כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
כולם. כנראה זה לא היה ריווחי, ראיתי מה טורק רשם שם יש איזה משהו חדש נורמלי? ברמה של sabs וטורק ? עוד מעט מתחילה עונה רביעית של אבודים, איך אנשים אמורים להסתדר
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ידוע לי שOC מבטל את האחריות. איך החברה בחנות אמורים לדעת שבוצע אוברקלוק בכלל? והאם יש דרך לעשות OC בחכמה מבלי שהאחריות תתבטל?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה אחי רוצה לקנות מהם אבל שמעתי מכל מני אנשים שהם נותנים שירות על הפנים ואפילו חלקים משופצים אכפת לו רק מהמחיר אז אני פותח תתראד הזה כדי לשמוע איך הלך לכם אם איבורי,ואולי גם אחר כך אני יביא לו לינק לתראד שיקרא ואולי ישנה את דעתו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,בקרוב אני עובר דירה אני מתלבט איזה שולחן למחשב/כתיבה/ספרייה כזה לקנות.. חשבתי על זה : http://www.bernina.co.il/sale.asp?pid=684 ועל http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=7198 מה נראה יותר יפה? אשמח לקבל הצעות אחרות.. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות בקשר ל... ניחשתם נכון. שיער! בכל אופן .יש לי שיער מגעיל, מקורזל, עם המון תלתלים והוא שחור. קיצר, שיער איתיופי ><'''. ניסית לשים קרם אחד, שהוא די עוזר, אבל הוא גורם לי לנשירת שיער די חזקה, אז החלטתי לוותר על התענוג. בכל אופן, אני ממש רוצה שיער חלק מישהו מכיר קרם שכול "לעשות" לי שיער חלק. פן לא ממש בא בחשבון כי זה לא פרקטי כל יום לעשות את זה [+המזג אוויר בארץ] יש אולי מכשירים מיוחדים? אני אשמח לעצות, תודה
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , כנראה שאני מוציא רישיון לטרקטור בע"ה השנה , רציתי לשאול האם הרישיון מקנה לי לנהוג על עוד דברים חוץ מטרקטור ? רישיון לרכב פרייבט נשאר כרגיל או שיש איזה שינוי ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות זה שההורים שלי פשוט אומרים לי שאני מדבר שטויות ומדבר איתם על חלקים ג'נריים, החלטתי לפנות אליכם לנסות להסביר להם מה זה. אני יודע שזה בעצם כוונה לחברות או מוצרי זבל תוצרת סין שזה לא איכות וכ"ו, אבל אני צריך סוג של הגדרה לזה (אמרתי את זה להורים שלי, הם אומרים לי שלא, ושאומרים בכלל גנרי בלי ה-', ושזה בכלל לפי המילון משהו כללי, דברים כלליים). בקיצור, אם מישהו בכלל יודע, מאיפה זה בא ומה זה בדיוק אומר? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם היא מומלצת לקניית מחשבים? מה אתם יכולים להגיד עליה? איך השירות שם? תודה מראש וביקורות יתקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה נותן לי את ההודעה הבאה: ברור שניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר :[
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למרות שהלייבל אסר עליי לפרסם את השיר החלטתי לפרסם אותו כאן כי אני רוצה לקבל כמה תגובות חוץ מתגובות מקצועיות. לא לפרסם בשום פנים ואופן את השיר בשום מקום כי אם הלייבל שאני מחתים בוא את הטראק ידע מזה אני נדפק חבר'ה. http://www.fileflyer.com/view/euRg2BJ ולמי שרוצה לדעת אני כבר יגיד מראש,אני עובד בCUBASE SX 3,אני יוצר הכל מ0 והכל אני עשיתי לבד,אני כמעט 7 שנים בתחום (לפניי שנה הגעתי לרמה מקצועית שאפשר להחתים) וזהו אני חושב. מחכה לתגובות שלכם
