כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,650 דיונים בפורום זה
-
אני לפני איזה חצי שנה - שנה התחלתי לשמוע מוזיקת רגאיי בהתחלה שון פול ומאז ומתמיד בוב מרלי היה אחד החביבים וגם התחלתי לשמוע מתיסיהו, עכשיו אני רוצה להתקדם אז אם אתם יכולים להמליץ על זמרים מהז'אנר אני לא כל כך מתמצא בו....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור לעבור ניתוח מחיצות באף שבוע הבא ביום ה', עלי להביא תוצאות בדיקות דם. הבעיה שאני חייל ואני לא יודע איך בדיוק אני אמור להספיק לסגור את העניין עד יום חמישי. כן יש חר"פים אבל העניין הוא - תוך כמה זמן אני יקבל את התוצאות?? ואם בכלל אני יוכל להכנס ולעבור את הבדיקה על המקום? האם יש מקומות אחרים שאפשר לעבור את הבדיקה? *דחייה של הניתוח לא באה בחשבון משום שאני מחכה לו כבר חודשיים ואם אני דוחה את המועד הנ"ל יהיה עלי להמתין כפליים... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחי יש אתר חדש של העסק שלו, והוא תהה האם אפשר לפרסם את האתר עצמאית (במקום לשלם לחברה עשרות דולרים כל יום) ועדיין להגיע במקומות גבוהים בגוגל (דף ראשון). מישהו מכיר מדריכים לזה, שיטות (חוקיות כמובן, הוא לא מעוניין שגוגל יחסמו אותו או יענישו אותו על שיטות לא הוגנות), או כל דבר אחר שיכול לעזור. אודה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הבנתי שהוא כבר תקף כרגע ללקוחות חדשים, וללקוחות עם התחייבות קיימת רק מנובמבר. בכל מקרה אשמח לשם של החוק ואולי לינק לכתבה שמסבירה בדיוק מה קורה עם לקוחות קיימים בהתחייבות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
איך קוראים לקטע שהוא מנגן בשניה ה 1:16? תודה. נ.ב. שחכתי להוסיף את הקטע באמת..
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היום שיחקתי פוקר - 6 שחקנים. היה פלופ 3 מלכות, ולי הייתה מלכה ביד - משמע, רביעייה על הפלופ מה בערך ההסתברות שזה יקרה? משהו כמו 13 בחזקת 4?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חחח משהו שם לב לדגל למעלה מאחורי הלוגו של hw ךםך רק עכשיו שמתי לב
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
איך אני שולך הודעות SMS מ ICQ ל Orange? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה קודם כל מזל טוב לאלה שסיימו ללמוד, תתחילו להינות לעבוד מי שמתגייס שיהיה לו גיוס קל ובהצלחה, בהצלחה גם לאלה שהולכים לעתודה. כמו כן מזל טוב שאלה שעוד שנה עברה להם, בהצלחה בשנה הבאה! תהינו!
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הנדסת תוכנה? בהתחלה הייתי בהנדסת מערכות מידע ואז התברר שחרגתי מהמכסה של העתודה באיש אחד אז עכשיו דיברתי עם עתידים והם מוכנים לתת לי לנסות להתקבל מקצוע אחר בבן גוריון כל עוד אני יכול להתקבל אליו ואני לא אחרוג מהמכסות של העתודה. אז אני חשבתי ללכת להנדסת תוכנה עכשיו אני מנסה לברר מה יש במקצוע מה לומדים במסגרתו איך העבודה באזרחות כל עזרה אפשרית תעזור
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
יש את הסרט הזה כשהבנים מיתחפשים לבנות ומיצטרפות לאוחווה של בנות לא מקובלות,אז קיצר יש את הקטע שהם עולים לספינה ואז יש טרנס כזה,מה השם שלו? באנגלית שפ הסרט זה Sorority.Boys
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מי כאן יצא גבר וילווה לי אותו? פשוט שלי עושה בעיות וכשאני אחזיר אותו לחנות להחלפה זה יקח באיזור השבועיים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש כסא נורמלי, עד 1000-1500 ש"ח, לא ממש רוצה כסא גיימינג מגוחך אלא מעדיף כסא משרדי מסיבי. שוקל 120 ק"ג, גובה 2 מטר. תודה על כל המלצה !
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
z=n+mi ו- z^3=2+11i (בחזקת 3), n,m שלמים. אני אמור לפתור את זה בלי הצגה פולרית, בלי מחשבון, ובלי דה מואבר ... ניסיתי להציב ב-z ואז לפתוח לפי כפל מקוצר ממעלה שלישית ובצד שני של המשוואה להכפיל ולחלק בצמוד אבל אני לא כל כך יודע מה לעשות מכאן ואם זה בכלל נכון ... הכוונה תתקבל בברכה, עדיף לא פיתרון מלא כי זה להגשה ...
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים, בלי שום הסבר על מה ולמה, וישנו רק הכיתוב למעה - "מבחני התאמה למקצועות המחשב". מה זה, האם כדאי ללכת? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ די גדול במחשב, של 3 ג'יגה. זו התקנה לאיזו תוכנה. הוא מיותר לחלוטין, אבל כשאני מנסה להסיר אותו, הדבר לא מתאפשר. (יש לי ויסטה). אני יותר מבטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את העבודה - מישהו יכול להמליץ לי על אחת שכזו? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בבקשה כי אני יכול לסדר שישלחו לחברים שלי בארה"ב והם ישלחו לי את החלקים בדואר אז תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני יכול להגיע מנתניה לאוניברסיטת בר אילן ? איזו דרך עדיפה יותר ? רכבת / אוטובוס ? אני צריך להיות שם מחר בשעה 9:00, מתי אני צריך לצאת כדי להגיע בזמן ? תודה רבה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2005/01/07/92960387.jpg הכתבה אמיתית, השם אמיתי והפסיקה אמיתית אף היא.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-