עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)

2. איך המכשיר הזה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=34984&channel=1 ראיתי אותו בערוץ והוא ניראה טוב הוא מיועד לבנאדם שרוצה לעבוד על חיטוב הבטן והכושר. בערוץ מראים איך הוא עובד על הבטן ושאר השרירים ניראה ממש טוב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by --Adidas,

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 ) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ... תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by asmon,

זה יכ8ול להשמע טיפשי אבל האם יש דבר כזה קולט\בולם רעשים, מהשהו שיעזור בהתמודדות עם רעשים המגיעים מחוץ לחלון?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ערב טוב. מצאתי חנות (האמת ששמעתי עליה כבר קודם בשמה הקודם) שמציגה מחירים זולים למדי. מדובר בחנות ששמה וכתובת האתר שלה הן: www.wellcom.co.il בעבר החנות נקראה www.digma.co.il וישבה קרוב לאזור בו אני גר. אח"כ עברו לראשון לציון ושינו את שמם ל-wellcom. אז ככה - יש להם חלק ניכר מהרכיבים למפרט שאני הרכבתי לעצמי והמחירים שלהם זולים. למשל: לוח אם GB 965P-DS3 עולה אצלם כ590ש"ח לעומת 630 וצפונה אצל אחרים. האחריות היא ל3 שנים אם כי לא אמרו לי בטלפון מי היבואן. האחריות היא דרכם - ככה נאמר. הם גם מוכרים מעבדים במחירים טובים אבל האחריות עליהם גם ל3 שנים, ככה שלא מדובר בחיון או איסטרוניקס. אז מישהו כאן מכיר את החנות הזאת בשמה הנוכחי או הקודם? מישהו יכול להגיד לי לפני הקניה אם הם אמינים ו…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by dorviper,

תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by doker,

שלום אני עושה ביוטופ בגבעת האירוסים רציתי לדעת אם למישהו יש מארג מזון של בית גידול זה או אם למישהו יש רשימה של האורניזמים שיש שם שאני יוכל לעשות את המארג בעצמי תודה רבה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by ori-silver,

אני בעל פרופיל 72 וקב"א 55,אני אמור להתגייס ב-6.8 . היום אני הולך לוודעה רפואית ויש לי מסמכים שמאשרים שהבעיות (מיגרנות)שהיו לי כבר לא קיימות במידה ומעלים לי ל-97 ואז חבר שלי שמשרת שולח לי זימון ליום סיירות הגיוס נדחה אוטומטית??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/category.aspx?came=16&CategoryName=TV_Plasma_LCD אני רוצה לקנות טלויזייה במחיר יירוד, האם זה באמת נכון ונגיד אני מגיש הצעה בכ-700 ש"ח למשל ואז אחד לא מציע משהו מעליי אז הטלויזייה היא שלי? וכמובן מה הייתרונות והחיסרונות בקנייה כזאת?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Mooosa2005,

יש לי 4 הזמנות לטורנטליץ', 2 בסופרטורנטס ועוד כמה בDemonoid. מישהו רוצה להחליף הזמנות? (עדיפות לtorrentdamage)

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by papoose,

מי שעשה בגרות בספורט איזה מבחנים יש? כמה ה עובר וכמה זה מצטיין בכל אחד? תודה

• 22 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. שלום לכל המשוטטים הליליים. אני צריך פתרון זמני כי הכלבה שלי משתגעת. היא מגדלת עכשיו שיניים והיא מחפשת מה לנשוך. הדבר החביב עליה היא הכף יד שלי כמובן, אבל מכיוון שהיא לא זמינה החלטתי לנסות להביא לה מגבת, אבל היא פשוט מעיפה אותה לכל מקום ואחר כך חוזרת לכף יד שלי. מחר אני אלך לקנות לה עצם, אבל מה אפשר לעשות בינתיים?! יש איזה משהו ביתי שאפשר להביא לה לנשוך? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי הייתי היום בצו ראשון ושכחתי לשאול מה הפרופיל שלי סתם אני ממש ממש מתעניין..איך אני יכול לברר לפני הגיוס ? או סתם אם מישהו יכול להעריך כמה יורידו לי על עקמת בגב התחתון ללא חגורה..

• 18 תגובות
    • 8.5k צפיות
  14. Started by ellell,

חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  15. קבלו תמונות [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר? בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600 יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר. אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Mesatla,

בקרוב מאוד עולה הסרט Postal לאקרנים הבמאי הוא הבמאי הכושל יו בול, הפעם רוב הביקורות אומרות שבסרט הזה אולי סוף סוף רואים ניצנים לגאונות מיו סוף סוף. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): יו בול הוא במאי סרטי-משחקים כושל שכל הסרטים שהוא יצר סוחפים הפסד אדיר ביותר והוא שובר שיאים כאדם שהורס משחקים בעזרת סרטים הטוב בעולם. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): הסרט הוא מבוסס משחק המחשב POSTAL משחק מחשב זה הוא אלים מגעיל ושובר שיאים בארצות הברית כמשחק שהעיפו כמעט כל החנויות. הסרט יוצא ב 12 לאוקטובר לקולנוע ומחר לאימיול סתם.. http://imdb.com/title/tt0486640 חיפשתי אם מישהו הזכיר אותו ולא ראיתי נושא אחד שיש עליו טריילר: בעמוד הראשי של האתר הראשי http://www.g…

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  18. זה באמת נכון? http://www.skype.com/products/skypepro/ כי זה ממש זול...

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by netanel38121,

רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  20. Started by IlanF,

אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by שייט לעתיד,

שלום מישהו מכיר חנת באיזור הרצליה רעננה כפר סבא שמוכרת את הנעל:http://www.brooksrunning.com/prod.php?k=23660&p=BSI41196 יש לציין שעברתי כול חנות ספורט אפשרית בהרצליה ואף אחת לא מוכרת... חיפשתי גם בגולל ולא מצאתי.. =( תודה אבי.

22. שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.