עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי הייתי היום בצו ראשון ושכחתי לשאול מה הפרופיל שלי סתם אני ממש ממש מתעניין..איך אני יכול לברר לפני הגיוס ? או סתם אם מישהו יכול להעריך כמה יורידו לי על עקמת בגב התחתון ללא חגורה..

• 18 תגובות
    • 8.4k צפיות
  2. מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  3. כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אני זקוק בדחיפות לאיזה אתר או שתיים שסורקים את המחשב כמה דקות ומראים אם המחשב מוגן מספיק. אני חייב עזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  5. עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?

• 52 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. צהריים טובים לחברי הפורום. אז ככה,מדי שבוע אני מקבל באיימיל שלי תמונה מצחיקה או סרטון מצחיק,רק הפעם קיבלתי משהו הזוי לחלוטין..... צירפתי פה לינק להורדת המצגת... אני לא יודע איפה זה קרה אבל דבר אחד בטוח... שכל אין להם כל תגובה תתקבל בברכה לינק להורדה: http://rapidshare.com/files/46521929/att.rar.html

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by evman007,

כבר הגיעו מים עד נפש איך שאומרים....(ככה אומרים? ;D) לפני כשבוע התנתקתי מספקית האינטרנט 012 מבאנדל משולב עם הוט של 1.5 ו256 העלאה. ביום שני בבוקר כבר חוברתי ל014 בבאנדל עם הוט ל2.5 ואותו ה UPLOAD. אמרו לי בתחילה שידעכנו לי את זה תוך יום גג. בשלישי בדקתי, לא עודכן, בוצעה שיחת ועידה עם הוט ובזק בינלאומי שטענו שלחו את הקובץ, הוט טענו שלא קיבלו. ברביעי שוב אני בודק, שוב לא התעדכן.שוב ועידה,סיפרו לי בהוט שמכיוון שהמנוי שם רשום על שם אבא שלי ובבזק בינלאומי על שמי, הייתה בעיה בקבלת הקובץ מבזק, לכן היה צריך לשנות את זה בכדי שתהיה תאימות. חמישי, שוב בודק, וכמובן לא מעודכן.מתקשר, שוב ועידה, הוט אמרו שבזק לא שלחו בכלל.ביררתי עם בזק ואמרו בועידה מול הוט ששלחו. בשישי, שוב לא מעודכן, ה…

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by גיא.,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by cleric,

תראו מה האסירים הפיליפיניים האלה עושים כדי להעביר את הזמן :

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אישית קיבלתי שם יחס טוב וקנייה נעימה ללא תקלות ומוצרים שהגיעו בזמן ושירות בכל מקרה לפחות כמו של לוג'יק פי סי או זיג זג. אנא לא לדבר על DELAY המכירות כי אני מודע לעובדה שזוהי חנות בת של הסניף הראשי בנתניה ויש DELAY קטן באספקה בין החנויות של יום יומיים. חבר שלי לא סומך כל כך על חנויות חדשות ומעדיף לקנות בחנות וותיקה אבל מחוץ לעיר ורציתי להוכיח לו שזאת חנות טובה. קיבלתי חיזוקים לדעתי מהפוסט הזה, שם 2 אנשים נתנו תגובות חיוביות. איך אתם הייתם מגדירים את ניסיונכם עם החנות הזאת?

12. ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. לכל מי שרוצה להעלות רשמים מאימוני כושר, תמונות, המלצות בנושא כושר ותזונה ותמונות מתחרויות, כאן זה המקום. אתם מוזמנים לשתף. בנוגע לתמונות שלי אשמח לקבל על הערה והארה (וכן אני יודע שאני צריך להוריד הרבה במשקל אני אוהב לאכול, תודה ) [attachment deleted by admin]

• 217 תגובות
    • 21k צפיות
  14. שלום , רציתי לדעת אם בשביל להכנס לתפקיד במג"ב , צריך איזה שהוא פרופיל מיוחד , נתונים מסויימים או כל דבר אחר... ואם כן , מהם ?

15. אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)

16. שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by papoose,

מי שעשה בגרות בספורט איזה מבחנים יש? כמה ה עובר וכמה זה מצטיין בכל אחד? תודה

• 22 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. קבלו תמונות [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. או שמה זה רק בלעדי לWWESHOP? אני רוצה חולצה זוהרת מפחידה גוטית של הקברן, או תיק נישא של הקברן, יש מצב מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. איך המכשיר הזה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=34984&channel=1 ראיתי אותו בערוץ והוא ניראה טוב הוא מיועד לבנאדם שרוצה לעבוד על חיטוב הבטן והכושר. בערוץ מראים איך הוא עובד על הבטן ושאר השרירים ניראה ממש טוב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. אני רוצה לקנות לתיכון תיק יפה, ואני לא מוצא שום דבר שמספיק גדול להכניס ספרים, אז חשבתי לקנות מאיפשהו תיק של Metallica או Iron Maiden גיששתי קצת באינטרנט ובאייבי ולא מצאתי משהו נורמלי. אתם מכירים חנויות בישראל שמוכרות תיקים כאלו? תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  22. טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן

• 74 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by fish123,

לא מצאתי איפה לכתוב את הבעיה, אז אני כותב בכללי שמתי לב שיש בכול הממירים הדיגיטליים של HOT בעיה של פסים שעוברים על המסך כל כמה שניות זאת בעייה שמציקה לעיניים.. מישהו שם לב לזה? יכול להיות שזה רק בכמה ממירים או שזה בעייה בשידור? ואם קיימת בעייה, יכול להיות שכשנעבור לHDTV זה ייפתר?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by doker,

שלום אני עושה ביוטופ בגבעת האירוסים רציתי לדעת אם למישהו יש מארג מזון של בית גידול זה או אם למישהו יש רשימה של האורניזמים שיש שם שאני יוכל לעשות את המארג בעצמי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים