כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אתר או תוכנה קטנה שאני אוכל לרשום בה טקסט (חשוב מאוד שתתמוך בעברית), והיו לי כפתורי עיצוב כמו בוורד, לשינוי גודל צבע וכו'... ובסופו של דבר אוכל לקחת ממנה פלט של קוד HTML של הטקסט המעוצב. אני זוכר שהיה בוינדוס 98 תוכנה בשם פרונטפייג' אקספרסס שהיתה יכולה לעשות את זה בצורה דיי טובה אבל לצערי כל מה שמצאתי זה גרסאות חדשות וכבדות מאוד של פרונטפייג', ממש לא מה שאני מחפש. זה לא בשבילי אלא בשביל משתמשים חדשים שלא מבינים יותר מידי ולא רוצים להסתבך עם תוכנה או ממשק כבד\מסורבל\מסובך מידי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים שנתנו ציוד לתיקון ולא קיבלו אותו חזרה עדיין ? שלחו מייל... ונתאחד.
-
ממש איטי האינטרנט דף עולה אחרי 5 שניות ולפעמים נתקע הדף.. מה הולך פה..??..
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשכנע את האמא ליקנות מקרר של LG או חברה איכותית אחרת מיחול בימקום ליקנות מקרר מסריח מהחברות בארץ תאמת אין לי מוסג איזה חברות מיצרות מקררים יותר טובים אבל המקור והחברה השניה מאוד מחרבשות בשנים האחרונות לפי דעתי ולפי תחושת הבטן אפילו מקרר בינוני של LG או סמסונג יהיה יותר טוב מימקרר "טוב" של המקור הבעיה שאני צריך לדעת מי היבואן כי הי פוחדת שאין חלקי חילוף ותמיכה בארץ חוץ מיזה אתם מוזמנים להמליץ לי על דגמים של מקררים שנימכרים בארץ (תקציב 5000-6000+- ) ולדעת איזה דברים חשובים צריך ליבדוק מאוד יעזור לי בתודה הגולם מיפראג
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתם לב שכמעט בכל נעל VANS יש מגן דוד על הסולייה ואם רושמים VANS בעיברית על המקלדת יוצא "השמד" ? ויש עוד כמה פפשוט שחכתי, מה אתם אומרים על זה ? לעשות עליהם חרם יהודי ?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשיטוטים ברשת ראיתי את השם הזה מישהו מכיר ? זה אנימה טובה או סתם גנרית ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חזזזק http://youtube.com/watch?v=aU1szlaa6OQ&mode=related&search=jokers :lol: :lol:
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתחיל מזה שזה לא אחד התוכניות פירמידה או כל שיט אחר, רק תקשיבו. www.moola.com האתר פועל על קונספט גאוני, נרשמים(בחינם), מקבלים סנט, ועל ידי כך שמנצחים שחקנים אחרים באבן נייר ומספרים מכפילים את הסנט הזה ל2 סנט, שנהפכים ל4 סנט, 8 סנט וכך הלאה עד 10,737,418.42$. מדרגות הזכייה הם בכפולות של 2, כלומר אם הגעתי למצב שבו יש לי 32 סנט אני לא חייב לסכן את כל הסכום אלא יכול לסכן 2 4 6 8 או 16 סנט. זוכים בכסף על ידי משחק עם שחקנים אחרים ברמה שלך (אם בחרת משחק של 6 סנט וקופה של 18 אז המשחק מחפש מישהו שאונליין באותו רגע ומעוניין לשחק על אותו הסכום) כאשר המשחקים פשוטים ביותר וכוללים את המשחק האבניירו המיתולוגי ועוד אחד מתוחכם שצריך לנסות כי קשה להסביר אותו. במקרה ופשטתם רגל, המשחק…
-
- 224 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
קודם כל מנהלים אם זה ספאם או לא לרוחכם אתם מוזמנים לנעול... בכל אופן תסתכלו על זה....אני לא הפסקתי לצחוק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=732&msgid=19744823
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חומרים: 1. צינור PVC 3 אינצ' באורך 45 סנטימטר העומד בלחץ 40 2. צינור 11/2 אינצ' באורך 71 סנטימטר העומד בלחץ 40 3.ממיר צינור 3 אינצ' לצינור 11/2 אינצ' 4.מתאם 3 אינצ' נקבה 5.פקק 3 אינצ' זכר 6. מצת מאולטר בנייה : ראו תמונה http://www.advancedspuds.com/potatogun.gif עידכון : מי שרוצה להגדיל את טווח הירייה שפשוט יקנה קנה שממנו עף החפץ אז שיקנה ארוך יותר מ 71 סנטימטר
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מחפש דרמל פשוט לעבודות עם עץ ומתכת, לא צריך משהו בומבסטי עם צג שמראה את ה RPM וניתן לתכנות וכל מיני חירטוטים כאלו.... בעיקרון, ראיתי שהמחיר לאחד פשוט הוא כ 300 שקל עם 25 אביזרים בסיסיים. עם הנסיון שלי, בד"כ הדגמים הפשוטים ביותר הם זבל מוחלט, האם זה נכון גם לגבי המקרה הספציפי הזה? אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למשהו בסביבות ה 300-400 שקל, רצוי יותר לכיוון ה 300, סה"כ אני לא הולך לעשות בו ממש הרבה שימוש. -עדיפות למשהו שטווח המהירויות שלו מתחיל בפחות מ 10,000RPM, אם יש, ולמעשה- עדיף כמה שיותר לאט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
זה כל הזמן אומר לי Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com אני ממלא הכל כמו שצריך וזה כל הזמן אומר לי את זה מה צריך לעשות בשביל לסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל, שבאמצעותם אנו מעוניינים לעודד את הלוחמים, לחמם ולחבק את ליבם ובע…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
*אני לא שואל בתור ביקורת רעה או משהו - להפך אני מת על אילת והייתי בה פעם, פעמיים אבל לא ניצלתי כי הייתי עם המשפחה עכשיו אני נוסע עם ידידה ככה אני אוכל לעשות מה שאני רוצה* - בננות - מסיבות - קמיקזה - לקפוץ מהגשר הכיפי הזה - להיות באכסניה\מלון \באוהל ( ;D) -לצלול - להיכנס לבתי מלון ולבריכות שם מה עוד ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עמוס הכין את התשתית ועומרי מהפורום השלים את העריכה (spiidx117) תודה רבה לשניהם, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי האם הייתם סורקים ומגבים בגוגל דרייב / תמונות? מדובר בעיקר במסמכים כמו דוחות של מניות, חשבוניות וכאלה. לא מסמכים רפואיים וכו. מה דעתכם? או איך אתם מתמודדים עם זה? בעיקרון, פניתי לרוב החברות שאני קשור אליהן וביקשתי לשלוח מיילים אם ניתן ולא דואר רגיל. מדובר בעיקר במסמכים ישנים. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מהו הפרופיל המינימלי שבו עדיין מקבלים לתלפיות וחבצלות? בשניהם עושים טירונות קרבית אבל מהלך השירות הוא לא קרבי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי בטלפון (גלקסי 2) כפתור תרגום אוטומטי מתחת לכל סטטוס שמישהו העלה לי בפייסבוק פתאום הוא נעלם (יכול להיות שאני לחצתי על משהו שהעלים אותו) מישהו מכיר דרך להחזיר את הכפתור הזה לתחייה? תודה רבה למי שיודע
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-