עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. שלום, אני רוצה למכור כרטיס מסך מדגם : Point Of View 7600GS 256MB PCI-E וספק כח ג'נרי JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin retail כמה לדעתכם הם שווים כיום? כמובן שהם במצב מצויין, ללא תקלות והיו בשימוש כמעט שנה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום רב... יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה מאוד זמן רציתילדעת כמה עולה הכד הענקי הזה של המי עדן ששמים בבית התכולה שלו זה 5 גלון מממ..... מעניין {=

• 5 תגובות
    • 12.4k צפיות
  4. Started by Sting,

שוטר מנסה לעצור שיכור... השיכור מסרב... השוטר מתעצבן ומחשמל אות עם שוקר ... מסתבר שהשיכור פשוט שיכור מידי כדי להרגיש משהו http://tinyurl.com/43ral *Save shit as... "טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי..."

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. http://www.polyvibeentertainmentgroup.com/2009/06/how-many-songs-are-the-same-4-chords/ הגעתי לזה דרך ה Stumpleupon יש פה כמה שירים דומים ממש, כמה שקצת לא. אבל העיקרון של זה יפה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by avivlevy,

ראיתי באיזה תרק תמונה של תקיה עם משהו כמו חמש אלף שירים אז רציתי לדעת אם לכולם יש אלפי שירים במחשב או שרק כמה סרוטים לא צריך במדיוק בעערך: כמה שירים יש לכם במחשב?

• 99 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. סקר כמה מאיזה שנה אתם בפורום hwzone? 16.8.2006 תאריך ההצטרפות שלי

8. Started by drorhazan,

כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים? כמה זמן זה לוקח לכם? מאיזה גיל התחלתם? כמה זמן לקח לכם להרכיב את המפרט הראשון שלכם ובאיזה גיל זה היה?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. כותרת

• 10 תגובות
    • 7k צפיות
  10. Started by Xthread,

מעניין לא? אגב UBERMANS SLEEP זה שינה של בין 20 ל 30 דקות (REM) מפוזרת לאורך כל היום למעשה שינה של שעתיים אך הרגשה של 8 יש על זה חומרים ובלוגים של אנשים שהתנסו בזה ממליץ קריאה **עריכה** תנו טיפה פרטים ותשלחו הודעות אחרת זה יפול לתחתית האוקינוס וזה יהיה ממש מעניין רק אם יהיו פה הרבה קולות

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מתענין בנושא, ולכן פתחתי עליו סקר. אני מבקש שרק אנשים בגילאים 15 עד 18 יענו. תודה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. כמה שעות בממוצע אתם מבלים מול המחשב שלכם?

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. אהלן סתם בא לי סקר כזה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by constantine16,

אני בן 17 וכל לילה אני יושן בערך 6-8 שעות זה בסדר?

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by IG,

בהמשך לגל הת'ראדים חסרי המשמעות- כמה שתיתם בקריסמס? אני: חצי ג'ינס+ 3 שוטים וויסקי+ חצי שוט וודקה+ 1.5 ייגר. ושנה טובה לכווווולם

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by redead,

אני עובר בקרוב דירה מהרצליה לכפ"ס ורציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון כמה בערך יעלה הסיפור של הובלה אם אני לוקח משאית כזאת שיש לה מנוף.. בערך טווח מחירים יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ומשתגע.. תודה

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by SensatioN,

אני 13 משחקים שזה 258 שקל

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אין גבול לטיפשות!!! http://www.lunarshop.co.il/?bid=asi :kopfpatsch: מה מה הם רוציםםםםם ינעל ספתה שלהם!!!!!!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by X-_PLOSIVE,

700 !!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

1001!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

900!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx אתר שנתקלתי בו שחיפשתי מידע על חבילת אינטרנט.. הוא מאוד שימושי לדעת את התכלס על מה שאתם משלמים. הוא די קטן כרגע כי הוא מתמקד רק במעט נושאים אבל אני די בטוח שהוא ימשיך להתפתח.. קבוצת הפייסבוק http://www.facebook.com/pages/kmhzh/170500338273?ref=ts

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Aurora Borealis,

מכירים את bash.org? האתר של הציטוטים המצחיקים מהמירק? אז לאחרונה קם אתר חדש: http://www.tzitut.com/ מקרים מטופשים, ומורים עוד יותר טיפשים במערכת החינוך בישראל! מה שכן... הציטוטים של האוניברסיטאות יותר מצחיקים. " סטודנט שואל בקול רם שאלה ,המתרגל : דבר חלש, אתה מפחיד את העתודונים .... תרגול בחדווא 1ת טכניון 2006 " ואחד האהובים עלי: "המרצה פותר מעגל חשמלי. סטודנט- ד"ר, איך זה הסוללה 12V והמנורה דולקת ב-1.5V? מה פה מקולקל? המרצה מוסיף M.I.C ליד הסוללה וממשיך בשיעור. כעבור 30 שניות: הסטודנט- סליחה שוב ד"ר על ההפרעה... אבל מה רשמת שם? המרצה: Made In China... מכללת אריאל, פיזיקה חשמל. "

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by nforce,

ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אמו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה את אמא ! שם בלב , כמו בים . סערות יש וגם סודות. מי יגיד לו ? מי ידע ? הסוד שבלב ! הלאה אל המרחק ! אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה ! אל המקום בו אמא מחכה ! הדרך הר וים , הלב מושך לשם ! רוצה לעוף לאמא למרחק ! :errr: מעביר בי צמרמורת ... שיר עצוב .. אולי תרשמו עוד שירים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היום חגגנו יום הולדת לאחי הקטן בנאפיס בב"ש 2 דברים שממש מגעילים בנאפיס. 1. מחיר קנקן 0.75 ליטר של קולה 20.90 שקל! 2. כשהזמנו גלידה היה בתוכה שיער :-X אבל פיצו אותנו בגלידה חינם(אבל זה לא אכפת להם הם לקחו על 3 כדורים של הגלידה שבא בקופסאת ב10 שקל לקילו ) ולקחו עלייה 26 שקל. קיצר המסקנה:למצוא תחליף אחר לנאפיס כמו אווזי רק לא נאפיס הם קורעים אותך במחיר

• 14 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.