עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by junkam,

אם היינו עושים היום דברים באותה יעילות שעשינו פעם אולי הדברים היו נראים אחרת. קטע ווידאו שווה צפיה - איך התקפנו את הכור בעירק

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by x^fighter^x,

שיר חדש שלי אשמח לביקורת

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. מסתבר שדן מרחסין שיקר לכולכם- תחת תפקיד שליח האתר לטייוואן (איך כותבים אותך, מדינה (?) ארורה?) הוא בעצם נסע להשתתף בניסוי סודי באירופה. מצד אחד של מאיץ החלקיקים עמד יוסי בניון, בצד השני דן מרחסין. הם נתקעו אחד בשני במהירות מדהימה ויצרו את שחקן נבחרת קרואטיה, לוקה מודריץ' התוצאה, לפניכם- (זה לא עובר משהו בתמונות, האמת, תשתדלו לראות יותר כדורגל =)) עוד תמונות גילוי נאות, לא פגשתי את ד.מ, שליח האתר לטאייוואן ומתת האל לאנושות כמה שנים טובות. מצד שני, גם את יוסי בניון לא.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ~BaRaK~,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני רוצה להצטרף לרשת של הבית ספר שלי בפייסבוק ואני צריך מישהו שכבר נמצא ברשת ויאשר אותי. יש לי כמה חברים שברשת אבל הם לא יודעים איך לאשר מי ששלח בקשה להצטרף, מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. Started by Culandur,

greetings

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by DimaX,

היי! קצת משעמם לי בחופש, ובגלל שלא מצאתי עבודה, אני החלטתי לקרוא החופש 2-4 ספרים טובים. בבקשה תמליצו לי על ספר(לא יקר) שקראתם ואהבתם. אפשר בעיברית ואפשר באנגלית. תודה רבה. נ.ב. למי שמתכוון לצחוק עליי ולהגיד "מי קורא ספרים?!!?!" אז שלא יגיב בת'ראד שלי בבקשה!!!

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום. אח שלי בטיול בניוזילנד. הוא מחפש מפות(סגנון WAZE) בניוזילנד. מישהו מכיר כזה דבר? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  10. שלומות, שאלה מהירה ובלתי מזיקה יש לי אליכם: מהו האינטגרל של sqrt(ax) (שורש ax)?

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by Pika007,

הייתי היום ליד החנות בחיפה, אז רציתי להיכנס לבדוק אם יש להם 512 מגה זיכרון מעאפן של DDR למקרה שאני אצטרך להחליף מתישהו את הזכרונות שלי, שאני אשאר לפחות עם משהו שיעבוד....... אמצע היום, החנות סגורה- "סגור לספירת מלאי" ........ספירת מלאי באמצע השנה? מי ראה ומי שמע? שיחה קצרה לכמה חברים גילתה ש 2 סניפים נוספים שלהם סגורים בצהרי היום. טלפון אליהם מעלה את המוקד הרגיל שאומר ש "יחזרו אלי", אף אחד לא חזר. לי זה נראה מסריח, ככה בדיוק משרדיה עשו לפני שהם נעלמו עם הכסף שלי. אישית הייתי ממליץ לכם להשעות הזמנות שאתם מתכננים שם עד שרואים שהכל בסדר עם החנות, כי לי זה מריח ממש רע.

• 85 תגובות
    • 9.5k צפיות
  12. Started by gshhar,

היא לא מדהימה??!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by WarMachine,

הספרים שלו עוסקים במלחמת העולם השניה והוא נחשב לאחד הסופרים הגדולים בנוגע למלחמה ועל ספרו "אחים לנשק" מבוססת הסדרה המדהימה הזאת. הספר הנ"ל שאני מעונין בו עוסק ביום הפלישה לנורמנדי ומקיף יום זה מכל זוית אפשרית, רק חבל שלא מצאתי שום מידע עליו פה בארץ. בכל מקרה לא מצאתי שום מידע על הספר בארץ ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם הספר עבר תרגום לעברית ואם יש להשיג אותו כאן בארץ ואם כן אז איפה ובכלל אם מישהו יודע אם ניתן להשיג את ספריו של אמברוז בארץ. השם של הספר למי שלא הבין הוא : D Day: June 6, 1944: The Climactic Battle of World War II והנה לינק מאמזון: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/068480137X/qid=1074544387/sr=2-1/ref=sr_2_1/102-3838586-3006503

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by m.l,

מישהו יודע אם IQPC עושים הנחה על תשלום במזומן?! פשוט חבר שלי צריך לדעת תשובה ואני אף פעם לא שילמתי מזומן אצלם ככה שאני לא יודע....אם למשל הוא קונה חלקים בסך של 1000 שקל והוא משלם הכול במזומן יעשו לו הנחה על זה?! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. Started by mwalker03,

היי חברים אני מחפש כלי לסריקת אתרים, אני צריך להוציא מידע מכמה אתרים בעבר כתבתי סורק מיוחד לאתרים, אבל כרגע אין לי יותר מידי זמן ואני בטוח שיש לא מעט כלים טובים להוצאת מידע מאתרים יש למישהו המלצות טובות על כלים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. דיברתי עם הסוכן של בזק בינלאומי היום בבוקר. הוא הציע לי חבילת גלישה 4MB ב-99 שקלים לחודש כולל תשתית. לטענתו זה מבצע רק לעובדי באג ואף אחד אחר לא מקבל מחירים כל כך נמוכים. יש אמת בדבריו? כמה אתם משלמים על חבילת אינטרנט + תשתית?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by aviram20,

הי יש לי רכב שנת 96 שלא מזמן יצא מהמוסך (טיפולים חיצוניים בעיקר) עכשיו מאז שקניתי אותו לא נסעתי איתו בכלל היום מאלתי מים שמן וכדומה ואני לא יודע מתי עשו את הטיפול האחרון בנוסף לכל מחוג החום לא עובד.. אבל האוטו נוסע כמו שצריך.. השאלה שלי היא כזאת האם יכול להיות שהרכב ישפוך מנוע אם אני יסע שעה בבוקר? הבנתי שאם אין מים ונוסעים לאילת האוטו יכול לשפוך , ובגלל זה עוצרים השאלה שלי אם שעה זה כזה קריטי.. לי ניראה שלא.. מה חושבים ? יש בזה סיכון?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nottheguy,

מה תגידו על הבחור שדפק את מיקרוסופט? תזכרו שהצעת ההתחלה היתה 500 דולר בלבד!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by avi2014,

שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

כיצד הציון בבגרות הסופי בהבעה מתחלק בין לשון והבעה? תודה.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Screw_Master,

1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...

22. מעבד אינטל פנטיום 3.06גיגהרץ שעובד בבאס 533 ומשתמש בטכנונולוגיית הייפר טריידין

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shnord,

שלום, לפני קצת זמן רבתי עם אבא שלי (הסיבה הכי דפוקה בעולם!!: אני הייתי שניה במחשב בבוקר, כדי לבדוק חדשות, אז אבא שלי בא ואמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי שניה. אחרי חצי שניה הוא אמר לי לקום מהמחשב, אז אמרתי לו שניה עוד פעם. ככה בערך חמש פעמים עד שהוא התחרפן והתחיל להגיד לי שיבטל את האינטרנט (נראה לי שהוא חושב שאני מכור) אז לא האמנתי לו והמשכתי לשבת, אז הוא יצא מהחדר). אוף, ואני עדיין באמצע כל ההורדות שלי, והאינטרנט יתבטל ביום רביעי הקרוב, וההורדות לא יסתיימו עד אז. מה לעשות??????????????

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

שלום אני הולך ליג' ואני כל הזמן מרגיש שאני עושה טעות שאני הולך לשם אני הולך ליג' במחשבים ואני לא יודע אם זה מה שאני רוצה בחיים שלי האם יג' שווה את השנתיים וחצי + 9 חודשי קבע וה7000 שקל מה זה יתן לי היג'? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ראיתי עכשיו סידרה ביס דוקו, "תיירות התאבדותית". זה סיפור על כמה אנשים שנסעו לשוויץ בשביל להתאבד, כי שם ההתאבדות היא חוקית (הם נסעו לפגוש רופא שעזר להם להתאבד על ידי לקיחת קוקטיל). אחד מהם היה חולה במצב קשה מאוד והיו גם זוג זקנים (בערך בני 65-70) שרצו להתאבד כדי למות כל עוד הם בריאים. לפני שנולדתי, סבא שלי התאבד בתלייה (בגיל 54) בבית ולא השאיר מכתב אחריו (הוא היה נשוי וביחסים טובים עם סבתא שלי, לא חולה ולא היה בקשיים כלכליים ולא היו לו בעיות דכאון). לי מאוד קשה להבין מעשי התאבדות ומאוד קשה לי לרחם על מי שמתאבד או להצדיק אותו. לכם קל יותר להבין את זה? מה היחס שלכם לזה?

• 75 תגובות
    • 7.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים