עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matan100,

נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Pitzinyelo,

מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by guru,

נראה לי שהעם נגד NEWRON למה כולם יוצאים נגדם נחרצות מהם עשו כבר פתחו במשבר כלכלי? המציאו את חיידק האבולה?? הייתי רוצה לדעת הם משמשים מה שאני קורא לו מותג שנאה מותג שכולו מבוסס על שנאה בבקשה הייתי רוצה לדעת אולי גם כמה סיפורים אישים או סיפורי כמעט התמטטות עצבים לא רק לבידור יש מאחורי ההודעה הזאת גם מניה סמוי על פי התגובות שלכם אני ישקול אם לחשוף אותו :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by danieln9,

אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)...…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש איזה טריק\קסם כזה שאני זוכר שהייתי עושה אותו בייסודי.. ואני מנסה להיזכר בו, אשמח את עזרתכם, הוא הולך ככה: אני אומר לאותו בן אדם לחשוב על מספר מ1-9.. להכפיל אותו ב9 נירא לי ועוד איזה משהו ואז יוצא לו ספרה כמו בוא נגיד 42 ואני אומר לו לחבר את שתי הספרות שיצאו לו (במקרה הזה 4+2=6) וזה הספרה שיצאתה לו.(לא הספרה שהוא בחר כמו שכתבתי קודם.) מישהו יודע איך הולך באמת הקסם\טריק הזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי חדר גדול בסביבות 70 מטר , אני מתכוון לחבר את הTV למחשב העניין הוא שה TV רחוק מהמחשב ואני צריך להשחיל כבלים בשביל לההגיע למחשב ... השאלה שלי היא איזה כבלים להשחיל ?? HDMI ?? אני רוצה להציג כל מיני דברים על המסך , כמו שקופיות בוויר-פוינט , וורד , סרטונים עוד ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בדרך כלל כשאני מטפל במחשב של מישהו, אני נמנע מהתקנת תכנות בלתי חוקיות ומעדיף להשתמש באלטרנטיבות חינמיות ותכנות מבוססות open source, לדוגמה Open Office. אבל מה אומר החוק, אם הלקוח מביא לי דיסק צרוב של MS Office ומבקש שאני יתקין לו אותו, כשהוא לוקח על עצמו את האחריות על שימוש בתכנה בלתי חוקית ומשלם לי רק על העבודה? דוגמה נוספת: לקוח מבקש ממני להתקין לו Office, אני מבקש ממנו שיביא לי דיסק מקורי של Office. הוא מביא לי דיסק מקורי עם מספר סידורי, אבל בגלל שאני לא יכול לדעת בוודאות אם הוא משתמש בעותק הזה רק על מחשב אחד או על כל המחשבים בבית, האם מבחינת החוק אני מבצע כאן עבירה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by UdiDani,

שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חוזר ומזכיר, כדי שלא תוכלו לומר לא ידעתי לא שמעתי:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני כרגע לומד במכינה אבל פחות או יותר מאז שהשתחררתי (כמעט 3 שנים) עבדתי. ושמעתי שאם עבדת אחרי שהישתחררת אתה זכאי לחתום אבטלה ולקבל עד 3 חודשים משכורת אז השאלה שלי האם אני פשוט ניגש לשם עם התלושי משכורת שלי ואומר להם שאני לומד או שלא להגיד להם שאני לומד? ואם הם אומרים לי שמצאנו לך עבודה בתור מנקה/מלצר/כול עבודה אחרת אז אני פשוט אומר להם שזה לא מתאים לי וממשיך לחתום? תודה לעוזרים וכן אני יודע שרשום התקנון שלהם באתר אבל לא ניראה לי שכתוב שם משהו לגבי מי שלומד או מה להגיד אם מציעים לך עבודה שאתה לא רוצה ושוב תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מועמד לכל מיני מסלולים בחמ"ן, בדרך פלאית כלשהי, הקורות חיים שמילאתי באינטרנט לא הגיעו אליהם התקשרו אליי, אני צריך לשלוח להם קורות חיים (בפקס, אין ברירה), הבעייה היא שעבר הזמן שבו יכולתי להגיש את הקורות חיים באינטרנט, ואני לא יכול לראות את הטופס ככה שאין לי מושג מה לכתוב להם אם מישהו פה מועמד למשהו בחמ"ן ועדיין יכול לגשת לטופס קורות חיים, אשמח לדעת מה שואלים שם תודה איל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש סרטון די ישן של בחור שמנגן שיר על כל מיני כלי נגינה והשיר בעצם מורכב מכל מיני צלילים קצרים של חצי שניה ובסוף הכל "ערוך" ביחד לשיר מוגמר. מצטער על התיאור המוזר אני לא יודע אם יש לשיטה הזאת שם. למישהו זה מצלצל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכתובת: - נערך - איך זה עובד? האתר מתחבר לICQ עם המספר והסיסמא שהבאתם לו ושולח את ההודעות.(כדאי לוודא שאפשר לשלוח עם המספר הזה הודעות לפני כן) ואל תדאגו, אני לא עושה את זה כדי לגנוב סיסמאות לICQ, יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים ;D אם אתם מגלים תקלה כלשהי או שיש לכם הערה או הצעה לשיפור תשלחו לי בבקשה ל bnaya.peretz@gmail.com. *ניתן להכנס לאתר גם דרך פלאפונים סלולרים , וניתן לצפות בו טוב דרך דפדפן operamini ( http://operamini.com)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני צריך קצת עזרה עם מציאת קרובי משפחה, סבא שלי היה בשואה, וניצל ממנה, מאז הוא אף פעם לא שמע או ראה את המשפחה שלו, לאחרונה נודע לו שמישהו בעיר בסביבות מולדתו עם אותו שם משפחה כמו שלו מחפש אותו, וביקש ממני לנסות ולמצוא את האדם הזה(שם, כתובת, טלפון שלו, כל דבר...) העיר היא טארנוס בפולין, באנגלית Tarnow || וויקיפדיה -http://en.wikipedia.org/wiki/Tarn%C3%B3w בכל מקרה, אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא טלפון, פקס, אימייל או כל דבר שיוכל לעזור לי במציאת רשימת אנשים שגרים בעיר הזאת כדי שאני יוכל לאתר את האדם בעזרת השם משפחה שלו אני יודה לו מאוד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avi2014,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18672&item=5197515230&rd=1&ssPageName=WDVW מישהו יודע אם הם נעלי כדורגל????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. unknown artist.mp3 - 0.51MB תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by AloN(-)KiLLeR,

יום הולדת לחברה. בת 17. מה עושים!? זה הזמן שלי לשבור ת'ראש! זה מתקרב. תנו רעיונות.

24. ראו תמונה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by qpalzm,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את צריכת החשמל של המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים