כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
קניתי טלוויזיה של PANASONIC מדגם tx-34p300x. הבעיה היא שה- INTERNAL SPEAKERS מכוונים ל-OFF, לא כתוב ב-MANUAL כלום על זה המוכר בחנות לא ידע (אין לי את הדגם הזה מול הפנים, תירוץ עלוב...) ולא מצאתי באינטרנט. אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור לי? או שאולי מישהו מכיר אתר עם MANUALS או אפילו פורום שמתעסק במכשירים מהסוג הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם הייה את האתר הזה של פאגין שהוא מתקשר לאנשים עכשיו מחקו את האתר עשו אתר אחר מאיפה אני יוכל להוריד את השיחות שלו? מצאתי איזה אתר אבל יש בו רק 30% מי השיחות שלו מאיפה אני מוריד את כול השיחות שלו:<?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה, שלשום חבר שלי בא עם לונגבורד לשכונה ועשיתי עליו סיבוב ונדלקתי על זה. לפני זה בחיים לא נסעתי על סקייט, אבל כשתפסתי תקטע זה היה ממש כיף. היום הלכתי אליו, ירדנו עם סקייט רגיל ועם הלונג, עשיתי כמה סיבובים, והלונגבורד הרגיש לי הרבה יותר יציב ויותר סבבה. אני לא מחפש להשתגע ולהסתובב עם גבס כל שבוע במקום אחר בגוף, אז נראה לי שאני אלך על הלונג. הוא הזמין את הסקייט מחו"ל, אני מעדיף משהו בארץ. ראיתי שבלו-בירד מוכרים כאלה, מישהו יודע איך הם? ואם הם נחשבים יקרים בקטע הזה? פשוט לא ראיתי כאלה למכירה בשום מקום כמעט. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף, כמה שפחות. הבנתי שהזולים ששווים משו עולים 800-1000 שקל. בגוף אני גדול, 1.86 מטר ובנעליים 46-7, אני צריך סקייט גדול.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה מפגר ואני בטוח שזה גם לא בפורום הנכון אבל העדפתי פה כי אין לי מושג איפה זה צריך להיות שאני רואה סרט לא בכל הסרטים אנ ירואה את התמונה כאילו זה על חום אולי איזה 3 צבעים וזהו לא מזהים כלום משהו לא טוב אין לי מושג מה זה זה קרה פיתאום....
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עדיין מתלבטים האם הגיע הזמן לשדרג למערכת עם DDR4? בארגון שאחראי על הטכנולוגיה כבר מתכננים את דור המחר לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...
-
אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתה עכשיו כתבה בערוץ 2 על כמה שלא משתלם לקנות בחול כי יש מיסים ומכס ועדיף לקנות כאן LET ME TELL YOU SOMETHING הזמנתי פעם חבילה של תוספי מזון ב200 דולר, לקחו לי מכס+מע"מ+מס אחסון+50 דולר FEDEX+מס למשרד הבריאות של 400 שקל על חלבון .. הם חשבו שזה תרופה הNOOBS האלה נחשו מה ? עדיין יצא לי שליש מהמחיר של החבילה בארץ... וזה עוד עם משלוח אספרס בין לאומי של FEDEX וכל המיסים כולל מיסים שרק יהודים מספרי הבדיחות הגזעניות יכולים לתת לך כמו מס אחסון (שילמתי 50 דולר פדקס, מה מס אחסון 100 שקל ???!?!?!!?! באיזה מדינה בעולם זה קורה ?) פלוס בגלל שהשרלילה חשבה שאבקת חלבון זה תרופה היא לקחה לי 400 שקל והחתימה אותי על כתב ויתור שזה באחריותי המלאה אם משהו קורה לי. שלא לדבר על השרלילה השנייה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעכשיו המהירות תוגבל רק עלידי העומס על השרת
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להשאיר אותכם במתח... הנה הלינק: http://www.israeliposters.co.il/index.php?action=show§ion=15&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984 זה אמיתי אני מניח.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אתם רשומים לאתר, לא תוכלו להתנתק מהאתר וכל המידע שלכם, חברים, תמונות, הודעות והכל ישמרו באתר ולא תוכלו למחוק את זה. אפשר רק להשאות את הפרופיל אבל זה לא עושה כלום חוץ מזה שלא תוכלו לעדכן כלום. אתם יכולים למחוק את כל המידע שלכם אחד אחד תמונה תמונה וזה יקח לכם שעות וימים אבל זאת הדרך היחידה וגם היא לא בטוחה ב100 אחוז הנה כתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1214124
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לכתבה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/726771 תגובות ;]
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
אנשים!!! זה קרה לי בדיוק לפני דקה!! אני גר במושב ליד פ"ת, היה ברק ממש גדול, ראיתי דרך-החלון, ורעם ממש חזק, והאורות כבו לשנייה ואז חזרו לפעול! אם תסתכלו במפרט תיראו את המחשבים שאני מדבר עליהם: המחשב הראשי שלי+השרת+המודם בכבלים מחוברים לאל-פסק והם לא נכבו והכל היה סבבה, אבל המחשב SECONDARY הפסיק לפעול!!!, הוא היה פתוח, נסגר ולא חזר לעבוד!! המסך בסדר, והספק גם בסדר (יש לי חילופי מיהרתי לבדוק), אבל יש ריח של שרוף! מהלוח! לא!!~!@ מה לעשות? יש מצב לקבל פיצועים ממישהו? חברת ביטוח/חשמל?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאדם שמן שרוצה לעשות דיאטה עדיף לא להרים משקולות/כפיפות בטן/חזה או לא? כי הרי אם מישהו שמן עושה דיאטה ולמשל מרים משקולות עושה כפיפות וכו' ואוכל ארוחה אחת ביום אז הגוף מפרק לו בהתחלה רק את השרירים אז מה זה שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לכל אוהבי ההומור של הסדרה המצויירת FAMILY GUY (וגם למי שלא בהכרח מכיר ..) יש מלא קטעים מטורפים וגסים שיצאו רק ב DVD שאין להם קשר לסדרה עצמה ולדמויות שם - http://www.sethcomedy.com/ זה לא חדש אמנם, אבל עדיין יש המון שלא מכירים את זה (כמוני) נסו להשיג את ה DVD בדרך כזו או אחרת.. *חובה לראות את הקטע שם עם מאריו ..
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53944
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
במהלך שיטוטים ברשת מצאתי את הגלרייה הזאת, אוסף דגמי מכוניות... אגב, תתפלאו כמה שהמכוניות הקטנות האלה יקרות, יכול להגיע ל-50 שקל למכונית הקטנות, הגדולות בכלל נזק כספי... כאן
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ככה צריך לנהוג (מדהים) :o http://www.snabbstart.com/film/4d048618de
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
השתיים האחרונים שהעלתי... 1) 2 Symphonic - קטע בוקר מלודי עם סוף סטייל אינפקטד. 2) Vortex - קטע שהיום עשיתי. ההתחלה שלו בהשראת הטראק Coolio. (יש בעיה בקיק) תגובות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה. http://www.o-zen.com/art/bands/132/music.php
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
להקה מעולה של חברים שלי שמופיעים כבר שנתיים ואפילו מושמעים ברדיו מפעם לפעם החליטו לחלק את המוזיקה שלהם חינם לכמה שיותר אנשים על מנת לקבל הכרה בתקווה שהכסף יבוא יותר מאוחר מהופעות. הם פנו אלי כדי שאקים להם אתר עם מידע עליהם וקישורים להורדת השירים המלאים שלהם. בבקשה תהנו!!!, רוק ישראלי איכותי באנגלית. נ.ב. אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע.(על האתר לא המוזיקה ...טוב אפשר גם לתת ביקורת על המוזיקה, אבל על זה אין לי שליטה)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-