עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לשון,פסקל,היסטוריה,תב"א... תודה :]

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  2. מה הרשת הטובה (אמינה, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

חבר שלי סיפר לי שהוא רוצה לעשות קעקוע, והוא הביא לי מזה חשק לעשות גם! בה לי משהו קטן יחסית על השיריר ביד 5 סמ'+- שמקיף את כל היד (משהו דומה לסולן של RED HOT עכשיו הבעיה שאני חייב אישור מההורים וקעקוע לכל החיים אין מצב שהם יחתמו. אבל שמעתי שיש קעקועים ל7 שנים... מישהו שמע על זה? מאיפה אני יכל להשיג עוד מידע על זה? עכשיו אין בעיה עם הגיל נכון (אני בן 14+) והקעקוע לא אמור להארס בגלל שהגוף שלי יגדל נכון? מקווה למוצא תשובות! ד"א אם יש לכם תמונות/ המצלצות לקעקועים דברו

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Shoko,

אני מחפש אתר שמאפשר להוריד סרטונים מצחיקים מכל העולם למחשב חוקי כמובן. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by omrij,

כנראה מ2008 יחזרו לייצר את המכונית במהדורה מוגבלת כ20 מכוניות בשנה http://www.latimes.com/business/la-fi-garage28jul28,1,6560463.story?ctrack=1&cset=true http://newsfeedresearcher.com/data/articles_t31/idt2007.07.31.01.31.24.html עכשיו אני צריך להשיג רק Flux Capacitor ואני מסודר ;D

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by genia,

.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת שעושה אורות במקלדת לפי קצב המוזיקה ששומעים. תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by subarel,

נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום.. http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php תהנו! בראל.

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

וודקה, וויסקי וכו' מאוכסנים במקפיא בד"כ. האם גם ייגר (או חיקוי, ליקר מריר רגיל) שמים במקפיא?

• 26 תגובות
    • 12k צפיות
  10. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני רוצה לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad/איוורור וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by Cilay,

טוב אז ככה אחרי 5 שנים שאני משתמש בסכין , אני רוצה שינוי ... אני מחפש מכונת גילוח טובה שתחזיק לי הרבה זמן , שנה שנה וחצי לפחות ... אז יאללה תנו בהמלצות ... תקציב עד 600-1000 ...

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by tamar,

שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. איך מסדרים את זה?תודה נכנסתי כבר לשפות ולא עזר

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. אהלן אני שוקל לקנות מדחס, תקציב - 1000 ש"ח, לא צריך משהו משוכלל במיוחד או בעל כוח להעיף משאית....... בסך הכל זה אמור לנקות לי מחשבים וחלקים קשים לניקוי כמו הקירור לכרטיסי מסך Silencer וכו'...... מצאתי שתי אופציות עד כה: http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=649 [ נראה לי אמין יותר האתר, וגם קל יותר להזמין...... ופה יש BRAND על המדחס] http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4471&cid=145 [זול יותר, ובסך הכל מפרט כמעט זהה מלבד שני לטרים] המדחסים האלה יעמדו במשימה? או שצריך יותר מ2 כ"ס ו120PSI כדי שזה יהיה שווה את ההשקעה בכלל? אם כן - מי מביניהם עדיף, ולמה.. ואם לא - אז תציעו בבקשה אופציות אחרות במידה ויש... תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

למה הם נשמעים דומה? למה the outsider כל הנגינה וגם הקול של הזמר ממש דומה לTOOL, מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה? או שזה סתם צירוף מקרים?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. מישהו יודע אוליי כמה עולה חישוקי מגנזיום לטויוטה קורולה? לא מחוייב שיהיו של טויוטה...אבל אם מישהו יודע מחירים של שניהם (של טויוטה וגם רגילים) אז סבבה... אני אשמח לתגובה...יש לי קורולה RUNX ואני רוצה להשים לה מגנזיום וסתם בא לי לדעת כמה זה אמור לעלות לי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by --Adidas,

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 ) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ... תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by mega1234,

http://www.gamershood.com/flashgames/3741 המשמרות בעבודה לעולם לא יהיו משעממות יותר ;D

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by mz155,

אני רוצה לייבא בעצמי את העכבר logitech G5... כי בחול הוא הרבה יותר זול (בערך פי 2).. איזה אתר\חנות עושים שיפינג לארץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברי פורום, חזרתי אחרי חודש של חסימה. יש לי להקת רוק בשם "טרפנטין" אנחנו מופיעים כבר שנה ומתקדמים עם החומרים שלנו. נרשמנו לא מזמן לתחרות "הלהקה" באתר היפ (סלקום) והמנצח בתחרות יופיע בווליום כינרת ויקליט סינגל :) בקיצור זה הלינק: http://www.heep.co.il/heep/media/121142 מדובר בקליפ עם ראיון שצילמנו לא מזמן. אם אהבתם אז תצביעו חיובי, אם לא אז אל תצביעו בכלל... מקווה שתעלו את האחוזים! תודה מראש מכולם,

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Hellgrace,

לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by J0n1,

תמיד ענין אותי כל הענין ה"מסתורי" בArea 51 או הכור בדימונה וכל מה שמשוער שיש שם. אני מחפש ספר (בעברית) על האזורים האלה ועל דברים מוכחים ולא סתם השערות (בית לחייזרים נטושים או בית חרושת לשמלאנים) מישהו מכיר ספר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by dorviper,

תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מי פה שיצירתי.. הציעו לי להוציא את כל האדמה ולעשות בריחת גלים (גלים שלא יבואו חרקים) ושמעתי פה מכמה אנשים הרבה רעיונות יצירתיים אם למישהו יש רעיון מגניב שיכתוב

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים