עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אף פעם לא יצא לי לראות , ואני יודע שיש הרבה מאוד אנשים שאהבו תסרטים. השאלה שלי היא - מה מיוחד כל כך בסרט ? שווה לי לראות ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Shay0600,

יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

מה יכול לגרום לבגד נגיד צהוב לכתמים שרואים באולטרה?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by Chymes,

שבוע הבא ישוחרר שני פרקים חדשים (!) של בבילון 5. הפרקים יקראו Voices in the Dark ויצאו רק על DVD. אם הפרקים יצליחו אולי בבילון 5 האגדית תקום לתחייה. תחזיקו אצבעות! קישורים: http://www.youtube.com/watch?v=9hGAQMhRTwA אלוהים זה נראה כל כך טוב!!! בבילון 5 עם גרפיקה ואפקטים ראויים לשנת 2007.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני לא רוצה להגיד את התקציב אבל כמה שיותר זול כך יותר טוב.

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  9. עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  10. משום מה כל התמונות שהועלו לIMAGESHACK לא עובדות אני רק רואה תמונה שרשום בה "hotlinkin has been disabled for this domain" לעוד מישהו יש בעיות עם התמונות של IMAGESHACK, או שזה רק המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Bingo,

אהלן, לא מזמן התחלתי להתעסק בכל הקטע של צריבות\עריכות סרטי DVD. אני התחלתי להשתמש בתוכנה שנקראת easy dvd creator והסרט הראשון לא יצא משו... אשמח לקבל כמה טיפים מאנשים שמבינים אם יש פה כאלה, מדריכים והמלצות לתוכנות. תודה לעונים :]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by nadav275,

אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. גיל דרור היקר, מטורף לינוקס חסר מעצורים שכמותך, יום הולדת 17 שמח :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד לגיל 18 : O0 O0 O0 :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום! אני רוצה רשימה של מוזיקה פסיכודאלית. לא טרנס ולא שום סקאזי ה :errrr:

17. אז ככה,אני חושב או שזה אתר,או שזה משהו כמו דפי זהב...רק שמרכז בתוכו את בעלי המקצוע הכי מוצלחים...אני מחפש מורה נהיגה טוב שמלמד על אוטומט יש אתר כזה או ספר שאני אוכל למצוא בו רשימה של המורים הכי טובים?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  18. Started by Burned,

מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by aviv00,

לינק : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=417743 הוא המגזן הכי חסכוני שראיתי השאלה היא למה כל הזמן אומרים לי "לך תדע אם הוא טוב" מה יש בעיות עם המזגנים החדשיים ? אני מתלבט בן פלזמה 100 של טורנדו לזה הינה המפרט של המחדר שלי שלום ותודה שביקרתם באתרנו. להלן סיכום הנתונים שהזנתם אנא בידקו הנתונים למניעת טעויות בחישוב המזגן יעוץ עקרוני למיזוג אוויר: מזגן מפוצל לחדר אחד בדירה או סטודיו סוג הבניין: בינוני (דירת מגורים) המזגן יפעל: עד 12 שעות ברציפות סוג הגג הוא: תקרה שמעליה קומה נוספת סוג הרצפה היא: רצפה כלשהיא שמתחתיה קומה נוספת מספר החדרים במפלס הוא: 1 פרטי החדרים חדר שקר כל שהוא » גובה החדר: 2 ס"מ, רוחב החדר: 3 ס"מ, אורך החדר: 2 ס"מ. » מספר האנשים המכסימלי אשר ישה…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  20. מדובר על המוטות האלו: שמחממים אותם הם מתרככים ואפשר לעצב אותם.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  21. חשבתי שאפשר להתארגן ויום אחד בשעה מסוימת יתחברו כמה שיותר משתמשים כדי לעקוף את שיא המשתמשים המחוברים בHWZONE שעומד על - הכי הרבה מחוברים מעולם: 1263 (31.12.2006 בשעה 19:54:25) מה אתם אומרים יום ראשון(כדי לא לבאס את שומרי השבת) בשעה 18:00 בסוף חשבתי שבואו נעשה את זה ביום חמישי ה2.8.2007 בשמונה בערב לפי המלצה של אחד מהמשתמשים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by New-Old User,

אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר.. והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס.. יש לכם מושג?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו? ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'? יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by Southpark,

• 6 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים