עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מתי התגייסתם?. כאילו עד עכשיו ראיתי שאני מתגייס ב1/5 והיום דחו לי את זה ל1/10. לא שזה רע אבל פשוט אני רוצה לדעת מתי אני מתגייס, או יותר נכון מתי מתחילים את הקורס קדצ(בהנחה שנכנסתי לגאמא/ממרמ). כי הבנתי שזה בא לפני הטירונות ולא אחרי כמו שחלק אמרו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה

3. היה אצלי איזה אחד מהטכניון שלמד ניהול רשתות או משהו כזה ואחרי שראיתי שיש לי כל מיני בעיות במחשב הוא אמר לי שעקבו אחרי מה שאני עושה (לא יודע אם זה בדיוק פירצה, קיבלתי הסברים עם כל מיני מושגים מוזרים) עכשיו הוא אמר לי שהוא שזה איזה גרמני אחד שגר בארץ והוא יודע מי זה בכל מקרה למשטרה אין עבודה אבל אני לא יודע כמה חמורה נחשבת העבירה הזאת, אני רוצה גם לעשות לו בעיות פלילי וגם לתבוע אותו בבת משפט לתביעות קטנות בקיצור שיזכור אותי טוב טוב מה אתם מציעים?

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by YossiZ,

אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by המוח,

לא הלשנתי עליך אין לי שום דבר נגד גרמנים ובטח לא נגד נוצרים אבל אתה חייב להבין שזה מרגיז מה שעשיתה.. ואני מבקש ממך יפה פשוט אל תעשה את זה עוד פעם תודה ואל תגיבו פה

6. אני יודע שזה כבר נטחן ונדוש ובאמת שאני יודע מזה כפתור חיפוש אז תחסכו ממני ! אני רוצה המלצות למוזיקה סטייל HINDER, THE FRAY, NICKELBACK, CREED באותו סגנון..שירים טובים, מילים עם משמעות וכמובן קצב טוב ! תודה רבה מראש למביני העניין ! 8)

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

8. כותרת,בדקתי במורפיקס באוקספורד ג'יני(גרסא ממוחשבת של המילון שלהם) ובגרסא המודפסת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. הנגן הוא סנסה של חברת סאן דיסק. הבעיה היא שהנגן עצמו עלה לי 500 שקל וסאן דיסק על התיקון מסך רוצים 350 ש"ח כמעט עדיף לקנות כבר חדש... אתם מכירים אולי מקום שיכולים לתקן לי אותו במחיר יותר זול? פניתי לבאג כי שם קניתי והם אמרו שלא יכולים לעזור... אני תקוע עם נגן שעלה לי 500 שקל וקניתי אותו לפני חודש... בבקשה עזרהה!!!! :s07:

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. Started by navk2,

כי חבר שלי אמר לי שהריח שלי לא משהו מהפה, ואז ניסיתי ללקק תיד שלי ולהריח וזה מסריח... או שזה בכלל לא אומר כלום ? אם יש ריח רע אז מה עושים ? בבקשה פתרונות פשוטים.. ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואני לועס מסטיק אחרי שאני אוכל...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב יש לחבר שלי יומולדת(בן 19) ואני ועוד חבר רוצים לקנות לו מתנה ראויה ויפה הוא חבר מאוד טוב שלנו ואנחנו מחפשים רעיונות למתנה נחמדה ומקורית ראוי לציין שלא חסר לו כסף ויש לו הרבה מאוד דברים ככה שאנחנו מחפשים דברים שסביר להניח שאין לו כבר.. לא סתם דברים נדושים ולא מקוריים התקציב הוא עד 300 שקל בערך תודה מראש לכל העוזרים!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לאחרונה התחלתי לאהוב את ההומור שלו ממש... מישהו מכיר עוד סרטים בסגנון?,איזה סרטים של ג'ים קארי נחשבים להכי מצחיקים חוץ מאלו שבכותרת והמסכה? חח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by cleric,

אז ככה, אני וחברה שלי יוצאים כל ערב להליכה של חצי שעה\שעה בחודש האחרון, והיום החלטתי שאני רוצה ל"שדרג" ולעשות חלק מהמסלול בריצה, או בלעז - ג'וגינג. התחלתי מריצה בקצב בינוני במשך 15 דקות בערך עד שהתעייפתי והמשכתי בהליכה עוד חצי שעה. (כמעט 10 שנים של עישון קופסת סיגריות ביום כנראה עשו את שלהם ) אם יש כאן אנשים שרצים באופן קבוע אשמח לשמוע טיפים להתחלה, אזהרות, כמה לרוץ, באיזו תדירות, וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת בנושא. תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  16. התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]

17. קיבלתי היום מייל שהשתנה לי משו בקיוסק מידע אישי קיצר אני נכנס בתקווה שזה תוצאות של איזה מיונים ואז אני רואה "נא התקשר ללשכת הגיוס בטלפון 08-6298857 ובקש\י לדבר עם שולה" ניסיתי להתקשר ולא הצלחתי כי המספר היה דפוק...תוך כדי שאני מנסה ליצור איתם קשר אני מקבל טלפון הביתה וזאת הייתה שולה קיצר שאלה אותי כמה שאלות על הפרטים שהבאתי באימות נתונים של הצו ראשון בעיקר בדקה עם דברים נשארו אותו דבר וזהו השאלה שלי אם זה דבר שיגרתי...כי אני בחיים לא שמעתי על משו כזה תודה

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  19. אם זה לא המקום המתאים שמישהו יעביר,מצטער מראש. יש לי עבודה לרשום את התפתחות המחשב מבחינת חומרה, מההתחלה ועד היום, יש איזה אתר שמרכז אתזה לפני שנים או משהו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

אני רוצה לרכוש דומיין .US (אלו ממש זולים) ואני תוהה אם יש לכם עצות בשבילי? ובנוסף אני רוצה גם שטח איחסון, לא ממש חשוב לי הפינג כל עוד ההורדה תהיה מהירה. המטרה היא אתר אישי\כרטיס ביקור\דואל אישי\גלריית תמונות\גלרית פרוייקטים וכו מי מספק שטח איחסון גדול יחסית\אמין\זול? אם יצא לכם לרכוש דומיין ושטח איחסון איזו חברה אמינה ועושה את זה במחירים טובים? ומה דעתכם על שרת ביתי? אולי עדיף לי לדרג ל 5000\750 או משהו דומה וכך גם להנות מאינטרנט מהיר ביותר עם שטח איחסון בלתי מוגבל ולחסוך העלה קבועה של קבצים לשרת. וכו.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by eegg,

אני צריך מתנה לילד בן 16 ליום הולדת שאוהב מחשבים ודברים כאלה ותקציב עד שח 700

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by Morfium,

אהלן חבר'יה , לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה , לשאלה הזאת . נראה לי שהיא מציקה לכמות לא קטנה של אנשים, כולל אותי לא פעם אנשים חושבים במה עדיף להם להשקיע ... פעם אחת נגיד 10000 שח במחשב מפלצת שהשימוש יהיה בו כ 5 שנים או ב 5 שנים האלה לקנות פעמיים מחשב חדש ב 5000 שח ? ( כמובן שה-5 שנים זאת דוגמה , זה יכול להיות גם 3 הכוונה היא משך זמן ארוך מהרגיל ) אז מה אתם אומרים ??? :s05: דעתי האישית היא שעדיף לקנות מפלצת , מכוון שגם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר על ההתחלה וגם כעבור הרבה זמן הוא יהיה עדיין רלוונטי , כמובן שלמחשב המפלצת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק אחרי כמה שנים ולהוסיף לו פה ושם חלקיקים קטנים ( כמו עוד סלוט זיכרון וכו' ).

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  23. חבר'ה אני צריך עזרה , התחברתי לאינטרנט של ספקית מסויימת , במחיר של 29 שקלים לחודש , ללא שום התחייבות , והתעקשתי איתם שאני לא מוכן להתחייב ולא לשלם מעל 29 שקלים , והוא אמר לי אוקיי קח שנה ללא התחייבות ב29 שקלים. בקיצור עברה עכשיו שנה , ואני שם לב שהם חייבו אותי את האשראי שלי ב35 שקלים על החודש הנוכחי , כלומר הקפיצו לי את המחיר של החבילה בלי להודיע ובלי כלום , ואני זוכר שהנציג אמר לי שאחרי שנה אמורים ליצור איתי קשר ושהם לא ישנו לי את המחיר בלי להודיע. מה עושים ? אפשר לתבוע אותם על זה ? כי הרי זאת עברה על חוק הצרכן ? למישהו יש נסיון בקטע ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by the king2006,

שלום ... איך אני יכול להוציא נגיד חשבוניות דרך המחשב כמו באייבורי מחשבים ?? יש תוכנה או איך זה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by 3pac,

יש לי 2 שאלות: 1.על מה הסרט Taxi Driver ? (שמעתי סרט טוב) 2.לא הבנתי מה הולך עם kill bill יש את Volume 1 ו2 , זה המשך ? תודה מראש לכולם!

• 9 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים