כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות זה שההורים שלי פשוט אומרים לי שאני מדבר שטויות ומדבר איתם על חלקים ג'נריים, החלטתי לפנות אליכם לנסות להסביר להם מה זה. אני יודע שזה בעצם כוונה לחברות או מוצרי זבל תוצרת סין שזה לא איכות וכ"ו, אבל אני צריך סוג של הגדרה לזה (אמרתי את זה להורים שלי, הם אומרים לי שלא, ושאומרים בכלל גנרי בלי ה-', ושזה בכלל לפי המילון משהו כללי, דברים כלליים). בקיצור, אם מישהו בכלל יודע, מאיפה זה בא ומה זה בדיוק אומר? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם היא מומלצת לקניית מחשבים? מה אתם יכולים להגיד עליה? איך השירות שם? תודה מראש וביקורות יתקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה נותן לי את ההודעה הבאה: ברור שניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר :[
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
למרות שהלייבל אסר עליי לפרסם את השיר החלטתי לפרסם אותו כאן כי אני רוצה לקבל כמה תגובות חוץ מתגובות מקצועיות. לא לפרסם בשום פנים ואופן את השיר בשום מקום כי אם הלייבל שאני מחתים בוא את הטראק ידע מזה אני נדפק חבר'ה. http://www.fileflyer.com/view/euRg2BJ ולמי שרוצה לדעת אני כבר יגיד מראש,אני עובד בCUBASE SX 3,אני יוצר הכל מ0 והכל אני עשיתי לבד,אני כמעט 7 שנים בתחום (לפניי שנה הגעתי לרמה מקצועית שאפשר להחתים) וזהו אני חושב. מחכה לתגובות שלכם
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ggqDt_51Yik paradise lost כבוד :biggthumpup:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
צריך את זה לאבא שלי יש לו עוד מאת יום הולדת צריך משהו טוב ראיתי הרבה של PHILIPS תמליצו על משהו טוב בבקשה (ניראה לי זה המקום הכי מתאים ליכתוב את זה)
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בלעשות לשם מנוי(בכל זאת צריך קצת HD ל24 אינץ החדש שבדרך) וראיתי שעולה 20 דולר לחודש בלי מגבלת טראפיק, זה מחיר די סביר, בכל מקרה רציתי לדעת אם מישהו מהפורום רשום שם או לפחות משתמש שם, איך הזמינות של הקבצים, מהי ניצולת רוחב הפס, לכמה זמן נשמרים הקבצים ואיך בכלל חווית השימוש. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438332,00.html אולי הרגנו את פרפור אבל למה הדבורה המיז... מתעללת בחיות מיסכנות? שיכניסו אותה לכלוב וניראה אותה זורקת אבנים וחוץ מיזה איזה גן חיות מפגר מגדל חתולי רחוב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 4000 ש"ח וההורים יכולים להוסיף עוד איזה 3-6 אלפים.. אז האם כדאי לי לקנות מחשב סוס עם מסך 19" או מחשב פחות סוס עם 24" (dell 2407WFP) שאם אני קונה אותו התקציב למחשב נשאר 3-6 אלף לעומת עם המסך 19" שיש תקציב של 5500-9500~ השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים (HD) והייתי רוצה גם משחקים שהמחשב הנוכחי לא ממש יתן לי חווית משחק טובה אז אני לא נותן למשחקים צ'אנס..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום.... יש משהו במשטים שנקרא הוצאת שם רע .. אני רוצה לדעת איך זה מסתדר מבחינה משפטית מה צריך הבן האדם " הנפגע" לעשות ומה התהליכים אם מישהו יודע .. תודהה
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הסרט לא מזמן בDVD אבל לא הבנתי די הרבה דברים. איך זה שבסוף הסרט חוזרים למה שהיה קודם? הוא הצליח למצוא את "חור התולעת"? למה הוא לא הציל את עצמו בסוף? פרנק מת? מי זה פרנק הזה? מאיפה הוא בא? איך השמיים נפתחו? חח המון המון שאלות, אודה לכם אם תענו לי לפחות על כמה מהם וגם תכתבו את התרשמותכם מהסרט ועוד דברים שהבנתם מהסרט שלא שאלתי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שידור סרטי מסע בין כוכבים ב-Yes 2 התחלתי לערער בסוגיה קשה: איך גזע ערסים כמו קלינגונים בכלל הצליחו להתפתח? מישהו חשב על זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה אתר שבו ניתן לצפות בשידורים ישירים (בעיקר ספורט1).
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לא יכול לומר לכם מה עשיתי בצבא, אבל את חבר שלי שהיה ברמה נמוכה יותר, זימנו לצו 8(שנינו משוחררים) בשעה 1:30 בלילה. יש דבר כזה צו 8 מידי? אמרו לו תבוא עכשיו, יש לך שעה להגיע... עכשיו אני מפחד(אני בתקופת מבחנים) שיקראו לי לצו 8...? מה אומר החוק?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ? אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב) וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו) איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1749791
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תנסו להחזיק את שני מקשי השיפט ולרשום THE QUICK BROWN FOX JUMPED OVER THE LAZY DOG משום מה חלק מהאותיות לא נקלטות. אצלי זה TE UIC RWN JUED VER TE LAY DG מקלדת אינטרנט זולה של מיקרוסופט. בואו נעשה סקר מקלדות ונבדוק אם יש מקלדות בלי הבאג הזה
-
- 64 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון עלה לי השתן לראש להשיג לעצמי פוסטר (על הקיר). איך שאני רואה את זה (ותקנו אותי , אם אני טועה), יש לי שתי אפשרויות: א ) לקנות אותו, וזו הבעיה, כי אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות פוסטרים. ב) להוריד את התמונה הרצויה , ולהדפיס אותה בפורמט פוסטר בחנות צילום. זה לא נראה לי הכי טוב, כי אני לא בטוח שזה יצא באיכות (רזולוציה והנייר עצמו) טובה כמו פוסטר קנוי. עכשיו, אני מכיר את האתרים allposter.com/co.il וכן את האתר art.com , אבל, אין במבחר שלהם משהו שאני אוהב (אני מחפש פוסטרים של Marvell או DC קומיקס, אבל, המבחר של האתרים האלה ממש ממש קטן). אז תהיתי, מה אתם חושבים בנושא, ואם יש לכם עצות. כמו כן, מקומות שניתן להזמין מהם פוסטרים , יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
Mystery מישהו שמע עליו? הוא אחד האנשים הכי ענקיים שיש. הבנאדם פשוט פיענח את המין הנשי - כרגע יש לי סדרה בשם "The Pick-Up Artist" - ריאליטי. הוא לוקח 8 אנשים שפשוט - אין להם חיי חברה והם "חנונים" והופך אותם לאנשים שהם פשוט ההפך מהם - אנשים שיודעים איך להתחיל עם בנות. הוא הוציא כמה ספרים ופיתח שיטה - שהיא פשוט ענקית, הגיונית - וגם, מדעית. אם אתם מעוניינים לצפות בסידרה, אפשר לראות כל פרק בערך יומיים-שלושה אחרי שהוא משודר באתר הסדרה הרשמי יהיה גם חלק שנקרא EXTRAS - אבל הפרק הוא בעצם מה שנקרא ה-HIGHLIGHTS - שמתי לב שהם שמים את הפרק המלא שם. אני ממליץ בחום לכל אחד לצפות בסדרה ולהשיג עותק מהספר שלו. ולא, זה לא שקר- אם זה היה שקר, לא היו נותנים לו סדרה. יש המון הו…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-