כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
ועכשיו לשאלות המתבקשות: למה ריצ'רד לא הזדקן מאז שבן היה ילד? מיהו אותו ג'ייקוב/דני דין? (שאגב מופיע לשבריר שניה) מהו החול המסתורי בכניסה לבקתה של ג'ייקוב? ולמה ג'ק חייב להיות כל-כך מעצבן? כל אלה מתווספים לעוד אינספור קצוות פתוחים שכנראה לעולם לא ייסגרו...לפחות עד שיאשפזו את התסריטאי או יקציבו לו דדליין לפני שהסדרה יורדת
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בחיפה ארלוזורוב,אמא איזה פחד רצחו מישהו נראה לי שהוא מת. מלא משטרות,אמבולנסים,זקא ובלאגנים...תרמילים של אקדח לאורך כל הרחוב. שמעתי את היריות ונראה לי זה חיסול חשבונות. :-\
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיודע ,בארצות הברית יש הרבה דרכים ללקחת מ אדם פשוט את מספר האשראי שלו ... כיום אמא שלי ניתקלה באותו תופעה שיחה טלפון בארץ על פרס שהיא בדיעבד קיבלה, היא רק צריכה לשלם דמי השתתפות ... זה נהיה קצת חריג כי לפעמים יש להם שברירי מידע עליך כדי לבנות אאיזשהוא אמון ... אמא שלי הוסיפה ואמרה שאותו סיפור היה לחברה שלה ומרוב תמימותה נתנה את מספר האשראי שלה ...וכך לנמחקו כ 3000 שקלים ... בבקשה ...תידעו את ההורים שלכם ואת סביבכם ...כדי לא ליפול קורבן למעשה שפל כזה ..... (אני כתבתי ...זה לדעתי חשוב ...) נ.ב יכול להיות שזה לא חדש ....אבל כדי לדעת ....
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עדכנתי לגירסה 20.0.132... ומאז התפריטים של הכרום עובדים מאוד לאט , האתרים נטעים מהר והכל בסדר בגלישה , אבל בדפדפן בעצמו מאוד איטי. עשיתי ריסטור לכמה ימים אחרה של מערכת ההפעלה , זה החזיר את הכרום לגירסה 19. משהו , ואז הוא חוזר לעבוד חלק. הבעיה שהוא מתעדכן אוטומטי לגירסה החדשה ביותר. ניסיתי כבר הכל מחקתי נתוני גלישה , הכל ...זה משגע אותי!! לא בא לי לחזור לפיירפוקס\אקספלורר.. למישהו עוד קרה?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב זה מטריד..ואני צריך לדון בזה עם אנשים , לראות כמה זה פופולרי ולמה לעזאזל זה ככה.. שעושים על האש עם המשפחה ובכללי אני מדבר על האש עם כל מיני סוגי בשרים לא כזה שאתה קונה נקניקיות כנפיים וכמה המבורגרים עם החבר'ה) אז תמיד מתחילים עם הקבב , בשר אחר , בשר אחר נוסף......, סטייקים בסוף למה עושים את הדבר הכי טעים בסוף ? וקבב שזה הכי פחות מלהיב וסותם את התיאבון בהתחלה.. כל הסדר צריך להיות הפוך
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש כרטיס פשוט עם תוכנה נורמלית להרכיב במחשב החדש של ההורים. הוא צריך לקבל וידיאו ממצלמת CCTV בודדת בכניסה לדירתם ולהקליט אותו באופן שוטף. צריך לתמוך ב-Win7 64bit ולא לעלות הון עתק, אם גם יהיה ניתן לראות את המצלמה ב-Android זה יהיה פלוס. מצד שני לא להיות זבל סיני זול כמו שניתן למצוא ב-DX ו-EBAY בכמויות כי התוכנות שם בטח בקאנטים. כבר היה במחשב הישן כרטיס של Provision (דגם DVR98EX) שהיו דיי חזקים בעניין בזמנו, אבל עכשיו אני לא רואה באתר שלהם בכלל כרטיסי לכידה, וגם לא דרייברים לכרטיסים הישנים, שזה דיי מעצבן, בכל אופן הוא מבוסס על שבב Conexant CX25853, ומכרטיסים דומים שמבוססים על אותו שבב נראה שהוא אינו תומך ב-64bit. הדבר היחידי שנתקלתי בו בינתיים הוא כרטיסי G…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 271 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 223 צפיות
- 2 followers
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 281 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 185 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
היי אני מחפש כזה כרטיס באינטרנט וממה שמצאתי אין לאף אחד במלאי, רק במחירים דיי גבוהים (180 ש"ח). אני קצת נזהר מלהזמין דברים כאלה מאיביי, יש למישהו מושג איפה יש בארץ ? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 213 צפיות
- 1 follower