עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by b3ta0,

מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://i.madblast.com/funflash/swf/ColorBlind2.swf?sOpenLinkIn=New בדקו את עצמכם.!!

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by 00000,

זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. לפי הודעה שקיבלתי בממיר של yes, ערוץ המשחקים (אפיק 26) נסגר עקב חוסר תוכן, וחוסר שימוש (הודעה מלאה בהמשך) ב-27.3.06. אני לא אגיד שחבל לי על הערוץ, כי הוא היה מסריח. חבל לי על הרעיון של ערוץ גיימרים ישראלי. ההודעה הרשמית: "לקוחות יקרים ברצוננו לעדכנכם כי, ערוץ game one, המשודר באפיק 26, יסיים את שידוריו ב-27.3.06. הערוץ מסיים את שידוריו לאור העובדה כי לא קיימים מספיק חומרים לשידור בנושא הגיימניג על מנת להכיל תוכן מספק לערוץ טלוויזיה. נוסף לכך, האטרקטיביות והשמוש בערוץ נמצאו כנמוכים. לתשומת לבכם, לקוחות שרכשו את הערוץ כבודד לא יחוייבו בגינו החל מה- 27.3.06. אנו ב-yes נמשיך לעשות מעל ומעבר, על מנת להעניק לכם את חווית הצפייה העשירה, האיכותית והטובה ביותר!"

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pyosef,

מדוע שאני מקל תגובות לגבי הודעות ששלחתי זה לא מופיע לי בקוביה הצד ימין למעלה של המסך? כתוב לי כל הזמן "היי, pyosef, יש לך 0 הודעות, 0 מהן חדשות." גם לאחר שאני שולח הודעות ומקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  6. נתקלי בזה היום וזה הטריף אותי: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3sSMKxcKt_I#! עכשיו נשאר למצוא עוד כמה אנשים משועממים עם רעיונות כאלה, וכל מקום עבודה "יבש" יהיה תענוג.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. איזה טכנולוגיה של משקפי ה-3D הכי טובה??? ומה יתרונות וחסרונות אם אפשר הסבר מפורט תודה..

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by amilo,

חברה היום אני(עמית) בן 18 :jump: :jump: :jump: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by Moshik144,

באיזה בושם אתם משתמשים ??? אני בpolo blue ו amor לגבר.. יאללהה תפציצוו חברים

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. למה הציונים עדיין לא הגיעו? ואם הגיעו, למה לא מודיעים?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  12. התחזיות הקודרות מתממשות מהר מהצפוי. השילוב הקטלני בין הביקוש המטורף לזיכרון HBM עבור שרתי AI לבין מצוקת ייצור הסיליקון העולמית מוביל אותנו למציאות חדשה: החל מינואר הקרוב, מחירי המעבדים הגרפיים של NVIDIA ו-AMD צפויים לזנק, והפעם לא מדובר בגל זמני אלא במגמה שתלווה אותנו חודשים ארוכיםלכתבה

13. אהלן חברים, בתור מישהו שיושב רוב היום מול מסכים ושורות קוד, אני מריץ המון מים (וקפה) במהלך היום. עד לא מזמן הייתי בלופ המפגר הזה של לסחוב שישיות מים, לתפוס חצי מטבח עם פלסטיק, או להתעסק עם קנקני סינון שצריך למלא ולהחליף להם פילטר בתדירות מציקה. בסוף החלטתי לעשות "שדרוג מערכת" למטבח והתקנתי מערכת סינון מים תת-כיורית. לא בר מים חשמלי שעולה 3,000 שקל, תופס מקום על השיש וצורך חשמל, אלא פשוט מערכת סינון מים איכותית שיושבת ישירות על קו המים. מבחינת ROI (החזר השקעה), זה מחזיר את עצמו תוך כמה חודשים בודדים מול עלות של בקבוקים. המים יוצאים נקיים בלי טעמי לוואי של כלור, הקפה יוצא טוב יותר, וזה לחלוטין שגר ושכח. למי שמתלבט או עדיין סוחב בקבוקים - שווה לעשות מחקר קטן ברשת. יש היום אח…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

