עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FunkyMonk,

רציתי לדעת מה דעתם על עתודה בכלל, ותוכנית פסגות בפרט? יש פה מישהו שעשה עתודה? אני יודע שבד"כ עתודאים מוצבים אחרי הלימודים בתפקידים הכי משעממים בארץ.. למישהו יש נסיון עם פסגות? איזה תפקידים הם מקבלים בד"כ אחרי הלימודים? ומה עם עתודאים לפיסיקה? או מתמטיקה? ומה לגבי התנאים בזמן הלמודים? כמה זה מפריע ללמוד עם אנשים שגדולים ממך בלא מעט שנים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז לכול מי שהבגרות שלו בספרות מתקרבת הנה שתפו כאן את דרכי הלמידה שלכם וכן חומרי לימוד online עם דגש על הפואנטות\מוטיבים\דרכי עיצוב ולמה לעזאזל משרד החינוך רצה שנלמד את הסיפור הזה (קרי על מה הוא יכול לשאול) תודה ד"א האם קראתם את הספרים או שזה מיותר ועדיף להתמקד בסיכומים עם נקודות המפתח בכול סיפור?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום חברים אני עובר דירה בקרוב, ואני מעוניין להחליף את מסך המחשב והטלוויזה בסמסונג T260 אני מעוניין לעבוד איתה פרק זמן כלשהו, ובמידה ולא ימצא חן בעיניי להחליף לT240 אני יודע שבזמנו בסט ביי היו מאפשרים להחליף כל דבר בלי שאלות בלי כלום יש עוד איפשהו בחיפה איזה סניף אני אבדוק בו, ויש את ביג בוקס שהחליף את בסט ביי בערך, אז תודה מראש חברים.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  4. שלום, אני צריך עזרה בתרגום טקסט מאנגלית לעברית, לא מצאתי אתר שמפרש טוב תמיד יוצאים משפטים לא מובנים. זה הטקסט http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/6089769 רק את התגובה האחרונה שהתקבלה מהחברה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. היי קוראים לי בר גינדי בן 17 מחולון רציתי לבקש את עזרתכם... השתתפתי לפני כחודשיים בהפקת אופנה בשיתוף של וואלה ZONE וקסטרו נבחרתי מבין אלפי מתמודדים כרגע ישנו סקר לקביעת ההפקה הטובה ביותר רציתי שתעזרו לי למנצח יכולות להיפתח דלתות למקומות מדהימים ומעניינים שאני רוצה להגיע אליהם... כמו כן אפשר להצביע גם בהודעת SMS עד 5 פעמים..."סטייל 4" ל3111 אשמח אם תעבירו את זה הלאה כמו שאתם מעבירים את הלינקים . תעזרו לחבר תודה אנשים הינה הלינק ... כנסו להצבעה ותצביעו לבר גינדי תודה -ההפקה שלי -עמוד ההצבעה :) :) :) :)

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  6. יש לי כרטיס רשת בנייד שיש לו חיבור כזה, חנויות שהתקשרתי אליהם לא ייודעים על מה אני מדבר אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המתאם הזה? עוד תמונה:

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by Iv0ry,

הנה שתי דוגמאות להמחשה: סטודנט א' : סטודנט שכל שבוע רוכש כרטיסייה ב-75 ש"ח (6 כרטיסים הלוך 6 חזור) למשך שנה = 3600 ש"ח סטודנט ב' : רכש מנוי שנתי במחיר של 1500 ש"ח על מנת לקבל 50% הנחה במעמד החיוב, כלומר כל יום משלם 9 שקלים הלוך חזור (במקום 18 ש"ח) במשך שבוע למשך שנה = 3000+1500 = 4500 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://video.google.com/videoplay?docid=3514074663658443055 שימו לב להתעבות האוויר מסביב לגוף הרכב בצילום הצידי (בשעת נסיעה על המסלול, במהירות הגבוהה מ 300 קמ"ש).

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by KOBRA CHOPER,

:lol: :'( http://www.youtube.com/watch?v=IBLiqooD1mg&search=TWISTED%20SISTER http://www.youtube.com/watch?v=GABUDv_64Ho&search=TWISTED%20SISTER חהחהה

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  10. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by dvirf1,

מישהו יודע כמה קלוריות צורך ק"ג שריר ביממה?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by Starr,

שלום לכולם. קיבלתי מכתב על הגשת מועמדות לפרוייקט גאמ"א. ראוי לציין כי: לא למדתי מחשבים בבית הספר. אני לא מבין הרבה ברשתות, שפות תכנות, פרוטוקולים וכו'. הקב"א שלי היא 52. האם כדאי להשקיע ובכל זאת להגיש את המועמדות ולענות על המבחנים או פשוט לוותר על זה כי במילא אין לי שום סיכוי? תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by Logix,

קניתי דרך חבר מסך של אפל 23" על סמך המון דיבורים של אנשים שאין מכס על מסכים... החבר נחת בארץ עם המסך ובמכס אמרו לו שהוא צריך לשלם עליו איזה 1,100 שקל מכס ובנוסף קנס של 1,100 שקל על זה שהוא לא הצהיר עליו. יכול להיות שיש מכס על מוצרי מחשב ועל הפריט הספציפי הזה? אני לא מתכוון לשלם עכשיו יותר מ2,000 שקל מכס, מה אני יכול לעשות איתם?? תודה

