כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
והפעם יד רובוטית שתאפשר לכם לגלוש באתרי פורנו עם שתי ידיים (קחו שניה לחשוב על זה) http://computers.walla.co.il/?w=/4/813474 מה שהם לא יודעים, זה שכבר המציאו את זה בארץ הרבה לפניהם: http://www.nisim.co.il/meonen.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההשקה של משקפי המציאות המדומה המבטיחים ממשיכה להתנהל בטונים צורמים, כשיחידות חדשות יגיעו אל חנויות רשת Best Buy ולא אל רוכשים מוקדמים אשר חוו דחייה בלתי צפויה במועד האספקה עולם המציאות המדומה ממשיך לשעוט קדימה וצפוי להפוך לעסק שמגלגל מיליארדי דולרים כבר במהלך השנה הנוכחית, אך כל זה לא אומר שאין מהמורות בדרך – גם עבור חברת Oculus, שבמידה רבה הייתה זו שהפיחה חיים חדשים בטכנולוגיה לאחר שנים רבות שבהן היא הייתה בלתי רלוונטית. משקפי ה-Oculus Rift הוצעו למכירה מוקדמת כבר בתחילת השנה הנוכחית, כזכור, כאשר הקונים הזריזים ביותר זכו לקבל תאריכי שילוח ייעודיים לחודשים מרץ או אפריל 2016, בעוד אחרים קיבלו הערכה לאספקה בחודשי הקיץ. כשהגיע המועד, חלק מהצרכנים ברי המזל זכ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד המצחיקים חחחחחח http://www.heep.co.il/45-he/Heep.aspx?UserID=399 אם אהבתם אז תצביעו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמשועמם: במקרה נתקלתי באתר Xbox gamer בהודעה לעיתונות יוצאת דופן.... ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל כי יש כאן חובבי אופניים רבים. סיפור ארוך בקצרה: רכשתי לפני חצי שנה TREK 4400 עם בלם קדמי בסיסי מאד תוצרת RST. היום לקחתי את האופניים לטיפול מקיף (חצי שנה לא עשיתי) והמוכר במצמן את מירוץ הציע לי rockshox tora 302 ב-1600 שקלים עם התקנה. rockshox tora 302 עולה בארצות הברית בערך 270 - 280 דולר. אם אני מוסיף משלוח, מע"מ, מכס והתקנה אני משלם יותר מ-1600 שקלים ונתקע בלי אחריות. המחיר נשמע טוב, אבל לא מכיר את בלם. לא מצאתי ביקורת מקצועית ברשת. למישהו יש ניסיון עם Tora 302?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו שסופסוף ההוטמייל שלי הוא 250 מגה (לעומת 2 מגה מסכנים עד לפני שבועים) אני מנסה להבין מה המגבלה של גודל קובץ שאפשר לצרף למכתב ששולחים מההוטמייל וגודל קובץ מצורף למכתב שמקבלים להוטמייל. קצת קשה להבין את זה בפירסומים שיש להם לתיבה בתשלום , אני בטוח שזה "מתחבא" איפושהו, ואני מקווה שהמיגבלה של מגה היא כבר היסטורייה עם השרות החדש. נ.ב. - אשמח גם לקבל את אותתם נתונים לגבי התיבה של YAHOO. בתודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המון זמן לא ביקרתי פה, וכמובן שהיתחדשו המון דברים (הרי בעולם הזה של המחשבים כל שניה יוצא קישקוש חדש ) אז רציתי לדעת איך המפרט שלי שקניתי לפני אולי שנה וחצי נחשב כיום ??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחח אני לא הייתי מעסיק אותו אפילו בתור מנקה שירותים מחקתי הרבה פרטים מזהים אבל העיקרון נשאר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עבודה בשלח ואני חייב לכתוב מה זה חוק מחלול ואיך הוא מתקשר לקקל?? עזרה!?!?!?!?!?! תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם אתם זוכרים לפני כמה חודשים פרסם המוסד מודעה שהתחילה במשהו כמו "המוסד נפתח, לא לרבים, אולי לך". למישהו יש לינק למודעה או תמליל שלה? תודה, עדי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18672&item=5197515230&rd=1&ssPageName=WDVW מישהו יודע אם הם נעלי כדורגל????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול התקבלתי לעבודה בחנות מחשבים שעובדת ב ZAP כמו KSP לעבוד במכירות , עסק שעובד דווקא יפה העניין הוא שהתקשרו אלי אתמול מ ORS כח אדם כדי לעבוד במוטורולה " 10 ימים פרוייקט " שבעצם אני עובד דרך " טלדור " אווט סורסינג קצת מסובך ( כח אדם - אווט סורסינג - מוטורולה ) אני בחוליה הכי חלשה כח אדם , חשבתי שאם אני אכנס ל 10 ימים יש מצב שזה יכול להיות להרבה יותר הבעיה שהבחורה בטלדור אמרה לי במפורש " רק 10 ימים " שווה לקחת סיכון ובכל זאת לנסות להיכנס למוטורולה ל 10 ימים בהנחה שאולי אני אזרום משם להייטק או לפרוייקט אחר של טלדור ? הבעיה שאני דרך כח אדם ואם חברת טלדור הייתה רוצה מישהו לטווח ארוך למה הם צריכים את ORS ? זה נותן תחושה של משרת ניצול : בקיצור אני מתלבט רצח אם להיות בחנות מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משתמש בלוקרז ואני מאוד מסוקרן לדעת מה יוצא להם מכל העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אתם לא מצליחים להכנס לGAMIL? וגם למסנג'ר זה לא נכנס לי מוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-