כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
טוב אז התרגיל כזה: 110110 - 100111 מה התוצאה ואיך עושים חיסור (המורה שלי ממש מפגר לא יודע להסביר)
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
דוגרי...רק תסכימו לכל מי שלא ראה, מומלץ ביותר לראות.. http://imdb.com/title/tt0073052 בין היתר, אתם מוזמנים להביא כל דבר שקשור לסרט אם זה ציטוטים זכורים, חוות-דעת לגבי האם הוא משתווה לסרטים בינלאומיים או כל דבר אחר.
-
- 46 תגובות
- 6k צפיות
-
-
למאצות נראה דיי שגוי אבל מצד שני למצות זה כמו...מצות (של פסח חחח ;D) אני צודק שזה למצות?
-
- 9 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא אתרים של מוצרי יוקרה? או טכנולוגיות High-End במוצרי בית בסיסיים? לדוגמא, מקלחת עם מסך מגע ששולט במים וכל מיני שטויות כאלה מקרר שמראה לך מה יש בפנים על מסך בדלת וכל מיני מוצרי בית "משופרים" תודה!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הודעות SMS ספאם כמו "שנה טובה" 2-3 פעמים והודעות על הישרדות פיליפינים היום קיבלתי 5 הודעות! קמתי וראיתי 5 הודעות הכל ספאם מסלקום שמעתי פעם שמשלמים על כל ההודעות האלו ויש לי מספר הודעות SMS חינם בחודש והבנתי שהספאם מסלקום גם נחשבות בתור הודעות שכתבתי או קיבלתי... קיצר אני לא רוצה לקבל כלום מסלקום אני לא כלכך מבין בפלאפונים לא משתמש הרבה מישהו יכול להרחיב עם עובדות על הנושא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנויות שמוכרות קונסולות\משחקים\אביזרים באיזור חיפה. (חוץ מבאג, אופיס דיפו וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במזגן בחדר שהוא בעל יחידה פנימית של אלקטרה מדגם Electra 10 ויחידה חיצונית Mega Air. הבעייה היא כזאת: קורה לפעמים שתריס האויר האנכי של המזגן, נשאר סגור כאשר אני מפעיל את המזגן, ואני נאלץ ללחץ על כפתור ה-Swing בשלט על מנת לפתוח אותו. כתוצאה מכך, בזמנים שבהם הייתי שוכח להפעיל את אופציית ה-Swing על מנת שהמזגן יפזר את האויר לכל החדר, היו מקרים והמזגן עבד למשך שעות ארוכות כאשר התריס שלו סגור (כפי שהוא אמור להיות במצב כבוי) מבלי השהייתי מודע לכך, דבר שגרם לו לטחון חשמל לשווא, ולא לקרר כהלכה (מצב שאם יימשך כך יגרום לנזק למזגן או לנזילות). מה יכול לגרום לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
מהרמה הבסיסית עד חדו''א מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
You woke me up for that? Did I mention the video camera? Do you smell something burning? (in a janitor's closet) And they say romance is dead... Try breathing through your nose. A little rug burn ever hurt anyone! Is that a Medic-Alert Pendant? Sweetheart, did you lock the back door? But whipped cream makes me break out. Person : This is your first time..right? Person : Yeah.. today (in the No Tell Motel) Hurry up! This room rents by the Hour! Can you please pass me the remote control? Do you accept Visa? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ On second thought, let's turn off the lights. And to think- I was really trying to pick up your friend! So much for mouth-to-mout…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש לעצמי לאפטופ חדש ובמהלך החיפושים מצאתי את החנות הנ"ל שמציעה את מחשב שאני רוצה במחיר ממש נמוך, עד לרמת החשוד. כ2000 שקל יותר נמוך מההשוואה של זאפ. מישהו מכיר את החנות או התנסה בקנייה ממנה , מכיר, יודע או יכול לספק לי אינפורמציה על החנות, גוגל לא מוצא כלום. אתר החנות: http://mashav.co.il/israel/index.htm מחכה לתגובתיכם.
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בתכלס, אחלה אתר עשו וממש יפה אבל אשמח לתשובות בנידון: 1.באתר הקודם כתבתי מהר ולא הייתה בעיה, כאן משום מה ההקלדה על המסך לא מדביקה את הקצב. 2.במעבר בין דפים יש לפעמים הודעת אקספלורר שלא ניתן להציג בלה..בלה 3.בעמוד ראשי לפעמים נעלם לי העכבר ברקע האפור. 4.טעינות דפים ואתר איטיות יותר. 5.חיפוש לא עובד, תמיד מראה לא נמצאו תוצאות..(_ההודעה שבאה באדןם). למען הסר ספקף אלו רק הארות ע"מ שידעו ו/או שאדע מה השתבש אצלי אולי, כי ממש אהבתי את העיצוב מחדש..צריכים להתרגל אבל זה איכותי ויפה יותר.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
סוף סוף , קצת הממשלה שלנו עושה בשכל וביטלה את המכס על נגנים קטנים (נגני MP3 וכו')... הנה הידיעה ב - YNET למי שמעוניין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1660768,FF.html האם סוף סוף אפשר יהיה להביא מכשירים מחול בלי לשלם למכס המון ? או האם סוף סוף המחירים בארץ ירדו ויהיו כמו בחול ?!?! אולי גם עכשיו אפשר להביא את ה - RIOVOLT.....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שם שיר רוק\פופ (מתי ששרה קונור בבאר), זה השיר היחידי שהוא לא סינטיסייזר או כלים מוזרים כמו בכל הסרט. מישהו יודע מה שם השיר ומי הלהקה\סולנית?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנו מחשב יד שניה, ורציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע? אם זה לא שייך לפה אז נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום!,אני בן 18 והיום קמתי בבוקר ושרף לי בטירוף הזין לא יודע למה והלכתי להשתין ולא עזר וכל חמש דקות הייתי צריך ללכת לשירותים. לא עשיתי שום דבר מיוחד יום לפני ,פשוט קמתי עם זה בבוקר. האם התופעה מוכרת? תודה
-
- 26 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
אוייי, פשוט גאוני, פשוט גאוני. אני נחשפתי לדבר המטורף הזה רק השבוע ואני מבטיח לאלו מכם שאינם מכירים את הדבר המטמטם הזה, תתמכרו במיידית! מדובר בוופלים תמימים למראה - מאחסנים אותם בקירור, מכינים לכם ככה קפה נמס, פותחים ת'אריזה, שולפים מטמטם קטן אחד ונוגסים שתי נגיסות קטנות בכל אחד מצידי הוואפל, כשכל אחת מהנגיסות נגדית לשניה. טובלים קצה אחד בקפה שלכם ושואפים קלות את הקפה, דרך הוואפל, באמצעות הקצה השני, במהרה תרגישו שהוואפל נמס לכם ביד, בדיוק ברגע הזה, השליכו אותו לפה שלכם ותהנו מטעם פשוט מטמטם. יש לדבר הזה הרבה מאוד חיקויים, אבל זה פשוט עובד, עובד כמו גדול והטעם... משוווווווווווווווווווווווווווווווו. יעשה לכם ת'בוקר. מומלץ בחום!!!
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=21566 בלינק הזה כתוב במעבד 1.6 UP TO 2.6 מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים