כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
תנין נגד צלופח http://www.break.com/index/alligator-bites-electric-eel-1966616
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם אפשר להסתדר עם הטלפון הזה ברכב, בלי דיבורית ולהסתמך רק על הספיקר שלו?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
וגם איך אמורים לטפל בשיער (באורך של הכתפיים). בתקווה שיש פה אנשים עם שיער ארוך וסובלים מהבעיה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי..
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. אני דיי בדילמה פה בגלל ששניהם מאוד דומים כשמביקורות אומרים שהVOX קצת יותר טוב. לשניהם משקל כמעט זהה 3.5 קילו, שניהם עובדים על 6 סוללות AA , אותו מחיר לVOX יש יותר אפקטים והוא יותר חזק 5W ,הROLAND הוא 2W אבל זה אומר חיי סוללה קצרים יותר. ועוד בעיה אחת פשוט אין לי מושג איפה להשיג את הVOX בארץ! :'( "חסרון גדול" יש לי ברירה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד חודש יוצאים כל הכרטיסי מסך החדשים ובקרוב גם יתחיל כל הPCI אקספרס או משהו כזה וDDR2 כדאי לחכות או לקנות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני עובד כ-4 שנים אצל אותו מעסיק (מסוף פברואר 2007 עד היום סוף ינואר 2011) בראשון לנובמבר 2010 פוטרתי כחלק מצמצומים רוחביים בחברה (לא יודע אם רלוונטי אבל חודשיים לפני כן עברתי מתפקיד שבו הייתי "וותיק" לתפקיד חדש בודק תוכנה, על פי בקשתי) בתאריך זה (1.11.2010) קיבלתי גם מכתב פיטורין רשמי המציין כי תאריך סיום עבודתי יהיה 1.12.2010 (כלומר זהו חודש ההתראה מראש שלי, ובו התבקשתי להמשיך לעבוד ולהסדיר את סיום תפקידי) לקראת סוף נובמבר סוכם איתי בע"פ שאשאר חודש נוסף על מנת שאוכל לעזור לחברה לבדוק מוצר תוכנה חדש. באותו המעמד קיבלתי מכתב פיטורין חדש (ב30 לנובמבר) המציין כי לפי מה שסוכם איתי בע"פ: אני נשאר ויום העבודה האחרון המעודכן שלי הוא 31.12.2010 (כלומר חודש ההתראה שלי הו…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש ב GMAIL כתור התיבה הראשית, ולהעביר אוטומטית את כל ההודעות שמגיעות לתיבה שלי ב walla.com האם זה אפשרי? או ש walla לא תומכים בזה?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למשל אם מישהו תייג את הסרטון לפי המילה "ישראל" אני אקבל עדכון על הסרטון למרות שאני לא נרשמתי לערוץ שלו
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה שלכם על ספקית ותשתית אינטרנט,איפה יש את המחיר היחסית הכי זול ושירות טוב? (יש לי בבית הוט קו טלפון ובעבר היה גם אינטרנט של הוט) מהירות של 2.5 mb (ואם יש מהירות גבוהה יותר וזה אטרקטיבי אז אפשר)
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה. האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת? אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה ברשותי מפוח מעולה של Makita אך הוא נפח את נשמתו (אחרי מספר שנים של עבודה ללא רבב). אני לא מעוניין במשהו בסדר גודל של המקיטה, אך משהו שיעשה את העבודה. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד לנהוג ? אני רק יודע שבגיל 16.5 אפשר לעשות תיאוריה. מה לגבי שיעורי נהיגה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה נתן לי רעיון, למה שלא נעלה את הת'רדים ההזויים ביותר שהיו פה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתר שיאפשר לכם לפתוח חשבון דואר ב http://30gigs.com מבלי לקבל הזמנה מבפנים: http://38.98.129.131/~jim/30gigs.php Enjoy
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היתי היום בדוחן ממש מושקע היה שם פשוט הכל מפוסטרים במחירים ממש סבירים עד מגילות(תמונה על בד גדולה)היו סיפרי אומנות של רב הסדרות ומה שאתם רק לא רוצים חולצות מדבקות בובות כרטיסים פסי קול מקוריים עוד פוסטרים וממש המון מגילות ממש איכותיות היו הרבה דברים נדירים לאספנים רצינים והיו גם דברים פשוטים כמו כלפי פוקר ומחזיקי מפתחות כך שכולם היו מרוצים החברה שהיו שם הם פשוט יצגו את הקהילה המופלאה של המנגה והאנימה בכבוד והערכה הראוים להם ואני ממליץ מכל הלב לכל מי שמיתענין שיתעדכן לגבי הדוכן הבא שם יהיו מלא הפתעות האתר של המארגנים www.zzeien.com
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש פה מישהו שהתנסה היתה ויש לו חוות דעת? אני יודע שmedeli זה לא משהו אבל בשביל מישהו שרק מתחיל זה לא כזה משנה ובקשר ל5 אוקטבות אני מתעקש, אני לא רואה את ההיגיון ב4 אוקטבות (אולי בשביל מקלדת שליטה לא בשביל משהו כזה) ובגלל זה לא הלכתי על אחד הדגמים הזולים יותר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-