עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PHOENIX18,

אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by intel suck,

אני צריך להחליט לאיפה אני ילך להתנדב השנה אז יש לי ספריה שזה הכי קל עזרה לנכים קשישים ילדים עם פיגור שכלי עזרה לילדים קטנים עם ש"ב מועדוניות וכו' לאן הייתם מציעים לי ללכת? בכל זאת אני צריך לעשות 60 שעות

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  3. עזרה אני לא יכול לראות את השאלה שרושמים שמישהו שואל שאלה ופותח דיון אני לא רואה את מה שהוא רשם אני יכול לראות רק את התגובות שהוא קיבל

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. אהלן, אני כרגע בהתלבטות לאן להירשם עם פסיכומטרי של 589 וכנראה שאלך על כלכלה ומנהל עסקים במכללת אחווה. אם אפשר קצת רקע על המקצוע, אם מישהו התנסה או לומד כרגע בפקולטה הנ"ל. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by guy94,

קצת תמונות נאות להנאתכם... ;D

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. * קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. Started by luda18,

שלום לכולם! אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא... אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ??? השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by nondos,

שלום, אני צריך לקנות מחשב חדש ויש לי את הכסף והכול כרגע הכיוון הוא למעבד QUAD וכרטיס מסך 8800 השאלה היא האם לא כדאי לחכות עד חודש נובמבר בו על פי פרסומים שונים שראיתי פה באתר ובאתרים אחרים צריכים לצאת הפרנין וכרטיס 9800 או שזה יקח עוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הנה משהו שמפורסם היום ב-WALLA וגם ב-YNET. זה יכול לעניין לפחות חלק ממכם : WALLA

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  11. צבעתי את החדר הכול ניהיה צבע מה מוריד ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by holy_cows,

אני כרגע משרת כנהג מנהלה בגדוד...(פזמ 10 חודש) אני רוצה לעבור כבר זמן מה לתובלה. נגיד ובתובלה חסרים אנשים...למרות ללא המלצת מגד ומפקד אישי יש מצב ישבצו אותי בכל זאת? ואם נגיד דוחים את הטופס,אם אני ממשיך לשלוח ולשגע,זה יתן משהו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by e-Pit@m,

באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן אני מחפש כמה שמות של ספרים ממולצים שאוכל לקחת מהספריה , הרבה זמן כבר לא קראתי ספר שנהנתי ממנו. מתחשק לי להתחיל לקרוא ספרים כדוגמת "שר הטבעות" וגם אהבתי את "משחקי הכס" , משהו בסגנון הזה. גם אם יש ספרים בסגנון של הסרטים טרויה או 300- שממש אהבתי בתור סרטים אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 1qaz2wsx,

כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תודה רבה. ואני מצטער אם זה לא המקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by BURTON,

אני רוצה לדעת לדוגמא כמה מרוויח מנכ"ל משהב"ט או אלוף בצה"ל ואני פשוט לא מוצא שום דבר לא בגוגל ולא בשום מקום אחר. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Black Knight,

יש סדרה הנקראת "על בנים ועל בנות", אני חושב שזה בערוץ yes+. רציתי לדעת איך קוראים לסדרה באנגלית. תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Ddd7,

מישהו פה שעבד בארומה גרנד קניון חיפה שיכול מניסיון להגיד איך שם מבחינת הקושי(יודעת שיש לחץ אבל חוץ מזה כשיש זמן מת עדיין מעבידים אותכם?) מתחילים בתור מנקה/מפנה שולחנות ורק אז לתפקידים אחרים?(אם כן כמה זמן?) והשעות משמרת בוקר מאיזה שעה מתחילה וערב עד איזה שעה? והפסקות כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by Rinkadink,

http://video.google.com/videoplay?docid=4845715794200371561

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Delapro,

יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asafgolan,

יש לי חוט של הכבלים המתחבר לשקע של הוט שעל הקיר, ומהשקע יוצאים חיבורים למודם ולממיר. אבא שלי העביר את השקע למקום אחר והיה עליו לקצר את אותו חוט שבא מבחוץ ומתחבר לשקע. מאז יש לי ניתוקים מהאינטרנט כל כמה דקות, ואני בטוח לחלוטין שהבעיה היא בחוט החיצוני שמתחבר לשקע. מהי הדרך הכי נכונה לחבר את החוט? מספיק שיהיה מגע בין הבדיל לשקע של הוט או שגם לציפוי נייר כסף שעל הבדיל ולשיערות מתכת (ואני מתנצל על אי-ידיעת המונחים המקצועיים) יש פה תפקיד?

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. http://www.boilersense.com/?doc=150343 הטכנולוגייה עצמה נשמעת לי ממש לא אמינה (" שינויים בזרם חשמלי בחוטי החשמל המובילים אל הדוד, משודרים בצורה של גלים אלקטרומגנטיים מהמפסק דרך הקיר אל מקלט מיוחד בבוילר-סנס.") מישהו ניסה אותו? המכשיר הזה באמת פועל?

• 23 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. אורח PrototypE.rev.3

חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים