עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tamar,

שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Cilay,

טוב אז ככה אחרי 5 שנים שאני משתמש בסכין , אני רוצה שינוי ... אני מחפש מכונת גילוח טובה שתחזיק לי הרבה זמן , שנה שנה וחצי לפחות ... אז יאללה תנו בהמלצות ... תקציב עד 600-1000 ...

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by rangex,

- נערך - עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ThaPhoeniX,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את פרק 8 באקס המיתולוגי להורדה??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by J0n1,

תמיד ענין אותי כל הענין ה"מסתורי" בArea 51 או הכור בדימונה וכל מה שמשוער שיש שם. אני מחפש ספר (בעברית) על האזורים האלה ועל דברים מוכחים ולא סתם השערות (בית לחייזרים נטושים או בית חרושת לשמלאנים) מישהו מכיר ספר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by t_elad,

אנחנו באמצע לבנות אתר ויש לנו בצור קשר כמה חנוית השאלה שלי היא מה האפשרות להכניס מפות של המקומות? חוקי ? עולה כסף? איך זה עובד. מפת איזור לא משהו מסובך של להכניס איפה אתה ואיך להגיע. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by the king2006,

^^^^ השאלה בכותרת מישהו מכיר תוכנה שאפשר להפוך קובץ וידיו RMVB ל AVI חיפשתי ולא מצאתי תודההה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by thebestof2005,

דבר ראשון, אני מקווה שבכלל מותר לשאול על זה. חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי שום דבר כנגד זה. אני די בטוח שרובכם מכירים את החנות. שמה היא "סקאי פי.סי" http://www.skypc.co.il/. אני מעוניין לקנות מהחנות כרטיס טלויזיה. הקטע הוא שהיא די רחוקה מאיפה שאני גר והשאלה העיקרית נוגעת בקטע של נתינת שירות ואחריות על מוצר שניקנה אצלה. אז אנשים אתם מוזמנים לשתף איתי את חווית הקנייה שלכם בחנות. שוב אני מקווה שזה מותר על פי חוקי הפורום, אם לא אז אפשר לנעול... תודה רבה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by omrij,

כנראה מ2008 יחזרו לייצר את המכונית במהדורה מוגבלת כ20 מכוניות בשנה http://www.latimes.com/business/la-fi-garage28jul28,1,6560463.story?ctrack=1&cset=true http://newsfeedresearcher.com/data/articles_t31/idt2007.07.31.01.31.24.html עכשיו אני צריך להשיג רק Flux Capacitor ואני מסודר ;D

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מחפש מקום לקנות תחפושת גוף מלא לאדם בוגר של טלאטביז\בארני קיצר משהו הזוי למסיבה באזור המרכז (רצוי הרצליה), אבל גם רעננה,נתניה,הוד השרון, תל אביב זה בסדר,

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by taimor,

חחחחחחחחחחחחח תראו את זה : http://www.aish.com/movies/israelboycott.asp ואחרי זה : http://www.aish.com/movies/jphone.asp ובסוף : http://www.aish.com/jewlariousMultiMedia/jewlariousMultiMediaDefault/World_Dreidel_Tour.asp חחח

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום חברים! הייתי נורא רוצה שתעזרו לי בסקר לצורך עבודה אקדמית בתורת השיווק: השאלה כאן היא האם הייתם מוכנים לקנות מחשב נייד \ נייח \ רכיבי חומרה מחודשים. כמובן שעם אחריות זהה לאחריות של מוצר זהה שנמכר כחדש. כאשר קיימת שקיפות מלאה לגבי מהות החידוש (למשל, בקניית נייד אומרים שהוחלפו מסך+ מעבד והם חדשים \ משומשים תקינים). כמו כן מדובר בקנייה מגוף גדול ומסודר ולא "בשוק". כמובן שאני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (בעד, נגד ולמה?) תודה רבה

15. Started by eegg,

רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  16. כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by balash-,

נמאס לי לעבור על חוקי הפורום ולסטות מהנושא של הדיון של הבחור הנחמד ULTRAWAVEMUSA ששואל אם להתנדב או לא, לכן פתחתי דיון ישיר שעוסק בשאלה שהסעירה אותי לאחר ששמעתי את תשובתו של KILL_B7, לכן אביא כמה ציטוטים על מנת לפתוח את הדיון אך לפני זה אבהיר מספר דברים - KILL_B7 חושב שמי שרוצה להתגייס לקרבי הוא לאומני לגמרי וקיצוני, הוא מאמין שהמדינה לא דואגת לאזרחיה כלל ולכן לא צריך לרצות להקריב למענה. אני מנגד בא ואומר שחייבים להקריב למענה אחרת היא לא תתקיים. הנה ציטוטים : BALASH- (אני) : KILL_B7 אלו ועוד הרבה נכתבו בדיון ששואל האם להתנדב או לא לכן פתחתי דיון על זה. נמשיך מההודעה האחרונה של KILL_B7 לא אכפת לי שבנאדם כמוך לא מתגייס לקרבי ולא רוצה להתגייס לקרבי אני רק רוצה להבי…

• 267 תגובות
    • 25.3k צפיות
  18. צהריים טובים לחברי הפורום. אז ככה,מדי שבוע אני מקבל באיימיל שלי תמונה מצחיקה או סרטון מצחיק,רק הפעם קיבלתי משהו הזוי לחלוטין..... צירפתי פה לינק להורדת המצגת... אני לא יודע איפה זה קרה אבל דבר אחד בטוח... שכל אין להם כל תגובה תתקבל בברכה לינק להורדה: http://rapidshare.com/files/46521929/att.rar.html

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  19. http://www.freegadget.co.il/vote.php?uId=7

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by גיא.,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני זקוק בדחיפות לאיזה אתר או שתיים שסורקים את המחשב כמה דקות ומראים אם המחשב מוגן מספיק. אני חייב עזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. שלום , רציתי לדעת אם בשביל להכנס לתפקיד במג"ב , צריך איזה שהוא פרופיל מיוחד , נתונים מסויימים או כל דבר אחר... ואם כן , מהם ?

23. או שמה זה רק בלעדי לWWESHOP? אני רוצה חולצה זוהרת מפחידה גוטית של הקברן, או תיק נישא של הקברן, יש מצב מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. אני רוצה לקנות לתיכון תיק יפה, ואני לא מוצא שום דבר שמספיק גדול להכניס ספרים, אז חשבתי לקנות מאיפשהו תיק של Metallica או Iron Maiden גיששתי קצת באינטרנט ובאייבי ולא מצאתי משהו נורמלי. אתם מכירים חנויות בישראל שמוכרות תיקים כאלו? תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  25. אישית קיבלתי שם יחס טוב וקנייה נעימה ללא תקלות ומוצרים שהגיעו בזמן ושירות בכל מקרה לפחות כמו של לוג'יק פי סי או זיג זג. אנא לא לדבר על DELAY המכירות כי אני מודע לעובדה שזוהי חנות בת של הסניף הראשי בנתניה ויש DELAY קטן באספקה בין החנויות של יום יומיים. חבר שלי לא סומך כל כך על חנויות חדשות ומעדיף לקנות בחנות וותיקה אבל מחוץ לעיר ורציתי להוכיח לו שזאת חנות טובה. קיבלתי חיזוקים לדעתי מהפוסט הזה, שם 2 אנשים נתנו תגובות חיוביות. איך אתם הייתם מגדירים את ניסיונכם עם החנות הזאת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.