עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sevenX,

אפשרי לשחזר הודעה שמחקתי מהפלאפון?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות תיק חדש לבצפר (בי"ס זה הדבר הזה שנראה כמו כלא ו"לומדים" שם... יש שם אנשים מבוגרים כאלו שמדברים הרבה..., זוכרים?) קיצור, אני מחפש תיק יפה בלי גב קשיח (שונאאא ) עדיף של חברה כמו קוויקסילבר או ריפקארל. הקטע הוא שאני לא מוצא בשום מקום, בעזריאלי ראיתי בחנות של אונ'יל תיק יפה או הוא היה כ"כ קטן שקלסר אחד לא נכנס בו! אתם מכירים מקום טוב באזור המרכז לקנות תיקים כאלו? תודה

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by J0n1,

רק היום נחשפתי לזה. למי שלא מכיר שילוב של WOW וסימס עולם וירטואלי בו נמצאים מאות אלפי אנשים מכל רחבי העולם שמקיימים חיים כמו במציאות, אפשר גם להרוויח מזה כסף (כל 250 מהמטבע שבמשחק שווה ל1$) בקיצור, עכשיו הורדתי את זה ואני אתרשם קצת ואז אכתוב, למי יש משתמש כבר? האתר - http://secondlife.com/

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, בעקבות ויכווח עם חבר,אני מחפש הסבר למה ההבדל בין ניעור המשקה לעירבוב,כמו בסרטי ג'יימס בונד המפורסמים,כמובן שאני מתייחס לאופן הכנת הקוקטייל. יש לי עוד כמה שאלות,יש כל מני כוסות לשתיית אלכוהול,אפשר הסבר,אולי תמונה של הכוסות למינהם. בקשה אחרונה אפשר אתרים בעברית,באנגלית להכנת קוקטלים משקאות??

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Lost Spirit,

כיצד הציון בבגרות הסופי בהבעה מתחלק בין לשון והבעה? תודה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by pain_killer12,

יש לי מזגן מפוצל בקומה של החדר שלי. אני מפעיל אותו ואחרי כמה דק' הפקק קופץ (האלה שצריך להרים כל פעם שהם קופצים, שיש קצר אז הם למטה). ואז צריך לרדת להרים את הפקק, לחכות את ההשהייה של המזגן ורק אז להדליק לכמה דק'. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? כי אם אין לי מזגן היום בלילה אז אני לא ישן. לא משנה, שהיום ט"ו באב ומי שאני אוהב דחתה אותי בדיוק היום "לא מחפשת חבר כרגע", אני עוד תקוע פה בלי מזגן. אני רחוק כמה דק' מיציאה החוצה עם הגיטרה שלי (שד"א קרויה על שם הילדה הזאת) ולנגן בצומת בלוז. בבקשה, בבקשה תנו עצות, שלפחות אני אעביר את הלילה הזה ישן ולא ער ומבואס. תודה רבה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  7. אשמח לקבל תגובות,אני רוצה שתשמעו את זה כי חוות דעת מקצועית לא חסרה לי ובא לי קצת להשמיע לחבר'ה מהפורום את הדמו הלא רישמי של הטראק. (זה לא הדמו שישלח לליבל זה למה זה לא רישמי) http://www.fileflyer.com/view/4xKjQB7

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוכן יצאתי עם הכלב לטייל ו פתאום אני רואה מהקומה ה3 ששם זה החדר שלי מתחיל לצאת עשן אני רץ הביתה ומגלה עשן שחור מחדר מדרגות,אבא שלי ישר רץ לשם לכבות,ולאחר קמה דקות פרצו שוטרים והוציאו אותו משם,זה המחזה שהגלה לנו אחרי זה,אבל לפני כן קבלו תמונה איך החדר היה ניראה פעם:http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13005080&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= הזאת התמונה היחידה שיש לי. וזה מה קרה: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119758&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= המחשב הלך טוטלוס http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119761&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. [הועבר "ידנית" לפורום תוכנה] : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277727.new#new

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. המשחק נקבע סופית כמשחק בתשלום. הפניה פה היא לכל אוהדי הכדורגל בארץ. מה אתם מתכוונים לעשות בנידון? הפעם זו בית"ר אחר כך מכבי תל אביב \ הפועלל תל אביב ומכבי חיפה... כולנו נסבול בסוף. אז השאלה המתבקשת היא: מה אתם מתכוונים לעשות? להזמין? לראות בפאב? לצפות באינטרנט? יאללה תגיבו, הנושא חשוב למען עתידנו!

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by white_rider,

who is connected to hot cables ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני נותן כסף מזומן+ריבית בתמורה לכסף בPayPal(דולרים). אני צריך בערך 70 דולר דרך PayPal ואני ישלם בשביל זה כסף במזומן במציאות(העברה בנקאית,הפקדה,דואר רשום,נתינת כסף במפגש במציאות). מישהו יכול לעזור לי?וזה לא רמאות.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  13. כותרת.

