עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הזמנתי מחשב ביום ראשון האחרון, נאמר לי שכל הרכיבים במלאי ואף עשיתי שינויים במפרט כדי שלא אצטרך להמתין שבועיים ויותר שהרכיבים יגיעו. יום חמישי התקשרתי אל החנות, לברר אם המחשב מוכן, נאמר לי שבגלל השביתה (של ה..חצי יום) המעבד עוד לא הגיע ואמור להגיע יום ראשון. התקשרתי היום ונאמר לי שאינטל עוד לא שחררה את המעבדים שהזמינה לספקים. למישהו כאן זה מוכר או שאני לבד בסירה?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  2. http://img294.imageshack.us/my.php?image=2001pm9.jpg או דברים דומים ב-WIDESCREEN. תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  3. כדאי לקנות אל פסק מאייבורי? המחיר אצלם זול, ולפי ביקורות שקראתי פה בפורום הם עושים בעיקר בעיות עם מחשבים בגלל ההרכבה והאחריות וכו'... אז השאלה היא אם הם יכולים לעשות בעיות עם אל פסק?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. נסעתי עם חבר לנס ציונה לחברים אחרים שלי, החנתי את הרכב בחניית בית ספר וישבתי ברכב עם מוסיקה חלשה, פתאום מגיעה פקח [אחרי שעה ת'אמת] אני אומר לו לילה טוב הוא מבקש את רישיון הרכב והנהיגה, הוא רושם את ת.ז ונוסע. שבוע אחרי אני מקבל קנס בסך 430 שקל, לא כתוב מספר הרכב ולא כתוב מספר רישיון נהיגה רק ת.ז. תיאור הקנס: "ישב עם חבריו כשרכבו פתוח ומוסיקה מרעישה,איסור הקמת רעש בין השעות 6-00 23-00." מה לעזאזל והאם אני יכול לבטל את הקנס? הם היו פקח ועוד מישהו שישב ברכב, היינו בערך 5-6 חברה. כוסאומו המדינה הזאת!!!!

• 54 תגובות
    • 7k צפיות
  5. שלום, זמן רב לא כתבתי בפורום, אני אמור להתגייס בעוד כחודשים לשירות קרבי אף על פי שיש לי מעיין פחד מנשק. ובעיות ברכים ויד שששברתי בשתי מקומות. ואני מקווה שהבעיותה אלה לא יחמירו עקב מאמץ רב בצבא. יש לי פרופיל 72 אני לא יודע את הקב"ה שלי לא הצלחתי לברר עדיין אבל הבנתי שאני אדע ביום שלישי רביעי הזה. במאנילה קיבלתי רק אפשריות קרביות וקד"צ נהיגה לא רציתי אף אחד מן המאפשריות הלוו אז סימיניתי לפי ההראות הכול 1-2 ואת מה שאני הכי רוצה ב 3 מיתוך 5 או 6 אני כבר לא זוכר. אין לי ידע מיוחד בתחום כולשהו טכנאי במחשבים עסקתי טיפה אבל זה לא מספיק אני מניח. מישהו יכול לעזור לי לתת לי כיוון קל לגבי מה אוכל לעשות לדעתו בשירות הצבאי מפני שאת הצבא במכתבים וטלפונים לא הצלחתי לתפוס. בנוסף כל מי ש…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by avi2014,

לראשון לא יכלתי ללכת בגלל בגרות ולגבי מחר שחכתי שיש לי צו ויש לי עבודה שאני לא יכול להבריז ממנה..אם אני לא מגיע לצו יכולים לעשות לי משהו?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  7. אף פעם לא יצא לי לראות , ואני יודע שיש הרבה מאוד אנשים שאהבו תסרטים. השאלה שלי היא - מה מיוחד כל כך בסרט ? שווה לי לראות ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by Shay0600,

יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by UltraWaveMUSA,

מה יכול לגרום לבגד נגיד צהוב לכתמים שרואים באולטרה?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by Chymes,

שבוע הבא ישוחרר שני פרקים חדשים (!) של בבילון 5. הפרקים יקראו Voices in the Dark ויצאו רק על DVD. אם הפרקים יצליחו אולי בבילון 5 האגדית תקום לתחייה. תחזיקו אצבעות! קישורים: http://www.youtube.com/watch?v=9hGAQMhRTwA אלוהים זה נראה כל כך טוב!!! בבילון 5 עם גרפיקה ואפקטים ראויים לשנת 2007.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני לא רוצה להגיד את התקציב אבל כמה שיותר זול כך יותר טוב.

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  15. עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  16. משום מה כל התמונות שהועלו לIMAGESHACK לא עובדות אני רק רואה תמונה שרשום בה "hotlinkin has been disabled for this domain" לעוד מישהו יש בעיות עם התמונות של IMAGESHACK, או שזה רק המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by Bingo,

אהלן, לא מזמן התחלתי להתעסק בכל הקטע של צריבות\עריכות סרטי DVD. אני התחלתי להשתמש בתוכנה שנקראת easy dvd creator והסרט הראשון לא יצא משו... אשמח לקבל כמה טיפים מאנשים שמבינים אם יש פה כאלה, מדריכים והמלצות לתוכנות. תודה לעונים :]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. גיל דרור היקר, מטורף לינוקס חסר מעצורים שכמותך, יום הולדת 17 שמח :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד לגיל 18 : O0 O0 O0 :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:

23. אז ככה,אני חושב או שזה אתר,או שזה משהו כמו דפי זהב...רק שמרכז בתוכו את בעלי המקצוע הכי מוצלחים...אני מחפש מורה נהיגה טוב שמלמד על אוטומט יש אתר כזה או ספר שאני אוכל למצוא בו רשימה של המורים הכי טובים?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  24. Started by Burned,

מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. Started by aviv00,

לינק : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=417743 הוא המגזן הכי חסכוני שראיתי השאלה היא למה כל הזמן אומרים לי "לך תדע אם הוא טוב" מה יש בעיות עם המזגנים החדשיים ? אני מתלבט בן פלזמה 100 של טורנדו לזה הינה המפרט של המחדר שלי שלום ותודה שביקרתם באתרנו. להלן סיכום הנתונים שהזנתם אנא בידקו הנתונים למניעת טעויות בחישוב המזגן יעוץ עקרוני למיזוג אוויר: מזגן מפוצל לחדר אחד בדירה או סטודיו סוג הבניין: בינוני (דירת מגורים) המזגן יפעל: עד 12 שעות ברציפות סוג הגג הוא: תקרה שמעליה קומה נוספת סוג הרצפה היא: רצפה כלשהיא שמתחתיה קומה נוספת מספר החדרים במפלס הוא: 1 פרטי החדרים חדר שקר כל שהוא » גובה החדר: 2 ס"מ, רוחב החדר: 3 ס"מ, אורך החדר: 2 ס"מ. » מספר האנשים המכסימלי אשר ישה…

• 2 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים