עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אני חייל בצה"ל, ביום שלישי האחרון במהלך הטירונות פגע בי בשוגג חבר עם הנשק ושבר לי שן קדמית. השן טופלה במרפאה בבסיס. שאלתי היא האם יש אפשרות לתבוע פיצויים מהצבא/משרד הביטחון בגין המקרה? ואם כן, כיצד לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מה אתם חושבים שיוחלט במקום חוקים אלה? וכמה זמן לדעתכם יקח להחלטות אלה להתעגן בחוק?

• 70 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by DiSc@MaN,

לכל חברי האתר, אנחנו מזמינים אתכם לבוא לצ'טט בערוץ במירק. בערוץ ניתן לדבר על כל נושא שתרצו, בין אם זה מחשבים ובין אם לאו. הערוץ נועד בשביל להעביר את הזמן בכיף ביחד עם שאר הקהילה. סלאפים חופשי! ;D כולם מוזמנים! Server: irc.co.il Channel: #PCHW

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by sagi5,

חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aviran_n,

אני משדרג את הפלאפון שלי בקרוב ואני מתלבט בין סמסונג 740 לSK TV Slider. אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם המכשירים הנ"ל. הנה לינקים לפרטים על המכשירים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1422&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 ציטוט של משהו די מגניב מהסמסונג 740: "● מכיל שלט רחוק אוניברסלי לשימוש לטלוויזיה, וידאו, DVD וכבלים." מה אתם אומרים חבר'ה?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  7. שלום לכם, ראשית, אני מקווה שאני שואלת בפורום הנכון (אם לא-אנא, הפנו אותי למדור הנכון שבו שואלים שאלות מסוג זה). שנית- אני זקוקה להמלצה על חנות מחשבים אמינה וטובה (לא IVORY ולא KSP) - רצוי בפ"ת...ואם לא- אז בר"ג או ראש העין). כמובן- רק חנות שאתם מכירים מניסיון אישי! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by itsik1231995,

HD PREMIERE! The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon by Richard Gale [בדיחה]

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by J0n1,

נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by yotam360,

הוזמנתי למחר למיונים לחיל מודיעין (מיונים כללים) יש למישהו מושג מה עושים שם? והאם יש עוד מישהו מהפורום שהולך לשם?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. רציתי להזמין DVD מעולה מחו"ל (כזה שיכול לקרוא AVI ו-Divx), אך אף חנות לא עושה משלוחים לארץ. האם הם אנטישמים? למה לא עושים משלוחים לארץ? ויש חנויות שכן עושות?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by 1qaz2wsx,

אם אני עושה עכשיו בגרות במתמטיקה של 4 יחידות, אוכל בעתיד "להשלים" את זה ל 5 יחידות? ז"א ללמוד מחדש ולהבחן שוב? ואני לא מדבר על להשלים בתקופת התיכון, קצת אחרי כמובן.

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by Gilo2005,

שיט יש לי מבחן ביום שני וחסר לי הרבה חומר יש פה מישהו שיכול להסביר לי הנדסה אנליטית שכולל מעגל אם שורשים ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by id3232,

רציתי לשאול אם מישו יודע אם כבר יצא הסרט-DRAGON WARS ?? תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by klayton,

Woodkid - Iron

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bd,

אפשר כתבה או מידע על זה! אתר אינטנרטנ או משהו חיפשתי בגוגל מצאתי משהו לפני חודש ולא רשום איזה הצעה התקבלה כי זה חשוב לי !?!?! בתנאי שיצאו חוקים חדשים ושהם פועלים ??? כמה זמן תקופת המלווה כמה מותר להסיע.... :-[

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. כמו זו: אני מדבר על חתיכות קטנות של גדר ברזל.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ידוע לי שבבמיר זה בערוץ 20 אך האם ניתן גם באנלוגי לקלוט את זה ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. אח שלי נמצא כרגע באילת ועמד לקנות לי רסיבר + רמקולים. כאשר הגיע רגע התשלום הסתבר שהמוכרים בחנות לא יודעים אם בוטלה ההנחה או לא. המצב דומה גם בשאר החנויות בעיר, כאשר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא... מה האמת? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואחי עוזב את העיר ביום חמישי מוקדם בבוקר וחבל מאוד לבזבז הזדמנות לחיסכון כספי כזה גדול.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by Crown,

למי שלא ראה , סרט חובה!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרון!! נשפכתי 90 אחוז מהסרט!! ענק! SPEECH LESS! בקיצור, MUST SEE!!! לא רוצה לקלקל אז לא אספר על הקטעים שיש שם, בקצרה בוראט הוא אחד הדמויות של ALI G ובסרט בוראט נוסע לאמריקה כדי ללמוד על התרבות האמריקאית. וזהו בקצרה.

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by MishaK,

Yo mama's so big her belly button's got an echo. Yo mama's so fat her blood type is ragu Yo mama's so black when she puts lotion on her legs it looks like she has on leather pants Yo mama's so black when the police shot at her the bullets came back for flashlights Yo mama's so tall she did a push-up and burned her back on the sun Yo mama's so tall when she tripped over on 4th Ave, she landed on 12th Yo mama's so tall, if she did a back-flip she'd kick Jesus in the mouth. Yo mama's so tall, she did a back-flip and kicked Jesus in the mouth. Yo mama's so old and stupid she knew the Virgin Mary when she was 10 and said, "Li'l Mary will never amount to anything". Yo mama's so…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אולי לא התעדכנתי אבל לא היו אמורות להיות כמה הגרלות גדולות בחודש ספטמבר לרגל 5 שנים לאתר ? הייתה יותר מהגרלה אחת ? פורסמו הזוכים ? אנחנו כבר בתחילת דצמבר.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. אני מתכון למשחקים בקופסאות, לא משחקים שמורידים....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by djsharon,

למי יש אתר טוב של שירים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים