כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד. הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מלאתי את השאלון אבל אני לא מבין איך לשלוח את זה.. סתם ככה לכתוב על המעטפה "יחידת דואר צבאי 01062 צה''ל - שלישות"? אה, ו... צריך בולים? לא להרוג אותי בבקשה, ותודה
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר מפסק לאור שמפעיל ומכבה את האור על ידי מחיאת כף ? משהו כזה: http://www.amazon.com/Clapper-Sound-Activated-Switch-Each/dp/B0000CGKLR
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה חניות יש מבצעים על מסכים טלויזיות ואיזה הנחות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446558,00.html כל הכבוד להם אם השרות יהיה טוב וזול אני יצתרף
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סתם משהו שמצאתי ברחבי הרשת http://modblog.bmezine.com/2007/07/26/best-windows-tattoo-ever/
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
תסכימו איתי שזה בעיתי להתחיל עם שכנה ,ואני משתדל לא לעשות זאת בדרך כלל . אולם הפעם חרגתי ממנהגי וביקשתי משכנתי שהיא מורה לאנגלית ומבוגרת ממני בכמה שנים טובות ,עזרה בתרגום טקסט לאנגלית . היא נענתה בחיוב והייתה סימפטית מאוד, ובתום הפגישה (לצורך התרגום בלבד לא היה שום דבר רומנטי במפגש עצמו) הצעתי לה לצאת ביחד . היא התחמקה באלגנטיות מהצעתי ונראה לי שהיא הייתה די מופתעת מכך . יתכן גם שעצם ההפתעה גרם לה להגיב בסירוב אוטומטי . בכל מקרה מאז עברו כמה שבועות שבהם מלבד Hay , bay , הדדי לא ארע דבר ,והאמת שהייתי מאוד עסוק בענייניי ,ובכלל אני לא הטיפוס שמתעלק ורודף אחרי בחורות . לפני מספר ימים ביקשתי ממנה שוב פעם עזרה בתרגום מאמר לאנגלית , וגם הפעם היא נענתה בחיוב. האמת , אין לי …
-
- 138 תגובות
- 32.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446734,00.html מה אתם חושבים על השביתה? צריך לעשות אותה? כדאי להם לחכות איתה קצת עד אחרי החגים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ליד הבית שלי עכשיו חזרה מבית הספר [1500 מטר ריצה אחרי ספורט ] עקצה אותי יתושה. מה עושים נגד זה? זה מקשיח לי את איזור העקיצה :-X ונראה כאילו היא עקצה אותי מספר פעמים או יותר מדויק, עקצה אותי ואז סיבבתי את היד כאינסטינק ו"שרטה" אותי ובפרק היד :-X אז מה יש לעשות נגד זה?
-
- 31 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
כאשר מישהו פותח חנות חדשה מחשבים, מה צריך להביא? זכרונות ספקים דיסקים וכו...אני צריך שמישהו יעזור לי בזה, תודה מראש. -=עריכה=- וכמויות ...תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד כדי שכולם ישתפו אחד עם השני את הסולואי הגיטרה הטובים שהם מצאו ב-youtube ושאר אתרי הוידיאו (למרות ש-youtube היא לרוב הפלטפורמה העיקרית). אז שנתחיל, המועדפים שלי (חלקם, לא גיליתי יותר מידי, וגם את אלה שאני מגלה והם טובים אני מתעצל לשמור כמועדף :-X): * המספור הוא לפי העדפה, סתם כדי שיהיה נוח. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cannon Rock - funtwo7. 8. 9. 10. זהו לבינתיים. תשתפו ותהנו.
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום... יש לי פלאפון של חברה אורנג יש כזה שירות שאני יכול לשלוח שיר למישהו איך אני עושה את זה מישהו יודע ?? תודהה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
קודם כל היי, אני חדש פה קוראים לי רז ואני ממודיעין. תרשו לי להגיד ששוטטתי קצת בפורום (הספציפי הזה) ואני מתרשם מאוד מההשקעה שראיתי בת'רדים הנעוצים אני בונה לאחותי (הסטודנטית לעתיד) מפרט מחשב, לא משהו מטורף, עקרונית לעבודה משרדית. אולי מדי פעם לסרטים..אבל לא יותר מזה רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא המלצות לחנויות שאפשר לסמוך עליהן באזור המרכז - עדיף איזור מודיעין או לחילופין אזור באר שבע (היות ואנחנו גרים במודיעין והיא תגור בלימודיה בבאר שבע)... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברצוני לעשות רישיון לאופנוע עד 125 (זה מה אני יכול לפי הגיל...), עכשיו רציתי לברר: 1. כמה זה עולה בערך (כולל תאוריה וטסט) 2.כמה זה מינימום שיעורים. 3.האם למעט נפח מנוע ישנה איזה שהיא הגבלה נוספת, כגון כוח סוס וכו'. 4. לכמה זמן תקפה התאוריה מהרגע שעשיתי אותה? (אני רוצה שהיא תחשב לי גם למכונית שאני אעשה בעוד שנתיים כנראה) תודה!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה , התקשר אליי קצין מיון לפי כשעתיים , הבחור הציע לי את התפקידים הבאים : חיל האוויר כללי (לא מכונאי כי יש לי פרופיל 45) שב"ס אבטחת מתקנים הובלה,תובלה ... הוא אומר שאני צריך לבחור אחד מאלה , כרגע אמרתי לו חיל אוויר כללי , מישהו היה בזה ? יודע אולי מה אני הולך לעשות ? תודה ...
-
- 40 תגובות
- 10.6k צפיות
-