עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא. אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים. מה אני צריך? חשבון בחינם. ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא. חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה. נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס). ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני מחפש אתרים של תמונות להורדה ברזולוציה גבוהה, נופים סרטים סדרות משחקים לא משנה שיהיה כללי. מסך רחב, ורזולציה גבוהה. תודה

3. Started by tgen,

הכנסתי לחשבון שלי ב- paypal כרטיס אשראי חדש וגם אחרי שאישרתי אותו באמצעות הקוד עם החיוב עדיין רשום שאין לי כסף בחשבון למרות שיש לי כסף באשראי... כבר כמעט יומיים שזה לא מתעדכן ולא זכור לי שהייתי צריך לחכות כל כך הרבה בפעם האחרונה שעשיתי את זה...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by H.I.V,

יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אז כמו שרשום בכותרת, האם לדעתכם אסגור שבת ראשונה? ובלי קשר, לקחתי איתי (בהנחה שאכן אסגור) 4 חולצות, 3 זוגות גרביים ו4 זוגות תחתונים, כך שיווצר מצב שאשלים זאת, עם הציוד שאקבל בבקו"ם, ציוד לשבוע (ניתנים 3 חולצות, 3 זוגות תחתונים ו4 זוגות גרביים. האם לדעתכם צריך לקחת יותר בגדים?

• 11 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by Chymes,

http://www.youtube.com/watch?v=9e8mh2cUlbs מדהים. פשוט מדהים. אפילו השופטים התחילו לבכות. למה אצלנו יש רק אידיוטים משתמטים?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ETB,

עוד שבועיים יש לי שנתיים רשיון, ואני יצתרך לחדש את האגרה לרשיון של הרכב שלי, הנזק הוא אם אני לא טועה 350 שקל. בטחלס לא ניצלתי את הרישיון בכלל, גם בגלל הצבא (הוצאתי אותו ברגילה הראשונה שהייתה לי, כי נכשלתי 4 ימים לפני הגיוס), וגם כי אין להורים שלי אוטו. ועוד שבועיים אני יצתרך לזרוק סתם עוד 350 שקל על רשיון שבכלל לא השתמשתי בו, וגם כי אני תפרן. השאלה היא, עם אני לא ישלם אגרה יכולים לשלול לי את הרשיון? ונגיד אם אני ישלם עוד שנה התעריף של האגרה תגדל?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  8. שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Mr Melada,

קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …

10. מהי האוניברסיטה הכי טובה בארץ לדעתכם?

• 24 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. Started by talevi,

האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by rubin 37,

שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by wrecker,

ידעתם שיש EBAY בעברית? (או שאלה חדשות ישנות ??? ) בהקשר לאחת ההודעות פה שעלו עשיתי חיפוש קטן והגעתי לאתר הזה http://www.ebay.co.il המחירים שם מתורגמים לשקלים נראה דווקה נחמד.. השאלה אם באמת אפשר לשלם בשקלים? ואם זה אמין? :

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by whitiger19,

..........................

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by darkman,

אז ככה לפני 5 ימים חבר שלי הראה לי 3 פרקים של Naruto מאז כבר ראיתי(נכון לעכשיו) 56 פרקים זה הסידרה המצוירת הכי טוב שראיתי שמעתי שיש גם תסידרה Initial D אבל אותה עדין לא התחלתי לצפות רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים משוגעים על סדרות ANIME ואני רוצה המלצות על סדרות טובות (DBZ לא נחשבת כסדרת ANIME רצינית). *נא לא לפרסם לינקים

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by R0ck,

http://media.putfile.com/god-has-rejected-the-western-world

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by marlboro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3333234,00.html טוב שלא תלו גם שלט של איזור גרירה

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  18. בקיצור החלטתי לשאול כמה שאלות כי כנראה שהמורה שלי לא טורח להודיע לי על חוקים מסויימים ואני מגלה אותם רק במקרה (כמו זה שאסור להוריד את רגל ימין לעולם - מכשילים על זה) על מה מכשילים בד"כ?? יש מצבים מסויימים (צמתים וכאלה).. שאני צריך להצמד לצד מסוים בתוך הנתיב??? כל מידע יעזור

• 3 תגובות
    • 7k צפיות
  19. בואו נעשה הצבעה קלה, כל מי שמעוניין ש ATHLON יהפוך להיות מנהל פורום, שיכתוב "אני"... בואו כולנו ניתן לו מתנה עקב גילו המופלג "זקן העדה" והעזרה הרבה שהוא מציע לכולנו בכל התחומים. זה מגיע לו, אז בשבילו הגיבו כמה שיותר. (מנהלים לתשומת לבכם באמת מגיע לו להיות מנהל)

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by xXDevil4Xx,

אתם יודעים שאת המארזים sunbeam transformer בפנדה הורידו מ-600 ל-400 בגללי שדיברתי עם האחראית ואמרתי לה שזה יקר לעומת אתרים אחרים והיא הורידה חחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

מהיום, אני לא מקבל יותר הודעות ממשתמשים שלא ברשימה שלי..

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by musari,

חבר שתה ונירדם אצלי אז מהשיעמום יצרתי עליו יצירת אומנות....יש מקום לשיפור הצעות יתקבלו בברכה!!!! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Nahum2,

האם קיים חוק נגד גילוי עריות? אני לא מדבר על טאבו וכאלה אלא חוק ממשי שאוסר עלי לשכב או להתחתן עם אחותי נניח? (אני לא בא לירמוז או להציע שום דבר זה סתם משהו שעלה לי בראש.)

• 78 תגובות
    • 7.7k צפיות
  24. אני מחפש אתר חינמי שאפשר לעלות אליו קובץ של מעל 3GB ויותר,מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים