כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות אותם? יש כאן במקרה אולי מישהו שמוכר...אני מוכן לקנות את שניהם ואני באזור ראשון...? בעיקרון הכחול זה של אק"ים והצהוב זה של המלחמה בסרטן אני רוצה את שניהם..(אל תדאגו אני תורם גם חיצונית כל חודש) אם מישהו יודע אפה אני יכול לקנות אותם באזור ראשון? (מקוריים...לא חיקויים) תודה מראש לעוזרים ולאחראי הפורום בבקשה לא לנעול או משהו כזה..
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני גובה 1.80 שוקל 61 ק"ג ויש לי שרירים בידיים וגם יש לי קוביות אבל אני רוצה קצת יותר להוציא את הקוביות ולעשות את הכתפיים יותר מנופחות איך אני עושה את זה בבית ? אין לי זמן לחדר כושר... ומה אני צריך לאכול וכו'... תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי איפה כדאי לקנות... איזה חנויות מחשבים מומלצות בשירות טוב, מחירים וחלקים טובים? ואם כבר דודה שלי טסה- אולי עדיף לקנות בדיוטי פרי חלקי מחשב או בכלל בחו"ל... ובקשר לדיוטי פרי, מי שיודע: 1. אם קונים ציוד בדיוטי פרי,הוא נשאר בשדה התעופה ואז לוקחים- מקבלים את זה לפני בדיקת המכס? 2. בדיקת המכס זה כשעוברים בקו האדום או הירוק? 3. לוקחים מכס רק על מוצרים שהם סגורים הרמטית? 4. אם מישהו פה עובד בדיוטי פרי, אפשר לקבל עזרה בקשר לדגמים שיש שם? 5. מה שווה לקנות בדיוטי פרי? תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך תזכורת קלה בקשר למה שאני ישאל עכשיו אז תודה למי שיעזור. 1.מהו RISCK(נראה לי ככה רושמים) 2.ומהו CISK(גם לא בטוח באיך שרושמים את זה) 3.איך המחשב בנוי?(נראה לי שזה אחד מהם) א.היחידה הריטמתית לוגית ב.שפה בינארית ג.שפה עשרונית ואם אפשר עוד כמה תזכורות ממכם למי שעושה תבגרות במחשבים(תקשוב) לא מצאתי בויקיפדיה שום מידע על מה זה RISCK וCISK ובגלל שזה פורום של מחשבים מצאתי לנכון לפתוח את זה פה תודה לעוזרים ואבקש להמנע מתגובות ספאם תודה,יום טוב
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
א. יכול להיות שהטכניון לא נמצא ב-100 האוניברסטאות המובילות בעולם?? http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2005/ARWU2005_Top100.htm אמרו לי שיש איזה מקצוע שהטכניון במקומות הראשונים בו בעולם (נדמה לי אמרו מקום ראשון לא זוכר בדיוק), מישהו יודע על מה אני מדבר? ב. מה זה משנה אם את התואר קיבלתי מMIT או מהטכניון? אם אני ילך לחברה כמו אינטל לדוגמא (או כל חברה שהיא) יכול להיות מצב שיגידו שאני לא מספיק טוב? איזה יתרון יתן לי תואר מMIT? ג. מה צריך לעשות ישראלי שרוצה להגיע לMIT בשביל ללמוד שם תואר ראשון? ד. יש באוניברסטאות האלה מכינה? כי אם מתקבלים על סמך הבגרות אין לי סיכוי להתקבל... (היא די טובה אבל אין לי ממוצע 100+.. )
-
- 50 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים יותר. אם יש כן, אשמח להפניה. 1. האם הצוואר הבקבוק העיקרי של המחשבים היו כונני הHDD? יש לי מחשב מלפני 6 שנים ובשנה האחרונה הוא החל לקרטע... בזמן האחרון התחלתי להסתכל קצת במנהל המשימות ושמתי לב שהמעבד וגם זיכרון הRAM עומדים במצב טוב שמאפשר להם עבודה(בעצם, נדיר מאוד שהם מגיעים למעל 90 אחוז בזמן שעולה על 10 שניות), ואילו הכונן מגיע ל100 באופן תדיר.. משם המחשב זז לאט ולפעמים עד קיפאון מוחלט עד סיום הפעולה. אם אני קונה למשל דיסק 240 SSD, אז לרוב הצוואר הבקבוק יעלם כמעט לגמרי לא? זאת אומרת שאת כול המערכת ההפעלה תהיה על הדיסק ועוד כמה תוכנות כבדות,אבל עדין עם 50 GB אקסטרה נניח שנשארו פנויים, אזי שהבעיה תיפתר? ואיך זה ישתלב עם כונן HDD 1TB? 2. הבנתי שכרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה במילוי המסמך לרישום מה למלא ב POSTAL CODE ו Primary telephone number אני זוכר שיש סיומת לטלפון בישראל
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עובד ה paypal ? איך אני מעביר כסף ל paypal ? האם הם אמינים ואיך חשש לגניבות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי.. אחרי הרבה זמן ותירוצים שאין לי כוח ללכת לחדר כושר... התחלתי. חחח. המצב משתפר לאט לאט.. כבר הייתי איזה 3 פעמים ואני ממשיך להתאמן בחדר גם (בצבא/בבית כשאני חוזר). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) אני קטן.. שוקל 54 קילו (אחרי שהעלתי, לפני קצת פחות מחודש הייתי על גבול ה50). אני רוצה להעלות משקל.. איך אני עושה את זה בצורה מבוקרת עם האימונים שלי? יעני, שהמשקל שאני אעלה, לא יהיה סתם אוכל שאני מכניס לבטן שהופך לשומן.. (שאגב, הבטן זה האיזור שאני עובד עליו הכי חזק..) 2) הבנתי שיש 2 או יותר סוגים של אימונים, סוג אחד לניפוח, וסוג אחד לעיצוב. הבנתי שכל אחד מתמקד במספר סטים שונה ומספר חזרות שונה בסטים.. מה זה מה? אני כרגע רוצה בעיקרון את שניהם, עיצוב - לבטן, דחוף. יש לי כרס שאני לא מסוגל…
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם יש דרך, לכל אתר ואתר להגדיר את גודל התצוגה שלו, למשל hwzone 162% וmako 200%? כי ראיתי שבשורת המצב בדפדפן explorer יש אפשרות לעשות זאת באופן קבוע בלבד. דבר נוסף: בעזרת האתר /whois.domaintools.com איך אני יכול להכניס כתובת url של אתר כלהשו ולקבל את השורה של השרת אותו אני יכול לשים בקובץ host (למי שמכיר) כדי למנוע מאותו אתר לא להציג פרסומות?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע לא עובד,האם אני צריך לשלם לביטוח לאומי דמי ביטוח ודמי בריאות? אני חבר בקופת חולים כללית,עדיין אני חייב לשלם דמי בריאות לביטוח לאומי למרות שאני מבוטח דרך קופת חולים?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי פרופיל 97 ואיני מעוניין להתגייס למסלול צבאי,שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד אוהב את המדינה ורוצה לתרום וגם האחים הבוגרים היו במסלולים צבאיים. אבל אני מעוניין להתגייס למסלול טכנולוגי כלשהו,אני רוצה להתגייס למקום בסביבה של מחשוב וחומרה ותוכנה. אני לא בבית ספר למקצוע טכנולוגי כלשהו אבל אני בקיא בתחום המחשוב והחומרה,ואני לא מדבר על הרמה המקצועית שלי בלסיים Call Of Duty 4 ברמת הקושי הכי גבוהה. לאן מבקשים ללכת?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. קיבלתי הודעה שכתוב בה: This is a automatic warning because your share ratio is too low at this moment. You have 3 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 3 days you will be banned permanently! איך אני מעלה את ה RATIO ?? וכמה ג'יגה אני צריך להעלות כדי לשלוח הזמנה?
-
תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לפני הזמנה ראשונה בeBay, ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המשלוח - איך אפשר להעריך כמה זמן יקח למשלוח להגיע? משלוחים ממוכרים שונים יגיעו בזמנים שונים? לאן המשלוח יגיע? עד איזה סכום המשלוח פטור ממיסים למיניהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1) אני מוציא רישיון על אופנוע (אם זה משנה), האם אני צריך ללמוד את כל הספר או רק חלק ממנו? 2) על איזה נקודות אני צריך לשים לב? (למשל: חבר שלי אמר שצריך לדעת שלטים וגם לדעת באיזה מספרים הם נמצאים...) 3) האם צריך לקבוע תור מראש לבוחן?
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, חברה שלי עובדת באחד מחנויות "הנוחות" של תחנות הדלק והמנהל שם פשוט מתייחס אליה זוועה (לדעתי). דבר ראשון הוא מוריד לה מהמשכורת חוסרים אשר מתגלים בקופה בזמן המשמרת שלה (לא קורה הרבה אבל קורה) סתם לדוגמא היום מישהו תדלק ונסע מבלי לשלם המנהל אמר לה שזה אשמתה ושזה יתקזז לה במשכורת. (האפס שברח לא שילם 300 ש"ח, שזה פי שתיים יותר ממה שהיא מרוויחה ביום,פשוט 2 ימי עבודה הלכו לפח). עוד דבר שאני שמתי לב שבתלוש המשכורת שלה מצויין 0 ימי חופש למרות שהיא עובדת שם כבר יותר מחצי שנה כשהיא שאלה את המנהל איפה הימי חופש שלה הוא פשוט ענה לה שהנהלת החשבונות שלו לא עושה טעויות ושכנראה פשוט לא מגיע לה ימי חופש, כמו כן בתלוש עצמו לא מצוין כלל ימי חופשת מחלה השאלה שלי היא האם זה ח…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-