כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני מחפש סרטים/סדרות/ספרים בסגנון Cyber Punk על מחשבים, האקרים, בינה מלכותית וכו' תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו. האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי. בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית. אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר. לחזה עשיתי 3 תרגילים: הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר. בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה. גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון. שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה. עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.megashare.com/196876
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, כמו טיפש שחכתי לחלוטין לברר איפה זה בכלל. אני אפילו לא סגור שזה מחר אבל זה התאריך האחרון שאמרו לי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה להבהיר קודםכל שאני לא מבקש עזרה בהסברה איך מחברים וכדומה אלא אני מבקשר עזרה וחוות דעת על העיצוב שאני מתכנן.. טוב אז זאת הסקאלה ומה שחשבתי לעשות זה כך: מחוגים-אדום סמל של הטנק דלק , RPM X1000 , מה שמעליו בקטן , הסמל במחור של החום מנוע , והKM/H - ירוק כל שאר המספרים והחצאי עיגולים שמסביביהם יהיו כחול! ואיפה שיש חלק אדום יהיה כמובן אדום.. הקונסולה המרכזית ניראת ככה נכון לעכשיו .. (לא מזמן סיימתי ואולי אני ישלב שמה למטה שני כפתורים ירוקים , חדי העיין ישימו לב איפה זה ) מה אתם חושבים על העיצוב ? יהיה נכון ויפה? (לפני זה הכל הייה ירוק של בית חולים . )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קניתי אצלם מחשב. לשמחתי הרבה, לא בשבילי. רוב החלקים הגיעו לפי המפרט. את המקלדת הם החליפו בין logitech media keyboard ל logitech internet 350 ps2, אבל מילא. את המעבד הם נתנו ב tray במקום ב box, למרות שכתוב בפירוש box באתר. אבל נו שויין. את המסך הם החליפו בין l194wt ל l192ws. בהתחלה הם אמרו לי שזה אותו הדגם בדיוק, רק מאירופה. אחרי שאלה בפורום מסכים, ובדיקה באתר של LG, ראיתי שבדגם שהם נתנו לי אין כניסת dvi (תודה לפורום מסכים...). עוד פעם התקשרתי, ושוב פעם ניסו למרוח אותי שזה דגם זהה לגמרי. אם לא יותר טוב בעצם. התעקשתי שאני רוצה לקבל את מה שהזמנתי, או לקבל החזר כספי על המסך. הם התעקשו שאין את ה l194wt במלאי, וזה עלול לקחת חודשים. ושאם אני רוצה להוסיף עוד קצת, אני יכול לקבל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OMG איזה אתר מוזר ומפחיד... www.eon8.com אתר מאוד מוזר ואף אחד לא יודע מה הוא אמור להביע והנה עוד משהו שמצאתי עליו... OMG עוד 7 שעות http://eon8theinvestigation.ytmnd.com באתר הזה תבינו למה שמתי את הכתובת בCODE... פשוט תעתיקו לBROWSER OMG זה מצמרר... עריכה 2: OMG I CRAP MY PANTS אני כבר לא יכול לחקות
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התרגיל שאיתו יש לי בעיה: log4 (11.3-2X)+ log4 x=2 הlog4 הוא הבסיס ניסיתי לפתור את התרגיל עפ"י הנוסחאות והגעתי למצב הזה: log4(11.3-2X^2)=2 באיזה נוסחה אני צריך להשתמש בשביל להמשיך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום (ערב טוב) רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק) אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד שעתיים אני יוצא עם המשפחה לאיזה מסעדה אבל אנחנו לא יודעים איזה... בעשר השנים האחרונות היינו בערך 15 אלף פעם. אנחנו לא מוצאים מסעדה אחרת ברמה שלה אז ככה תבאו המלצות למסעדות לא יקרות, שנותנות מנות מנות לא כמו מסעדות סיניות שנותנים כמות לננסים. אם יש משהו על הים אז עוד יותר טוב... אה כן באזור המרכז חולון הרצליה....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי של VISA עם 16 ספרות, וראיתי באתר של פייפאל שאכן VISA נתמכים. מצד שני, כתוב על הכרטיס אשראי שהוא valid only in israel. אז השאלה שלי האם אפשר להטעין חשבון פייפאל דרך כרטיס אשראי שכזה? עלתה לי תהיה שכזו משום שאני זוכר שקראתי פעם היכנשהו שפייפאל תתחיל לתמוך בישראל ויתאפשרו כל מיני דברים שבעבר לא היה אפשרי. *כל זה רק בשביל לרכוש פריטים דרך eBay* תודה. עריכה: ואם לא כרטיס אשראי שהוא valid in israel only, האם אפשר לטעון משתמש בפייפאל בעזרת העברה בנקאית מבנק ישראלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לתאילנד בקרוב ושמעתי שיש שם המון חנויות חומרה ממש זולות (בקניונים) האם מישהו התנסה בקניה שם או יודע על מחירים? אשמח לשמוע עצות או כלדבר בנושא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל. אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברתי ואני רוצים לצאת לחופשה קצרה במלון מיד אחרי חנוכה - 2 לילות באמצע השבוע (חצי פנסיון או פנסיון מלא) בטווח מחירים של 700-1000 ש"ח לאדם (אנחנו מתכננים להוציא עוד כ-300 ש"ח על טיפולי ספא במלון). עד כה ההצעה שנראית הכי אטרקטיבית (מבחינת מחיר ומבחינת מה שראינו על המלון) היא מלון מרידיאן ים המלח - 650 ש"ח לאדם (חצי פנסיון) או 850 (פנסיון מלא). מישהו מכיר את המלון? יכול לספר משהו עליו (חוויות טובות / רעות)?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סרטון די ישן של בחור שמנגן שיר על כל מיני כלי נגינה והשיר בעצם מורכב מכל מיני צלילים קצרים של חצי שניה ובסוף הכל "ערוך" ביחד לשיר מוגמר. מצטער על התיאור המוזר אני לא יודע אם יש לשיטה הזאת שם. למישהו זה מצלצל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-