• 203 תגובות
    • 49.7k צפיות
  14. Started by mrsph666,

נא לא לנעול - זהו סקר על דעת הציבור בלבד! תודה למצביעים!

• 54 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by nizzan7,

שלום, יש לי מישהי שאני ממש אוהב ואני חושב שגם היא אוהבת אותי, אני רוצה להציע לה חברות וכבר קבעתי איתה ללכת לסרט יום רביעי היא בחרה שרק 3. עכשיו אני צריך טיפים איך להציע ומתי? לחברה הקודמ שלי נתתי שרשרת חצי לב, אתם חושבים שכדי גם הפעם? (הן אוהבות את זה או חושבות שזה ילדותי?) אגב קוראים לי ניצן וגם לחברה הקודמת שלי קוראים ניצן וגם לחברה הזאת קראו פעם עד שהיא החליפה את שמה ניצן נכון יפה? ;D אני בן 14 וחצי אז אל תתנו לי רעיונות לחתונה! תודה מראש, ניצן

• 363 תגובות
    • 28.6k צפיות
  16. זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. הזמנתי מחשב ביום ראשון האחרון, נאמר לי שכל הרכיבים במלאי ואף עשיתי שינויים במפרט כדי שלא אצטרך להמתין שבועיים ויותר שהרכיבים יגיעו. יום חמישי התקשרתי אל החנות, לברר אם המחשב מוכן, נאמר לי שבגלל השביתה (של ה..חצי יום) המעבד עוד לא הגיע ואמור להגיע יום ראשון. התקשרתי היום ונאמר לי שאינטל עוד לא שחררה את המעבדים שהזמינה לספקים. למישהו כאן זה מוכר או שאני לבד בסירה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  18. http://img294.imageshack.us/my.php?image=2001pm9.jpg או דברים דומים ב-WIDESCREEN. תודה.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  19. כדאי לקנות אל פסק מאייבורי? המחיר אצלם זול, ולפי ביקורות שקראתי פה בפורום הם עושים בעיקר בעיות עם מחשבים בגלל ההרכבה והאחריות וכו'... אז השאלה היא אם הם יכולים לעשות בעיות עם אל פסק?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. נסעתי עם חבר לנס ציונה לחברים אחרים שלי, החנתי את הרכב בחניית בית ספר וישבתי ברכב עם מוסיקה חלשה, פתאום מגיעה פקח [אחרי שעה ת'אמת] אני אומר לו לילה טוב הוא מבקש את רישיון הרכב והנהיגה, הוא רושם את ת.ז ונוסע. שבוע אחרי אני מקבל קנס בסך 430 שקל, לא כתוב מספר הרכב ולא כתוב מספר רישיון נהיגה רק ת.ז. תיאור הקנס: "ישב עם חבריו כשרכבו פתוח ומוסיקה מרעישה,איסור הקמת רעש בין השעות 6-00 23-00." מה לעזאזל והאם אני יכול לבטל את הקנס? הם היו פקח ועוד מישהו שישב ברכב, היינו בערך 5-6 חברה. כוסאומו המדינה הזאת!!!!

• 54 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. שלום, זמן רב לא כתבתי בפורום, אני אמור להתגייס בעוד כחודשים לשירות קרבי אף על פי שיש לי מעיין פחד מנשק. ובעיות ברכים ויד שששברתי בשתי מקומות. ואני מקווה שהבעיותה אלה לא יחמירו עקב מאמץ רב בצבא. יש לי פרופיל 72 אני לא יודע את הקב"ה שלי לא הצלחתי לברר עדיין אבל הבנתי שאני אדע ביום שלישי רביעי הזה. במאנילה קיבלתי רק אפשריות קרביות וקד"צ נהיגה לא רציתי אף אחד מן המאפשריות הלוו אז סימיניתי לפי ההראות הכול 1-2 ואת מה שאני הכי רוצה ב 3 מיתוך 5 או 6 אני כבר לא זוכר. אין לי ידע מיוחד בתחום כולשהו טכנאי במחשבים עסקתי טיפה אבל זה לא מספיק אני מניח. מישהו יכול לעזור לי לתת לי כיוון קל לגבי מה אוכל לעשות לדעתו בשירות הצבאי מפני שאת הצבא במכתבים וטלפונים לא הצלחתי לתפוס. בנוסף כל מי ש…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by avi2014,

לראשון לא יכלתי ללכת בגלל בגרות ולגבי מחר שחכתי שיש לי צו ויש לי עבודה שאני לא יכול להבריז ממנה..אם אני לא מגיע לצו יכולים לעשות לי משהו?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  23. אף פעם לא יצא לי לראות , ואני יודע שיש הרבה מאוד אנשים שאהבו תסרטים. השאלה שלי היא - מה מיוחד כל כך בסרט ? שווה לי לראות ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Shay0600,

יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.