בוקר טוב לחמשת קוראינו הנאמנים, הנה אני יושב לי בשער D2 של נתב"ג, ואחרי שסיימתי לרוקן את כל מחסני האלכוהול של הדיוטי פרי חשבתי לי - למה שלא נפתח לי יומנון מסע בפורום שלנו. החל מהלילה אני אהיה בהאנובר ואביא לכם משם את כל החדשות החמות מתערוכת CeBIT 07 שנפתחת ביום חמישי בגרמניה. למי שלא יודע, CeBIT היא התערוכה הגדולה בעולם בנושא המחשבים, החומרה, הגאדג'טים והבידור האלקטרוני, והיא מתקיימת כל שנה במרץ. כאן אולי המקום להגיד תודה לאיתי, אחראי קשרי החוץ של האתר, שעבד קשה מאוד כדי שאני אוכל לנסוע היום, ולרונן ודן (ולכל הכותבים בצוותי התוכן שלנו) - העורכים של HWzone שיסייעו לסקר את התערוכה מהארץ. אז, הישארו מחוברים ומעודכנים. בנתיים, קבלו תמונה עוד מהארץ: [attachment deleted by admi…

• 94 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic שמתעסק במשחקי מחשב מקצועניים(CS, קוויק 4 ווארקראפט 3 וכו'). כחלק משינוי תדמית אנחנו מחפשים שם חדש לאתר. הקריטריונים הם: 1. חייב להיות באנגלית. 2. חייב להכיל את המילים Play, ESports, Digital בשם או מילים נרדפות לאלו. 3. חייב להיות קצר: 6-7 אותיות. 4. מועדף: השם יכול ליצור צורת V( כמו XplayN- XpN) העיקרון עם הV הוא שצורה ויזואלית תעזור למבקרים לזכור את השם של האתר. בנוגע לדומיין מתאים, יש עדיפות ל.com, אך אם למישהו יש רעיונות לשם אני אעריך אם תרשמו בכל מקרה- גם אם הדומיין לא זמין, אולי אוכל להשתמש בזה כבסיס לשם הסופי. תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by achiya1,

ראיתי ת'קטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=QKj8q6f4liQ והושפעתי אני מחזיק בלוג'יטק X540 שזה בטח לא כמו בוידאו אבל זה עושה קצת בומים הצעות חבריה?

• 57 תגובות
    • 12.4k צפיות
  17. Started by iakovl,

למישהו יש ניסיון עם taobao?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. א. 25% ב. 50% ג. 60% ד. 25% (זאת חידה)

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by Magneto,

המדינה שלנו זאת מדינה של גנבים... לא מספיק שכל מחירי המחשב פה יקרים ב 150אחוז מאירופה גם החוצפה שאם נגיד אתה קונה כרטיס מסך ובאתר המקורי יענו מהמפעל זה מגיע לך עם כמה משחקים בבנדל ואם אתה קונה את זה בארץ החברה לוקחת את המשחקים לעצמה או שנותנת משחק אחד. עוד דבר זה לגבי מארזים.. למשל ראידמקס... באתר שלהם כתוב שאתה מקבל אחד מהמארזים עם 6 מאוורים וספק כח.. פה בארץ 3 מאוורים ללא ספק... גנבים! ולא היה רשום OPTIONAL באתר של ראיד מקס...

• 226 תגובות
    • 16.8k צפיות
  20. Started by Culandur,

שיר ממש חביב ולאלה שמתקשים עם המילים הנה הליריקס No milk today, my love has gone away The bottle stands forlorn, a symbol of the dawn No milk today, it seems a common sight But people passing by don't know the reason why How could they know just what this message means The end of my hopes, the end of all my dreams How could they know the palace there had been Behind the door where my love reigned as queen No milk today, it wasn't always so The company was gay, we'd turn night into day But all that's left is a place dark and lonely A terraced house in a mean street back of town Becomes a shrine when I think of you only Just two up two down No milk today, it wasn't always s…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש פלייבק של יהודה ופליקר לשיר פרח .. בבקשה ממכם עם יש למישהו תעלו לי אותו שאני יוכל להוריד אותו .. או מאיפה אני יכול להוריד בחינם ??.. אני מוצא רק בתשלום אני מפעיל את העמדת DJ בבסיס בטקס ליום השואה תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by enzo,

לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  23. אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

נראה מעניין לא?מחליף את הwireless http://www.ionwirelessairmouse.com/

דיונים חדשים בפורומים