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  14. אז לפי הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3855241,00.html חלומם של רבים סוף סוף יתגשם ;D מעולם לא הייתי במשחק כדורגל או משהו באיצטדיון רמת גן ורציתי לדעת מה דעתכם ? המחירים הם : לכר הדשא יעמדו על 600-1,200 שקלים ומחירים ליציעים בישיבה יעמדו על 300-600 שקלים. נניח והמחיר לא בעייתי (למרות ש1200 זה שערוריתי אבל אין ברירה כשזה נוגע למטאליקה..) איזה כרטיס כדאי לקנות ? ישיבה או עמידה בדשא ? אני מדבר מבחינת נוחות ראייה של האמנים ולא עפ"י דברים כגון "לחוץ בדשא , אנשים רומסים אותך" וכו .. לא מעניין ולא פרקטי . מקווה לראות אתכם שם

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by pwntigo,

שלום, יש לי מזגן אלקטרה 10I, ולאחרונה הוא פשוט לא מחמם קירור עובד מצויין אבל, כשאני שם אותו על חימום אפילו בטמפרטורה מקסימום הוא לא מחמם, אלא מוציא אויר רגיל. כאילו הוא עובד על אוורור, ניסיתי מצבים אחרים כולם עובדים ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה והאם זה דורש הגעה של טכנאי או שיש משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 7 תגובות
    • 20.9k צפיות
  16. http://hod-hasharon.vgames.co.il/ אני וחבר שלי באים, הוא נרשם לטורניר ב-CSS. הדף בפייסבוק: http://www.facebook.com/pages/yrw-mshqym-hwd-hsrwn/148105391869747?v=app_4949752878

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by Gilo2005,

אני וכמה חברה מחר נוסעים לאילת. מכיוון שלא היתי באילת עם חברים אלא רק עם משפחה,לא יצאתי למועדונים ולכן אין לי מושג בכלל בכול הענין הזה. האם יש המלצות למועדונים טובים ובכלל אם יש מסיבות מענייננות לסוף שבוע? אנחנו חלק בני 18 וחלק לא. המלצות יתקבלו בברכה,כנ"ל דאנס בארים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by chris_u16,

אני לא מבין איך עוד לא פתחו את התראד הזה! איזה שירים הכי אהבתם? אני אישית הכי אהבתי את UKRANE, כך גם רוב ישראל והעולם אני חושב שהם יזכו

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אורח ^Rockford

www.rockfordfosgate.com צד ימין למטה, ניתן להוריד את הרקע במיגוון רחב של רזולוציות, יתווספו עוד בקרוב. סוף גם חלונות נושם רוקפורד!

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  21. אהלן , ביום שלישי האחרון שברתי את הפלאפון שלי . מכיוון שאני לא דברן גדול ובכלל לא חובב פלאפונים , לא שילמתי עליו יותר מדי וגם לא עשיתי עליו ביטוח ככה שאני צריך אחד חדש. יש לי רק 2 דרישות מהפלאפון החדש שלי - שיתאים לרשת סלקום (אני מעביר אליו את הSIM שלי ) ושיהיה זול - כמה שיותר זול. חוץ מלהתקשר לאמא \חברים מדי פעם אני בקושי נוגע בו , מצדי שלא יהיה בו אפילו אפשרות לSMS . למישהו יש המלצה בשבילי? ועוד משהו , חבר שלי אמר לי שעכשיו אפשר לקנות פלאפונים בחנויות פרטיות . האם זה נכון? כי האינסטיקט הראושן שלי היה לרוץ לסניף סלקום הראשון שאני רואה ולקנות אחד חדש. תודה .

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  22. אני מעוניין להרכיב שרת שיעבוד עם Windows 2008 ושיריץ אפליקציות אינטרנט (כולל כמובן בסיסי נתונים ועוד שרותים). השרת צריך להיות יציב, אמין ומהיר אבל אין צורך להשתגע לרמות של יתירות דיסקים ויחידות גיבוי וכזה. אני רוצה לחסוך בכסף אז בינתיים אני אשאר ברמה של דיסק אחד ואגבה על הרשת - כשיהיה צורך נוסיף שרת יותר רציני (וכנראה נצא לחווה). השאלה שלי היא לא כ"כ לגבי מפרט מסויים אלא יותר עקרונית - מה ההבדל בגישה בין להרכיב מפרט כזה ללהרכיב מפרט הביתה? ברור שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק, אבל חוץ מזה?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Kurt,

יש לי כרגע את הSk super slider שעולה לי 40 שח לחודש. אם אני ירצה "לשדרג" לsk music slider שגם עולה 40 שח אני יצטרך לשלם את המחיר על שני המכשירים 80 שקל? (מן הסתם שעוד לא עברו 3 שנים)

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  24. בתמונה: http://img238.imageshack.us/img238/3107/2007050349554qq2.jpg נכון יש את שקע הורוד הרחב הזה? למה הדבר הזה נועד בדיוק? איך קוראים לשקע הזה?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by razoli,

ואני טס בקרוב לצרפת ואני אשהה בפריס 3 ימים, עכשיו הטיסה שלי רק ביום ה 7 אז לאן כדאי לי לתפוס רכבת אני חשבתי לסנסוע לברלין/הולנד/בלגיה/לונדון או ברצלונה..... לאן לדעתכם הכי שווה או שיש הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.