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ggqDt_51Yik paradise lost כבוד :biggthumpup:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
צריך את זה לאבא שלי יש לו עוד מאת יום הולדת צריך משהו טוב ראיתי הרבה של PHILIPS תמליצו על משהו טוב בבקשה (ניראה לי זה המקום הכי מתאים ליכתוב את זה)
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בלעשות לשם מנוי(בכל זאת צריך קצת HD ל24 אינץ החדש שבדרך) וראיתי שעולה 20 דולר לחודש בלי מגבלת טראפיק, זה מחיר די סביר, בכל מקרה רציתי לדעת אם מישהו מהפורום רשום שם או לפחות משתמש שם, איך הזמינות של הקבצים, מהי ניצולת רוחב הפס, לכמה זמן נשמרים הקבצים ואיך בכלל חווית השימוש. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438332,00.html אולי הרגנו את פרפור אבל למה הדבורה המיז... מתעללת בחיות מיסכנות? שיכניסו אותה לכלוב וניראה אותה זורקת אבנים וחוץ מיזה איזה גן חיות מפגר מגדל חתולי רחוב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 4000 ש"ח וההורים יכולים להוסיף עוד איזה 3-6 אלפים.. אז האם כדאי לי לקנות מחשב סוס עם מסך 19" או מחשב פחות סוס עם 24" (dell 2407WFP) שאם אני קונה אותו התקציב למחשב נשאר 3-6 אלף לעומת עם המסך 19" שיש תקציב של 5500-9500~ השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים (HD) והייתי רוצה גם משחקים שהמחשב הנוכחי לא ממש יתן לי חווית משחק טובה אז אני לא נותן למשחקים צ'אנס..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום.... יש משהו במשטים שנקרא הוצאת שם רע .. אני רוצה לדעת איך זה מסתדר מבחינה משפטית מה צריך הבן האדם " הנפגע" לעשות ומה התהליכים אם מישהו יודע .. תודהה
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הסרט לא מזמן בDVD אבל לא הבנתי די הרבה דברים. איך זה שבסוף הסרט חוזרים למה שהיה קודם? הוא הצליח למצוא את "חור התולעת"? למה הוא לא הציל את עצמו בסוף? פרנק מת? מי זה פרנק הזה? מאיפה הוא בא? איך השמיים נפתחו? חח המון המון שאלות, אודה לכם אם תענו לי לפחות על כמה מהם וגם תכתבו את התרשמותכם מהסרט ועוד דברים שהבנתם מהסרט שלא שאלתי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שידור סרטי מסע בין כוכבים ב-Yes 2 התחלתי לערער בסוגיה קשה: איך גזע ערסים כמו קלינגונים בכלל הצליחו להתפתח? מישהו חשב על זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה אתר שבו ניתן לצפות בשידורים ישירים (בעיקר ספורט1).
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני הולך ללמוד בסמסטר הבא בבאר-שבע. אני מחפש עכשיו דירה (עם שותפים כמובן) לגור בה. מצאתי כמה דברים נחמדים ברשת וכבר פניתי לכמה אנשים. עם זאת, במידה ויש פה אנשים שלומדים שם וצריכים שותף אני אשמח לשמוע. תודה Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דוד שלי חוזר עוד כמה ימים מארה"ב ורוצה להביא משהו, עד 100$ ככה. מה אפשר לבקש? לא חומרה בהכרח(יכול להיות דברים אחרים שקשורים למחשב), כל האופציות פתוחות חוץ מנעליים שזה בעייתי(מה המחיר של נעליים בארה"ב בערך אגב?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לא יכול לומר לכם מה עשיתי בצבא, אבל את חבר שלי שהיה ברמה נמוכה יותר, זימנו לצו 8(שנינו משוחררים) בשעה 1:30 בלילה. יש דבר כזה צו 8 מידי? אמרו לו תבוא עכשיו, יש לך שעה להגיע... עכשיו אני מפחד(אני בתקופת מבחנים) שיקראו לי לצו 8...? מה אומר החוק?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-