כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, שאלתי כללית מדי אך אשמח לתשובה הולמת. (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת - אם לא שמנהל יעביר אותי) באתר ישראלי שבו יש כ1000 כניסות ביום. כמה כסף אפשר וצריך לעשות מgoogle adsense ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את העדיפות השניה שלי לקורס במערך הטכני של חיל האוויר, 1245 - טכנאי מערכות ראיה, קורס קצר בן 5 שבועות בלבד. אשמח לקבל פרטים נוספים, מאנשים שמכירים את המקצוע או משרתים בחיל האוויר. :givemebeer: (שלא יהיה יבש)
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אופנוע מסוג DR350 הינה תמונה ופשוט צבעתי אותו בשחור (ניראה לי שעשיתי טעות מרה) חוץ מהחלק הקדמי שפשוט מעלף עם המסכה הזאתי: http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=439_852_753&products_id=1583 http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=1299 עכשיו כל שאר האופנוע צבוע בשחור צבעתי עם ספריי, יצא פשוט מזעזע מה שנשאר לי לעשות זה "לטשטש" את הספריי עם מדבקות יפות עכשיו רצתי שמשהו בזמנו הפנוי כמובן ועם קצת חשק יכין בפוטושופ מדבקות יפות ואני דפיס וילך לבית דפוס ושיעשו מזה מדבקה ואני ידביק על האופנוע, קצת רעיונות: *מה שבעצם אני צריך זה מדבקות למיכל דלק, ולפלסטיקים בצדדים תודה מראש לכולם =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Blink wildly and then close your eyes really tight for an interesting light show (Amusement Potential: 1-5 minutes) See a variety of blobs, stars and flashes. Try to make out shapes and see if your subconscious is trying to send you a message (perhaps that funny shape is saying, 'send all your money to urban75.com'?) See how long you can hold a note (Amusement Potential: 4-20 minutes) Not that much fun, but it sure passes the time. Play with a friend, or try to beat your own personal best. Inhale deeply and then try and make a noise for as long as you can. Earn extra points for making your partner laugh or ending on an amusing note. Try to not think about penguins (Amusem…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עסק אמין שמוכר מערכת של אתר מסחר אלקטרוני יחד עם האבטחת SSL ואחסון. אם העסק הזה גם מעצב את האתר ולוגואים לעסק ומה שמסביב עוד יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב אז ככה בבקשה על תאפכו תדיון עלי ותכניסו עצות דביליות כמו שקורה כימאת תמיד בדייונים כאלה -ואני מבקש גם מהמנהלים בבקשה תפקחו שזה לא יאפוך לעוד דיון עלי בכל מיקרה אח שלי מחפש דירה לשכור באזור השרון אז אחת מהדירות שהוא הלך ליראות ואני ראיתי איתו היה כתוב (משהו בסגנון) הם ביקשו על הדירה 3000 שקל אז בדרך חשבתי -דירה כזאת זה בטח משהו סביר בקיצור אנחנו נכנסים לבנין מתחילים לרדת אחרי הבחור במדרגות וזה לא קרקע אלה קומה תחתית נכנסים לבית המזגן פועל-בטח בגלל שיש חלונות קטנים קרוב לתיקרה וצמודים לחניה של הבינין הסלון קטן יותר מהחדר שלי שגם הוא קטן וחדר השינה עוד יותר קטן המטבח מחובר לסלון וכולל בעיקר ארון כיור ומקרר הריהוט מנימלסטי (מעניין למה...) וחד…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מתחרים לאתר משהו שפאשר לצבור עוד ידע ולחלוק עם האנשים בפורם פה אבטחת מידע,האקינג,קראקינג וכל מה שקשור אפשר ועדיף באנגלית (לפרטי בבקשה) תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה הרזולוציה הטבעית של מסך 1.8 אינץ mp4 תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אין לי דבר טוב או רע להגיד הליהם פשוט אני חושב לקנות מהם WII ואני לא יודע אם הם חנות טובה או לא אז בבקשה מי שקנה מהם תכתבו יתרשמות מהחנות
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450181,00.html אני מופתע שאני עדיין בחיים נ.ב זה למה אני תמיד דואג לעשות הפסקות אוכל ושרותים פעם בכמה שעות ...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://break.com/index/best-passed-out-prank-ever.html :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בפ"ת ליד סגולה אז מאיפה אוכל לקחת אוטובוס כדי להגיע לשם?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום שלום.. אוקי, לאחר שחרשתי על שוטי הנבואה, האזנתי למספר שירי מוש והתעניינתי מעט בבוב מארלי הגיע הזמן לגוון קצת. לא שהמוזיקה נמאסה עלי, פשוט אני "מפחד" שלא אוכל לשמוע אותם יותר. אני מקווה שהבנתם את הסיגנון שאני מדבר עליו.. אז איזה עוד להקות\הרכבים כאלה יש? אני בעיקר מחפש שירים ישראליים, אבל לועזיים יהיו סבבה. תודה לכל העוזרים Install
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
צריך משהו כמו סדנת איפור או שיער או איזה דבר דומה למסיבת בנות, מישהו מכיר מפעילה באזור המרכז שעושה אירועים מהסוג הזה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
*Hitler[AoE] has joined the game.* *Eisenhower has joined the game.* *paTTon has joined the game.* *Churchill has joined the game.* *benny-tow has joined the game.* *T0J0 has joined the game.* *Roosevelt has joined the game.* *Stalin has joined the game.* *deGaulle has joined the game.* Roosevelt: hey sup T0J0: y0 Stalin: hi Churchill: hi Hitler[AoE]: cool, i start with panzer tanks! paTTon: lol more like panzy tanks T0JO: lol Roosevelt: o this fockin sucks i got a depression! benny-tow: haha america sux Stalin: hey hitler you dont fight me i dont fight u, cool? Hitler[AoE]; sure whatever Stalin: cool deGaulle: **** Hitler rushed some1 help Hitler[AoE]: lol byebye frenchy…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי לסופ"A שייט בקייאקים שם ואני רוצה לעשות טיול באיזור . מישהו מכיר מסלול נחמד לטייל בו באיזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש כמה פרקים של MYTHBUSTERS שאני רוצה לשמור למחשב שלי... איך אני שומר / מוריד אותם מTV-LINKS? שום תוסף שיש לי שאמור להוריד את הסרטים לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-