עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by taimor,

האתר הזה : http://www.awsurveys.com/ מישהו באמת קיבל כסף דרכו ?? מישהו בדק את זה ? כאילו סתם נרשמתי לזה ואני רוצה לדעת אם זה אמיתי שווה קצת לבזבז על זה זמן או לא. וד"א אם כבר אני מפרסם מי שרוצה להירשם ולבדוק בבקשה שיעשה את זה מלינק הזה : http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Taimors תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. אני לא רוצה להגיד את התקציב אבל כמה שיותר זול כך יותר טוב.

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by DimaX,

המלצה לעוד סידרה, הפעם מתח\אקשן: The Kill Point קצת הייתי עצלן כדי לצפות בפרק הראשון והשני שבאים ביחד, כי זה שעה וחצי ביחד. היום היה לי זמן וקצת משעמם אז החלטתי לראות. אני ממש לא מצטער על כך. סידרה ממש טובה ויש לה עתיד! תזכרו מי המליץ לכם לראשונה על יריחו וגיבורים אחרי הפרק הראשון והשני שלהן לפני שנה. כדאי לכם לראות את The Kill Point. הסידרה היא "מיני סידרה" - 9 פרקים בלבד. http://www.imdb.com/title/tt0862593/ http://tv.yahoo.com/the-kill-point/show/39302 5/5 כוכבים, ע"פ 102 מדרגים. A group of Iraq war veterans conduct a bank robbery where everything goes terribly wrong, leading to a hostage crisis that plays out over the course of the series.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. הזמנתי טלויזיה מאתר P1000. הספק של הטלויזיה זה ניופאן. ההתחייבות לספק את המוצר היא כעבור 21 יום, לא כולל שישי שבת. נכון לרגע זה עברו כבר 16 יום ולא נראה לי שהמוצר יגיע בזמן.. כל יומיים אני מתקשר לניופאן ואומרים לי שהמוצר בדרכו לארץ ועדיין לא במחסנים בכלל. מה אני יכול לעשות? :nixweiss: אני לא מעוניין לבטל את ההזמנה אך אני רוצה את המוצר בזמן ושלא ימשכו אותו סתם בבקשה תגיבו , אני לא ממש יודע מה לעשות בעניין חוץ מלצעוק בטלפון :s05:

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. מתי יש את הציונים לבגרויות בהיסטוריה, פיזיקה וכל זה?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. טוב, אני לא ידוע איך בדיוק להתחיל, אז כעיקרון, אני רוצה לעשות תואר בהנדסה\מדעים\הנדסת תוכנה, וגם על הדרך לשלב את זה עם הצבא, עכשיו הבעיה היא, שיש לי תעודת בגרות מלאה, אבל 3 מטמיקה, 4 אנגלית, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, פסיכומטרי עדיין לא עשיתי. בשביל תואר אני יצטרך אחרי הצבא להשלים ל4\5 מטמטיקה על ציון גבוהה, ולקוות להפציץ בפסיכומטרי ככה 670+, שאר התעודות בגרות בסדר+ אין ציונים מתחת ל85, אבל עדיין הממטמטיקה הארורה. עכשיו ראיתי, שאני יכול להמשיך ליג'-יד', ואז לקבל תעודת הנדאסי, שזה פחות ממהנדס, וגם בפחות זמן, וגם בצבא מוצבים בתפקיד, שמיישם את מה שלמדתה, עכשיו השאלה היא מה יותר כדאי לי? האם כדאי להתגייס, לעשות 3 שנים, אז לצאת לעשות פסיכו+השלמה ל5 מטמטיקה, מה שהיה מעיק ומציק אחרי צ…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sevenX,

אפשר לשלם דרכו עם ויזה רגילה של הארץ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. Started by achiya1,

http://www.freecalls.co.il/ לא יודע אם זה הפורום המתאים .. הורדתי תתוכנה הזאת אני לא יודע אם אפשר לסמוך על זה.. נשמע די מסריח לפחות לי מישהו יודע על זה משהו ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by navk2,

אני מחפש סדרה טובה ליראות ראיתי כבר קוראים לי ארל, איש משפחה, "פלישה", סמולוויל 6 וגיבורים. יש לכם המלצות לסדרת מתח משהו ? אני מעדיף שהפרקים יהיו כן קשורים אחד לשני ושהיא תיהיה חדשה יחסית... אני לא רוצה משהו כבד כמו הסופרנוס עם 20 עונות.. משהו שגם לא תיהיה לי בעיה להשיג...

• 67 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by benjo_s,

לא מעויניין לדעת על החנות שלא ממולצות... מחפש חנות זולה + אמינה+רספונסיבית במקרה של תקלות וכ'ו... תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? יום שישי הלכתי עם כמה חברים למועדון הVoice בהרצליה, היה שם גרסאת האוס ענקית של השיר שמתנגן פה ברקע : http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ אז אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יודעים את שם השיר או על איזה גרסא אני מדבר אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי. אם יש לכם האוסים בסגנון כמו E for electro, No more fucking electro ועוד כאלה אז אני אשמח לשמוע עליהם. אז שיהיה אחלה יום, מתן

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by Palsar,

מישהו אולי מכיר חנות מחשבים בקנדה במונטריאול ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by LIOR42,

איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה לדעת איך משחקים פוקר, כי יש איזה משחק שאם אתה משחק פוקר ואתה מנצח איזה מישהי עושה לך מופע חשפנות.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by eli33,

שלום לכולם. זומנתי למחר ע"י הצבא למבחני התאמה לאשכול - קורס תכנות במסגרת העתודה הטכנולוגית רציתי לשאול באיזה נושאים יהיו השאלות שמה? אם מישהו כבר היה ויודע. ואם יש איזה משהו ששווה לחזור עליו מהלימודים ? אסמבלר /שפת c/c++ וכדומה.. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DimaX,

אינ צמיע לכם לצפות לפחות בפרק 1+2. יצאו בינתיים 3 פרקים. סידרה ממש נחמדה וכיפית להעביר את הזמן. http://www.tv.com/greek/show/71239/summary.html?q=&tag=search_results;title;1Show Score: 9.0, Superb - 276 votes People Tracking: 559 This show is about a super social sister and her anti-social brother who are both dealing with living the Greek life in college. The series focuses on a group of college students in and out of the fraternity and sorority system at a campus. Set at the fictitious Cyprus-Rhodes University, which focuses on the social minefield that is the Greek system. We will see the characters through this treacherous terrain as they try to find their p…

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by fish123,

לא מצאתי איפה לכתוב את הבעיה, אז אני כותב בכללי שמתי לב שיש בכול הממירים הדיגיטליים של HOT בעיה של פסים שעוברים על המסך כל כמה שניות זאת בעייה שמציקה לעיניים.. מישהו שם לב לזה? יכול להיות שזה רק בכמה ממירים או שזה בעייה בשידור? ואם קיימת בעייה, יכול להיות שכשנעבור לHDTV זה ייפתר?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום! מה יכול אדם לעשות אחרי או במקום צבא ללא תעודת בגרות וללא מקצוע שלמד... אני מתכוון - בלי להשלים אותה, תשובות רציניות בבקשה. תודה.

• 70 תגובות
    • 6k צפיות
  23. זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by freee,

שלום גולשים יקרים, אני רוצה להציע לכם אתר אינדקס עצום עם כול מה שחיפשתם אי פעם+אפשרות ל5 שפות שונות. האתרים המוצגים מותאמים בשפות הרצויות ועם שלל אפשרויות נוספות. האתר הוא חדש,הנה של ישראל: http://israel.yambok.com/ מקווה שתהנו!

• 8 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.