לשנה הבאה:
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..) אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור. מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל) בכל אופן, מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בשידורים מסחריים של ערוצי HD בהשקעה של 80 מיליון שקל... חברת yes תחל כבר בסוף 2007 בתהליך המרה של הערוצים שלה לשידורי טלוויזיה ברזולוציה גבוהה (HD) והיא מתכוונת להשקיע במהלך 80 מיליון שקל. ההשקעה תכלול הקמת חדר שידור המותאם ל-HD, רכישת ציוד ותוכן, ורכישת ממירים מתאימים. החברה כבר רכשה חלק מהתכנים, והיא תחל בשידורם המסחרי כבר בסוף השנה. ב-yes מסרבים לומר כמה ערוצים ב-HD יועלו כבר בשלב ראשון, אך סביר להניח כי מספרם לא יהיה גדול, ויאפשר ל-yes לבחון את מידת הדרישה לשירותים. טכנולוגיית ה-High Definition TV היא טכנולוגיה להפקה, שידור וקליטה דיגיטלית של שידורי טלוויזיה באיכות תמונה וסאונד גבוהה בהרבה מזו הקיימת כיום, כשהיא כוללת יותר משני מיליון פיקס…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, לפי ההגדרות בפרופיל על מנת להוסיף תמונה אישית מהמחשב האישי יש צורך לכתוב את הכתובת לתמונה..... http://www אני לא יודע איך עושים זאת, יש דרך יותר קלה כמו browse למחשב האישי. תודה,
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אפשר למחוק. פרסמתי את אלה בנושא רוכז עם עוד מלא רקעים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר למחוק? פרסמתי את אלה בנושא אחד עם עוד מלא רקעים אחרים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב מקומות שמוכרים תחופשת של דובי או ארנב או דבר כזה בסגנון שמכסה את כל הגוף ולא יודעים מי אתה זה דיי דחוף זה בשביל מתיחה שיהיה באיזור המרכז (רחובות, נס ציונה, ראשל"צ, באר יעקב וכו')
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום התקשרתי היום לאיזה עבודה והם ביקשו ממני לרשום להם קורות חיים.. עכשיו אני בן 18 לפני גיוס מה כבר אפשר לרשום בקורות חיים<? מי שמבין בזה ויכול לעזור שיכנס בבקשה למסנג'ר amitbachr@walla.co.il או לאי סי קיו 224606 תודה לכם.!!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
איפה מוכרים ג'ינסים רחבים באילת? או אפילו ג'ינסים נורמאליים בגרסה רחבה. (לא כמו x boy אלא בגדים לראפרים או חנויות נורמאליות לא כמו diesel)
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
חיפשתי אתר רק בשביל שאנשים ילמדו לקח מהטעויות שלי!!! חשבתי שמחיר הנמוך של KSP עדיף על שרות טוב... וכמה טעיתי קניתי כרטיס GEFORCE 7600 GT SuperSilent GIGABYTE, שלחתי אותו לתיקון והכרטיס הוחלף ב Geforce 7600 GT של Point of View 1. הכרטיס כל הזה הוא 100 שקל יותר זול מהקודם 2. יש לי אולפן בבית, יש סיבה שרציתי SuperSilent. למדתי לקח.. מקווה שגם אתם.. משהו יכול להמליץ לי תחליף ל-KSP?
-
- 106 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם. אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי י…
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. אני לא יודע איך זה אצלכם אבל לי כבר נמאס,ההורים שלי כל הזמן רבים וכל פעם הורה אחד אומר לי על ההורה השני שהוא לא בסדר וכבר נמאס לי לשמוע מהם ומהבעיות שלהם. המשפחה של אבא שלי זה דבר בלתי נסבל אני שונא את סבא וסבתא שלי יותר נכון רק את סבתא שלי כי היא בן אדם רע.
-
- 58 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מידע לגבי יבואן iriver בישראל. איך לתקשר עימו, היכן הוא ממוקם וכו'. הסיבה - יש לי H10 עם מסך שבור ואני פשוט לא מצליח למצוא מסך חלופי או אפילו אחד שבור לקנייה בתוך חלקים לתיקון (באיביי לא הייתה לי הצלחה בשני מכירות פומביות, גנבו לי אותו מתחת לאף 10 שניות לסיום). תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב עזרה של כל חובבי מילאן שיש להם מידע איפה ניתן להשיג בחנויות חולצה של מילאן באיטליה חולצה מקורית לא חארטה זיוף הורי באיטליה ולא מצליחים למצוא בשום מקום.... רק ביום האחרון הם יהיהו במילאנו ואני לא יודע בכלל כמה זמן הם יהיו שם הם אמרו ממש קצת וזה אז מי שהיה בעבר ויכול לספק מידע אז בבקשה!!! הם כרגע בורונה... תודה אלכס.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו יש זמן פנוי לפני הצבא. ערכתי כמה קטעים "מובחרים" וחברתי אותם. http://www.youtube.com/watch?v=gZm867vRHAc
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי את הסדרה הזאת ובקושי משודרים פרקים.. יש לכם המלצה איפה אפשר לראות באינטרנט/להוריד פרקים? (עדיף עם תרגום..) (מעצבן לחכות באימיול לכל פרק יותר משבוע)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הלוו אני מחפש חנות מקצועית זולה ואמינה! במרכז ( רמת גן -תל אביב -גבעתיים-בני ברק) אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני רציתי לקנות מIQPC אבל הם מאוד רחוקים לי... (אני גר ברמת גן ) והם באשדוד ואם יקרה משו למחשב למי אני יילך? ועוד כמה שאלות מזה אריזת OEM?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ok, עוד תר'ד הזוי. ונראה לי גם שהסקר הכי גדול שהיה כאן... למרות שאני ישראלי צבר גאה אם הייתה לכם האפשרות לבוא ממקום אחר...לא ממדינה אחרת אלה ממוצא מסויים אחר .לי במקור יש שורשים טריפולטאים ואיטלקים ) מאיכן הייתם בוחרים להיות ? נראה לי שהייתי מעדיף להיות יפני... עם כל הסריטות שלהם יש להם את המראה הכי יחודי ומגניב מעבר לעם חזק שהוריד את האמריקאים לברכים ב WW2 ואחת מהמדינות הכי מפותחות בעולם. אנא תפרטו את סיבות הבחירה... זה יהיה מעניין לראות מה חושבים על לאומים מסויימים והפופולריות שלהם
-
- 92 תגובות
- 5.2k צפיות
-